2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlarr selamlar nasılsınız.ben de kac soru çözdum bılmıyorum ama vakıt buldkca egıtım gelısımdden soru çözmeye calısıyormzemuszemus

başakcım merhabalar :) valla çok azimli bir şekilde devam ediosun.. Ben bayram boyunca gezip tozdum ve karar verdim doyasıya tadını çıkarıp doping yapıcam kendime... Yapamadığım çalışmaları da telafi edicem sonrasında naapiim.. Şimdilik böyle benden haberler

teşekkürler pikolata tarih sorularınız olursa memnuniyetle yardımcı olurum. arkadaşların çoğu başlamış valla sizleri gördükçe bende biran önce çalışayım diye hevesleniyorum ama kendimi ekime hazırladım rahat kafayla başlamak istiyorum. hepimiz kazanacağız inşallahkaydirigubbakcemile5:lepi:

bende şimdiden başlamayım diyorum;sıkılırım yoksa;geçen sene psikolojik durumlarımdan ötürü anca şubatta başlayabilmiştim.bu sene o kadar geç kalmam herrhalde..
emeklerimiz karşılıksız kalmaz inşallah

kızlar bugün 38 matemetik sorusu çözdüm birazdan çalışmaya devam edicemkaydirigubbakcemile2

tarihten bir sorum var.
mülk arazi
miri arazi
vakıf arazisi

bunlardan hangilerine müsadere uygulanabilir?

başakcım merhabalar :) valla çok azimli bir şekilde devam ediosun.. Ben bayram boyunca gezip tozdum ve karar verdim doyasıya tadını çıkarıp doping yapıcam kendime... Yapamadığım çalışmaları da telafi edicem sonrasında naapiim.. Şimdilik böyle benden haberler

canım benım bıttı mı gezıp tozmlarınkaydirigubbakcemile3

ilk baslayanlar ıcın bır plan var mı kızlar herkes kendı kafasına gore mı calısıyor

kızlar tarih ve coğrafyam zayıff

hangi yayınevini önerirsiniz bana

yargı,ihtiyaç vs ???

çalışmaya başlıycam artıkkk

Böyle yazılar okuyunca hep çalışma hevesi uyanıyor içimde ama çalışmama isteği daha ağır basıyor birden. Çünkü ben 2003 beden eğtm.öğrtmnliği mezunuyum.Çok yorgunum kendime gaz verip yeniden ayağa kalkacak gücü bulamıyorum.ışe girdim asgari ücrete çalışıyorum,5 yaşında bir kızım var,yarın okula başlayacak.Eşimdende ayrıldım,kızımın gleceği için kendi işimi yapmaya çok ihtiyacım var.Başlamalıyım çalışmaya ama onca yıllık tecrübeme rağmen nerden nasıl bilemiyorum,yine olmayacak endişesi kaplıyor beynimin tüm hücrelerini...

umudunuzu kaybettiğiniz an bitersiniz..lütfen önce başaracagınıza inanın..sağlam kaynaklarla yeterince çalışırsanız olur..önümüzde uzun yıllar var inşallahh..umarım bu sene başarırız

Bu arada Pashmina arkadaşım,yargının tarihini çok beğenmiyorum ben,konu anlatımında güvenderi tavsiye ederim,konudan ziyade soru çözmek önemli olduğu için tüm yayınlardan çözebildiğin kadar çözmelisin zaten,ihtiyaç,yargı,yediiklim,güvender...

merhaba arkadaşlar süper topic olmuş tebrik ederim
bende düzenli olarak hemen hemen her seferinde giriyorum sınavlara
hiç çalışmadım bu zamana kadar
bu sefer çok kararlıyım başlıyorum çalışmalara
bende katılmak isterim fakat kaynaklarım hazır değil henüz 1 haftya kadar temin ederim

hayat herkesi yoruyor;sıkınıtlar;maddi manevi zorluklar..
şimdi ben kendimi yeni mezun;bekar;ailesinin yanında biriyle bir tutamıyorum tabi;ama yinede yılmıyorum canım..önceki yıl dogumdan çıktıktan 1 hafta sonra;bu yılda kızımı kaybettikten sonra sınava girdigim için hiç iyi 72 ve 70 te kaldım.bu sene inşşalah umudum var.birbirimize destek oluruz

Bu arada Pashmina arkadaşım,yargının tarihini çok beğenmiyorum ben,konu anlatımında güvenderi tavsiye ederim,konudan ziyade soru çözmek önemli olduğu için tüm yayınlardan çözebildiğin kadar çözmelisin zaten,ihtiyaç,yargı,yediiklim,güvender...

evet canım anlıorumm

güvenderim varr yazın tarihi geçmiştim birkere

teşekkür ederim tavsiyelerin için

umarım herşey gönlünce olur senindee

Back