- Konu Sahibi Pimpirikli
avatarımı degıstırdım ruh halımı bu daha ıyı yansıttı :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demişim ama şuanda sıralama bitti mutlak değer de yarım.. Bakalım yarın bitirebilrsem gururla söylerim artık :) bitiremezsem de cezamızı çekicez heralde hı? Bi de bitirdikten snra özet kısmı var, yarın işe gidicem gerçi ama bakalım akşama bitirmeyi hedefliorum. ay valla forumun çok büyük yaptırımı oluo yahu!! yoksa imkanı yok yani uykumdan feragat edip de çalışıcam bi de gecenin bu saatinde nete gircem!! neyse çok faydalı bir yerdeyim ona eminim.. bu hafta bayaaa yoğun oldu. artık sonraki haftalara daha ayrıntılı programlar yazmayı istiyorum çünkü ayrıntı olmayınca daha kolay salıverio insan kendini. ben bi de tek kaynaktan çalışıorum şuanda.. bakalım yeni kaynaklar gelince nolcak.. Hadi iyi geceler herkeseeeeeBu hafta mat.
Rasyonel sayılar
Sıralama
Mutlak değer
Üslü sayılar
bölümün nedir canım
cnm benım ne bu hız ya tebrık ederm senı valla
saolopuyorumnanaktanbölümüm işletmeTebrik ederim pikolata ne güzelalkisalkisalkis daha önce söylemişsindir muhakkak ama hangi blm mezunuydun?
kızlar sahurda kalkıp matemetikten 30 soru çözdüm.35 tarih,16 'da coğrafyada soru çözdüm.şimdide çalışamıyorum, hava kapalı.hiç çalışasım yok ya:çok üzgünüm:neyse biraz internette takılayım dersimin başına geçeyim.
Alah hepimize zihin açıklığı versinopuyorumnanaktan
evet şekerim somayın başımıza geleni
sabah anons verdiler sel olabilir diye yıldırımlar düştü internet gitti elektirik gidince tabikide .. kaldım ölece allahtan sel falan olmadı bakalım yarında ama alarmda millet bekliyor ...
planımı uyguluyorum test çözüyorum habire... tekrar yapıyorum ..
sen ne yaptın başakçım ?