2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bende varım giyim öğretmenliği mezunuyum:((( hep görüyodum bugünkü msjlarda ama içimden girmek bile gelmiyodu. içim sıkılıyo ya. bıktım bu kpss den aslında doğru düzgün hiç hazırlanmadm. ama bu sene karar verdim oturup adam akıllı hazırlanacam. sevgilim dersane zaman kayb diyo. o öss yi kendi başına çalışarak kazanmış. senin yapacağın ezber dersaneye gitme evinde otur hazırlan diyo ama kararsızım.sabah kalıkıp hazırlanıp dersaneye gidiyosun sonra geliyosun dinleniyosun birsürü zamanın geçiyo diyor.benimde 90 almam gerekiyor. daha ne yapacağma bile karar veremedimki. 90 zor ya acaba memurluğamı hazırlansam diyorum sadece genel kültür genel yeteneğe:(((

bende varım giyim öğretmenliği mezunuyum:((( hep görüyodum bugünkü msjlarda ama içimden girmek bile gelmiyodu. içim sıkılıyo ya. bıktım bu kpss den aslında doğru düzgün hiç hazırlanmadm. ama bu sene karar verdim oturup adam akıllı hazırlanacam. sevgilim dersane zaman kayb diyo. o öss yi kendi başına çalışarak kazanmış. senin yapacağın ezber dersaneye gitme evinde otur hazırlan diyo ama kararsızım.sabah kalıkıp hazırlanıp dersaneye gidiyosun sonra geliyosun dinleniyosun birsürü zamanın geçiyo diyor.benimde 90 almam gerekiyor. daha ne yapacağma bile karar veremedimki. 90 zor ya acaba memurluğamı hazırlansam diyorum sadece genel kültür genel yeteneğe:(((

slm candy43 canım hoşgeldin aramıza... ismini listeye ekledim canım ...2-3 güün içinde listeyi ilk sayfaya yazacağım ve tempomuz başlayacak...
şuan hepimiz aynı durumdayız bak kodrolar açıklandı ve 90-95 arası puanlar almamız laaazım... bunun için canını sıkma lütfen... çalışınca olacak ben buna inanıyorum..dersane konusuna gelince bende össye dersaneye gitmeden hazırlandım ama sana gitme diyemem.. herkesin çalışma sitili faklı belki sen biri anlatınca daha iyi anlıyorsundur evde çalışıp kitaplar arasında bocalarken daha fazla zaman kaybedeceksindir... bu kararı sen vermelisin bence kendini yokla bir ben nasıl anlarım ve nasıl planlı açalışırım diye ...

bence öğretmenlik sınavına hazırlan olmassa eğer memuriyetten tercih yap... okuduğun bir okul var sonuçta ve öğretmenlik gerçekten güzel bir meslek... tatili bol :)

slm candy43 canım hoşgeldin aramıza... ismini listeye ekledim canım ...2-3 güün içinde listeyi ilk sayfaya yazacağım ve tempomuz başlayacak...
şuan hepimiz aynı durumdayız bak kodrolar açıklandı ve 90-95 arası puanlar almamız laaazım... bunun için canını sıkma lütfen... çalışınca olacak ben buna inanıyorum..dersane konusuna gelince bende össye dersaneye gitmeden hazırlandım ama sana gitme diyemem.. herkesin çalışma sitili faklı belki sen biri anlatınca daha iyi anlıyorsundur evde çalışıp kitaplar arasında bocalarken daha fazla zaman kaybedeceksindir... bu kararı sen vermelisin bence kendini yokla bir ben nasıl anlarım ve nasıl planlı açalışırım diye ...

bence öğretmenlik sınavına hazırlan olmassa eğer memuriyetten tercih yap... okuduğun bir okul var sonuçta ve öğretmenlik gerçekten güzel bir meslek... tatili bol :)

kendim çalşarakta anlayabiliyorum. aslında mantıklı geliyor sevgilimin söylediği zaman kaybı çok oluyor.daha önce gitmiştim dersaneye ama babamın rahatsızlığı nedeniyle bıraktım. bu senede hiç hazırlanmadım.üds ye hazırlandım eşşek gibi çalıştım boşu boşuna onun yerine kpss ye çalışsaydım olurdu belki:(( neyse zararn neresinden dönsen kardır.ilk başta evde çalışayım diyorum olmazsa dersanye giderim.dersaneye para bile vermeyecem ama kararsızım işte

kendim çalşarakta anlayabiliyorum. aslında mantıklı geliyor sevgilimin söylediği zaman kaybı çok oluyor.daha önce gitmiştim dersaneye ama babamın rahatsızlığı nedeniyle bıraktım. bu senede hiç hazırlanmadım.üds ye hazırlandım eşşek gibi çalıştım boşu boşuna onun yerine kpss ye çalışsaydım olurdu belki:(( neyse zararn neresinden dönsen kardır.ilk başta evde çalışayım diyorum olmazsa dersanye giderim.dersaneye para bile vermeyecem ama kararsızım işte

iyi düşünmüşsün canım en mantıklısı öyle... baktın evde olmuyor dersaneye gidersin zaman kaybetmeden ... şimdiden başarılar diliyorum canım.. planını kaynaklarını hazırla 2-3 güne başlıyoruz :lepi:

anayasadan başlayaym diyorum önce şimdi bi işte çalışıyorum bayramdan sonra çkacam işten. iş yerinde çalışma imkanm var anayasa ve tarih çalışsam diyorum.

iyi düşünmüşsün canım en mantıklısı öyle... baktın evde olmuyor dersaneye gidersin zaman kaybetmeden ... şimdiden başarılar diliyorum canım.. planını kaynaklarını hazırla 2-3 güne başlıyoruz :lepi:
cnm benım planın harıka soz soylemeye bıle gerek yok benı yazmayı unutma işte ben hakla gelıısmdeyım özet cıkarıom özet cıkarmk da cok vakıt alıo özetı bıraksammıkı

cnm benım planın harıka soz soylemeye bıle gerek yok benı yazmayı unutma işte ben hakla gelıısmdeyım özet cıkarıom özet cıkarmk da cok vakıt alıo özetı bıraksammıkı

başakcım bende gelişimdeyim ve bu gayet normal ben 15 günde bitireceğim gelişimi... özet çıkarmak vakit alıyor ama yazarak çalışmak en iyisi ..
ismini yazdım canım merak etme..
hadi öptüm şekerim ben derse geçiyorum... sende hadi bakalım doğruu derse fazla zaman kaybetme akşam neler yaptığımızı konuşuruz gene .. kocaman öptüm :1hug:

slm kızlar bir yandan grubumuz oluşurken ben boş durmuyorum ve planımı uygulamayı sürdürüyorum.. gelişim kitabımı yarıladım sayılır... tabi diğer iki kaynaktanda aynı şekilde hadi hayırlısı olsun diyorum :)))

bu arada gruba katılan ve katılmaya karar veren herkes şimdiden lütfen kaynaklarını hazırlasın ve 2-3 gün sonra mazeret söylemesin...
grubumuza kurallar ekleyecğim ve birinci sayfaya yazacağım bunları sizlerin aklına kural geliyormu ..

ben 1. kuralın hergün çalışma planına uyulup uyulmadığı belirtilecek kuralını yazacağım.
ve pazar günleri gece 00:00 a kadar herkes diğer hafta pazartesiden pazar akşamına kadar ne çalışacağını belirten bir plan yapsın diyorum... mesela şöyle

bir hafta çalıştık ve pazar oldu ben girip yazıyorum işte :
bu haftaki ders çalışma planımdan şunları yaptım bunları yapamadım
gelecek haftaki planımdaki hedeflerim şu şu konuları bitirmek ..

pazar günleri sadece ne yaptık ve ne yapacağız gelecek hafta onları anlatan bir liste yazacaz hepimiz böylelikle im ne çalışmış göreceğiz... en çok programınasağdık kalan ödül alacak en az sadık kalan da ceza görecek... ben bu şekilde düşündüm sizler ne dersiniz birlikte karar verelim...

pazar gnleri dışında günlük irtibat halinde olaacağız.. hergün bugün bunu çalıştım gibi notlar yazacağızki diyelim biri çalışmıyor onu dürtelim pazarı beklemeyelim diğer günleri yanmasın motive edelim birbirimizi kalksın çalışsın...
yada çalışan kişileri gördükçe bilgisayaarı açıp vijdan azabı çekelim ben neden çalışmadım bugün diyebillelim ve 1-2 sayfada olsa pişmanlıkla çalışalım .. bu nedenle günlük motive amacıylada bunu düşündüm...
tabii bunun yanı sıra diyeliki biri 3 gün girmedi ve takip etmiyor laylaylom umrunda değil durumun ciddiyetine aldırmıyor bu kişiyi eğer bir açıklaması yoksa bir şans verelim ama birdaha aynı şeyleri yapıp pzar günü bildirimini vermiyor ve günlerce takip etmiyorsa atalım gruptan ... bu hepimizi cidid olmaya ve daha fazla sorumlulu almaya itecektir.. ben böyle düşündüm...

gruba katılmak içinde 2 kuralımız olsun
1- azimliysen ve canım yandı bu kpssden planlı bir şekilde çalışmaya bende varım diyen
2- günlük takip edecek , neler yaptığını iletecek herkes gruba girebilir

bunuda bu şekilde düşündüm ama kızlar bir elin nesi var iki elin sesi var benim yanlış düşündüğüm atladığım noktalar olabilir sizlerinde fikirlerini bekliyorum

Bence fikirlerin süper bir an önce başlayalımkaydirigubbakcemile4

pimpirikli planın çok süperrrrrrrrrrr
dün giremedim kızlar. hemen yazıyım naptığımı size de motive olsun:)
köklü ifadelere baktım biraz.
osmanlı kültür uygarlıktan 100 soru çözdüm ve küçük özetler çıkardım.

tamam ne zaman başlıcam peki:)

walker canım 2-3 gün sonra listeyi 1. sayfaya ekleyeceğim... ama sen şimdiden çalış bence canım .. planını yap ben pazartesi günü listeyi hazırlayıp pazar gecesi ekleyeceğim sayfaya sende o zamana kadar eksiklerini kaynaklarını gözden geçir bence bunları yaptıysanda 2 gün bekleme bence başla hemen çalışmaya oazartesi planını ve neler yaptığını yazmaya başlarsın günlük olarak

pimpirikli bir kaçgündür netimde sorun vardı benide yzarmiisn cnm listeye___?
durum nedir ne değilidir bilgilendirelim inş birbirimiz...
ama son günlerde şunu anladım bnmtürkçem gıt
:kedi:
hep ynlişlarım çok oluyor kafamı mı veremiyorum acabaaaa offf!!!!!!

pimpirikli bir kaçgündür netimde sorun vardı benide yzarmiisn cnm listeye___?
durum nedir ne değilidir bilgilendirelim inş birbirimiz...
ama son günlerde şunu anladım bnmtürkçem gıt
:kedi:
hep ynlişlarım çok oluyor kafamı mı veremiyorum acabaaaa offf!!!!!!

maicim senide ekledim canım listeye ...
pazartesiye başlarız inşaallah...
bu arada türkçem derken eğer türkçe sorusu çözüp yanlış çıkarmaktan bahsediyorsan sana şunu söyleyeyim benim bölümüm türkçe ama biliyosun geçen haftalarda türkçe çalıştım ve soru çözerken çok yanlışım çıktı ilk zamanlar... sonradan soru çözdükçe yanlışlarım azaldı... yani bol soru çözmek lazım canım halllolur teleş yapma

maicim senide ekledim canım listeye ...
pazartesiye başlarız inşaallah...
bu arada türkçem derken eğer türkçe sorusu çözüp yanlış çıkarmaktan bahsediyorsan sana şunu söyleyeyim benim bölümüm türkçe ama biliyosun geçen haftalarda türkçe çalıştım ve soru çözerken çok yanlışım çıktı ilk zamanlar... sonradan soru çözdükçe yanlışlarım azaldı... yani bol soru çözmek lazım canım halllolur teleş yapma

arkadslar nasıl gıdıyor calısmalar pimpiriklı cnm sen gelişimden nerdesın ben bugun calısamdım oruc tutunca zor oldu smdı baslıyorum calısmaya haber veryım dedım ben gelişimden eriksondayım sen nerdesın cnma.s.

arkadslar nasıl gıdıyor calısmalar pimpiriklı cnm sen gelişimden nerdesın ben bugun calısamdım oruc tutunca zor oldu smdı baslıyorum calısmaya haber veryım dedım ben gelişimden eriksondayım sen nerdesın cnma.s.
slm başakçım bende gelişimden dil gelişimine geldim.. biraz ağır gidiyorum bende ama 3 kaynağı birlikte takip edip özet çıkarıyorum ama sağlam gidiyorum .. planıma uygun şekilde hayırlısı bakalım...
bu arada bak çalış hee :olmaz: bugün bakmamışsın için rahat uyumak için en azından geçmişteki konularını tekrar et oldumu canım benim ... ben sana çok güveniyorum bence harika sonuçlar alacaksın güenimi boşa çıkarma aslanım kralıçam :)

slm başakçım bende gelişimden dil gelişimine geldim.. biraz ağır gidiyorum bende ama 3 kaynağı birlikte takip edip özet çıkarıyorum ama sağlam gidiyorum .. planıma uygun şekilde hayırlısı bakalım...
bu arada bak çalış hee :olmaz: bugün bakmamışsın için rahat uyumak için en azından geçmişteki konularını tekrar et oldumu canım benim ... ben sana çok güveniyorum bence harika sonuçlar alacaksın güenimi boşa çıkarma aslanım kralıçam :)

canım benım cok saol ınsallh guvenını bosa cıkarmıcam asıl ben sana fazlasıyla guvenıyorum basladım bıle calısmay eriksondan devam edıyorum özete devamm.gece tekrar konusrz öptm

Back