- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
- Konu Sahibi Pimpirikli
kızlar bende varım kpss ortaogretım olarak gırıcem lıse muhasebe mezunuyum ben tecrubelı olanlardan kıtap soru bankası ve kpss sıtesı onerısı rıca edıcem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıca yarın baslıycam kararlı olarak hıc calısmadan 62 almıstım en son sızce cok mu kotu calısarak kac alabılırım kendım evde bılmıyorum fıkrı olan yazsın bana hep bırlıkte calısmayada varım burdan paylasım yaparız soru konu katılırım yanı
07-13 EYLÜL HAFTALIK ÇALIŞMA PLANIM:
7 EYLÜL PAZARTESİ : Savunma mekanizmaları bilinçsiz başa çıkma yollarından Modern psikodinamik kuramlara kadar çalışılacak
8 EYLÜL SALI : Modern psikodinamik kuramlardan Ahlak gelişimine kadar çalışılacak
9 EYLÜL ÇARŞAMBA : ahlak gelişiminden benlik gelişimine kadar çalışılacak
10 EYLÜL PERŞEMBE : benlik gelişiminden gelişim konusunun sonuna kadar çalışılıp konular tamamen bitecek
11 EYLÜL CUMA : gelişim konusu baştan sona tekrar edilecek
12 EYLÜL CUMARTESİ : gelişim konusunu bir arkadaşıma anlatacağım baştan sona
13 EYLÜL PAZAR : gelişim konusuyla ilgili yargının sonundaki soruları çözeceğim, elimde ne kadar bu konuyla ilgili test yaprak test varsa çözeceğim gün boyunca
NOT : 3 kitaptan gelişim konusunu çalışacağım hafta boyunca ve üçünün birden özetini çıkaracağım konu bittiğinde elimde 3 kitabın özeti şeklinde notlarım olacak
kızlar yukardaki benim çalışma planım sizlerde kopyala yapıştır kullanarak günlerin karşısına neler yapacağınızı belirtebilirsiniz ...
ttalım benım tebrık edıyorum senı hersey mükemmel.başarırsak eger senın emeğin cokk fazla olcak bunu bütün samımıyetımle soylüyorum.iyi ki varsın senı tanımaktan cok mutluyum.bu gidişle BAŞARCAZ galibazemuszemus
07-13 EYLÜL HAFTALIK ÇALIŞMA PLANIM:
ben lise ortaogretım oldugum ıcın genel yetenek genel kultur olarak hazırlanıcam malum
TURKCE
MATEMATIK
GEOMETRI
TARIH
COGRAFYA
VATANDASLIK DERSLERIM..
pazartesi: sözcük-söz anlam ..temel kavramlar...dogruda acılar...türk kültür uygarlıgı..türkiyenin yer sekıllerı..hukukun temel kavramları yanı her dersten bır unıte calısıcam sonundakı testlerı cozucem ertesı gun aynı sekılde bırer unıte olarak devam edıcem bu kıtap bıtınce tekrar kıtap alırım soru bankasımı alayım yoksa konu anlatımlımı bılmıyorum fıkır verın lutfen?? kızlar bırde anlayamadıgımız mesela matematık yardımcı olan olur mu acaba?
işe de gırsem bellı degıl vazgecmıycem allahın ıznıyle boyle bır konu actıgı ıcın pımpırıklı arkadasıma tesekkurler
ben haftaya ptesi ise baslayacagım,bu issizlikte is buldugum icin cok mutluyum ama tabi özel sektörde nereye kadar,simdi nasil calisacam onu dusunuyorum![]()
merhaba arkadaşlar
Bir haftalık planım ;
7 Eylül pazartesi ; Temel kavramlar ve Türkiye coğrafyası
8 Eylül salı ; Basamak analizi ve Türk kültür uygarlığı
9 Eylül çarşamba ;Hukukun temel kavramları ve Bölme bölünebilme
10 Eylül perşembe ; Türk islam devletleri
11 Eylül cuma ; Asal çarpanlara ayırma Ebob Ekok
12 Eylül cumartesi ; Türkiye tarihi
13 Eylül pazar ; Rasyonel sayılar
NOT; Konular bittikçe soru çözücem hergün kaç soru çözdüğümü yine yazarım arkadaşlar herkese kolay gele :)
buarada ben önlisans düzeyinde giricem sınava arkadaşlar
iyi çalışmalara :)
kızlat yalnız ben günlük proğram yapıyorum çünki gündüz kendim çalışıyorum akşam eşime ders çalıştırıyorum oda girecek sınava ben sayısalcıyım eşim sözelci sayısal bilgisi olmadığı için ben matematik çalıştırıyorum onun için ben birazda onun hızına göre ayak uyduruyorum akşamları sadece ona ders anlatarak tekrar yapmış oluyorum oyüzden günlük plan çıkartabilirim
ben haftaya ptesi ise baslayacagım,bu issizlikte is buldugum icin cok mutluyum ama tabi özel sektörde nereye kadar,simdi nasil calisacam onu dusunuyorum![]()