2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar bende varım kpss ortaogretım olarak gırıcem lıse muhasebe mezunuyum ben tecrubelı olanlardan kıtap soru bankası ve kpss sıtesı onerısı rıca edıcem

ayrıca yarın baslıycam kararlı olarak hıc calısmadan 62 almıstım en son sızce cok mu kotu calısarak kac alabılırım kendım evde bılmıyorum fıkrı olan yazsın bana hep bırlıkte calısmayada varım burdan paylasım yaparız soru konu katılırım yanı

bence çalışarak çok daha iyi puan alabilirsin. yerimsenibenben dershaneye gitmeyi düşünmüyorum sadece matematik için gidebilirim. evde çalışıcam. tek formül konuyu bitirip bol bol spru çözmek, tekrar tekrar...çözdüğümüz testi silip 2 ay sonra tekrar çözmek gerek.

hergun duzenlı olarak takıp ettıgım tek topık burası..:kedi:
hafta sonu ıkı dersten butunlemem vardı bırı neredeyse mukemmel gectı dıgerı hakkında tam emın degılımlmaz: ama kpss ıcın bır engel teskıl etmıycek en azından tek ders kalmıs olsada sorun degıl..yerimseniben
ve yarın tam olarak calısmaya baslıyorum elımde eskı basım bır kpss kıtabı var yarın ondan baslayıp turkce bolumunu oldugu gıbı bıtırmeyı dusunuyorum..
veterıner saglık ve laborant onlısans mezunuyum(yada degılımkaydirigubbakcemile3)ama aslında sozel cıkıslıyım turkce benım ıcın hıc dert olmadı sımdıye kadar bu yuzden once turkceyı bıtırmeyı dusunuyorum elıme gecen tum kaynaklarda hmen arkasından matematık anayasa cografya ve en son tarıh..:bbo:
zamanla daha da oturacak kafamda hersey..
sımdılık hepsı bu..sengözlerimebaksanab
yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım..zemuszemus
:lepi:

günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir..
birinci sayfayı değiştirdim yani bugün itibari ile grubumuzun oluşmuş bulunuyor...
grupta ismini eksik yazdığım atladığım kişiler varsa lütfen bildirsin yada birinci sayfaya birşey ekleyelim , şu olmamış değişsin diyen arkadaşlarımızda lütfen fikrini söylesin

ARKADAŞLAR BUGÜN LÜTFEN HERKES ÖNÜMÜZDEKı PAZAR GÜNÜNE KADAR HAFTA BOYUNCA NELER ÇALIŞACAK VE NELERı BıTıRECEK HEDEFLERıNı YAZSIN

bu arada ramazandan sonra başlayacak ya da misa arkadaşımız gibi ekimin ortasında aramıza katılacak arkadaşlarıma değil lafım onlar elimdeki listede yazılı cezalardan kurtuldular şimdilik :)

selincim hoşgeldin aramıza.. demek hemşeri çıktık annenle :) ben aslen adanalıyım ama mersinde oturuyorum şuanda eşimin işi gereği .. azimlşi ve kararlı başladın canım umarım bu şekilde devam edersin ve en iyi sonuçları alırsın

07-13 EYLÜL HAFTALIK ÇALIŞMA PLANIM:

7 EYLÜL PAZARTESı : Savunma mekanizmaları bilinçsiz başa çıkma yollarından Modern psikodinamik kuramlara kadar çalışılacak

8 EYLÜL SALI : Modern psikodinamik kuramlardan Ahlak gelişimine kadar çalışılacak

9 EYLÜL ÇARŞAMBA : ahlak gelişiminden benlik gelişimine kadar çalışılacak

10 EYLÜL PERŞEMBE : benlik gelişiminden gelişim konusunun sonuna kadar çalışılıp konular tamamen bitecek

11 EYLÜL CUMA : gelişim konusu baştan sona tekrar edilecek

12 EYLÜL CUMARTESı : gelişim konusunu bir arkadaşıma anlatacağım baştan sona

13 EYLÜL PAZAR : gelişim konusuyla ilgili yargının sonundaki soruları çözeceğim, elimde ne kadar bu konuyla ilgili test yaprak test varsa çözeceğim gün boyunca

NOT : 3 kitaptan gelişim konusunu çalışacağım hafta boyunca ve üçünün birden özetini çıkaracağım konu bittiğinde elimde 3 kitabın özeti şeklinde notlarım olacak

kızlar yukardaki benim çalışma planım sizlerde kopyala yapıştır kullanarak günlerin karşısına neler yapacağınızı belirtebilirsiniz ...

ttalım benım tebrık edıyorum senı hersey mükemmel.başarırsak eger senın emeğin cokk fazla olcak bunu bütün samımıyetımle soylüyorum.iyi ki varsın senı tanımaktan cok mutluyum.bu gidişle BAŞARCAZ galibazemuszemus

bende seni tanıdığım için çok mutlu hissediyorum canım benim :1hug:
benim emeğim değil sizin gayretinizle olacak Allahın izni ile...
Galibası yok şekerim BAŞARACAZ :lepi::lepi:
saat 14: 00 de görüşürüz caım ben kaçtım derse öptüm kocaman opuyorumnanaktan

7 EYLÜL PAZARTESı : ahlak gelişiminden benlik gelişimine kadar çalışılacak

8 EYLÜL SALI : benlik gelişiminden gelişim konusunun sonuna kadar çalışılıp konular tamamen bitecek

9 EYLÜL ÇARŞAMBA : gelişim konusu baştan sona tekrar edilecek.(yargıdan çıkardıgım kendi özetlerimden)

10 EYLÜL PERŞEMBE : gelişim konusuyla ilgili yargının sonundaki ünite testlerini çözeceğim.(25er soruluk 13 test)

11 EYLÜL CUMA : bi gün önceki testleri bitiremezsem insaalh bitiririm onlara devam ve ek olarak gelişimle ilgili yargının sonundaki deneme sınavlarını çözecegim.(12şer soruluk 6test)

12 EYLÜL CUMARTESı __ 13 EYLÜL PAZAR : gelişim psikoljisiyle ilgili çözebildiğim kadar soru çözeceğim

yargı kitabını takip edıyorum ve çalışırken kendim özet çıkarıyorum ayrıntılı ve düzgün biçimde.tekrar etmek için döndüğümde daha kolay anlayabilmek için. arkadslarrrr hadıı szde yapın planlarınızı.

''KPSS HAZIRIZ SINAVA!! GELEBıLıRSIN DMEK ıÇıN ÇOOKK ÇALISMAMIZ GGEREKıYO HER DAKIKA BıZıM ıÇıN FAZLASIYLA ÖNEM ARZEDIYOR..UNUTMAYALIM

Son düzenleme:
kızlat yalnız ben günlük proğram yapıyorum çünki gündüz kendim çalışıyorum akşam eşime ders çalıştırıyorum oda girecek sınava ben sayısalcıyım eşim sözelci sayısal bilgisi olmadığı için ben matematik çalıştırıyorum onun için ben birazda onun hızına göre ayak uyduruyorum akşamları sadece ona ders anlatarak tekrar yapmış oluyorum oyüzden günlük plan çıkartabilirim

ben lise ortaogretım oldugum ıcın genel yetenek genel kultur olarak hazırlanıcam malum

TURKCE
MATEMATIK
GEOMETRI
TARIH
COGRAFYA
VATANDASLIK DERSLERIM..

pazartesi: sözcük-söz anlam ..temel kavramlar...dogruda acılar...türk kültür uygarlıgı..türkiyenin yer sekıllerı..hukukun temel kavramları yanı her dersten bır unıte calısıcam sonundakı testlerı cozucem ertesı gun aynı sekılde bırer unıte olarak devam edıcem bu kıtap bıtınce tekrar kıtap alırım soru bankasımı alayım yoksa konu anlatımlımı bılmıyorum fıkır verın lutfen?? kızlar bırde anlayamadıgımız mesela matematık yardımcı olan olur mu acaba?

işe de gırsem bellı degıl vazgecmıycem allahın ıznıyle boyle bır konu actıgı ıcın pımpırıklı arkadasıma tesekkurler

merhaba arkadaşlar

Bir haftalık planım ;

7 Eylül pazartesi ; Temel kavramlar ve Türkiye coğrafyası
8 Eylül salı ; Basamak analizi ve Türk kültür uygarlığı
9 Eylül çarşamba ;Hukukun temel kavramları ve Bölme bölünebilme
10 Eylül perşembe ; Türk islam devletleri
11 Eylül cuma ; Asal çarpanlara ayırma Ebob Ekok
12 Eylül cumartesi ; Türkiye tarihi
13 Eylül pazar ; Rasyonel sayılar

NOT; Konular bittikçe soru çözücem hergün kaç soru çözdüğümü yine yazarım arkadaşlar herkese kolay gele :)
buarada ben önlisans düzeyinde giricem sınava arkadaşlar
iyi çalışmalara :)

Son düzenleme:

arkadaşım benden sana tavsiye
konuları yazarak çalış daha sonra alıcan kitap soru bankası olsun kendı çıkardığın notlardan çalşırsın konulara
daha iyi olur senin için ben öyle yapıyorum şahsen :) iyi çalışmalar

ben haftaya ptesi ise baslayacagım,bu issizlikte is buldugum icin cok mutluyum ama tabi özel sektörde nereye kadar,simdi nasil calisacam onu dusunuyorum

ben haftaya ptesi ise baslayacagım,bu issizlikte is buldugum icin cok mutluyum ama tabi özel sektörde nereye kadar,simdi nasil calisacam onu dusunuyorum

hayırlı olsun :) çok güzel darısı benim başıma ve tüm işsizlerin başına :)
sende akşamları çalış kpssye yapabildiğin kadarıyla hft sonlarıda açıklarını kapatırsın :)

canım tebrik ederim.
programlı çalışmak gibisi yok.
ben bu sayede 86,5 almıştım kpssden.
düzenli olsun, az olsun ama her gün çalışın.
tavsiyem budur sizlere.

aycancım canım eşinle akşam ilgileniyorsun ama gündüleri hep sana ait. genede gündüz kendine bir program yapabilirsin.. hızını ona göre ayarlama bence sen onu dürt canım sen ilerlet.. zorlayın birbirinizi böylece daha iyi bir şekilde ilerlersin zamanı daha iyi kullanırsın
ama tabiki sana kalmış bişey.. olmaz dersen bir haftadaki çalışmalarını nasıl planlayacağız ve eğer uymayıp kaytardıysan nasıl ceza alacaksın :)
en azından genel olarak bu hafta bunları bunları bitireceğim demelisin ki kontrol edebilelim birbirimizi yada sabah kalkınca yazmalısın bugün şu konuları çalışacam diye ..

bibercim canım iş bulmana çok sevindim ama bence dersi elden bırakma canım ben ikisini birden yürüteceğine canı gönülsden inanıyorum.. sistemli bir şekilde ilerlersen bence olacak bu iş...
ne dersin senide yazayımmı listeye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…