2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

sizi görünce çalışma isteği oluştu ama bi taraftan da umutsuzluk varr yafuuuu gir gir olmuyor gerçi hiç sıkı çalışmadım ama çevremde düşük puanlarla girenleri görünce moralim iyice bozuldu belkide ondan...

olsun başakçım geç değil henüz hiç bir şey için bak sana anlatayım kısaca ::

bir grup oluşturacağız kpss çalışma grubu ve bu grubun abazı kuralları olacak örneğin günlük girip ne yaptık ne yapmadık belirteceğiz doğrusuyla pişmanlıklarımızla üzüntümüzle...bunun gibi kurarllar

bunun yanı sıra cezalarımız olacak diyelim sen bu hafta grubun en kötü performansını sergiledin sana ceza verecez atıyorum örneğin cezan : git diyet yapanlar bölümünden 4. gruba gir ve ben eşeğim bu hafta planladığım gibi çalışmadım giden zamanı geri geitrmeiyorum pişmanım yazacaksın :)))

şuan kafamda tam şekillenmedi ama bunun gibi hem bizi daha iyi motive edecek bir durum hemde kendimize karşı sorumlu olduğumuz gibi birbirimizede sorumlu olacağız... sene sonuna kadar bu şekilde devam edecek...

ben istiyorum diye değil ama bence sende bu grupta olmalısın birbirimize destek adına ... planlı programlıilerlemek ve kendini tek hissetmemek için... karar senin canım benim .

olumlu olursa yanıtın ne zaman tam anlamıyla çalışacağını bölümünü belirt bende ona göre gruba ismini ekleyeyim daha 3-4 gün sonra gruptakilerin ismini yazacağım herkes düşünsün diye sende o zamana kadar kararını verirsin planlarını yapıp

acıklmaların için tesekkur ederm tabı kı katılmak isterım.aksama yada yarın kaldgm yerden devam edıyorm egııtmden özet cıkarım gelışm pskoljısndeyımbıtırıp soru cözmeye baslıcam.benım adımı da yazabılırsn cnm
kaydirigubbakcemile4

uf ya sabah kalktığımdan beri 40 dakikalık çarpanlara ayırma konusunda video dinledim.kendime sinir oldum ya:tomato:kızlar erken başlamakla iyi yapıyoruz inanın çalışma isteği hemen gelmiyor, gelse de kalıcı olmuyor. düzn ne güzel gaza gelmiştim bu gün söndüm:kedi:neyse ben kendimi motive edim biraz devam edicem akşama yazarım naptım

piko yazdım senide senin azmini görünce birinciyede ödülmü versek diyorum hani durun bakem bi grup oluşsun topluca sohbette birleşir karalar alıırız
ben de zar zor ilerliyorum cnm ya, içimden çok bişi geldiği söylenemezkaydirigubbakcemile3bi de utanmadan ağlancak haime gülüyorum

sizi görünce çalışma isteği oluştu ama bi taraftan da umutsuzluk varr yafuuuu gir gir olmuyor gerçi hiç sıkı çalışmadım ama çevremde düşük puanlarla girenleri görünce moralim iyice bozuldu belkide ondan...

slm gülsücum .. inan hepimiz aynı durumdayız benim çevremde çok az puanlarla atananları gördükçe bende kahroluyorum... ama bu şekilde düşünerek önümüzdeki sınavıda mafetmemeliyiz.. sıkı bir şekilde bende çalışmadım bu güne kadar bir kerede çalışalım bakalım ne olacak.. hiç değilse çalıştık deriz vijdanımız rahat olur... çevremizdekilere hayıflanıp zaman kaybetme moral bozma zamanı değildir karar verip ders çalışmaya başlama zamanırdır...

bir çok arkadaşımızın içinde çalışma isteği yok ki sen çalışma isteğim geldi demişsin canım benim bence hazır bu istek sende mevcutken sende bize katıl ve başla... yeni bir grup oluşturuyoruz önceki sayfalarda az çok anşlatmaya çalıştım.. dilersen sende bize katıl birlikte üstesinden gelelim bu iin el ele verip... olmazsa gene birlikte elele verip ağlar sızlarız ... tek değilsin canım inanki opuyorumnanaktan

acıklmaların için tesekkur ederm tabı kı katılmak isterım.aksama yada yarın kaldgm yerden devam edıyorm egııtmden özet cıkarım gelışm pskoljısndeyımbıtırıp soru cözmeye baslıcam.benım adımı da yazabılırsn cnm
kaydirigubbakcemile4

tamam başakçım adını ekledim listeye 3-4 gün içinde grubu tamamen belirleriz ve sıkı bir şekilde devam ederiz ...

ben de zar zor ilerliyorum cnm ya, içimden çok bişi geldiği söylenemezkaydirigubbakcemile3bi de utanmadan ağlancak haime gülüyorum

pikocum saçmalama lütfen çok iyi ilerliyorsun.. tabikide zaman alacak çalışmak sen bide beni görsen anlayana kadar tamam oldu diyene kadar kaç kırk dakkam gidiyor ama sonunda anlıyorum kaydirigubbakcemile3

güleceğiz tabikide ağlayıp sızlayıp motive düşürmek yok ... öyle yada böyle yapacaz biz bunu.. bence iyi gidiyorsun canım hihoyyyt

bılmıyorum cnım ne secmem gerek..

ıstedıgım kadro yok ,o kadar elı bos döndüm ki valla

ilk girdigim sene ,lıse mezunu olarak gırmıstım o zaman 89 puan alıp acıkta kalmıstım kaydirigubbakcemile3

bizde anlamadık nasıl oldu ,ki herkesın yazdıgı seylerdı ,klasık memur..

sonra onlisans olarak gırdım sınava 79 fılan aldım ,halıyle acıkta kaldım..

sımdı lısans olarak gırmek ıstıyorum ama A nedır B nedır bılmıyorum..

A daha zor dıyorlar ama ben hangısınden alım daha coksa hangısı heryerde daha gecerlıyse ona gırmek ıstıyorum..

şu an ıcın onu yapayım bu meslegı seceyım dıye bır istegim yok ınan kı..

puanım nereye yeterse nereye atanırsam..

B sanırım benım secmem gereken..
ama bölüm derslerim de iyi güvenirim kendıme akannehir

kararsız kazım benım göbek adım olmalıydıakannehir

Şeniz

bana bu konuda yardım eder mısınız..:kedi:

kızlar çalışalım hangi kaynakları kullanıyorsunuz? eğitimde önerebileceğiniz yayınlar neler? ben 3e geçtim ilk senemde atanmam lazım.. sınıf öğrt. okuyorum

kızlar ben dün büyük kitabevlerini dolaştım...kpss kitapları yoktu toplatılmış dediler bana yeni baskı için..biride sistemmi ne değişiyor dedi...bir bilgisi olan var mı?yoka hersene bilgileri güncellemek için yeni baskımı yaparlar?

timam pimpirikli kitap alacam daha önceden aldığım vardı ama 2007 sanırım en son ona girdim yeniden alıp başlayacam inşallah ekle beni de listeyeee

kızlar ben dün büyük kitabevlerini dolaştım...kpss kitapları yoktu toplatılmış dediler bana yeni baskı için..biride sistemmi ne değişiyor dedi...bir bilgisi olan var mı?yoka hersene bilgileri güncellemek için yeni baskımı yaparlar?

Korkma korkma sistem değişmiyokaydirigubbakcemile2 her seneki olağan kitapların güncellenmesi:kahve:

Bu arada ben de mat öğrt son sınıfa geçtim, ben de başladım çalışmaya ama bu internet epey vaktimi harcıyo gibi-tatlicadiarzu- Bunun için de bi çözüm buldum, intten coğrafya konu anlatımı indirdim, biraz forumlara bakıyorum biraz da coğrafya okuyorum nöbetleşeyerimseniben sizin nasıl gidiyo çalışmalar:içelim:

Pimpirikli beni de yaz listeye:lepi: Yazdıklarınızı şimdi okudum da bu ne ya herkes 1001 türlü bahane sıralamış çalışmamak için:bbo: bence hiç ertelemeden çalışmamız lazımkaydirigubbakcemile5 ben de buralardayım tmm mıa.s

timam pimpirikli kitap alacam daha önceden aldığım vardı ama 2007 sanırım en son ona girdim yeniden alıp başlayacam inşallah ekle beni de listeyeee

tamam gülsucum yazdım adını.. 2-3 gün içinde grubu tamamen oluşturacağım inşallah ve o zamandan itibaren başlayacağız hergün düzenli ... şuandada çalışıyorum ben ama o zaman daha ilerlicek inanıyorum buna hoşgeldin canım aramızaa.s.

Pimpirikli beni de yaz listeye:lepi: Yazdıklarınızı şimdi okudum da bu ne ya herkes 1001 türlü bahane sıralamış çalışmamak için:bbo: bence hiç ertelemeden çalışmamız lazımkaydirigubbakcemile5 ben de buralardayım tmm mıa.s

ayselcim tamamdır ekledim listeye senide 2-3 gün sonra birinci sayfayı değiştireceğim ve ekleyeceğim hepimizin adını kurallarımızı cezalarımızı ... arkadaşlarımızın incelemesini bekliyorum bu fikri

hoşgeldin canım aramıza a.s.

Back