2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canlarımm hepınıze ıyı gecelr.iftara gttık daha yenı gelebıldık.ama test cözmeden yatmıcam.ve planımı da yatmadan hazırlayıp yazarım kızlar öpuyorum sızı

kızlar ya bugün giremedim hiç iftara misafirler vardı.temizlik yemek derken ders çalışmadım hiç ama planımı dün bitirmiştim zatenkaydirigubbakcemile2
Canan ve Başak'a nazar boncuğu takıyorum:nazar:durmak yok kızlar yorumları okudukça gaza geliyorum.hihoyyyt

:canım benım nazar boncugun için cok saoll ben de sana yollmak istıyorum:nazar:

bızde yenı ıftardan geldık ama calısmadan yatmıcam.panımı da hazırlamdm daha.

ayy carsamba gunu de bıze gelcekler ıftra

Bu haftaki planım şöyle:
Pts:Temel hukuk kuralları konu anlatımı çalışma+soru çözümü
Salı:Temel hak ve ödevler konu anlatımı çalışma
Çarş:konu tekrarı+soru çözümü, yasama konu anlatımına başlama
Perş:Yasama konu anlatımı çalışma+soru çözümü
Cuma:yürütme konu anlatımı çalışma
Cts:konu tekrarı+soru çözümü
Pzr:BAYRAM
Aslında daha fazla konu çalışıp bayrama vatandaşlığı bitirmek istiyodum ama yetişmiyo mlsf, programım böyle olsun, ben yine de daha fazlasını yapmayı deniycem, bu haftaki yolculuğunda herkese başarılarkaydirigubbakcemile4

bu haftaki planım şöylealkisalkisalkis
Pazartesi ve Salı: Matemetikten denklem çözme konusu,testleri bitecek ve video izlenecek.
coğrafyadan Türkiye eko. tarım konusunun yarısı bitecek.
Çarşamba:matematikten grafikler bitecek.Coğrafyadan Tarımın devamı bitirilip haritaya şekilli özet çıkarılacak.
Perşembe- Cuma:Sayı problemleri bitecek.(test+video).Türkiye eko. Hayvancılık,Ormancılık konuları bitip haritaya özet çıkarılacak.
Cumartesi-Pazar:kesir problemleri bitecek( test+video).Türkiye eko.madenler konusu bitecek,haritaya özet çıkarılacak.
Ayrıca Tarihten Islahatlar konusunun geçen hafta yarısını bitirmiştim bu hafta kalan yarısını çalışıcam hergüne 2 sayfa ayırdım toplam 14 sayfa var.

kızlar hepinize iyi geceleropuyorumnanaktanyoğun bir hafta bizi bekliyor Allah yardımcımız olsun.

şekerim kırkbirkere maşşallah sana Allah sana sene sonuna kadar böle çalışmayı nasip etsin canım ... vallahi çok mutlu oldum duruma .. bizdede elektrik yeni geldi su hala yok bakalım ne olacak .. ama şükür hepimiz iyiyiz şekerim...
yarın sınıf yönetimine başlıyoruz başakçım aklında olsun eğer aksilik olur gene giremezsem sınıf yönetimi yargıdan ilk sayfalardan başla canım 2-3 günde halladeceğiz sonrasında zaten tatil var bakalım ne olacak... plan hazır ama için rahat olsun :) yetişecek konularımız allahın izniyle ...

bu arada kızlar neden kimse giripte bişe yazmamış inanın ben çok kırıldım bugün pazar ama kimse dememiş bir kaç kişi haricinde şunu yaptık falan diye:( bizim grubumuza ne oldu çalışma isteğimizie kazanma isteğimize 1 ay önce düşündüklerimize ne oldu allahınızı severseniz:(
bakın zaman ilerledi ... artık lütfen kendinize gelin bir bakmışsınız sınav günü gelmiş çatmış :( yapmayın anlarım çalışın hepberaber üsteinden gelelim şu konuların inanın siz çalışmayıp ben çalışınca kendimi kötü hissediyorum programımı bitirdiğime bile sevinemiyorum :( bileğimizin hakkıyla kazanalım şu sınavı .....

canım benım ıyı gecelr nasılsın. sna da kırk bın kere masaalh sana da nazar degmesın yoksa bız sensız ne yaparızz.

işte iftardan anca gelebıldık .yatmadan bıraz soru çözucem zaten bugun 200 tane falan çözdum de.canım ya bısı sorcam yarın sınıf yonetımın baslıcaz ama benım gelısımden 500 sorum var onu sınıf yonetımını calısırkenmı bırlkte çözeyım

eveet en baltan okumaya başladım azimle ilerliyorum hepsini bitiricem yazdıklarınızın ondan sonrada aktif olarak katılıcam inşallah aranıza :)

ramazandan sonra çalışmaya başlamayı planlıyodum ama yazdıklarınızı okuyunca gaza geldim türkçe kitabımı çıkarıp ondan başlıcam, türkçem zaten iyi sayılır en azından aradan çıksın :) zaten sahura kadar uyuyamıyorum boş boş dolanmaktanda kurtulurum böylece..

Allah yardımcımız olsun kızlar, ve burda beni çalışmaya teşvik eden herkese çook teşekkür ederim.. inşallah bu sene başarıcaz :Saruboceq:

eveet en baltan okumaya başladım azimle ilerliyorum hepsini bitiricem yazdıklarınızın ondan sonrada aktif olarak katılıcam inşallah aranıza :)

ramazandan sonra çalışmaya başlamayı planlıyodum ama yazdıklarınızı okuyunca gaza geldim türkçe kitabımı çıkarıp ondan başlıcam, türkçem zaten iyi sayılır en azından aradan çıksın :) zaten sahura kadar uyuyamıyorum boş boş dolanmaktanda kurtulurum böylece..

Allah yardımcımız olsun kızlar, ve burda beni çalışmaya teşvik eden herkese çook teşekkür ederim.. inşallah bu sene başarıcaz :Saruboceq:

bırbırımızı teşvık edelım cnm insaalh basarcaz senın bolum ne cnm benım felsefe.bıyerlerden basla cnm bu gunlerı cok ararız sonra.hee bıde seyı sormuusn.sadee kpss ye mı odaklandınız dıe smdılkı ona odaklandm ama ücretlı öğretmenlıge basvurdm olcak gıbı ozmanda aksmaları calısırm artık hafta sonuda kursa gtmeyı düşünuom.bıde r ücretl i öğretmenlk rehberlk olcak yabı derslere gırmıcem okuldada soru cozebılırm tabı henuz kesın degıl

KIZLAR BEN HAFTALIK PROGRAMIMI TAMAMLADIM AMA ŞUAN HALA SORU ÇÖZUYORUM

GELıŞıMDEN.FAZLA MAL GÖZ CIKARMAZ HERALDEzemuszemus

YARIN DA YENI KONUYA GEÇıYORUM.SINIF YÖNETıMı.SINIF YÖNETIMININ ÖZETINI

CIKARIRKEN BI TARAFTAN DA GELıŞıM PSIKOLJISININ SORULARINI ÇÖZMEYE DEVAM

ETCEM.GECEN SENE ALDGIM BI KITAP PEGEM YAYINCILK 5000 SORU BANKSINDAN GELŞıM

PSIKOLJISYLE ıLGıLı 500 SORU VAR HENUZ 125 INI ÇÖZEBILDIM.UYKUM GELENE KADAR

BıRAZDAHA ÇÖZCEM GERI KALANINIDA SINIF YONETIMINI CALISIRKEN ÇÖZICEM.

AYRICA BUGUN TOPLAM SABAHKI ÇÖZDUKLERIMLE BIRLKTE SUANA KADAR 344 SORU ÇÖZDM

AMA 5000 SORULUK KITABA DAHA YENI GECTIM

Merhaba arkadaşlar bende bu sene kpssye hazırlanıyorum.Vatandaşlığı bitirdim.Şu an tarihi yazarak çalışıyorum başka türlü aklıma girmiyor:( O yüzden de yavaş ilerliyorum.İnşallah herşey istediğimiz gibi olur.

Merhaba arkadaşlar bende bu sene kpssye hazırlanıyorum.Vatandaşlığı bitirdim.Şu an tarihi yazarak çalışıyorum başka türlü aklıma girmiyor:( O yüzden de yavaş ilerliyorum.İnşallah herşey istediğimiz gibi olur.
Hoşgeldin İlknur cum, vatandaşlığa nasıl çalıştın? Ben de şuan vatandaşlık çalışıyorum da

canım bende karacanla ve muratla konustum pek içime sınmedı
ne bilim cazip gelmedı hıc.işte bide yediiklimin iyi oldgunu duydm hatta topıkten de ıyı dedıle.bıde orasyla konuscam hatta netten grdm yedııklımın sııtesıne herseyı ayrıntı vermıs verecgı kaynakları dergıler kıtaplar soru bankaları yapcagı sınavları bıle yazmıs turkıye genelı falan genelde bıutun deranelrde toplam saat 300 oluo ama orda daha fazla 470 mı ne tam hatırlamıom ama 400u gecık.sen napmayı düşünuon dersane için.bakayım bulursam haber vereyım cnm mat dersı için.ama erken daha.baktım cnm 474 saatmıs 10.10.2009 da dersle baslıomus sende bı gr bak yedııklım denızlı şubesıne

canım benim ben biraz sıkılgan biriyim.
dershaneye 2. dönem hızlandırılmış olarak başlim diyorum.
ama henüz karar vermedim tabi
dönem vaşından sonuna olan süreç gözüme uzun geliyor.evde çalışayım osüreçte diyorum.
bakalım artık
ama gitcek olursam muhtemelen yediiklim olur.

14-23 EYLÜL ÇALIŞMA PLANI

14 EYLÜL PAZAR : gelişim konusuyla ilgili test çözülecek
15 EYLÜL SALI : yargı sınıf yönetimi kitabından konun başından " sınıf yönetimi ve iletişim" konusuna kadar çalışılacak
16 EYLÜL ÇARŞAMBA : yargı sınıf yönetimi kitabından " sınıf yönetimi ve iletişim" konusundan konun sonuna kadar çalışlacak ... sınıf yönetimi konusu bitecek
17 EYLÜL PERŞEMBE : sınıf yönetimi konusu baştan sona tekrar edilecek ve soru çözmeye başlanılacak
18 EYLÜL CUMA : bayram temizliği için ev temizlenecek
19- 20-21-22-23 EYLÜL ÇARŞAMBAYA KADAR : memlekette olunacak bayram tatili dolayısı ile bu sırada gelişimi gene tekrar edeceğim, test kitapları alacağım memleketten onları çözeceğim,

NOT : bu haftaki ders programımda konu ilerlemem çok az ama sene başından yaptığım bir programı devam ettrdiğim için aynen uygulamaya devam edeceğim planımı... çarşamba gününe kadar yazdım programımı çünkü adanada olacağım... ordaykende test çözüp kitap okuyacağım ... ama malum kaynanalara gidilecek annemler4 falan derken dedrs çalışmanın zor olacağını biliyordum en başında o nedenle kendimi kandırmaktansa çalışırım yaw ne olacak falan filan demektense en başından o günleri tatil ilan ettim kendime ...

bu hafta ki ders çalışma programını bildirmeyen arkadaşlarım lütfen durumu ciddiye alıp toparlansınlar ve progralarını bildirsinler bizlere

14-23 EYLÜL ÇALIŞMA PLANI

14 EYLÜL PAZAR : gelişim konusuyla ilgili test çözülecek
15 EYLÜL SALI : yargı sınıf yönetimi kitabından konun başından " sınıf yönetimi ve iletişim" konusuna kadar çalışılacak
16 EYLÜL ÇARŞAMBA : yargı sınıf yönetimi kitabından " sınıf yönetimi ve iletişim" konusundan konun sonuna kadar çalışlacak ... sınıf yönetimi konusu bitecek
17 EYLÜL PERŞEMBE : sınıf yönetimi konusu baştan sona tekrar edilecek ve soru çözmeye başlanılacak
18 EYLÜL CUMA : bayram temizliği için ev temizlenecek
19- 20-21-22-23 EYLÜL ÇARŞAMBAYA KADAR : memlekette olunacak bayram tatili dolayısı ile bu sırada gelişimi gene tekrar edeceğim, test kitapları alacağım memleketten onları çözeceğim,

NOT : bu haftaki ders programımda konu ilerlemem çok az ama sene başından yaptığım bir programı devam ettrdiğim için aynen uygulamaya devam edeceğim planımı... çarşamba gününe kadar yazdım programımı çünkü adanada olacağım... ordaykende test çözüp kitap okuyacağım ... ama malum kaynanalara gidilecek annemler4 falan derken dedrs çalışmanın zor olacağını biliyordum en başında o nedenle kendimi kandırmaktansa çalışırım yaw ne olacak falan filan demektense en başından o günleri tatil ilan ettim kendime ...

14 EYLÜL PAZARTESİ : yargı kitabımdan '' sınıf yönetiminin özelliklerinden'' " sınıf yönetimi ve iletişim" konusuna kadar çalışılacak.tabi özet cıkarılarak (gelişim psıkoljısıyle ilgili soru çözmye devam edılecek.)

15 EYLÜL SALI : yargı sınıf yönetimi kitabından " sınıf yönetimi ve iletişim" konusundan konun sonuna kadar çalışlacak ... ve sınıf yönetimi konusu bitmiş olacak.(salı gunu kadir gecesi oldugu için ogun oruc tuturım.oruclu olnuca kafama pek grmıo aksamda annmemle camıye gıdeboılırm smdıden soylıyım de palnım aksayabılır.)

16 EYLÜL ÇARŞAMBA : sınıf yönetimi konusu baştan sona tekrar edilecek ve soru çözmeye başlanılacak.(carsamba aksamı da iftara mısafırler var birazcık aksamlar olabılır yıne ama gece hallederım.)

17 EYLÜL PERŞEMBE : 18 EYLÜL CUMA : 19 EYLÜL CUMARTESİ VE 20EYLÜL PAZAR: SINIF YÖNETIMI VE GELİŞİM PSIKOLOJISIYLE İLGİLİ SORU ÇÖZUCEM.(tabı temızlık carsı ıslerı de dahıl buna )

buarada canancım planımı yazmak da gecıktım dün gece siteye gırılemıyodu özur dılerım öpuyorum senı cokkkkopuyorumnanaktan

arkadaslar aksam yemege mısafırlerım var bu nedenle planımı aksam yazsam bı sakıncası olmaz umarım..
bı bakıyım ıstedım sızlere aksama gorusuruz..:kedi:

arkadaslar aksam yemege mısafırlerım var bu nedenle planımı aksam yazsam bı sakıncası olmaz umarım..
bı bakıyım ıstedım sızlere aksama gorusuruz..:kedi:

bence dishicim planı sen bugün yazamazsın çünkü misafir gittikten sonra yoruluyor insan ve etrafı toplamaya koyuluyor ama ben en geç yarın öğlene kadar yazacağına eminim canım

bu arada kolay gelsin şimdiden

Back