• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlarr ben geldım ta cumartesı gttım aydına yenı geldım hıc bı kıtap goturmedım bütün motıvasyon düstu napcam ben ssımdı

cnm hoşgeldinolumunekankayizsmilearkadaşının nişanı nasıl geçti, umarım iyi vakit geçirmişsindir. ya ben de doğru düzgün çalışamadım 1 haftadır. insan evinde olmayınca aksatıyor. eğlenemedim de:gitme:aklım hep sınavdaydı, huzur edip durdu beni.
sorma bende de bir gevşeme oldu, toparlayamadım kendimi. dün matematikten 10 soru çözdüm o kadarkaydirigubbakcemile3sözde 2 bin soru çözüyodum tatildeeyvahedigeldismileburada yazılanları okuyup otive olmaya çalışıyorum ama bugünde akşama kadar bakamıycam sanırım.

günaydın Yova, erkencisinzemuszemusben de 8 de uyandım ve gözümden uyku akıyoooomirmirmirmir

ececik, ecesu geçmiş olsun kızlarŞeniz

günaydın Yova, erkencisinzemuszemusben de 8 de uyandım ve gözümden uyku akıyoooomirmirmirmir

ececik, ecesu geçmiş olsun kızlarŞeniz

canım ben hep böyleyim..erkenden uyanırım,çok uyumayı sevmem..

ah birde şu dersleri halledebilsem..konular biter ama çok soru çözemezsem kötüeyvahedigeldismile

dün gece sanırım yargıdan moralim bozuldu coğrafya tekrar etmedim öyle oturdu tv seyrettim.bu gün çalışıcam tarih 18. Yy ve bölgeler coğrafyası var .2 şer de deneme çözerim.

canlarımm gunaydın ya hergun calısan ben artık hıc calısamıyorum arkadsımın nısanı cok guzel gectı degısıklık oldu ama bana ıyı gelmedı galıba.odamdan cıkmamaya alıskınım ya garıp oldum nasıl topalıcam ben ya nolur yardım edın bana kızlar oysa su 15 tatlılı cok guzel degerlendrcektım pıkocum ohcanımadysın ecceık gülsu napıcam ben kaldgm yerden deam edebılırmıyım bır haftadr bısı caılsmıyorum offfffffffffffffffffffffffffffffff

canlarımm gunaydın ya hergun calısan ben artık hıc calısamıyorum arkadsımın nısanı cok guzel gectı degısıklık oldu ama bana ıyı gelmedı galıba.odamdan cıkmamaya alıskınım ya garıp oldum nasıl topalıcam ben ya nolur yardım edın bana kızlar oysa su 15 tatlılı cok guzel degerlendrcektım pıkocum ohcanımadysın ecceık gülsu napıcam ben kaldgm yerden deam edebılırmıyım bır haftadr bısı caılsmıyorum offfffffffffffffffffffffffffffffff

canım benim hoşgeldinn,canını sıkıp hemen panik olma şimdi güzelce otur kaldığın yerden başla bakalım gerisi nasıl da geliyor.bizlerde evdeydik ama misafir hastalık derken senden pek farkımız yok dün gece tarih baktım bugün kahvaltı yapıp hemen oturucam bende osmanlıları komple bitiricemkaydirigubbakcemile5hadiii sende başla bakalımmhihoyyythihoyyythihoyyyt

90 puan almak için kaç net lazım yada puan hesaplama motoru linki verebilecek var mıdır acaba sanırım 100 net falan lazım

teşekkür ederim pikolata.
sanırım bugünde ders çalışamayacağım. sinüzitimde akmaya başladı. başımı öne eğemiyorum.

günaydın kızlar
ben konu çalışmaktan soru çözemiyorum yaa bde elimde hiç soru bankası yok ki konu sonu sorularını çözüyorum anca onlarda 40 50 varsa anca
dün öğretim metodlarını çalıştım en korkutuğum konudur eğitimde en çok da ondan soru çıkıyo anlamsı zor yaa çok karışık daha bi sürü varr
bugün coğrafyadan ders dinledim tüm konuları indirip tlf atıcam yolda işte dinliiicem artık sözelciyiz net diye bi site tarih anayasa hepsi var

merhaba arkdaşlar yeni kalktım çok huzursuzum çlışamadım diye akşama başlıycam tekrar mat çalışmaya yüzde kar zarar problemlerine planıma göre 5 şubatta bitmiş olcak problemler bakalımsonra az bi knu kalıyor inşallah
başak öyle oluyor insan tatlım sende bugün başla toparlarsın ececik geçmiş olsun
suus bide o siteye bakıyım hiç duymadım saol...

90 puan almak için kaç net lazım yada puan hesaplama motoru linki verebilecek var mıdır acaba sanırım 100 net falan lazım

sanırsam en az 100 net yapmak garekiyor. hesaplama motorları pek güvenilir olmuyor. benim hedefim de 100 netzemuszemustabi bir de çalışma planını oturtsamkaydirigubbakcemile3
berry, coğrafyan baya iyi gibi. nasıl çalışmamızı önerirsin?madenleri, dağları, ovaları vb. ezberledin mi?

ecesu bugün dinlen güzelce, hastayken insan çalıştığından bir şey anlamıyor zaten.

başakcım sorma benimde tatil için çok güzel planlarım vardı hepsi suya düştü:mymeka:tezimde bitti, demek ki verimsiz çalışma durumum tezle alakalı değilmiş.
akşam başlamayı düşünüyorum.öncelikle vicdan azabını üzerimizden atmalıyız. dün pişmanlıktan çalışamadım:1rolleyes:tüh ben naptım,1 hafatam boşa gitti...dedim durdum.sakin olup devam etmeliyiz.napalım 1 haftacık feda ettiysek, sınava 5 ay var. minik bir tatil yapmışız çok mua.s

bizim hoca boş türkiye haritasından bol fotokopi çektirin üzerinden çalışın diyor ama ben konuyu tekrar edip üstüne işaretlemeden soru çözüyorum,sonra dönüp aynı sorulara unutup unutmadığımı kontrol ediyorum.hoca dağ bayır ezberlemeyin ama madenleri en ince ayrıntısına kadar bilin tektonik ve karstik gölleri bilin diyor.

başakcım cnm hiç moral bozmak yok.tekrar motife olmaya çalış.bu sınavı kazanmak zorunda olduğunu unutma bak bende güzelce program yapıp çalışıcam bunu başarmak zorundayız.hadi şöylee bir kendine gel sonra konsantre ol .

pikolata ve ecesu canım teşekkür ederim.bakalım herşey daha güzel olacak inş.fırsat buldukça giricem merak etmeyin fazla özletmem:)))

hastalara tekrar geçmiş olsun diyorum

yaa ben bugün ingilizceye bayağı ağırlık verdim ama sürekli yanlışlarım çıkıyor..ben 42 doğruyu nasıl yapacağım böyle olursa acaip moralim bozuldu bugün yaa..bütün kpds kitaplarını atasım geldi..

Back