2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

herkese merhaba ben de şimdi dışarı çıkıcam akşam geldiğimde gelişim ve öğrenmeden soru çözecem bakim neleri unutmuşum..

aslm kızlar ...
dünden beri gerçekten hava koşulları fena gece hep şimşekler falan filan uyku tutmadı inanın ... bide göksunun tam kenarında evimiz sürekli gözüm ırmakta taşacakmı taştımı... arabalar falan hep evin önünde vallahi .. psikolajimiz bozuldu ama genede eğlence yaratmaya çalışıyoruz kendimize...
dün tekrarımı bitirip sorularıı çözdüm bugün soru çözmeye devam ettim ama sürekli elektrik gidip geliyor...

lütfen ben yarın falan giremeyecek olursam herkes proıgramını yapsın ve bildirsin ve bu günde herkes programını tamamladımı tamamlamadımı bir yazsın bakalım ....

gece uykum kaçınca test çözmek istemedim ve aldımbir kitap elime yarısından çoğunu okudum vallahi .. kitap okumakta şart aslında paragraf soruları için iyi oldu diye düşünüyorum ....

bilgisayar bu arada sürekli elektirik kesilmesinden dolayı kafayı yedi bu nedenle format atmak olmadı bir baktırmak laazım .. şuan arkadaşımdayım ve ona gelişim konusunu anlatıyorum bu aradada size neler yaptığımı yazmak istedim ...

yarın pazartesi ve yeni bir haftaın başlangıcı lütfen kızlar bakın bu hafta deneme haftamız oldu.. yarından itibaren yani önümüzdeki hafta daha çok asılalım şu işe...

bu hafta plan sunan arkadaşlarımın sonuçlarını bir yazsın bakalım :

Pimpirikli
07-13 EYLÜL HAFTALIK ÇALIŞMA PLANIM:
7 EYLÜL PAZARTESı : Savunma mekanizmaları bilinçsiz başa çıkma yollarından Modern psikodinamik kuramlara kadar çalışılacak
8 EYLÜL SALI : Modern psikodinamik kuramlardan Ahlak gelişimine kadar çalışılacak
9 EYLÜL ÇARŞAMBA : ahlak gelişiminden benlik gelişimine kadar çalışılacak
10 EYLÜL PERŞEMBE : benlik gelişiminden gelişim konusunun sonuna kadar çalışılıp konular tamamen bitecek
11 EYLÜL CUMA : gelişim konusu baştan sona tekrar edilecek
12 EYLÜL CUMARTESı : gelişim konusunu bir arkadaşıma anlatacağım baştan sona
13 EYLÜL PAZAR : gelişim konusuyla ilgili yargının sonundaki soruları çözeceğim, elimde ne kadar bu konuyla ilgili test yaprak test varsa çözeceğim gün boyunca
NOT : 3 kitaptan gelişim konusunu çalışacağım hafta boyunca ve üçünün birden özetini çıkaracağım konu bittiğinde elimde 3 kitabın özeti şeklinde notlarım olacak

basak23
HAFTALIK ÇALIŞMA PLANIM:
7 EYLÜL PAZARTESı : ahlak gelişiminden benlik gelişimine kadar çalışılacak
8 EYLÜL SALI : benlik gelişiminden gelişim konusunun sonuna kadar çalışılıp konular tamamen bitecek
9 EYLÜL ÇARŞAMBA : gelişim konusu baştan sona tekrar edilecek.(yargıdan çıkardıgım kendi özetlerimden)
10 EYLÜL PERŞEMBE : gelişim konusuyla ilgili yargının sonundaki ünite testlerini çözeceğim.(25er soruluk 13 test)
11 EYLÜL CUMA : bi gün önceki testleri bitiremezsem insaalh bitiririm onlara devam ve ek olarak gelişimle ilgili yargının sonundaki deneme sınavlarını çözecegim.(12şer soruluk 6test)
12 EYLÜL CUMARTESı __ 13 EYLÜL PAZAR : gelişim psikoljisiyle ilgili çözebildiğim kadar soru çözeceğim
yargı kitabını takip edıyorum ve çalışırken kendim özet çıkarıyorum ayrıntılı ve düzgün biçimde.tekrar etmek için döndüğümde daha kolay anlayabilmek için.

SELıN107-13 EYLÜL HAFTALIK ÇALIŞMA PLANIM:
pazartesi: sözcük-söz anlam ..temel kavramlar...dogruda acılar...türk kültür uygarlıgı..türkiyenin yer sekıllerı..hukukun temel kavramları yanı her dersten bır unıte calısıcam sonundakı testlerı cozucem ertesı gun aynı sekılde bırer unıte olarak devam edıcem

walkermerhaba arkadaşlar
Bir haftalık planım ;
7 Eylül pazartesi ; Temel kavramlar ve Türkiye coğrafyası
8 Eylül salı ; Basamak analizi ve Türk kültür uygarlığı
9 Eylül çarşamba ;Hukukun temel kavramları ve Bölme bölünebilme
10 Eylül perşembe ; Türk islam devletleri
11 Eylül cuma ; Asal çarpanlara ayırma Ebob Ekok
12 Eylül cumartesi ; Türkiye tarihi
13 Eylül pazar ; Rasyonel sayılar
NOT; Konular bittikçe soru çözücem hergün kaç soru çözdüğümü yine yazarım arkadaşlar herkese kolay gele :)

pikolata;kızlar benim planım:(günlere bölmedim kızlar, kafam estikçe istediğim derse çalışıyorum)
pazar gününe kadar
Tarih: Kültür Uygarlıktan soru çözücem ve Islahatlar konusunun yarısını bitiricem.
Coğrafya: Bölgelerle ilgili test çözücem ve Nüfüs Yerleşme konusu biticek.
Türkçe: Cümlede anlam konusundan test çözücem.
Matematik: Çarpanlara ayırma ve Oran Orantı konusunu bitirip test çözücem.
en az 500 soru çözmeyi hedefliyorum.

ayselgitbasimdan;
Pts:Türkiye'nin ekonomik coğrafyası
Salı:Türkiye'nin coğrafi bölgeleri
Çrş:Temel hukuk kavramları
prş:Türk anayasa tarihi
Cum:Temel hak ve ödevler
Cts:Yasama
pzr:Yürütme
Yani hafta boyunca yarım olan coğrafya kitabımı bitirmiş vatandaşlığı da yarılamış oluyorum

Ozge_murat
Yalnız ben gün gün değil de hafta içinde bitirmem gereken konuları giriyorum.. Kpss den önce alese gireceğim için öncelikli olarak türkçe matematik çalışmayı hedefliyorum. Türkçeye ekim ayında çalışmaya başlamayı düşünüyorum.

Bu hafta mat.
Rasyonel sayılar
Sıralama
Mutlak değer
Üslü sayılar

Not: Konuları çok hızlı ilerliyorum gibi görünebilir (tek kaynaktan hazırlanıyorum şimdilik). Ben konuyu bitirip soruları da çözdükten sonra (hatta kitaplar çok ince-güvender ales) not almam gereken kısımları- daha çok kuralları- yazıcam. Böylece kitap bitiminde ufak bir tekrar yapmış olurum, hem de elimde not olur :)

Dishe
gelelım haftalık plana..

Pzrts - Türkçe (sozcukte anlamdan Paragrafa kadar olan bolum)
Salı - Türkçe (paragraftan baslayıp türkce bolum sonuna kadar)
Crşb - Türkçe (deneme sınavları soru cozumu ve son yılların kpss Türkce soruları)
Prşm- Matematik (sayılardan bir bilinmeyenli denklemlere kadar olan bolum)
Cuma-Matematik (rasyonel sayılar ve uslu sayılar)
Cmrts-Matematik (mutlak deger oran orantı ve problemler)
Pazar-Matematik (geometri açılar)

ben palnımı hallettim sıra sizde hadi bakalım :)

canancım tatlım merhaba nasılsın

iyiyim başakçım sen ne yaptın şekerim ...
arkadaştayım ona gelişim konusunu anlatıyorum :)))) sular kesik elektrik yok bizde yukarı taraflara arkadaşlara geldik bizde ne yapalım :))

sen ne yaptın şekerim ... yarın sınıf yönetimine başlıyoruz aklında olsun ...

aslm kızlar ...
dünden beri gerçekten hava koşulları fena gece hep şimşekler falan filan uyku tutmadı inanın ... bide göksunun tam kenarında evimiz sürekli gözüm ırmakta taşacakmı taştımı... arabalar falan hep evin önünde vallahi .. psikolajimiz bozuldu ama genede eğlence yaratmaya çalışıyoruz kendimize...
dün tekrarımı bitirip sorularıı çözdüm bugün soru çözmeye devam ettim ama sürekli elektrik gidip geliyor...

lütfen ben yarın falan giremeyecek olursam herkes proıgramını yapsın ve bildirsin ve bu günde herkes programını tamamladımı tamamlamadımı bir yazsın bakalım ....

gece uykum kaçınca test çözmek istemedim ve aldımbir kitap elime yarısından çoğunu okudum vallahi .. kitap okumakta şart aslında paragraf soruları için iyi oldu diye düşünüyorum ....

bilgisayar bu arada sürekli elektirik kesilmesinden dolayı kafayı yedi bu nedenle format atmak olmadı bir baktırmak laazım .. şuan arkadaşımdayım ve ona gelişim konusunu anlatıyorum bu aradada size neler yaptığımı yazmak istedim ...

yarın pazartesi ve yeni bir haftaın başlangıcı lütfen kızlar bakın bu hafta deneme haftamız oldu.. yarından itibaren yani önümüzdeki hafta daha çok asılalım şu işe...

bu hafta plan sunan arkadaşlarımın sonuçlarını bir yazsın bakalım :

Pimpirikli
07-13 EYLÜL HAFTALIK ÇALIŞMA PLANIM:
7 EYLÜL PAZARTESİ : Savunma mekanizmaları bilinçsiz başa çıkma yollarından Modern psikodinamik kuramlara kadar çalışılacak
8 EYLÜL SALI : Modern psikodinamik kuramlardan Ahlak gelişimine kadar çalışılacak
9 EYLÜL ÇARŞAMBA : ahlak gelişiminden benlik gelişimine kadar çalışılacak
10 EYLÜL PERŞEMBE : benlik gelişiminden gelişim konusunun sonuna kadar çalışılıp konular tamamen bitecek
11 EYLÜL CUMA : gelişim konusu baştan sona tekrar edilecek
12 EYLÜL CUMARTESİ : gelişim konusunu bir arkadaşıma anlatacağım baştan sona
13 EYLÜL PAZAR : gelişim konusuyla ilgili yargının sonundaki soruları çözeceğim, elimde ne kadar bu konuyla ilgili test yaprak test varsa çözeceğim gün boyunca
NOT : 3 kitaptan gelişim konusunu çalışacağım hafta boyunca ve üçünün birden özetini çıkaracağım konu bittiğinde elimde 3 kitabın özeti şeklinde notlarım olacak

basak23
HAFTALIK ÇALIŞMA PLANIM:
7 EYLÜL PAZARTESİ : ahlak gelişiminden benlik gelişimine kadar çalışılacak
8 EYLÜL SALI : benlik gelişiminden gelişim konusunun sonuna kadar çalışılıp konular tamamen bitecek
9 EYLÜL ÇARŞAMBA : gelişim konusu baştan sona tekrar edilecek.(yargıdan çıkardıgım kendi özetlerimden)
10 EYLÜL PERŞEMBE : gelişim konusuyla ilgili yargının sonundaki ünite testlerini çözeceğim.(25er soruluk 13 test)
11 EYLÜL CUMA : bi gün önceki testleri bitiremezsem insaalh bitiririm onlara devam ve ek olarak gelişimle ilgili yargının sonundaki deneme sınavlarını çözecegim.(12şer soruluk 6test)
12 EYLÜL CUMARTESİ __ 13 EYLÜL PAZAR : gelişim psikoljisiyle ilgili çözebildiğim kadar soru çözeceğim
yargı kitabını takip edıyorum ve çalışırken kendim özet çıkarıyorum ayrıntılı ve düzgün biçimde.tekrar etmek için döndüğümde daha kolay anlayabilmek için.

SELİN107-13 EYLÜL HAFTALIK ÇALIŞMA PLANIM:
pazartesi: sözcük-söz anlam ..temel kavramlar...dogruda acılar...türk kültür uygarlıgı..türkiyenin yer sekıllerı..hukukun temel kavramları yanı her dersten bır unıte calısıcam sonundakı testlerı cozucem ertesı gun aynı sekılde bırer unıte olarak devam edıcem

walkermerhaba arkadaşlar
Bir haftalık planım ;
7 Eylül pazartesi ; Temel kavramlar ve Türkiye coğrafyası
8 Eylül salı ; Basamak analizi ve Türk kültür uygarlığı
9 Eylül çarşamba ;Hukukun temel kavramları ve Bölme bölünebilme
10 Eylül perşembe ; Türk islam devletleri
11 Eylül cuma ; Asal çarpanlara ayırma Ebob Ekok
12 Eylül cumartesi ; Türkiye tarihi
13 Eylül pazar ; Rasyonel sayılar
NOT; Konular bittikçe soru çözücem hergün kaç soru çözdüğümü yine yazarım arkadaşlar herkese kolay gele :)

pikolata;kızlar benim planım:(günlere bölmedim kızlar, kafam estikçe istediğim derse çalışıyorum)
pazar gününe kadar
Tarih: Kültür Uygarlıktan soru çözücem ve Islahatlar konusunun yarısını bitiricem.
Coğrafya: Bölgelerle ilgili test çözücem ve Nüfüs Yerleşme konusu biticek.
Türkçe: Cümlede anlam konusundan test çözücem.
Matematik: Çarpanlara ayırma ve Oran Orantı konusunu bitirip test çözücem.
en az 500 soru çözmeyi hedefliyorum.

ayselgitbasimdan;
Pts:Türkiye'nin ekonomik coğrafyası
Salı:Türkiye'nin coğrafi bölgeleri
Çrş:Temel hukuk kavramları
prş:Türk anayasa tarihi
Cum:Temel hak ve ödevler
Cts:Yasama
pzr:Yürütme
Yani hafta boyunca yarım olan coğrafya kitabımı bitirmiş vatandaşlığı da yarılamış oluyorum

Ozge_murat
Yalnız ben gün gün değil de hafta içinde bitirmem gereken konuları giriyorum.. Kpss den önce alese gireceğim için öncelikli olarak türkçe matematik çalışmayı hedefliyorum. Türkçeye ekim ayında çalışmaya başlamayı düşünüyorum.

Bu hafta mat.
Rasyonel sayılar
Sıralama
Mutlak değer
Üslü sayılar

Not: Konuları çok hızlı ilerliyorum gibi görünebilir (tek kaynaktan hazırlanıyorum şimdilik). Ben konuyu bitirip soruları da çözdükten sonra (hatta kitaplar çok ince-güvender ales) not almam gereken kısımları- daha çok kuralları- yazıcam. Böylece kitap bitiminde ufak bir tekrar yapmış olurum, hem de elimde not olur :)

Dishe
gelelım haftalık plana..

Pzrts - Türkçe (sozcukte anlamdan Paragrafa kadar olan bolum)
Salı - Türkçe (paragraftan baslayıp türkce bolum sonuna kadar)
Crşb - Türkçe (deneme sınavları soru cozumu ve son yılların kpss Türkce soruları)
Prşm- Matematik (sayılardan bir bilinmeyenli denklemlere kadar olan bolum)
Cuma-Matematik (rasyonel sayılar ve uslu sayılar)
Cmrts-Matematik (mutlak deger oran orantı ve problemler)
Pazar-Matematik (geometri açılar)

ben palnımı hallettim sıra sizde hadi bakalım :)

tatlım benım aklım sende inan ıyı olmana da cok sevndm bozma moralını oldumu allah korusun bısıcık olmaz.

tebrık ederm planını tamamlamıssın.bende 2gundur soru çözuyorum gelişimden

sadece 12eylül cumartsı toplam 617 soru cözdum.

bugun de 13 eylül pazar soru çözmeye devam edıyorum şimdilk 219 soru çözdum yatıncaya kadar kac olur hiç bilmıyorum.aksam iftara gtcez ama gelınce yıne devam eddicem pimpiriklımopuyorumnanaktan

tatlım benım aklım sende inan ıyı olmana da cok sevndm bozma moralını oldumu allah korusun bısıcık olmaz.

tebrık ederm planını tamamlamıssın.bende 2gundur soru çözuyorum gelişimden

sadece 12eylül cumartsı toplam 617 soru cözdum.

bugun de 13 eylül pazar soru çözmeye devam edıyorum şimdilk 219 soru çözdum yatıncaya kadar kac olur hiç bilmıyorum.aksam iftara gtcez ama gelınce yıne devam eddicem pimpiriklımopuyorumnanaktan

şekerim kırkbirkere maşşallah sana Allah sana sene sonuna kadar böle çalışmayı nasip etsin canım ... vallahi çok mutlu oldum duruma .. bizdede elektrik yeni geldi su hala yok bakalım ne olacak .. ama şükür hepimiz iyiyiz şekerim...
yarın sınıf yönetimine başlıyoruz başakçım aklında olsun eğer aksilik olur gene giremezsem sınıf yönetimi yargıdan ilk sayfalardan başla canım 2-3 günde halladeceğiz sonrasında zaten tatil var bakalım ne olacak... plan hazır ama için rahat olsun :) yetişecek konularımız allahın izniyle ...

bu arada kızlar neden kimse giripte bişe yazmamış inanın ben çok kırıldım bugün pazar ama kimse dememiş bir kaç kişi haricinde şunu yaptık falan diye:( bizim grubumuza ne oldu çalışma isteğimizie kazanma isteğimize 1 ay önce düşündüklerimize ne oldu allahınızı severseniz:(
bakın zaman ilerledi ... artık lütfen kendinize gelin bir bakmışsınız sınav günü gelmiş çatmış :( yapmayın anlarım çalışın hepberaber üsteinden gelelim şu konuların inanın siz çalışmayıp ben çalışınca kendimi kötü hissediyorum programımı bitirdiğime bile sevinemiyorum :( bileğimizin hakkıyla kazanalım şu sınavı .....

geldim kızlaaaar.. ama ama ben suçluyum hem de çok... Planladığım gibi olmadı hiç bu hafta :(
neyse önümüze bakıcaz, tabi buarada cezam varsa çekerim naapiim :(
Yeni ve uygulamaya çooook istekli olduğum programımı yazıyprum..

pztesi : Mutlak değer 2 test
salı: üslü sayılar konu ve 1 test
çarşamba: üslü sayılar 2 test
perş: köklü sayılar konu ve 1 test
cuma: köklü sayılar 2 test
cumartesi: çarpanlara ayırma konu ve 1 test
pazar: çarpanlara ayırma 2 test

Benim biraz desteğe ihtiyacım var kızlar :( çünkü işten dönüşte çok yorgun oluyorum ve kendimi salıveriyorum hemen. TV izlemek daha cazip gelio sonra da pişman oluyorum ders çalışmayıp kaytardığıma... Valla iyi bir cezaya ihtiyacım var galiba.. :(

geldim kızlaaaar.. ama ama ben suçluyum hem de çok... Planladığım gibi olmadı hiç bu hafta :(
neyse önümüze bakıcaz, tabi buarada cezam varsa çekerim naapiim :(
Yeni ve uygulamaya çooook istekli olduğum programımı yazıyprum..

pztesi : Mutlak değer 2 test
salı: üslü sayılar konu ve 1 test
çarşamba: üslü sayılar 2 test
perş: köklü sayılar konu ve 1 test
cuma: köklü sayılar 2 test
cumartesi: çarpanlara ayırma konu ve 1 test
pazar: çarpanlara ayırma 2 test

Benim biraz desteğe ihtiyacım var kızlar :( çünkü işten dönüşte çok yorgun oluyorum ve kendimi salıveriyorum hemen. TV izlemek daha cazip gelio sonra da pişman oluyorum ders çalışmayıp kaytardığıma... Valla iyi bir cezaya ihtiyacım var galiba.. :(

özgecim ceza vermeye gerek var mı sence ... sen zaten şuan yaşadığın pişmanlık ve zamanı geri getirememe ve palnladığını yapamamakla yüzleşmiş ve bn pişman durumdasın bu senin vicdanını yeterince incitiyor şuanda... keşkelerini biriktiriyorsun...
bu sana şuanda ceza gibi.. eğer bu şekilde devam ederen sınav günleri gelip geçtikten sonrada aynı bu şekilde keşke çalışsaydım diyeceksin ama geri gelmeyecek zaman ... ve en baştan başlayacak sınav sitresleri... elinden kayıp giden onca zamanın nasıl geçtiğini bilemeyeceksin.. ertelediklerin birikecek.. dağ gibi olacak sıkıntıların ve pişmanlıkların onları atmak için uğraşaacaksın önce ve ardından da ders çalışmaya yeni baştan başlayacaksın ...

sonra diyeceksin kendine çalışsaydım şuan mesleğim elimdeydi.. acaba çevrem nasıl olurdu yeni arkadaşlarım olurmuydu... alesi kazansaydım ne yapıyordum acaba şuan... keşke çalışsaydım diyip kendine kızacaksın bunları düündükçe... ama sadece kızacaksın zamanı geri getiremeyeceksin.. dedim ya bir dolu keşken olacak cebinde keşke şu diziyi izlemeseydim keşke bu kadar uyumasaydım keşke keşke keşke ....... uzayıp gidecek bunlar...

ben bunları yaşadım ve bu pişmanlığın ne demek olduğunu biliyorum ... bu topiği açarkenki amacımda bir daha kimse bu keşkeleri yaşamasındı... şuan önünde zamanın var özgecim... bunları yaşamamak senin elinde iradenin elinde beyninde bunları sana yaşatmayacak güç... tv programlarının sonu yok... ama bizim hayatımızın onu var ... ne kadar erken atlarsak bazı şeylere o kadar iyi.. bak seneye seçimde var .. belki atanırız demi...

gelecek sene bu pişmanlıkları yaşamamak için otur çalış canım benim zorda olsa çalış.. kimse severek çalışmıyorki buna emin ol canım benim...
bana sormuşsun işte şimdi daha rahat söledim sana ... ben pişmanlıkalrı yaşadım bir daha aynı duruma düşmemek için çalışıyorum .. olmazsa olmaz ama elimden geleni yapacağım vijdanım raahat olsun cebimde keşkelerim olmasın diye..

geç değil... tam zaamanıdır çalışmanın ... bir senen gider ama aydınlık sağlam bir geleceğin olur...

zamanı yakala ucundan ve çalış .....

çok haklısın canancım... Benim keşkelerim şimdiden arşa ulaştı ve böyle devam edersem keşkelerin sonu gelmeyecek... Mezun olalı 1.5 yıl oldu ve ben daha 1 arpa boyu yol alamamışım gibi geliyor :utangac: o yüzden gruba katıldım zaten!! Hani motivasyonum düştüğünde size bakıp ayaklanayım diye..

Umarım altından kalkacağız!! Kendinize iyi bakın kızlar.. İyi geceleeer opuyorumnanaktan

Bu arada ben de bu hafta programıma uyamadım:mymeka: istekliydim aslında ama programımı tamamlayamamamın iki sebebi var:
1)Tamamlanması zor bi program hazırladığımı farkettim:olmaz:(vatandaşlık konularını ilk defa gördüğüm için ilerlemem oldukça yavaş ve zor oldu)
2)Hesaba katmadığım misafirler, işler, davetler falan çıktı.
Yeni programımı az sonra hazırlayıp gelicem, daha ulaşılabilir ve esnek bi program olmasına da dikkat edicem, diğer arkadaşlara da tavsiyem kendimizi şimdiden çok fazla sıkmayalım, ulaşılmayacak bi program hazırlayıpta istediğimiz konuya gelemeyince hayal kırıklığı yaşıyoruz:sinifsinif:

kızlar vatandaşlık ve anaysa nereden ve nasıl çalışıyosunuz? birde onun için erken değilmi yaa? unutmazmısınız o zamana kadar? yani benim için çok uçucu oluyo çünkü, zaten sayısalcıyım sözel konularda hep zorlanıyorum ama onlar bambaşka geliyo bana

bende bayramı atlatınca başlıcam sanırım.. benim gibi bayramdan sonra başlıcak olan varmı? acaba ortak bi plan belirleyip öyle çalışılırmı, hem çözemediğimiz sorular falanda yazarız ne dersiniz? sizde baya organize planlar hazırlamışsınız ama herkes başka konulara çalışmış gibi olmuş aynı konuları bitirsek aynı zamanda soruları çözüp paylaşım yapsak nasıl olur?

birde sorum var öğretmen adayları, ücretli çalışıyomusunuz yoksa bütün gün evdemisiniz bu sene sadece kpss çalışmayamı odaklandınız ne yapacaksınız?

kızlar vatandaşlık ve anaysa nereden ve nasıl çalışıyosunuz? birde onun için erken değilmi yaa? unutmazmısınız o zamana kadar? yani benim için çok uçucu oluyo çünkü, zaten sayısalcıyım sözel konularda hep zorlanıyorum ama onlar bambaşka geliyo bana

bende bayramı atlatınca başlıcam sanırım.. benim gibi bayramdan sonra başlıcak olan varmı? acaba ortak bi plan belirleyip öyle çalışılırmı, hem çözemediğimiz sorular falanda yazarız ne dersiniz? sizde baya organize planlar hazırlamışsınız ama herkes başka konulara çalışmış gibi olmuş aynı konuları bitirsek aynı zamanda soruları çözüp paylaşım yapsak nasıl olur?

Ben vatandaşlığa ihtiyaç yayınlarından çalışıyorum, şuan çok ayrıntılı çalışmıyorum ama yine de konu anlatımını bikaç defa okuyorum, genelde okuyarak çalışıyorum ama zaman zaman küçük kağıtlara not alıyorum, sonrada konu sonundaki testleri çözüyorum; bence erken değil bize yabancı konular olduğu için (belki de bana) kafamızda oturması biraz zaman alabilir, ama şimdiden başlarsak en azından ön bilgimiz olur, yıl içindeki sürekli tekrarlarla kafamıza çok daha iyi yerleşir diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile5

kızlar ya bugün giremedim hiç iftara misafirler vardı.temizlik yemek derken ders çalışmadım hiç ama planımı dün bitirmiştim zatenkaydirigubbakcemile2
Canan ve Başak'a nazar boncuğu takıyorum:nazar:durmak yok kızlar yorumları okudukça gaza geliyorum.hihoyyyt

Back