2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

özet çıkartarak bugun basladım tekrardan onumuzdekı hafta bıraz daha ıyı olucam okuyup gecerek ıyı olmadı yazarak devam

aslında bi liste yapılsa kim lisans kim önlisans gibi..unutuyoruz..ben tekrar hatırlatayım mesela dershanede çalışıyorum ve branşım matematik

canlarım nasıl gıdıyo calısmalar bazılarımızın yıne sesı soluğu cıkmıo.nerelrdeınzz kızlarrr:olmaz:
hemencik bugün yaptıklarımdan bahsedeyimmm.gelişim psıklojısı yargı kitabımdan ünte soruları(13 testlik) ve deneme sınavı(6test) toplam 377 soru çözdümm yuppyyyyyzemuszemus

merhaba arkadaslar bu konuyu yeni gördüm.. benim de motive olmaya ihtiyacım var çalışmaya bi başlasam gerisi gelecek eminim.. şimdilik kaba taslak bi program yaptım.. eğitim bilimlerinden başlicam bu gece... zaten geçen seneden bi çok konuyu biliyorum da tekrar yapip soru çözim diyorum... iyi olmus böyle bi konunun olduğu motive oluruz en azından.. dershaneye de gitmiyorum evde çalışacam başlayabilsem gerisi gelecek de işte....sositososito

biri masumprensese yardım edebilir mi?
tatlım ben de ilk kez gircem ve hala yeterli bilgi sahibi olduğumu düşünmüyorum... çok karışık bi site ama memurlar.net ten sorularına cevap bulabilirsin belki

pimpirikli dikkat et kendine gece boyunca yağmur yağcakmış:gitme:yağmur çamur demeden çalışıyosun valla tebrik ederimkaydirigubbakcemile5
ben de bugün matemetikten 30 soru çözdüm.65 tarih,16 'da coğrafyada soru çözdüm ve bölgeler konusunu haritaya aktardım hem de genel bir tekrar yapmış oldum.şimdide yatıcam artık.hepinize iyi geceleropuyorumnanaktan

canlarım nasıl gıdıyo calısmalar bazılarımızın yıne sesı soluğu cıkmıo.nerelrdeınzz kızlarrr:olmaz:
hemencik bugün yaptıklarımdan bahsedeyimmm.gelişim psıklojısı yargı kitabımdan ünte soruları(13 testlik) ve deneme sınavı(6test) toplam 377 soru çözdümm yuppyyyyyzemuszemus

süpersin yaaadelikafaduldentebrik ederim vallavereliniortak

aslında bi liste yapılsa kim lisans kim önlisans gibi..unutuyoruz..ben tekrar hatırlatayım mesela dershanede çalışıyorum ve branşım matematik
cnm ya matemetikten güvenderin konu anlatımlı kitabına çalışıyorum çok kalın bir kitap,çözümlü testi falan da var.sence iyi mi bu kaynak, ya da senin bize önerebileceğin bir kaynak var mıCADIARZUbir de sınava kadar bu kitabı baştan sona en az 4 kez bitireyim diyorum birde Final Derg.Ders. ince kitabı var onu bitiricem.internettende konu anlatımı dinliyorum.sence 25 net yaparmıyım:uhm:önceki kpss den 15 net yapmıştım:utangac:

kızlar ben kaçtım uyuyim artık.
ya dershaneye gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım.gidersem tek matemetikten gidicem.evde çalışıcak olan var mı benim gibi:1rolleyes:

merhaba arkadaslar bu konuyu yeni gördüm.. benim de motive olmaya ihtiyacım var çalışmaya bi başlasam gerisi gelecek eminim.. şimdilik kaba taslak bi program yaptım.. eğitim bilimlerinden başlicam bu gece... zaten geçen seneden bi çok konuyu biliyorum da tekrar yapip soru çözim diyorum... iyi olmus böyle bi konunun olduğu motive oluruz en azından.. dershaneye de gitmiyorum evde çalışacam başlayabilsem gerisi gelecek de işte....sositososito

hosgeldın tatlımm bölümun ne

bende varım kızlar.yalnız gruba ramazandan sonra katılacağım çok zor oluyor valla.bebeğimde var.bende tecrübeliyim kpss de 2008 de 75 aldım.2010 da 90 almalıyım.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.Rabbim hkkımızda hayırlısını versin.herkese şimdiden iyi çalışmalar...yerimseniben

Kızlar ben de varım.Sınıf öğretmenliği mezunuyum...Bir türlü adapte olamıyorum dersin başına oturduğumda,ramazandan sonra sıkı bir çalışma içine girmeliyim....

maşallah diyorum bütün çalışanlaraa

bende tef mezunu bilgisayar öğretmeniyim, 75 aldım 2009 kpssden, şubata belki olur diye kendimi kandırıyorum bu yüzden çalışmaya halen başlamadım :(

yani boşluktayım naapsam bilmiyorum, sizi görünce biraz ilham gelmedi değil gerçi :))

cnm ya matemetikten güvenderin konu anlatımlı kitabına çalışıyorum çok kalın bir kitap,çözümlü testi falan da var.sence iyi mi bu kaynak, ya da senin bize önerebileceğin bir kaynak var mıbir de sınava kadar bu kitabı baştan sona en az 4 kez bitireyim diyorum birde Final Derg.Ders. ince kitabı var onu bitiricem.internettende konu anlatımı dinliyorum.sence 25 net yaparmıyımönceki kpss den 15 net yapmıştım
25 die sınır koyma kendine ..ve bu çalışmayla daha yüksek yaparsın sen inan bana...kaynakların güzel..iyi bi sekaydirigubbakcemile5çim

Back