2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ben de dunden kalan öztımı bıtrmye calısıyorm sonra zaten sınıf yonetımı bıtıo gerıye tekrarı kalıo aksama da ıftara mısafırlerımız var ama gece bıtrtım.szler neler yapısunz kızlar.canım benım pimpirklım grmedgıne gore galıba elktrklerınız gttıı:gitme:

merhaba arkadaslar.. ben dün bismillah dedim başladım sonundaaaaa
dün eğitim bilimlerinden gelişimi çalıştım zaten bildiğim konulardı tekrar olsun bi de ısınmış olayım diye okudum soru çözdüm falan.. bugün de öğrenme psikolojisini tekrar edecem sonra soru çözecem ikisinden de.. bi de tarihten islamiyet öncesi türk devletlerine çalışacam.. bayramdan sonra dershaneye başlicam ama dershaneyi beklemek istemiyorum. ilk defa kpss kursuna gidecem inş ii olur hepimize kolay gelsin muckss

ohhh be dünden kalan bölumun özetı de bıttı.Sınıf yonetıımını de bıtrmıs oldum.aksma yemege mısafırler var onlar gıdınce de sınıf yonetımnden kendı cıkarmıs oldgm özetmıde tekrar edıp yargının sonundakı 1testı çözıcem.geri kalan 4gun de sınıf yonetımı ve gelısımle ılgılı soru çözıcem elımdekı kaynakllardan.ayrıca bayramda da yenı konuya gecmıcem yenı kaynaklar alıp gelıısm ve sınıf yonetımınden bol soru çözıcem.(ihtıyacın yaprak testlerını alıcam bıtane de soru bankası alcam neyı alsamkı bı fıkrınız varmı kızlarrrr.elımde yargıyla pegem var.bunların dısında)

aksama tekrar gorusurz kızlaropuyorumnanaktan

kızlarrrr ıyı geceler hepnıze mısafırler gttkten sonra basladm tekrar yapmaya yarısı bıttı yarısı kaldı onu da bıtrnce sınıf yonetımı konusu bıtmıs olcak 50 soru da gelıısmden soru cozdm buarada szler neler yaptınz sesınız cıkmıo nerelere kayboldunz

14 EYLÜL PAZARTESİ : yargı kitabımdan '' sınıf yönetiminin özelliklerinden'' " sınıf yönetimi ve iletişim" konusuna kadar çalışılacak.tabi özet cıkarılarak (gelişim psıkoljısıyle ilgili soru çözmye devam edılecek.)

15 EYLÜL SALI : yargı sınıf yönetimi kitabından " sınıf yönetimi ve iletişim" konusundan konun sonuna kadar çalışlacak ... ve sınıf yönetimi konusu bitmiş olacak.(salı gunu kadir gecesi oldugu için ogun oruc tuturım.oruclu olnuca kafama pek grmıo aksamda annmemle camıye gıdeboılırm smdıden soylıyım de palnım aksayabılır.)

16 EYLÜL ÇARŞAMBA : sınıf yönetimi konusu baştan sona tekrar edilecek ve soru çözmeye başlanılacak.(carsamba aksamı da iftara mısafırler var birazcık aksamlar olabılır yıne ama gece hallederım.)

17 EYLÜL PERŞEMBE : 18 EYLÜL CUMA : 19 EYLÜL CUMARTESİ VE 20EYLÜL PAZAR: SINIF YÖNETIMI VE GELİŞİM PSIKOLOJISIYLE İLGİLİ SORU ÇÖZUCEM.(tabı temızlık carsı ıslerı de dahıl buna )
[/COL

bugün kü planımı da bıtrmıs bulunmaktayım.sınıf yönetımını tekrar ettım ve yargının sonndaki 1testı çözdum.smdı de uykum gelen kadar gelişimden soru çözucem ıyı gceler kızlarkaydirigubbakcemile4. buarada nie kımse grıpde naptıgına dair bılgı vermıo:olmaz:

merhabalar,

Başakcım diğerlerini bilmem ama ben hem fırsat bulamadım hem de malesef 2 gündür çalışamamıştım :utangac: ama bugün sabah erkkenden salı gününün konusunu bitirdim.. Bugün içinde çarşamba ve perşembenin de konularnı bitrmeyi planlıyorum.. Bitirince yazıcam inşallah..

Herkese kolay gelsiiiinnn öptüm kızlar

Kızlar merhaba bu ara misafirim olduğu için fazla çalışamadım ama birşey keşfettim Ztv de kpss dersleri var bir yandan iş yaptım bir yandan dinledim arada seyrettim gerçekten güzel hoşuma gitti sabahın tekrarı akşamada var güzel yani.Hiçbirşey yapamasamda ztvye baktım.

kızlar hepınze merhaba.boooooolllllllllll ve çeşitli kaynaklardan soru çözmemız gerekıyor bunun ıcın bugun carsıya cıktım ve

1. ''bilgı yayınlarının egıtım bimlerı soru bankası''

2. '' ihtıyac yayıncılıgın egıtım bilmleri soru bankası''

3. ''yargı yayınlarının egıtım bılımlerı yaprak testleri''

4. ''ihtiyaç yayıncılıgın egıtım bilmleri yaprak testleri'' ni aldım.

kızlar hepınze merhaba.boooooolllllllllll ve çeşitli kaynaklardan soru çözmemız gerekıyor bunun ıcın bugun carsıya cıktım ve

1. ''bilgı yayınlarının egıtım bimlerı soru bankası''

2. '' ihtıyac yayıncılıgın egıtım bilmleri soru bankası''

3. ''yargı yayınlarının egıtım bılımlerı yaprak testleri''

4. ''ihtiyaç yayıncılıgın egıtım bilmleri yaprak testleri'' ni aldım.

genel kültürden hangi kaynakları almayı düşünüyorsun?senden kopya çekeyim azıcıkkaydirigubbakcemile3bir de özet çıkarıyorum ya çok vakit alan bişiymiş bu ya.3 kaynaktan çıkarıyorum 1 saatte 1 sayfa çıkıyoakannehir
bugünde sahurdan sonra 3 saat uyumadım tarihten özet çıkardım.akşama kadar okul, çarşı derken yeni geldim.

kızlar merhaba bende başladım çalışmaya tarihden 2 test çözdüm ihtiyaç yayınlarından
gelişimden 4 test çözdüm yargı yayınlarının ama yapıyorum ben testler kolay geliyor ama kpssde yapamıyorum bnen bir şey anlamadım 30 soruluk testte 27 doğrum var 3 yanlış oda telefon yüzünden hızlı okumuştum ondan anlamıyorum tarihi ezberledim artık

genel kültürden hangi kaynakları almayı düşünüyorsun?senden kopya çekeyim azıcıkkaydirigubbakcemile3bir de özet çıkarıyorum ya çok vakit alan bişiymiş bu ya.3 kaynaktan çıkarıyorum 1 saatte 1 sayfa çıkıyoakannehir
bugünde sahurdan sonra 3 saat uyumadım tarihten özet çıkardım.akşama kadar okul, çarşı derken yeni geldim.

cnm ben henuz genel külture baslamdım oyuzden hıc bılmıyorum.canm özet cok vakıt alıo ama faydalı oluyo emınım.evet ya canan yok oldu memlekete falan mı gttı yda bılgsyarında sorun vardr

kızlar merhaba bende başladım çalışmaya tarihden 2 test çözdüm ihtiyaç yayınlarından
gelişimden 4 test çözdüm yargı yayınlarının ama yapıyorum ben testler kolay geliyor ama kpssde yapamıyorum bnen bir şey anlamadım 30 soruluk testte 27 doğrum var 3 yanlış oda telefon yüzünden hızlı okumuştum ondan anlamıyorum tarihi ezberledim artık

merhabakaydirigubbakcemile5tarihi hangi kaynaklardan bitirdin?bende ihtiyaç, yargı ve pi yayınları var.

kızlar bugün tek sahurda kalkınca baktığımla duruyorum bir daha çalışmadım:kedi:birazdan da yatıcam.hepinize iyi geceler

kızlar bnde 2010 a hazılanıyorum 2 gündür hiç ders çalışamadım :( canım istemedi bir türlü :( ondan önce tarihle ölçmeyi bitirmiştim matematiğe bakıyordum..sanırım eğitime daha bakmayacağım matematikle devam edeceğim

pıkocum senın moralınmı bozuukk
evet başakcım ya canım sıkkın biraz:gitme:bugün de hiç çalışmadım ara vereyim biraz diyorum.sahurdan sonra falan uyumayıp çok yüklendim kendime sanırım.
senin nasıl gidiyo çalışmaların aramızda düzenli giden tek sen kaldınyerimseniben

Back