- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 43
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
pimpirikli canım benim öncelikle ismin neydi bundan sonra öyle sesleneyim sana,bide grup oluşturuyomuşsunuz bende isterdim katılmak benim biliyosun malum olaylar bide bebeğim olduğu için bu plana uymam biraz zor özelliklede bebeğim olduğu için ben oğlum gündüz uyuyunca ve geceleri onu uyuttuktan sonra çalışabileceğim ancak ama hergün girer düzenli bi şekilde bende bildiririm çalışma şeklimi şimdiden hepimize başarılar umarım hepimiz seneye başarılarımızı kutluyor oluruz..
gülşahcımmm canım benim geleceğini biliyordum hergün bir umutla bekliyordum seni canımmm benimm :1hug: ay nası sevindim bir bilsen.. yaşadıklarını biliyorum canım ama çalışıp Allahın izniyle başarmanı inan kendimden çok istiyorum ...
adım canan 25 yaşındayım ve 1 senelik evliyim .. evdeyim genelde hep .. işte böle
ayy vallahi çok sevindim hemen listeye ekliyorum seni bebişi öp benim için kocamannnnnn opuyorumnanaktan
pimpirkcım adın neydı cnm adınla seslenmek istıyorm eger bı sakıncası yoksa calıısyosun demı grmemıssın de foruma ben calısmaya devam
pimpirikli canım benim öncelikle ismin neydi bundan sonra öyle sesleneyim sana,bide grup oluşturuyomuşsunuz bende isterdim katılmak benim biliyosun malum olaylar bide bebeğim olduğu için bu plana uymam biraz zor özelliklede bebeğim olduğu için ben oğlum gündüz uyuyunca ve geceleri onu uyuttuktan sonra çalışabileceğim ancak ama hergün girer düzenli bi şekilde bende bildiririm çalışma şeklimi şimdiden hepimize başarılar umarım hepimiz seneye başarılarımızı kutluyor oluruz..
başakcım dün gece giremedim canım çünkü tv başında uyuyup kalmışım .. gece pek çalışmadım.. sabahları çalışmaya alıştırıyorum kendimi... bende önceden geceleri çalışırdım şimdi sabah evde tek olunca sıkılmamak için eşim gelene kadar ders çalışıyorum ... bazende o geldikten 2-3 saat sonra gün boyu çalıştıklarımı tekrar edip notlarıma gözgezdiriyorum...
çalışmana çok sevindim inanki canım ben yapacağına canı yürekten inanıyorum... kendini sıkmadan hızlanmalıyım şöyle böyle demeden sistemli bir şekilde devam et canım ...
bu arada adım canan :) istediğin gibi seslen canım hiçbir sakıncası yok
canancım olsun sen bugun telafı edersın bende senın basaracgına canıgönulden ınanıyorum bırazadn calısmaya baslıcam tekrardan
saol canım benim inşaallah hepimiz için hayırlısı olur ...
saat 13: de oturalım saat 15:00 de ara veriri gene görüşürüz o zaman ... bu arada 3 dakika var 13:00 e :) hadi bakalım başlayalım ve bugünkü planımızında üstesinden gelelim :lepi:
aynı anda msj yazmısız tamam canım baslıyorum ben de 3te gorusurz ozman ıyı calısmalar canım arkadsıma.s.
cızlar herkese başarılarturkbayragi umarım istediğiimiz yere yerleşiriz bende motivasyon konusunda çok zorluk ççekiyom yya inşallah başarırız günde kaç soru çözmeli sizce
kızlar ben testlere geçmeden çnce konuları bitireyim diyorum daha sonra testlere geçeyim ki kafam rahat olsun her testi çözmeden öncede konu tekararı yapmış olurum diyorum ama gel gör ki hangi derse öncelik vereceğimi şaşırdım :S
siz hangı derslere çalşıyorsunuz önce buarada ben önlisans mezunuyum
kümeler yok demişsiniz benim aldığım kpss kitabında kümeler epeyce detaylı var kıl olurum zaten kümelere çocukluktan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?