• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

yatıyorum arkadaşlar iyi geceler canıma deysin sabah soruları yapıp bi zahmet anlatırmısın sen de saol fatoşşş

kişi sayısı x dersek
150000000/x kişi başına düşen miktr
2 kişi artarsa 150000000/x+2 son kişi başına düş.mik.
%40 azalması
100 ken 60 olması demek yani 60/100=3/5
150000000/x.3/5=150000000/x+2
den x=3

günaydın arkadaşlar sonunda gelebildim buaralar pek giremiyorum ama derslere devam
yazdıklarınızı biraz okuyabildim gördüğüm kadarıyla herkes biraz kopmuş durumda derslerden bende öyleyim aslında birazcık bu da sanırım konuları birtürlü bitiremeyişimizden kaynaklanıyor sürekli geri dönüyorum ben kendi adıma unutuyormuşum gibi hissediyorum sürekli o yüzden devamlı tekrar istiyo bütün dersler heleki tarih akannehir

başakcım biraz paniklemişsin canım haklısın ama en azından kafan dağıldı bizimde bazen dinlenmeye hakkınmız var dimi böyle düşünelim şimdi enerjik bir biçimde başlayalım tekrar kaydirigubbakcemile bende tarihten artık özet çıkaramıcam sanırım canım ya gerçekten çok fazla vaktimi alıyo bide artık çok sıkıldım yazmaktan daha hızlı bitsin diye çabucak yazıp fazla anlamamaya başladım osmanlı kuruluşu yazmıştım enson ama artık video izlemeyi denicem sonra tekrar kendim okuyup sorularını çözcem canım sende bi dene istersen

yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler bu arada vereliniortak

bugün 7.30 dan beri tarih dinledim sorularını kahvaltıdan sonra çözcem sonrada matematikten ve anlatım bozukluklarından biraz soru çözerim
aaa bu arada annemler geldi hafta sonu teyzemler vardı onlarla ilgilenmekten pek çalışamadım bugün telafi edicem artık annemler bir hafta bizdeler zemuszemus moral oldu banada

sizleri seviyorum canlarımm opuyorumnanaktan

kızlar bakıyorum da dün baya mayematik çözmüşsünüz, hiç bir şey anlamadım ya daha problemlere geçmedim:sinifsinif:
ben de evde abimi bekliyorum, o gelince gidicez. 1 haftada inşallah güzelce çalışırım. tarihten sonuna kadar geleyim diyorum. coğrafyadan gördüğümüz yere kadar. anayasadan yasama, yürütme, yargı bitsin. matematikten de gördüğümüz yere kadar tekrar edeyim. inşallah yaparım hepsinikaydirigubbakcemile3abimle kalıcam o işte olucak, akşama kadar yalnızım. kuzenim gelir yanıma o da öss ye hazırlanıyor. belki iyice gaza gelirim:kedi:

şimdi yolda giderken tarih kitabımı yanıma lıp okuycam, yolda okuduklarım aklımda kalıyo.

kızlarrrrr ben yabancı dil ağırlıklı lise mezunuyum dilden Eee bu durumda sadece dil üzerine mi tercih yapabilcem başka bişi seçemicem mi:sinifsinif: hangi alanlarda çalışabilirim boşuna girmiş olmıyım Herşeyden tercih yapabiliyor muyum tıp tarzı hariç

fatoşcum sorulara baktım bende doğru hepsi..

dilek banada artık çok zor geliyor şu özet işi acaip vaktimi alıyor..onu yazana kadar defalarca okuyrum ve önemli yerleri fosforlu kalemlerle çiziyorum çok faydası oluyor gerçketen..

şimdi çayımı alıyor ve başlıyorum çalışmaya...bugünkü programımda yien tarih yine ingilizce var:)))
annem gidene kadar bayağı halletmeliyim onları çünkü..

[COLOR="Magenta"]canlarım günaydınopuyorumnanaktan

dlk26 cım nerlerdesın özledım kız senı iyisin demı tatlım benım

evet 1hafta dınlendım yenı yenı kendıme geldım.keske ve tühh demenın anlamı yok artık önumuze bakmamız lazım elımden geldgnce calıscam bıtmezse de seneye hazırlanıtrım napıyım ölüm yok ya sonunda desem de bunlara kendım de ınanmıyorum aslındabilmiyorumkismile

tarıh özetını ben de bıraktım en son atatürk ilkelrını özetledım işte.su tarıh benı çok korkutuyor ya daha hıc osmanlıya gecmedım offff yaaaa

atturk ilkellrını bıtrdm ardından atatürk inkılapları da aradan cıkarayım diyorum sonra dıs politika
[/COLOR]
ya ben cok uyuzum galıbe bıturlu ilerleyemıyorumm

offfffffffffff bıde egıtım bılımlerı var onları da bosladımm

daha dogan hocadan izlemem gereken videolar var.gecmıs mat konularını tekrar etmem lazım bunların hepsını yapmam ımkansız gıbı görunuyor:sinifsinif:

pıkocum ne guzel planlamıssın hepsını calısabılırsen tebrık etcem senı ama ben sana güvenıyorm

ohcanımadeysın cayımızı da almısız derse baslıyoruz ne guzel ben daha kahvaltı yapcam sonra balsıcam arkadsıma da ugramam lazım CADIARZU

o

Son düzenleme:
canıma deysin bitane yapamadığımız soru vardı tatlım onu yapabilir misin
günaydın arkadaşlar ben yeni kalktım sütümü içiyorum hava çok güzel bugün evde duramam akşama çalışırım büyük ihtimal tarihten özet çıkararak çalışmak zor zaten kitaplar özet olarak almış bide unutmasak süper olacak ya neyse daha zaman var nasıl olsa yetişirr problemi bitirmememe az kaldı inşallah sınav da güzelce yaparım....görüşürüz iyi çalışmalar...

gülsucum nereye gıtceksın bakalım ıyı gezmeler

kızlar ben de dogan hocadan rasyonel sayılar vıdeosunun ılkını bıtrdım tabı deftere de yazdım hoca anlatrken bı yandan kartezyenden rasyonel sayılar testımı bıtrmeye calısyorum son testteyım

gülsucum soruya baksana herşeyi doğru yazmışmısın..böyle sorularda küsüratlat çok almaz ama bunda çok çıkıyor..

merhaba kızlar;basakçım sormuşsun;eğitim bilimlerine bakıyor musun diye;ben dergi dergi çalıştıgım için hepsinden birer konu gidiyorum ama mutlaka tekrar gerekecek çünkü hemen unutuyorum..tatil beni yavaşlattı;7.dergilerdeyim yani ocak ayının ilk haftasında..geri kaldım baya ama ne yapalım canım:((
eğitime her yıl yeni konular ekleniyor..zorlaşıyor..
bu arada kızlar hepimiz yeterince çalışıyoruz..tebrik ederim hepimizi:)))
bende bugün rasyonel sayılara devam edip biraz problemlere geçmeyi planlıyorum.kardeşim püf noktaları anlatır bende yazarım..ardından eğitim dergime bakıcam..öğrenme;öğretim ilkeler,program gelişt.konularına..umarım hepsini bugün bitirebilirim..

kızlar merhabalarr
haftasonu arkadşaım bendeydi karacan dersanesine gidiyo eskde bana notlarını getirdi inş onlarada bakıcam sabah işe gelirken yediiklim eğitim yaprak test getirdim 39 soru çözdüm bu saate kadar bugün verimsiz geçti
cuma günü denemeye giricem tarih ve coğrafyaya biraz bakmak istiyorum
kızlar siz başka hangi sitelerden video izliyosunuz sözlciyiz diye bi sitede mp3 formatında var video da bulursam çok iyi olacak

başakcım sendede var bi ağırlık ama sen çabuk silkelenirsin yaa şimdiye kadar çok iyi geldin zaten bayaa da bi konu bitirdin eğitimden filan tarih benimde belammm başlayıp başlayıp bırakıyorum

Son düzenleme:
gülsucum
etiket fiyatıyla indirimli fiyat arasındaki fark %5 az kar elde ediliyo diyor ya onu veriyo yani312000-299000= 13 000 = maliyet * 5/100............... maliyet = 260 000
indirimli fiyattaki kar oranını soruyo 299 000 - 260 000 = 39 000
39 000 = 299 000 * X/100.............. X= 15 anlaşılır olmuştur umarım yaa bunların kısa yolları vardı hep dersanede çalışırken yapıyoduk ama senelerdir yapmayınca unutmuşum hep

Back