- Konu Sahibi Pimpirikli
sizi görünce çalışma isteği oluştu ama bi taraftan da umutsuzluk varr yafuuuu gir gir olmuyor gerçi hiç sıkı çalışmadım ama çevremde düşük puanlarla girenleri görünce moralim iyice bozuldu belkide ondan...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun başakçım geç değil henüz hiç bir şey için bak sana anlatayım kısaca ::
bir grup oluşturacağız kpss çalışma grubu ve bu grubun abazı kuralları olacak örneğin günlük girip ne yaptık ne yapmadık belirteceğiz doğrusuyla pişmanlıklarımızla üzüntümüzle...bunun gibi kurarllar
bunun yanı sıra cezalarımız olacak diyelim sen bu hafta grubun en kötü performansını sergiledin sana ceza verecez atıyorum örneğin cezan : git diyet yapanlar bölümünden 4. gruba gir ve ben eşeğim bu hafta planladığım gibi çalışmadım giden zamanı geri geitrmeiyorum pişmanım yazacaksın :)))
şuan kafamda tam şekillenmedi ama bunun gibi hem bizi daha iyi motive edecek bir durum hemde kendimize karşı sorumlu olduğumuz gibi birbirimizede sorumlu olacağız... sene sonuna kadar bu şekilde devam edecek...
ben istiyorum diye değil ama bence sende bu grupta olmalısın birbirimize destek adına ... planlı programlıilerlemek ve kendini tek hissetmemek için... karar senin canım benim .
olumlu olursa yanıtın ne zaman tam anlamıyla çalışacağını bölümünü belirt bende ona göre gruba ismini ekleyeyim daha 3-4 gün sonra gruptakilerin ismini yazacağım herkes düşünsün diye sende o zamana kadar kararını verirsin planlarını yapıp
ben de zar zor ilerliyorum cnm ya, içimden çok bişi geldiği söylenemezkaydirigubbakcemile3bi de utanmadan ağlancak haime gülüyorumpiko yazdım senide senin azmini görünce birinciyede ödülmü versek diyorum hani durun bakem bi grup oluşsun topluca sohbette birleşir karalar alıırız
cnm senın bolum neben de zar zor ilerliyorum cnm ya, içimden çok bişi geldiği söylenemezkaydirigubbakcemile3bi de utanmadan ağlancak haime gülüyorum
sizi görünce çalışma isteği oluştu ama bi taraftan da umutsuzluk varr yafuuuu gir gir olmuyor gerçi hiç sıkı çalışmadım ama çevremde düşük puanlarla girenleri görünce moralim iyice bozuldu belkide ondan...
acıklmaların için tesekkur ederm tabı kı katılmak isterım.aksama yada yarın kaldgm yerden devam edıyorm egııtmden özet cıkarım gelışm pskoljısndeyımbıtırıp soru cözmeye baslıcam.benım adımı da yazabılırsn cnm
![]()
ben de zar zor ilerliyorum cnm ya, içimden çok bişi geldiği söylenemezkaydirigubbakcemile3bi de utanmadan ağlancak haime gülüyorum
bılmıyorum cnım ne secmem gerek..
ıstedıgım kadro yok ,o kadar elı bos döndüm ki valla
ilk girdigim sene ,lıse mezunu olarak gırmıstım o zaman 89 puan alıp acıkta kalmıstım kaydirigubbakcemile3
bizde anlamadık nasıl oldu ,ki herkesın yazdıgı seylerdı ,klasık memur..
sonra onlisans olarak gırdım sınava 79 fılan aldım ,halıyle acıkta kaldım..
sımdı lısans olarak gırmek ıstıyorum ama A nedır B nedır bılmıyorum..
A daha zor dıyorlar ama ben hangısınden alım daha coksa hangısı heryerde daha gecerlıyse ona gırmek ıstıyorum..
şu an ıcın onu yapayım bu meslegı seceyım dıye bır istegim yok ınan kı..
puanım nereye yeterse nereye atanırsam..
B sanırım benım secmem gereken..
ama bölüm derslerim de iyi güvenirim kendıme akannehir
kararsız kazım benım göbek adım olmalıydıakannehir
Şeniz
ben de varım kız lar beni de yazın :)
kızlar ben dün büyük kitabevlerini dolaştım...kpss kitapları yoktu toplatılmış dediler bana yeni baskı için..biride sistemmi ne değişiyor dedi...bir bilgisi olan var mı?yoka hersene bilgileri güncellemek için yeni baskımı yaparlar?
timam pimpirikli kitap alacam daha önceden aldığım vardı ama 2007 sanırım en son ona girdim yeniden alıp başlayacam inşallah ekle beni de listeyeee
Pimpirikli beni de yaz listeye:lepi: Yazdıklarınızı şimdi okudum da bu ne ya herkes 1001 türlü bahane sıralamış çalışmamak için:bbo: bence hiç ertelemeden çalışmamız lazımkaydirigubbakcemile5 ben de buralardayım tmm mıa.s