2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ohhh beee bugunkü planımı da sağsalim bıtrdım.bugun dısarı cıkınca bıraz gecıktı.yargıdan ''sınıf yontımının özelliklernden sınıf yonetımı ve iletişime'' kadar calıısp özetını cıkardım.

uykum yok bırazda gelışmden soru cozer yatarım iyigecelr kızlar.opuyorumnanaktan

Tebrik ederim başak cım:1hug: ben de nerdeyse yarının konusunu bile bitirdim diyebilirim:içelim: Allah daim etsin çalışmalarımızı:nazar:

ohhh beee bugunkü planımı da sağsalim bıtrdım.bugun dısarı cıkınca bıraz gecıktı.yargıdan ''sınıf yontımının özelliklernden sınıf yonetımı ve iletişime'' kadar calıısp özetını cıkardım.

uykum yok bırazda gelışmden soru cozer yatarım iyigecelr kızlar.opuyorumnanaktan

gelişmden de 50 soru cözdmzemuszemus

Günaydınlar kızlaaaaar a.s

Pazartesinin konusunu bitirdim ( gerçi 2 test demişim ama elimde 1 test kalmış sadece ama onu da bitirdim şükür) Böyleceee elimdeki kitaplarıdan 1.sini bitirmiş oldum hihoyyyt
Bugün 2. kitaba başlıyorum ve arada fırsat buldukça 1. kitapta unutmamam gereken noktaları, çözemediğim soruları not edip sonra bakıcam inşallah. Benim Alese de az kaldı.. Hadi bakalım bugün neler olacak opuyorumnanaktan

bugün dersaneleri araştıracağız eşimle...evde modaa giremiyorum yaa..düzenli değilim malesef :(( yaa bana moral verin :(

Melish'cim sıkılacak bir şey yok.. Kpss hazırlık süreci uzun soluklu bir süreç.. Malesef ülkemizde lise, üniversite her kapıda bir sınav çıkıyor karşımıza!!

Dolayısıyla yılmadan tüm kapıları bırak açmaya çalışmamız itmemiz,yumruklamamız gerekiyor... Hepimiz zorlanıyoruz... İşe git, sonra eve gel çalış (ki bu işsizlikte işim olduğuna şükrediyorum o ayrı) zor yani hepimize.. Burada çocuğu olan arkadaşlar var, çocuğu olup çalışan arkadaşlar ve bilmediğimiz ne hayat hikayeleri.. 1 yıl boyunca sıkıcaz dişimizi ve bu sürenin sonunda birbirimizi tebrik ediyor olacağız, bu umutla oturmaya çalış dersin başına.. Tabiki mtivasyonun sürekli aynı kalacak diye bir şey yok bazen yükselecek, bazen düşecek ama süreklilik önemli bunu unutma.. Yarım saat de olsa otur dersin başına.. İşte motivasyonun düştüğünde de buradan güç almaya çalış.. İlle sana yardımcı olacak, sesine cevap vercek biri çıkacaktır.. Onun için burdayız hepimiz. Birbirimize dayanarak tekrar kalkmak için bu maratonda..

Bugün için kolay gelsin diyorum sana umarım yolunda gider her şey.. Görüşmek üzere kızlar opuyorumnanaktan

canlarım gunnaydın.dün cok gec yattım oyuzden gec kalktım.hepınızn Kadir Gecesi mübarek olsun. birazdan baslarım bugunkü planıma öpuyorm sızı hepınıze ıyı calısmalar

ben hala plan yapamadım kendime yaa.. Türkçe kitabı elimde ona bakıyorum şu anda :) kitaplarımı kaldırmıştım da çıkrıp ayarlama yapmak zor geliyo bide bayram temizliği var bi yandan dahada dağınıklık olsun istemiyorum.. bayramı atlatıyım diyorum ama çok geç kalmam umarım..

sizler herşeyinizi bayrama göre ayarlamışsınız ne güzel, inşallah bi aksilik çıkmadan rahat rahat tamamlarısnız herşeyinizi vereliniortak darısıda benim başıma artık :)

planda ufak bır degısıklık oldu bu aksam yola cıkıcaz :kedi:
hergun gırıp yazıcam ..
ıyı dersler bol motıvelı zıhın acıklıgı dolu gunler sızınle olsun..
operım herbırınızı :lepi:

pikocum merhaba nasılsın neler yapıosn

saol şimdi nete takılıp ders başı yapıcamzemuszemusbugünkü planım bitmek üzere.senin nasıl gidiyor?
akşam pek bakamıycam malum Kadir Gecesi biraz manevi geçsin istiyorum.
hepinizin kandili mübarek olsun.opuyorumnanaktan

slm bende size katılabilirmiyim hepinizi çok azimli gördüm ama kim ayarlıyor bu çalışma planını ve beni grubunuza alırmısınız?

seyhancım hosgeldın aramıza tabı ki katılabılırsı. grubumuzu cok sevdgımız arkadsımz pimpirklı duzenlıo.o sana dah ayrıntılı bılgı verecektr.kendın bılgı sahıbı olmak ıcın 1.ssyfayı okuyabılırısn.bolum ne cnm

kızlar hepınızın kandılı mübarek olsun.ben de bugunkü planımın yarısına geldım bırazdan da camıye gtcem annemle.gece tamamlarım programımı.gorusrz kızlar

bugunde bıttı benım yarın davam turkce calısıyorum konuyu calıstım test cozdum konuları bıtırınce sureklı test cozıcem konular bıterse ınsallah

kızlar merhaba ben özetten sıkıldm bıraktım gelısımden 100 soru cozdum özetımı yarın bıtrırım aartık ıyı
gecelr hepınıze

dün akşam giremedim nete,matematikten hedefimi tamamladım.denklem çözme bitti.
kızlar planları aksatmayalım:olmaz:herkes naptığnı yazsın birbirimizi dürtelim lütfenkaydirigubbakcemile
sahurdan sonra uyumayıp bu saate kadar tarihten özet çıkardım.hihoyyyt3 tane kaynağı birleştirip not alıyorum.böylelikle elimde sadece tek ve ayrıntılı notlar olucak.ıslahatların yarısını geçen hafta bitirmiştim ama bu hafta baştan alıp not çıkarma iine başladım.kızlar muhakkak not alarak çalışmamız lazım.

kızlar bu yorumu netten buldum kpss ye nasıl çalışmamız gerektiği konusunda yardımcı olacaktır.yorumu yapan arkadaş 90 puan almışakannehir
arkadaşlar öncelikle yazarak çalışın ne olursa olsun belki konularda yavaş ilerliyeceksiniz ama temeliniz sağlam olacaktır en az 5 tane farklı yayından soru bankanız olsun konuları bitirdikten sonra kesinlikle onunla alakalı soruları çözün ve çözdüğünüz soruları ve yaprak testlerini yırtıp atmayın çünkü 4-5 ay sonra konular bitince tekrar kontrol etmek ve konuları hatırlamanızda yardımcı olacaktır o testler. bide yazarak çalışın demiştim ya hafta sonu bir gün kesinlikle kendiniz için tatil ve yazdıklarınızı bi defa okumanız için olsun inş fırsat buldukça yazarım buraya deneyimlerimi ben sıfırdım inanın. bazen yazmaktan parmaklarım uyuşurdu ama iş inada binerse ve bide başka yolun yoksa kazanman lazım o yıl benim hedefim 90 dı allaha şükür aldım darısı sizin başınıza sonra görüşmek ümidiyle

kızlar bu yorumu netten buldum kpss ye nasıl çalışmamız gerektiği konusunda yardımcı olacaktır.yorumu yapan arkadaş 90 puan almışakannehir
arkadaşlar öncelikle yazarak çalışın ne olursa olsun belki konularda yavaş ilerliyeceksiniz ama temeliniz sağlam olacaktır en az 5 tane farklı yayından soru bankanız olsun konuları bitirdikten sonra kesinlikle onunla alakalı soruları çözün ve çözdüğünüz soruları ve yaprak testlerini yırtıp atmayın çünkü 4-5 ay sonra konular bitince tekrar kontrol etmek ve konuları hatırlamanızda yardımcı olacaktır o testler. bide yazarak çalışın demiştim ya hafta sonu bir gün kesinlikle kendiniz için tatil ve yazdıklarınızı bi defa okumanız için olsun inş fırsat buldukça yazarım buraya deneyimlerimi ben sıfırdım inanın. bazen yazmaktan parmaklarım uyuşurdu ama iş inada binerse ve bide başka yolun yoksa kazanman lazım o yıl benim hedefim 90 dı allaha şükür aldım darısı sizin başınıza sonra görüşmek ümidiyle

cnm teseekur edıyorm bu yorumu bızımle paylastgn için.ilk başta ben de özet cıkarmanın çok vakit aldgını düşünuyordum.ama kesıınle faydalı oldgunu düşünuyorm gercekten farklı kaynaklardan bol soru çözmek de gerkıyor.oyuzden ben de suan daha fazla kaynak almay karar verdım.biz elimizden gelenı yapaılm emeklerımızın karsılıgını alıcaz ınsallh:Saruboceq:

banada yazmak çok sıkıcı geliyo yaa :)) yazımda çirkin sonra o yazıyı okumakta sıkıcı geliyo laelaelaelaelae neyse naapalım eğitimi bu sene yazıcaz demekki geçen sene yazmadan 75 aldım bu sene yazarak yapalım bide onu deneyelim dimi :)

Back