07-13 EYLÜL HAFTALIK ÇALIŞMA PLANIM:
7 EYLÜL PAZARTESı : ahlak gelişiminden benlik gelişimine kadar çalışılacak
8 EYLÜL SALI : benlik gelişiminden gelişim konusunun sonuna kadar çalışılıp konular tamamen bitecek
9 EYLÜL ÇARŞAMBA : gelişim konusu baştan sona tekrar edilecek.(yargıdan çıkardıgım kendi özetlerimden)
10 EYLÜL PERŞEMBE : gelişim konusuyla ilgili yargının sonundaki ünite testlerini çözeceğim.(25er soruluk 13 test)
11 EYLÜL CUMA : bi gün önceki testleri bitiremezsem insaalh bitiririm onlara devam ve ek olarak gelişimle ilgili yargının sonundaki deneme sınavlarını çözecegim.(12şer soruluk 6test)
12 EYLÜL CUMARTESı __ 13 EYLÜL PAZAR : gelişim psikoljisiyle ilgili çözebildiğim kadar soru çözeceğim
yargı kitabını takip edıyorum ve çalışırken kendim özet çıkarıyorum ayrıntılı ve düzgün biçimde.tekrar etmek için döndüğümde daha kolay anlayabilmek için. arkadslarrrr hadıı szde yapın planlarınızı.
''KPSS HAZIRIZ SINAVA!! GELEBıLıRSIN DMEK ıÇıN ÇOOKK ÇALISMAMIZ GGEREKıYO HER DAKIKA BıZıM ıÇıN FAZLASIYLA ÖNEM ARZEDIYOR..UNUTMAYALIM[/QUO
ohhhh be sağsalim bugun kü calısmam gereken yerleri bitirdim yupppyyyyhihoyyyt
7 EYLÜL PAZARTESı : AHLAK GELıŞıMI BITTI...
8 EYLÜL SALI:BENLıK GELıŞıMı NE YAZIKKI BıTEMEDı.(bugun gunduz dısarda oldugum ıcın yetiştıremedm bu saate kadsr calıstım ama 1sayfacık kaldı onuda calısamıom yarın sabaha bıraktım ıstemeyerk yarın tekrara gecmeden 1sayfayı hemncık bıtrcem özurdılıyorumm