- Konu Sahibi Pimpirikli
-
14 EYLÜL PAZARTESİ : yargı kitabımdan '' sınıf yönetiminin özelliklerinden'' " sınıf yönetimi ve iletişim" konusuna kadar çalışılacak.tabi özet cıkarılarak (gelişim psıkoljısıyle ilgili soru çözmye devam edılecek.)
15 EYLÜL SALI : yargı sınıf yönetimi kitabından " sınıf yönetimi ve iletişim" konusundan konun sonuna kadar çalışlacak ... ve sınıf yönetimi konusu bitmiş olacak.(salı gunu kadir gecesi oldugu için ogun oruc tuturım.oruclu olnuca kafama pek grmıo aksamda annmemle camıye gıdeboılırm smdıden soylıyım de palnım aksayabılır.)
16 EYLÜL ÇARŞAMBA : sınıf yönetimi konusu baştan sona tekrar edilecek ve soru çözmeye başlanılacak.(carsamba aksamı da iftara mısafırler var birazcık aksamlar olabılır yıne ama gece hallederım.)
17 EYLÜL PERŞEMBE : 18 EYLÜL CUMA : 19 EYLÜL CUMARTESİ VE 20EYLÜL PAZAR: SINIF YÖNETIMI VE GELİŞİM PSIKOLOJISIYLE İLGİLİ SORU ÇÖZUCEM.(tabı temızlık carsı ıslerı de dahıl buna )[/COL
bugün kü planımı da bıtrmıs bulunmaktayım.sınıf yönetımını tekrar ettım ve yargının sonndaki 1testı çözdum.smdı de uykum gelen kadar gelişimden soru çözucem ıyı gceler kızlar. buarada nie kımse grıpde naptıgına dair bılgı vermıo lmaz:
kızlar hepınze merhaba.boooooolllllllllll ve çeşitli kaynaklardan soru çözmemız gerekıyor bunun ıcın bugun carsıya cıktım ve
1. ''bilgı yayınlarının egıtım bimlerı soru bankası''
2. '' ihtıyac yayıncılıgın egıtım bilmleri soru bankası''
3. ''yargı yayınlarının egıtım bılımlerı yaprak testleri''
4. ''ihtiyaç yayıncılıgın egıtım bilmleri yaprak testleri'' ni aldım.
genel kültürden hangi kaynakları almayı düşünüyorsun?senden kopya çekeyim azıcıkkaydirigubbakcemile3bir de özet çıkarıyorum ya çok vakit alan bişiymiş bu ya.3 kaynaktan çıkarıyorum 1 saatte 1 sayfa çıkıyoakannehir
bugünde sahurdan sonra 3 saat uyumadım tarihten özet çıkardım.akşama kadar okul, çarşı derken yeni geldim.
kızlar merhaba bende başladım çalışmaya tarihden 2 test çözdüm ihtiyaç yayınlarından
gelişimden 4 test çözdüm yargı yayınlarının ama yapıyorum ben testler kolay geliyor ama kpssde yapamıyorum bnen bir şey anlamadım 30 soruluk testte 27 doğrum var 3 yanlış oda telefon yüzünden hızlı okumuştum ondan anlamıyorum tarihi ezberledim artık
kızlar bugün tek sahurda kalkınca baktığımla duruyorum bir daha çalışmadım:kedi:birazdan da yatıcam.hepinize iyi geceler
evet başakcım ya canım sıkkın biraz:gitme:bugün de hiç çalışmadım ara vereyim biraz diyorum.sahurdan sonra falan uyumayıp çok yüklendim kendime sanırım.pıkocum senın moralınmı bozuukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?