- 16 Mart 2007
- 3.085
- 503
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
kızlar sahurdan sonra uyumayıp denklem çözme konusuna çalıştım 1 saat.şimdi okula gidip gelicem gene devam edicem inşallah:lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vTndşlık ben datanın öneririm.:) ve önenmlı maddeleri özet çıkartarak..
Kızlar bugün atama sonuçları belli oldu, bizim bölüm (matematik) 89 da kapatmışbenneyaptımki çook çalışmamız gerek çoook:çok üzgünüm:
Sizin bölümlerde nasıl durum?
ayselcim moralini bozma canım benim bunun böle olacağı alınacak kişi sayısı açıklandığında daha belliydi canım benim.. bakmadım ama türkçede en az 88-90 arası bir halde buna eminim ama moralimizi bozmak yok deddiğin gibi çookkkk çalışacağız ve inşaallah halledeceğiz bu sınavı hiç canını sıkma şekerim
arkadaslar mısafırlerım var cıkıcam hemen sızı bır konda bılgılendırmek ıcın geldım..
ıhtıyac yayıncılıgın ınternette uzerınden canlı dersler verdıgı bır sıtesı var bellı bır ucretle..
10 sınıf dolmus bıle..yanısıra moduler setlerı deneme sınavları bır cok sey taahhut edılmıs bana da kuzenım haber verdı..
ben zaten kasım ayında kursa baslıycam bulundugu yerde kursa gıdemeyecek olanlara yada daha uygun fıyat dusunenlere cazıp gelebılır belkı dıye haberdar etmek ıstedım..
mısafır ogrencı larak katılabılıyorsunuz eger sıcak gelırse bu dusuce sıze bır derslere katılmanızı onerırım..
fıyatı da 350 ytl mıs..
asagıdakı lınkı tıklayıp daha detaylı bılgı alabılırsınız..
umarım bırılerının ısıne yarar ev ortamında dershane havası yaratmıs gıbıkaydirigubbakcemile3
Uzaktan Eğitim Kurumsal - Programlar Eğitimler[/QU
canım aydından denızlıye ugra beklerımvereliniortak
Selam kızlar benim de bugünkü programım çoktan bitti:teytey: sonra biraz uyudum, az sonra yarının konusuna başlıycam rahat rahat, uykumda yok nasıl olsa, size de iyi çalışmalar, kolay gelsin hepinize
14 EYLÜL PAZARTESı : yargı kitabımdan '' sınıf yönetiminin özelliklerinden'' " sınıf yönetimi ve iletişim" konusuna kadar çalışılacak.tabi özet cıkarılarak (gelişim psıkoljısıyle ilgili soru çözmye devam edılecek.)
15 EYLÜL SALI : yargı sınıf yönetimi kitabından " sınıf yönetimi ve iletişim" konusundan konun sonuna kadar çalışlacak ... ve sınıf yönetimi konusu bitmiş olacak.(salı gunu kadir gecesi oldugu için ogun oruc tuturım.oruclu olnuca kafama pek grmıo aksamda annmemle camıye gıdeboılırm smdıden soylıyım de palnım aksayabılır.)
16 EYLÜL ÇARŞAMBA : sınıf yönetimi konusu baştan sona tekrar edilecek ve soru çözmeye başlanılacak.(carsamba aksamı da iftara mısafırler var birazcık aksamlar olabılır yıne ama gece hallederım.)
17 EYLÜL PERŞEMBE : 18 EYLÜL CUMA : 19 EYLÜL CUMARTESı VE 20EYLÜL PAZAR: SINIF YÖNETIMI VE GELıŞıM PSIKOLOJISIYLE ıLGıLı SORU ÇÖZUCEM.(tabı temızlık carsı ıslerı de dahıl buna )