2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar sahurdan sonra uyumayıp denklem çözme konusuna çalıştım 1 saat.şimdi okula gidip gelicem gene devam edicem inşallah:lepi:

Kızlar bugün atama sonuçları belli oldu, bizim bölüm (matematik) 89 da kapatmışbenneyaptımki çook çalışmamız gerek çoook:çok üzgünüm:
Sizin bölümlerde nasıl durum?

Kızlar bugün atama sonuçları belli oldu, bizim bölüm (matematik) 89 da kapatmışbenneyaptımki çook çalışmamız gerek çoook:çok üzgünüm:
Sizin bölümlerde nasıl durum?

ayselcim moralini bozma canım benim bunun böle olacağı alınacak kişi sayısı açıklandığında daha belliydi canım benim.. bakmadım ama türkçede en az 88-90 arası bir halde buna eminim ama moralimizi bozmak yok deddiğin gibi çookkkk çalışacağız ve inşaallah halledeceğiz bu sınavı hiç canını sıkma şekerim

sabahtan beri ev temizliği yemek derken sonunda bitti hepsi aslında umutsuzdum akşama misafirim var 1 saat öncesine kadar artık misafirle yemekleri yaparım diyordum :) ama yetişti çok şükür şimdi bir duş alacağım ve onlar gelene kadar gelişimden test çözeceğim ... onlar gittikten sonrada gene aynı şekilde baalım hayırlısı artık ....

ayselcim moralini bozma canım benim bunun böle olacağı alınacak kişi sayısı açıklandığında daha belliydi canım benim.. bakmadım ama türkçede en az 88-90 arası bir halde buna eminim ama moralimizi bozmak yok deddiğin gibi çookkkk çalışacağız ve inşaallah halledeceğiz bu sınavı hiç canını sıkma şekerim

Tabiki böyle olacağı belliydi, ama işin kötüsü seneye daha da az alım olacak, sadece kadraolu alım olacağı için; bu arada bizim akrabalardan biri türkçe öğrt 85 puanla erzurumun bi ilçesine atandı, türkçe 85 le falan kapatmış olabilir.

canancım hafta sonu 200 e yakın türkçe testi çözdüm int sorun olduğu için girip yazamadım buğün pazartesi temizliği yemek vs daha yeni bitti işim akşamda yatana kadar çalışrım ama nekadar olur bilmiyorum

Hoşbulduk Ayselcim ben vatandaşlığa datanın konu anlatımlı kitabından çaıştım.Bence çok güzel bir kaynak.Sana da tavsiye ederim.Tarihten hangi kitaplara çalışıyorsunuz bende Cahide polatın pegem yayınlarından olan kitabı var sizce nasıldır?Herkese kolay gelsin.

yargı yayınından hem okuyup hemde test cozerek devam ediyorum ama artık her gun bıtırdıgım konuyu aksam yazıcam tabı testte cozıcem ne kadar cozdum yazarım herkese basarılar

selamlar herkesee :) akşam sitede sorun olduğu için yazamadım, bilgisayar öğretmeniyim bende..

burdan çıkınca türkçeye başladım kitabımı çıkarıpta, bildiğim konular olduğu için okurken bile sıkılıyorum bakalım nasıl dayanıp çalışıcambu sene :)

bende bir plan yaptım bakalım hafif oldu ama bu hafta bayram temizliği vs.var. :bbo: pazartesi türkçe:anlam bilgisi elimdeki kaynak ve netten bulduklarıma çalışıp çözebildiğim kadar soru çözücem salı matematik:temel kavramlar ve sayı sistemleri yine konu çalışma ve soru çözümü çarşamba vatandaşlık:temel vatan.bilgileri ve anayasa perşembe coğrafya:türkiyenin coğrafi konumu cuma tarih:türk islam dev.ve ortaasya hergün çalıştığım konuların özetinide çıkarıcam tekrara geçince kolay olsun diye. cumartesi:konu tekrarları ve zaman kalırsa soru çözme pazar:soru çözümüakannehir

arkadaslar mısafırlerım var cıkıcam hemen sızı bır konda bılgılendırmek ıcın geldım..
ıhtıyac yayıncılıgın ınternette uzerınden canlı dersler verdıgı bır sıtesı var bellı bır ucretle..
10 sınıf dolmus bıle..yanısıra moduler setlerı deneme sınavları bır cok sey taahhut edılmıs bana da kuzenım haber verdı..
ben zaten kasım ayında kursa baslıycam bulundugu yerde kursa gıdemeyecek olanlara yada daha uygun fıyat dusunenlere cazıp gelebılır belkı dıye haberdar etmek ıstedım..
mısafır ogrencı larak katılabılıyorsunuz eger sıcak gelırse bu dusuce sıze bır derslere katılmanızı onerırım..
fıyatı da 350 ytl mıs..
asagıdakı lınkı tıklayıp daha detaylı bılgı alabılırsınız..
umarım bırılerının ısıne yarar ev ortamında dershane havası yaratmıs gıbıkaydirigubbakcemile3
Uzaktan Eğitim Kurumsal - Programlar Eğitimler

bır kacamak yapmısken haftalık planımı da bıldıreyım..

14 Eylul Pzrts - ucgenler
15 Eylul Salı - acıortay
16 Eylul Çrşb -ozel ucgenler
17 Eylul Prşb -konu tarama soruları ve deneme

planımı bu hafta persembe gunune kadar yapabılldım buyuk ıhtımalle carsamba yada persembe aksamı Aydına gıdıcem kayınvalıdemler annemler derken tam bır plan oturtamıycam ıcın soz vermıs olmak ıstemedım yerıne getıremezsem uzulurum dıye..:olmaz:
kıtaplarımı yanıma alıcam bır de Aydından bakıcam 2010 basımları gelmısmı dıye..
laptop yanımda olur sıze mutlaka bakarım hergun konu calısamasam da gecelerı soru cozmeye calısıcam.yerimseniben
bu haftalık benı azad edın akannehir
opuyorum herbırınızı yıne gelırım gece..kaydirigubbakcemile3.

vereliniortak
arkadaslar mısafırlerım var cıkıcam hemen sızı bır konda bılgılendırmek ıcın geldım..
ıhtıyac yayıncılıgın ınternette uzerınden canlı dersler verdıgı bır sıtesı var bellı bır ucretle..
10 sınıf dolmus bıle..yanısıra moduler setlerı deneme sınavları bır cok sey taahhut edılmıs bana da kuzenım haber verdı..
ben zaten kasım ayında kursa baslıycam bulundugu yerde kursa gıdemeyecek olanlara yada daha uygun fıyat dusunenlere cazıp gelebılır belkı dıye haberdar etmek ıstedım..
mısafır ogrencı larak katılabılıyorsunuz eger sıcak gelırse bu dusuce sıze bır derslere katılmanızı onerırım..
fıyatı da 350 ytl mıs..
asagıdakı lınkı tıklayıp daha detaylı bılgı alabılırsınız..
umarım bırılerının ısıne yarar ev ortamında dershane havası yaratmıs gıbıkaydirigubbakcemile3
Uzaktan Eğitim Kurumsal - Programlar Eğitimler
[/QU

canım aydından denızlıye ugra beklerımvereliniortak

kızlar bugünkü programımı başarıyla tamamladım.metemetikten denklem çözmeye çalıştım ve 44 tane soru çözdüm.sporumuda yaptım şimdi.terim soğumadan kaçayım.hepinize kolay gelsin.
atanamayan arkadaşlar üzülmesi,bu sene çok güzel puanlar alıcaz hepimizkaydirigubbakcemile5

Selam kızlar benim de bugünkü programım çoktan bitti:teytey: sonra biraz uyudum, az sonra yarının konusuna başlıycam rahat rahat, uykumda yok nasıl olsa, size de iyi çalışmalar, kolay gelsin hepinize

14 EYLÜL PAZARTESı : yargı kitabımdan '' sınıf yönetiminin özelliklerinden'' " sınıf yönetimi ve iletişim" konusuna kadar çalışılacak.tabi özet cıkarılarak (gelişim psıkoljısıyle ilgili soru çözmye devam edılecek.)

15 EYLÜL SALI : yargı sınıf yönetimi kitabından " sınıf yönetimi ve iletişim" konusundan konun sonuna kadar çalışlacak ... ve sınıf yönetimi konusu bitmiş olacak.(salı gunu kadir gecesi oldugu için ogun oruc tuturım.oruclu olnuca kafama pek grmıo aksamda annmemle camıye gıdeboılırm smdıden soylıyım de palnım aksayabılır.)

16 EYLÜL ÇARŞAMBA : sınıf yönetimi konusu baştan sona tekrar edilecek ve soru çözmeye başlanılacak.(carsamba aksamı da iftara mısafırler var birazcık aksamlar olabılır yıne ama gece hallederım.)

17 EYLÜL PERŞEMBE : 18 EYLÜL CUMA : 19 EYLÜL CUMARTESı VE 20EYLÜL PAZAR: SINIF YÖNETIMI VE GELıŞıM PSIKOLOJISIYLE ıLGıLı SORU ÇÖZUCEM.(tabı temızlık carsı ıslerı de dahıl buna )

ohhh beee bugunkü planımı da sağsalim bıtrdım.bugun dısarı cıkınca bıraz gecıktı.yargıdan ''sınıf yontımının özelliklernden sınıf yonetımı ve iletişime'' kadar calıısp özetını cıkardım.

uykum yok bırazda gelışmden soru cozer yatarım iyigecelr kızlar.opuyorumnanaktan

Back