2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

pimpirikli canım benim öncelikle ismin neydi bundan sonra öyle sesleneyim sana,bide grup oluşturuyomuşsunuz bende isterdim katılmak benim biliyosun malum olaylar bide bebeğim olduğu için bu plana uymam biraz zor özelliklede bebeğim olduğu için ben oğlum gündüz uyuyunca ve geceleri onu uyuttuktan sonra çalışabileceğim ancak ama hergün girer düzenli bi şekilde bende bildiririm çalışma şeklimi şimdiden hepimize başarılar umarım hepimiz seneye başarılarımızı kutluyor oluruz..

pimpirkcım adın neydı cnm adınla seslenmek istıyorm eger bı sakıncası yoksa calıısyosun demı grmemıssın de foruma ben calısmaya devam

pimpirikli canım benim öncelikle ismin neydi bundan sonra öyle sesleneyim sana,bide grup oluşturuyomuşsunuz bende isterdim katılmak benim biliyosun malum olaylar bide bebeğim olduğu için bu plana uymam biraz zor özelliklede bebeğim olduğu için ben oğlum gündüz uyuyunca ve geceleri onu uyuttuktan sonra çalışabileceğim ancak ama hergün girer düzenli bi şekilde bende bildiririm çalışma şeklimi şimdiden hepimize başarılar umarım hepimiz seneye başarılarımızı kutluyor oluruz..

gülşahcımmm canım benim geleceğini biliyordum hergün bir umutla bekliyordum seni canımmm benimm :1hug: ay nası sevindim bir bilsen.. yaşadıklarını biliyorum canım ama çalışıp Allahın izniyle başarmanı inan kendimden çok istiyorum ...

adım canan 25 yaşındayım ve 1 senelik evliyim .. evdeyim genelde hep .. işte böle

ayy vallahi çok sevindim hemen listeye ekliyorum seni bebişi öp benim için kocamannnnnn opuyorumnanaktan

gülşahcımmm canım benim geleceğini biliyordum hergün bir umutla bekliyordum seni canımmm benimm :1hug: ay nası sevindim bir bilsen.. yaşadıklarını biliyorum canım ama çalışıp Allahın izniyle başarmanı inan kendimden çok istiyorum ...

adım canan 25 yaşındayım ve 1 senelik evliyim .. evdeyim genelde hep .. işte böle

ayy vallahi çok sevindim hemen listeye ekliyorum seni bebişi öp benim için kocamannnnnn opuyorumnanaktan

canancım günaydın neler yapıosn bakalm calıstınmı dün ben dün gunduz calısmadgımı gece telafı ettım 2ye kadar calıstım

pimpirkcım adın neydı cnm adınla seslenmek istıyorm eger bı sakıncası yoksa calıısyosun demı grmemıssın de foruma ben calısmaya devam

başakcım dün gece giremedim canım çünkü tv başında uyuyup kalmışım .. gece pek çalışmadım.. sabahları çalışmaya alıştırıyorum kendimi... bende önceden geceleri çalışırdım şimdi sabah evde tek olunca sıkılmamak için eşim gelene kadar ders çalışıyorum ... bazende o geldikten 2-3 saat sonra gün boyu çalıştıklarımı tekrar edip notlarıma gözgezdiriyorum...

çalışmana çok sevindim inanki canım ben yapacağına canı yürekten inanıyorum... kendini sıkmadan hızlanmalıyım şöyle böyle demeden sistemli bir şekilde devam et canım ...

bu arada adım canan :) istediğin gibi seslen canım hiçbir sakıncası yok

gülsahcım bbegın hayırlı olsun annecıkmı oldun smdı sen allah uzun ömurler versın

başakcım dün gece giremedim canım çünkü tv başında uyuyup kalmışım .. gece pek çalışmadım.. sabahları çalışmaya alıştırıyorum kendimi... bende önceden geceleri çalışırdım şimdi sabah evde tek olunca sıkılmamak için eşim gelene kadar ders çalışıyorum ... bazende o geldikten 2-3 saat sonra gün boyu çalıştıklarımı tekrar edip notlarıma gözgezdiriyorum...

çalışmana çok sevindim inanki canım ben yapacağına canı yürekten inanıyorum... kendini sıkmadan hızlanmalıyım şöyle böyle demeden sistemli bir şekilde devam et canım ...

bu arada adım canan :) istediğin gibi seslen canım hiçbir sakıncası yok

canancım olsun sen bugun telafı edersın bende senın basaracgına canıgönulden ınanıyorum bırazadn calısmaya baslıcam tekrardan

canancım olsun sen bugun telafı edersın bende senın basaracgına canıgönulden ınanıyorum bırazadn calısmaya baslıcam tekrardan

saol canım benim inşaallah hepimiz için hayırlısı olur ...
saat 13: de oturalım saat 15:00 de ara veriri gene görüşürüz o zaman ... bu arada 3 dakika var 13:00 e :) hadi bakalım başlayalım ve bugünkü planımızında üstesinden gelelim :lepi:

saol canım benim inşaallah hepimiz için hayırlısı olur ...
saat 13: de oturalım saat 15:00 de ara veriri gene görüşürüz o zaman ... bu arada 3 dakika var 13:00 e :) hadi bakalım başlayalım ve bugünkü planımızında üstesinden gelelim :lepi:

aynı anda msj yazmısız tamam canım baslıyorum ben de 3te gorusurz ozman ıyı calısmalar canım arkadsıma.s.

cızlar herkese başarılarturkbayragi umarım istediğiimiz yere yerleşiriz bende motivasyon konusunda çok zorluk ççekiyom yya inşallah başarırız günde kaç soru çözmeli sizce

cızlar herkese başarılarturkbayragi umarım istediğiimiz yere yerleşiriz bende motivasyon konusunda çok zorluk ççekiyom yya inşallah başarırız günde kaç soru çözmeli sizce

önce konunu halledip ondan sonra üstüne çözebildiğin kadar soru çözüp iyice konuyu pekiştirmelisinbence ben öle yapıyorum ... ardındanda diğer koulara geçince unutmamak için önceki bitirdiğim konuları tekrar edip soru çözüyorum onlarla ilgili canım...
umarım motivasyonu sağlarsın

kızlar ben testlere geçmeden çnce konuları bitireyim diyorum daha sonra testlere geçeyim ki kafam rahat olsun her testi çözmeden öncede konu tekararı yapmış olurum diyorum ama gel gör ki hangi derse öncelik vereceğimi şaşırdım :S
siz hangı derslere çalşıyorsunuz önce buarada ben önlisans mezunuyum

kızlar ben testlere geçmeden çnce konuları bitireyim diyorum daha sonra testlere geçeyim ki kafam rahat olsun her testi çözmeden öncede konu tekararı yapmış olurum diyorum ama gel gör ki hangi derse öncelik vereceğimi şaşırdım :S
siz hangı derslere çalşıyorsunuz önce buarada ben önlisans mezunuyum

walker şekerim gördüğüm kadarıyla henüz karar verememişsin... bak yarın başlıyor grup olarak çalışma tempomuz :) bence bugün çok güzel bir plan yapmalısın kendine ...
ben öğretmenlik mezunu olunca önce eğitimden çalışmaya başladım ..
bence sende aramazanda oruç tutuyorsan kendini yormayacak konulardan başlamalısın ... oruçtutmuyorsan ne çok zorlandığın nede çok basit dediğin koudan başlamalısın ki buda oğrafya olabilir ... tarih en baştan sıkabilir, matte öyle, vatandaşlık ta.. türkçede kolay gelebiliri şimdi için bence coğrafya başlamak için ideal olur.. ardındanda zor konulara geçersin.. hem bunlamamış ve çalışma temposu oluşturmuş olursun canım...

eline hangi kitaptan çalışacaksan onu al ve 1 haftalık bir plan yap örneğin 1 haftada ben hergün bu kadar çalıarak bu kitabın şurasına kadar gelebilirim de ve günlük olarak çalışacağın konuları belirle canım ... ben öyle yapıyorum iyi gidiyor... tabi sana en uygun stili sen bilirsin gene ama yarın başlıyoruz haberin olsun :D

kızlar bugün tükçeden 60 soru
coğrafya dan 40
tarihten 40 soru çözdüm.
ayrıca çarpanlara ayırmaya çalışıcam.hihoyyyt
ben de önce konu bitirip ardından soru çözüyorum. arada bitirdiğim konuları tekrar ediyorum ki unutmayayım.
hadi kızlar orucum diye gevşemeyin ben sabahları bi de mukaveleye gidiyorum arada teravi namazınada gidiyorum maşallah zımba gibiyimkaydirigubbakcemile3Bi de dua edin bol bol "Allah'ım bana çalışma azmi ver" diye. ben yapıyorum çok işe yarıyor, azim gelmeden olmuyor.

Pimpirikli ne zaman çalışma planımızı yazıcaz buraya ben daha oluşturmadım da ona göre ayarlıycam bir şeyler

ben de bgn rasyonel sayılar konusu ve test çözdüm
ama ben planımı yapmış olsam da kaynağım eksik
sahaflara gidip almam lazım bir ara o zamana kadar elimdekiyl yetinicem artıkkk :)) herkese iyi çalışmalar arkadaşlar.. Canancım ne zaman başlıyoruzzzz? gerçi ceza kısmı heralde ramazandan sonra başlıo dimi?

Back