2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

selam kızlar bende 2010 da kps sınavına girmek istiyorum..ama yaş sınırı varmı ben 32 yaşındayım beni bilgilendirirseniz sevinirim..

hangisine girceğine bağlı benim bildiğim kadarıyla.lisans mezunlarına yaş sınırı yok diye biliyorum ben.lise ve önlisansları bilmiyorum

slm kızlar bugün misafirin azizliğine uğradım... yeni gittiler ama yarın notlarıı yazıp yetişeceğim plana ... sabah daha erken kalkacağım inşaallah ...

bu arada planlarını belirten arkadaşlarıma çok teşekkür ederim .. yalnız bu 17-18 kişilik bir grup bir kaç eksik gördüm 9-10 kişi kadardelikafaduldendelikafadulden

kızlar bu ilk günümüz bu şekilde yapmayalım elimizden geldiğince uğraşalım bu iş için ... bunu ben kendim için değil sizler için istiyorum... elele verelim birlikte halledelim istiyorum bu durumu.. lütfen diğer arkadaşlarımızda girip planlarını ve gün içinde neler yaptıklarını paylaşmaya özen göstersin bunu kendileri için yapsınlar...

sizleri çok seviyorum arkadaşlar ve inanın bana teşekkür etmeyin ben bu illetten hepbirlikte kurtularılım diye uğraşıyorum ... çünkü bu derdi çekmeyen bilmez...
siz teşekkür edince inanın utanıyorum ben sanki büyük bişemi yaptım... size helali hoş olsun

yarına umarım daha iyi bir gün olur ve zihinlerimiz açık devam ederiz çalışmalarımıza
hepinize iyi geceler ballarım kaymaklarım erken yatayım ki erkenden hortlayıp şu palnın üstesinden geleyim :)

Kızlar siz konuları bitirmişsiniz yahu ben hiç bugünkü kadar çalışmamıştım ama hala bitmedikafamçokkarıştı ama ben sahura kadar oturuyorum zaten sorun olmaz bitiricem:kahve: konu kısmına çalıştım da testleri çözüyorum şimdi, epeyde test varmış yahu bu konunun sonunda tam 8 tane, 1 tanesini çözdüm 7 tane kaldı, ihtiyaç yayınlarından çalışıyorum şuan, ekimin 13 ün de dersanem başlıycak o zamana kadar tarih coğrafya bi de vatandaşlığım bitmiş olucak inş aslında alese de girmeyi düşünüyorum bayramdan sonra da mat türkçe falan çalışırım artık:içelim: çook çalışmamız gerek çoook:bbo: Hadi grşrz kızlar hepinize iyi geceler, çalışanlara da iyi çalışmalar

slm kızlar bugün misafirin azizliğine uğradım... yeni gittiler ama yarın notlarıı yazıp yetişeceğim plana ... sabah daha erken kalkacağım inşaallah ...

bu arada planlarını belirten arkadaşlarıma çok teşekkür ederim .. yalnız bu 17-18 kişilik bir grup bir kaç eksik gördüm 9-10 kişi kadardelikafaduldendelikafadulden

kızlar bu ilk günümüz bu şekilde yapmayalım elimizden geldiğince uğraşalım bu iş için ... bunu ben kendim için değil sizler için istiyorum... elele verelim birlikte halledelim istiyorum bu durumu.. lütfen diğer arkadaşlarımızda girip planlarını ve gün içinde neler yaptıklarını paylaşmaya özen göstersin bunu kendileri için yapsınlar...

sizleri çok seviyorum arkadaşlar ve inanın bana teşekkür etmeyin ben bu illetten hepbirlikte kurtularılım diye uğraşıyorum ... çünkü bu derdi çekmeyen bilmez...
siz teşekkür edince inanın utanıyorum ben sanki büyük bişemi yaptım... size helali hoş olsun
yarına umarım daha iyi bir gün olur ve zihinlerimiz açık devam ederiz çalışmalarımıza
hepinize iyi geceler ballarım kaymaklarım erken yatayım ki erkenden hortlayıp şu palnın üstesinden geleyim :)
Canan cım senin bu sınavı kazanacağına gerçekten gönülden inanıyorum ben, isteyene Allah verir, ayrıca sen sadece kendinin değil herkesin iyiliğini isteyen ender insanlardansın, Allah yardımcın olsun:1hug:

Kızlar siz konuları bitirmişsiniz yahu ben hiç bugünkü kadar çalışmamıştım ama hala bitmedikafamçokkarıştı ama ben sahura kadar oturuyorum zaten sorun olmaz bitiricem:kahve: konu kısmına çalıştım da testleri çözüyorum şimdi, epeyde test varmış yahu bu konunun sonunda tam 8 tane, 1 tanesini çözdüm 7 tane kaldı, ihtiyaç yayınlarından çalışıyorum şuan, ekimin 13 ün de dersanem başlıycak o zamana kadar tarih coğrafya bi de vatandaşlığım bitmiş olucak inş aslında alese de girmeyi düşünüyorum bayramdan sonra da mat türkçe falan çalışırım artık:içelim: çook çalışmamız gerek çoook:bbo: Hadi grşrz kızlar hepinize iyi geceler, çalışanlara da iyi çalışmalar

canım benım endiselenme bıter hersey yetısr senın bölım neydı cnm

kafamızdan gecen agzımızdan dokulen dusunce ve sozler gelıp bıze doner evrende boyle bır dongu var bıseyı cagırmak denıyor..
ıyı seyler dusunup ıyı seyler zıkretmek ve ıyı olanı cagırmak gerekır..
basarmanın en onemlı basamagı ınanmaktan gecer..
bu yıl bu kpss gırecegımız son kpss olucak herbırımız ıcın bunun ustesınden gelıp herbırımız atandıgımız yerlerı tartısıyor olucaz gelıcek yıl bu donemlerde..
hadı bakalım cagırın gelsın..yerimseniben
ıyı geceler herkeze..
operım..opuyorumnanaktan

kızlar sabahın 6:30 unda kalktım ve dünkü eksiklerimi bir gayretle tammaladım çok şükür ... saat 11 de bugünkü planıma başlayacağım ...
inşaallah yetiştireceğim

PLANINI SÖYLEMEYEN TOPıĞı TAKıP ETMEYEN GRUPTAKı ARKADAŞLARIM UMARIM BUGÜN GıRıP GEREKENLERı YAPARSINIZ VE ÇALIŞMA TEMPONUZ ıYıYıE GıDER

ben belki sizi çok sıkıştırıyorum belki bana bilmiş ukela dominant sayfa sahibi diye herşeye karışıyor diyeceksiniz belkide benden gıcık alacaksınız arkadaşlar baskı yarattığım için ama ben sadeece ama sadece sizlerinde başarmasını istiyoru.. bu belayı çeken anlar o nedenle benden gıcık alsanızda ben sizin peşinizi bırakmamaya çalışacağım ... sene sonu geldiğinde benden nefret edin sinir olun ama içiniz rahat sınava hazı ve nazır girin... bunu şimdiden belirtmek istedim... ve inanki siz ders çalışmadığınız sürece konuşup başınızı şişireceğim ve benden gıcık almanız umrumda değil... çalışacaksınız başka yolu yok bunu sizde iyi biliyorsunuz ... aslında sıkıştırmama bile gerek kalmamalı çünkü hepimiz yetişkin kişileriz umarım bunu yapmak zorunda kalmam ....

hepinize zihni açık azimli ve kararlı bir gün diliyorum

günaydın hatunlar,pimpirikliciğim beni yeren yere vurabilirsin canım ders çalışmazsam.ben 1 ekimde başlayacağım ama bugünden itibaren plan yapmam gerektiğini sizleri okudukdan sonra anladım.bu hafta plan ve program çıkaracağım :))

günaydın hatunlar,pimpirikliciğim beni yeren yere vurabilirsin canım ders çalışmazsam.ben 1 ekimde başlayacağım ama bugünden itibaren plan yapmam gerektiğini sizleri okudukdan sonra anladım.bu hafta plan ve program çıkaracağım :))

günaydın şekerim .. çok iyi düşünmüşsün planının olunca elinde yetişecekmi yetişmeyecekmi demiyorsun insanın içi daha rahat oluyor.. plan yaparken uzun süreli yapacaksan kurban bayramı sevgililer günü doğum günleri falan filan onlarıda unutma o ünler pek çalışılmıyor..
hadi bakalım şekerim umarım iyi olur ...
ben kaçtım bişeler atıştırıp derse geçeceğim tekrardan öptüm kocamn

pimpirikli her gun sor sıkıstır kı bızıı basaralım ben kendı adıma memnunnum bugun devam aksama yok belırteyım dedım

merhaba arkadaşlar

Bir haftalık planım ;

7 Eylül pazartesi ; Temel kavramlar ve Türkiye coğrafyası ( matematikten 19 soru çözdüm )
8 Eylül salı ; Basamak analizi ve Türk kültür uygarlığı
9 Eylül çarşamba ;Hukukun temel kavramları ve Bölme bölünebilme
10 Eylül perşembe ; Türk islam devletleri
11 Eylül cuma ; Asal çarpanlara ayırma Ebob Ekok
12 Eylül cumartesi ; Türkiye tarihi
13 Eylül pazar ; Rasyonel sayılar

NOT; Konular bittikçe soru çözücem hergün kaç soru çözdüğümü yine yazarım arkadaşlar herkese kolay gele :)
buarada ben önlisans düzeyinde giricem sınava arkadaşlar
iyi çalışmalara :)

ben geldim kızlar programımla beraber geldim....kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
biraz sonra başlıyorum çalışmaya herkese kolay gele :)

Back