- Konu Sahibi Pimpirikli
canlarımm hepınıze ıyı gecelr.iftara gttık daha yenı gelebıldık.ama test cözmeden yatmıcam.ve planımı da yatmadan hazırlayıp yazarım kızlar öpuyorum sızı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya bugün giremedim hiç iftara misafirler vardı.temizlik yemek derken ders çalışmadım hiç ama planımı dün bitirmiştim zatenkaydirigubbakcemile2
Canan ve Başak'a nazar boncuğu takıyorumdurmak yok kızlar yorumları okudukça gaza geliyorum.hihoyyyt
şekerim kırkbirkere maşşallah sana Allah sana sene sonuna kadar böle çalışmayı nasip etsin canım ... vallahi çok mutlu oldum duruma .. bizdede elektrik yeni geldi su hala yok bakalım ne olacak .. ama şükür hepimiz iyiyiz şekerim...
yarın sınıf yönetimine başlıyoruz başakçım aklında olsun eğer aksilik olur gene giremezsem sınıf yönetimi yargıdan ilk sayfalardan başla canım 2-3 günde halladeceğiz sonrasında zaten tatil var bakalım ne olacak... plan hazır ama için rahat olsun :) yetişecek konularımız allahın izniyle ...
bu arada kızlar neden kimse giripte bişe yazmamış inanın ben çok kırıldım bugün pazar ama kimse dememiş bir kaç kişi haricinde şunu yaptık falan diyebizim grubumuza ne oldu çalışma isteğimizie kazanma isteğimize 1 ay önce düşündüklerimize ne oldu allahınızı severseniz
![]()
bakın zaman ilerledi ... artık lütfen kendinize gelin bir bakmışsınız sınav günü gelmiş çatmışyapmayın anlarım çalışın hepberaber üsteinden gelelim şu konuların inanın siz çalışmayıp ben çalışınca kendimi kötü hissediyorum programımı bitirdiğime bile sevinemiyorum
bileğimizin hakkıyla kazanalım şu sınavı .....
eveet en baltan okumaya başladım azimle ilerliyorum hepsini bitiricem yazdıklarınızın ondan sonrada aktif olarak katılıcam inşallah aranıza :)
ramazandan sonra çalışmaya başlamayı planlıyodum ama yazdıklarınızı okuyunca gaza geldim türkçe kitabımı çıkarıp ondan başlıcam, türkçem zaten iyi sayılır en azından aradan çıksın :) zaten sahura kadar uyuyamıyorum boş boş dolanmaktanda kurtulurum böylece..
Allah yardımcımız olsun kızlar, ve burda beni çalışmaya teşvik eden herkese çook teşekkür ederim.. inşallah bu sene başarıcaz :Saruboceq:
Hoşgeldin İlknur cum, vatandaşlığa nasıl çalıştın? Ben de şuan vatandaşlık çalışıyorum daMerhaba arkadaşlar bende bu sene kpssye hazırlanıyorum.Vatandaşlığı bitirdim.Şu an tarihi yazarak çalışıyorum başka türlü aklıma girmiyorO yüzden de yavaş ilerliyorum.İnşallah herşey istediğimiz gibi olur.
canım bende karacanla ve muratla konustum pek içime sınmedı
ne bilim cazip gelmedı hıc.işte bide yediiklimin iyi oldgunu duydm hatta topıkten de ıyı dedıle.bıde orasyla konuscam hatta netten grdm yedııklımın sııtesıne herseyı ayrıntı vermıs verecgı kaynakları dergıler kıtaplar soru bankaları yapcagı sınavları bıle yazmıs turkıye genelı falan genelde bıutun deranelrde toplam saat 300 oluo ama orda daha fazla 470 mı ne tam hatırlamıom ama 400u gecık.sen napmayı düşünuon dersane için.bakayım bulursam haber vereyım cnm mat dersı için.ama erken daha.baktım cnm 474 saatmıs 10.10.2009 da dersle baslıomus sende bı gr bak yedııklım denızlı şubesıne
14-23 EYLÜL ÇALIŞMA PLANI
14 EYLÜL PAZAR : gelişim konusuyla ilgili test çözülecek
15 EYLÜL SALI : yargı sınıf yönetimi kitabından konun başından " sınıf yönetimi ve iletişim" konusuna kadar çalışılacak
16 EYLÜL ÇARŞAMBA : yargı sınıf yönetimi kitabından " sınıf yönetimi ve iletişim" konusundan konun sonuna kadar çalışlacak ... sınıf yönetimi konusu bitecek
17 EYLÜL PERŞEMBE : sınıf yönetimi konusu baştan sona tekrar edilecek ve soru çözmeye başlanılacak
18 EYLÜL CUMA : bayram temizliği için ev temizlenecek
19- 20-21-22-23 EYLÜL ÇARŞAMBAYA KADAR : memlekette olunacak bayram tatili dolayısı ile bu sırada gelişimi gene tekrar edeceğim, test kitapları alacağım memleketten onları çözeceğim,
NOT : bu haftaki ders programımda konu ilerlemem çok az ama sene başından yaptığım bir programı devam ettrdiğim için aynen uygulamaya devam edeceğim planımı... çarşamba gününe kadar yazdım programımı çünkü adanada olacağım... ordaykende test çözüp kitap okuyacağım ... ama malum kaynanalara gidilecek annemler4 falan derken dedrs çalışmanın zor olacağını biliyordum en başında o nedenle kendimi kandırmaktansa çalışırım yaw ne olacak falan filan demektense en başından o günleri tatil ilan ettim kendime ...
buarada canancım planımı yazmak da gecıktım dün gece siteye gırılemıyodu özur dılerım öpuyorum senı cokkkkopuyorumnanaktan
arkadaslar aksam yemege mısafırlerım var bu nedenle planımı aksam yazsam bı sakıncası olmaz umarım..
bı bakıyım ıstedım sızlere aksama gorusuruz..:kedi: