2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

hayat herkesi yoruyor;sıkınıtlar;maddi manevi zorluklar..
şimdi ben kendimi yeni mezun;bekar;ailesinin yanında biriyle bir tutamıyorum tabi;ama yinede yılmıyorum canım..önceki yıl dogumdan çıktıktan 1 hafta sonra;bu yılda kızımı kaybettikten sonra sınava girdigim için hiç iyi 72 ve 70 te kaldım.bu sene inşşalah umudum var.birbirimize destek oluruz
tebrik ederim, hepimizin sizi örnek alması gerekir.inşallah bu sene hepimiz yüksek puanlar alacağız.kaydirigubbakcemile5
çilem kendini hiç umutsuzluğa düşürme.bu sınavda zeki olan değil çalışan kazanıyor. umudumuzu yitirmeyip ne kadar çok soru çözersek o kadar öne geçeriz.

pikocum slm nbr ben de sınıf yonetımınden soru çözdum baya.smdıde tekrar gelişim psıkolojısını tekrar edıp soru çözıcem
bol bol tekrar etmen ne güzel.ben de biraz konu bitirip tekrara başlıycam inşallah. bugün matemetikten kesir problemlerinden 48 soru çözdüm.tarihten de tanzimat fermanını özet çıkardım.yarın 8 saat çalışmayı düşünüyorumzemuszemus

kıslar bir haftadır kayınvalidemler bizdeydi , ders çalışmadım tabi ki..offfffffffs yolcu ettik akşamm...artık yarın biras dinlendikten sonra başlıcam ...baya yoruldum ...

pimpirikli nerelerde
hiç gözükmüyor
bende uzun zamandır girmiyorum bende :) nasıl gidiyor çalışmalar

pimpirikli kayboldu:gitme:tatil bitti döner en yakın zamanda aramıza. çalışmalar fena değil.araya bayram tatili araya girince biraz gevşedik,kendi adıma konuşayım,gevşedimmafoldumbenama acısını çıkarıcam bu hafta

bol bol tekrar etmen ne güzel.ben de biraz konu bitirip tekrara başlıycam inşallah. bugün matemetikten kesir problemlerinden 48 soru çözdüm.tarihten de tanzimat fermanını özet çıkardım.yarın 8 saat çalışmayı düşünüyorumzemuszemus

ooo 8saat neguzell kolay gelsn cnm benım ıyı calısmalr sana.pimprıklıyle bırlkte bı cok arkadsıımz bugun yarın gelır artık heraldekaydirigubbakcemile2

günaydın herkese kızlar..
sizlerden öncelikle özür dilerim geçn hafta hiç giremedim ama sebebi bayram değildi... geçen hafta salı günü gece birden rahatsızlandım sağ karnımdan bir ağrı girdi daha sonra tüm bacaklarım uyuştu apar topar acile gittik 1 gün boyunca serumlarla ceballeştikten sonra doktorlar apandist ameliyata alacağız dedi annemlede yola çıkmıştı sakın girme ameliyata biz seni alıp götürecez adanaya dediler sonra gelip beni aldılar doğru adana başkent hastanesine... ordada 2 gün boyunca bir şey yemeden içmeden sırf serumla beslendim :( su bile yasaktı... bir dolu test falan filan derken bir kist gördüler ultrasonda ama apandist hala olabilir diye gözetimde durmaya devam ettim:( apandist yokmuş ama bir kist varmış yumurtalıkta ve iyicil değilmiş , kist içe kanama yapmış ve pelvis sıvısında aşırı derecede artma varmış... adet dönmlerimizde olan kisten değilmiş ama hamile kalamama ve benzeri tehlikesi yokmuş sadece u şekide çok ancılı olacağını ama tedaviyle geçeceğini sölediler...

4 gün boyunca hastanedeydim aa sanki daha çok hasta olup çıktım çok yorgun düştü inanın 22 şişe serum yedim toplamda ve bir dolu kan alımı ... kollarım mosmor popocuğumun üstüne oturamıyorum inanın :( ama geçti çok şükür ağrım var ama iyiyim allahtan ..

anlayacağınız bayramda pekte iç açıcı geçmedi bunların ardındanda kayınvalidemler bize geldiler silifkeye onlarla döndük adanadan şuan bizde kalıyorlar ve inanın hastalığı unutup günde 3 öğün farklı yemek yapıyorum mutfaktan çıkamıyorum... moralim sıfır dersler hep kaldı normalde planıma göre sınıf yönetimi bitmiş bugünde öğrenme psikolojisine başlamış olmam lazımdı ama yapamıyorum :( iki dakika ortadan kaybolsam kaynanam canan kızım nerelerdesin diyor:( mutfakta yemek yapıyorum tepeme dikiliyor onu şöyle doğra bunu böle yap diye :( eşim mutfaktan gönderiyor 5 dakika sonra gene zıplıyor:( dakka başı çay yemek pasta puaça allahım hiç alışkın değilim kızlar :( ben yaşamak için yerim bunlar yemek için yaşıyor sanki :( ev berbat her tarafım şiş içime atmaktan dudaklarımda uçuklar çıktı tuvalete girip ağlayıp ağlayıp çıkıyorum berbat haldeyim :( eşim üzgün anne karışma etme diyor ok:( bağırıp çağıracak zor tuttuyorum onu sonuçta o bir anne ve eimde misafir ama dayanamıyorum inanaın ki :( bu haftada çalışmama ben git de diyemiyoruz bakalım ne olacak :( hem ders çalışmamı engelliyorlar hemde laf veriyor kaynanam :( iki kişi çalışup ne güzel yapmış bak arkadaşların evlerini almışlar kilo almışsın senin yüzünmü kırışmış bu elbiseleri giyme şunu giy paspal gezme eşime en ufak şaka yapsam öle deme benim oğlum melektir faan allahım daha neler neler :(( yoruldum artık inanın ki yoruldum:( bu güne kadar bize maddi manevi hiç bir desteği olmayan bir kişinin yorumları beni bunlattı :( annem anladı sesimden geliyorum ben oraya dedi bende yok dedim ama artık çalışmak istiyorum gerçekten bir işe girmek ... resmen aşşağlıyor beni:( sende ev hanımı oldun enginim canı yavrum nasıl yorulmuşsun zayıflamışsın sende canan şişmişsin hep sen yedin heralde dip duruyor kaynanam :( allahım eşimi bildim bileli kilo almaz kilosu aynı ben bişe demiyorum eşim laf veriyor ama vermesinide istemiyorum :( ama kaynanamında beni kırmasından bıktım :( anneme dedim çalışacam diye olmaz dedi ne lazımsa biz alırız ev istersen ev ne istersen diyor annem mafoldu resmen hiç alışmadığım şeyler :( kendi haliize bırakıp gitinler bir an önce sabrım kalmadı inanın bana dua edin kızlar dersime oturuvereyim bir an önce :(
kafanızı şişirim ama dert ortağı grdüm sizleri bir an :( kme ağlayayı ki eşim zaten çok kötü durumda anneme sölesem gelir onları atar bu evden zaten sinirli onlara karşı :( sinir oluyorum inaın ben kaynanam annem dedikçe kadın aşağlıyor beni :( ilkokul meunu ama beni hor görüyor okuduğum okulu kendi oğluda ordan mezun ama beni horgörüyor:( yıkıldım yawwww yeter diye bağırasım geliyor sabır diliyorum allahtan bana dua edin lütfen kızlar :(

sizlerden tekrar özür dilerim ama elimde olmadan giremiyorum siteye :( bir an önce gelecem ama inşaallah :(

sizlerden öncelikle özür dilerim geçn hafta hiç giremedim ama sebebi bayram değildi... geçen hafta salı günü gece birden rahatsızlandım sağ karnımdan bir ağrı girdi daha sonra tüm bacaklarım uyuştu apar topar acile gittik 1 gün boyunca serumlarla ceballeştikten sonra doktorlar apandist ameliyata alacağız dedi annemlede yola çıkmıştı sakın girme ameliyata biz seni alıp götürecez adanaya dediler sonra gelip beni aldılar doğru adana başkent hastanesine... ordada 2 gün boyunca bir şey yemeden içmeden sırf serumla beslendim :( su bile yasaktı... bir dolu test falan filan derken bir kist gördüler ultrasonda ama apandist hala olabilir diye gözetimde durmaya devam ettim:( apandist yokmuş ama bir kist varmış yumurtalıkta ve iyicil değilmiş , kist içe kanama yapmış ve pelvis sıvısında aşırı derecede artma varmış... adet dönmlerimizde olan kisten değilmiş ama hamile kalamama ve benzeri tehlikesi yokmuş sadece u şekide çok ancılı olacağını ama tedaviyle geçeceğini sölediler...

4 gün boyunca hastanedeydim aa sanki daha çok hasta olup çıktım çok yorgun düştü inanın 22 şişe serum yedim toplamda ve bir dolu kan alımı ... kollarım mosmor popocuğumun üstüne oturamıyorum inanın :( ama geçti çok şükür ağrım var ama iyiyim allahtan ..

anlayacağınız bayramda pekte iç açıcı geçmedi bunların ardındanda kayınvalidemler bize geldiler silifkeye onlarla döndük adanadan şuan bizde kalıyorlar ve inanın hastalığı unutup günde 3 öğün farklı yemek yapıyorum mutfaktan çıkamıyorum... moralim sıfır dersler hep kaldı normalde planıma göre sınıf yönetimi bitmiş bugünde öğrenme psikolojisine başlamış olmam lazımdı ama yapamıyorum :( iki dakika ortadan kaybolsam kaynanam canan kızım nerelerdesin diyor:( mutfakta yemek yapıyorum tepeme dikiliyor onu şöyle doğra bunu böle yap diye :( eşim mutfaktan gönderiyor 5 dakika sonra gene zıplıyor:( dakka başı çay yemek pasta puaça allahım hiç alışkın değilim kızlar :( ben yaşamak için yerim bunlar yemek için yaşıyor sanki :( ev berbat her tarafım şiş içime atmaktan dudaklarımda uçuklar çıktı tuvalete girip ağlayıp ağlayıp çıkıyorum berbat haldeyim :( eşim üzgün anne karışma etme diyor ok:( bağırıp çağıracak zor tuttuyorum onu sonuçta o bir anne ve eimde misafir ama dayanamıyorum inanaın ki :( bu haftada çalışmama ben git de diyemiyoruz bakalım ne olacak :( hem ders çalışmamı engelliyorlar hemde laf veriyor kaynanam :( iki kişi çalışup ne güzel yapmış bak arkadaşların evlerini almışlar kilo almışsın senin yüzünmü kırışmış bu elbiseleri giyme şunu giy paspal gezme eşime en ufak şaka yapsam öle deme benim oğlum melektir faan allahım daha neler neler :(( yoruldum artık inanın ki yoruldum:( bu güne kadar bize maddi manevi hiç bir desteği olmayan bir kişinin yorumları beni bunlattı :( annem anladı sesimden geliyorum ben oraya dedi bende yok dedim ama artık çalışmak istiyorum gerçekten bir işe girmek ... resmen aşşağlıyor beni:( sende ev hanımı oldun enginim canı yavrum nasıl yorulmuşsun zayıflamışsın sende canan şişmişsin hep sen yedin heralde dip duruyor kaynanam :( allahım eşimi bildim bileli kilo almaz kilosu aynı ben bişe demiyorum eşim laf veriyor ama vermesinide istemiyorum :( ama kaynanamında beni kırmasından bıktım :( anneme dedim çalışacam diye olmaz dedi ne lazımsa biz alırız ev istersen ev ne istersen diyor annem mafoldu resmen hiç alışmadığım şeyler :( kendi haliize bırakıp gitinler bir an önce sabrım kalmadı inanın bana dua edin kızlar dersime oturuvereyim bir an önce :(
kafanızı şişirim ama dert ortağı grdüm sizleri bir an :( kme ağlayayı ki eşim zaten çok kötü durumda anneme sölesem gelir onları atar bu evden zaten sinirli onlara karşı :( sinir oluyorum inaın ben kaynanam annem dedikçe kadın aşağlıyor beni :( ilkokul meunu ama beni hor görüyor okuduğum okulu kendi oğluda ordan mezun ama beni horgörüyor:( yıkıldım yawwww yeter diye bağırasım geliyor sabır diliyorum allahtan bana dua edin lütfen kızlar :(

sizlerden tekrar özür dilerim ama elimde olmadan giremiyorum siteye :( bir an önce gelecem ama inşaallah :(

çok geçmiş olsunn canm

:1hug:

tatlım benım ınan kı cook üzüldum coook gecmıs olsun tatlm ayrıca bıze kendını bu kadar yakın gorup herseyı anlattıgın için de tesekkur ederm.cnm ınan kaynananı bı kasık suda boğabilirm cok sınır oldum ama o da bi anne sonucta eşinin annesı.şu kadar kısa sürede senı tanıdıgm kadryla emınm kı tek bi kelıme ettmemıssındr.ben de sen hastasın dıe geldıler sandm ama kadın senı hasta etmeye gelmiş daha.dua dıyorm cnm bı an once gtsınler dıe.onla gıdergtmez emınım hemen toparlancaksın.

derslerı de kafana takma canım bı toparlan herseyı yoluna sokarsın.önemlı olan senın saglın ve ruhen kendını ıyı hıssetmen.şuan naslsın cnm korkma tamammı kötü bişi olmazz.

SENİ ÇOOOKK SEVIYORUM CANIM ARKADASIMMM

herkese slm..bgn ne iş var ne de bayram..çalışmak için güzel bi fırsat bnm açımdan :) herkese iyi çalışmalar...bu arada forumun bu başlığında hiç matçi yok muuu fisfisfis

pimpirikli çok geçmiş olsun Allah sabır versin arkadaşım inşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer. pikolata müsadere usulü mülk olan topraklara uygulanmıştır. miri topraklar devletin mülkiyetinde kullanım hakkı tebaanın. vakıf topraklarıda vakıflara ait bunlar her hangi bir yolsuzluk olmadığı sürece müsadereden uzak tutulmuştur.

bende coğrafya ve matematikten konularımı bitirip tekrar ettim gece 12 den sabah 9 a kadar çalıştım matematikten de 120 soru çözdüm,yeni uyandım ama kafam kazan gibi:bbo:kahvaltımı edip yeniden başlıycam diğer konulara geçeyim bari geçen hafta plan aksadı maleseff:umursamaz:

kızlar merhabalar.benım ücretli öğretmenlik olmus rehberlik bugun gttım müdürle tanıstım.yarın baslıyorum.8bucuk 2bucukmus calısma saatleri.artık günü gününe nasıl calısrım bılmıyorm.
dersaneyi de hallettm gttım yazıldım.üstümden yük kalktı.

canan çok geçmiş olsunŞenizşuan da iyisin di mi?bu aralar dersleri çok kafana takma bence insan takıpta çalışamayınca daha bir sinirleniyor. hem biraz iyileşirsin çok zor süreçler atlatmışsın.farzet ki ara verdin biraz, konular yetişir merak etme hem bayramda hepimiz ara verdik geri kalmadın:umursamaz:
kayınvalidene cevap vermemekle en güzelini yapıyorsun. sabret, demesi kolay biliyorum ama elinden de başka bir şey gelmez.bu da senin imtihanın, olumlu yönden bakacak olursak belki seni ders çalışma konusunda motive edebilir. yani ona kızıp hıncını sorulardan alabilirsinyerimseniben

başak hayırlı olsun ücretli öğretmenlik.düzenli şekilde çalışacağına inanıyorum. mesela ben çalışmıyorum akşama kadar evdeyim ama 4 saat çalıştım tüm gün, bir de ddün 8 saat demiştim:sinifsinif:hem işin olunca daha disiplinli olursun bence.yani ben 2008 de girdiğimde okula gidiyordum bir yandan ve daha verimli çalışıyodum kpss ye

hadi dewam edelim calışmaya
ben gelişimi bitirdim okudum daha dogrusu,birazcıkda soru cözdüm şimdi ne yapsam acaba.
hep eğitimden mi gideyim yoksa azcık uzcuk diğer derslerede bakıyım mı????
ekimde kurs başlıcak:S

pimpirikli cok gecmiş olsun buarada,
umarım kaynanan gitmiştir..
iyileş gel ders calışmaya dewam ederiz :)

ben de 1.meşrutiyeti özet çıkardım ve 50 soru çözdüm tarihten. daha soru çözmeye devam edicem.kesir problemlerinden video izliycem bugün bir de yaş problemleinden soru çözücemkaydirigubbakcemile4

pimpirikli çok geçmiş olsun Allah sabır versin arkadaşım inşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer. pikolata müsadere usulü mülk olan topraklara uygulanmıştır. miri topraklar devletin mülkiyetinde kullanım hakkı tebaanın. vakıf topraklarıda vakıflara ait bunlar her hangi bir yolsuzluk olmadığı sürece müsadereden uzak tutulmuştur.

çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için.şuan ıslahatları bitirdim. bazen kafam karışıyor:umursamaz:mesela müsadere 2.Mahmut zamanında kalktı diyor ama tanzimat fermanıyla kalktı deniyor bir de.tanimat Abdülmecit zamanında ilan edildi.
müsadereyi kim kaldırdı deyip şıklarda 2 Mahmut ve Abdülmecit aynı anda yer almaz di mi:sm_confused:

Back