• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

mevsim bilmiyorum ki bilsem yazardım inan
yafuu nerdesiniz kimsecikler yok daha 10 tane soru çözdüm mattan piko gitti başak gitti ececik canıma deysin siz napıyosunuz harıl harıl çalışıyosunuz galiba...

mevsim bilmiyorum ki bilsem yazardım inan
yafuu nerdesiniz kimsecikler yok daha 10 tane soru çözdüm mattan piko gitti başak gitti ececik canıma deysin siz napıyosunuz harıl harıl çalışıyosunuz galiba...

osmanlının yükselme dönemini bitirdim sonunda soru çözüyorum canım,bende baktım baktım çıktım kimsecikler yokboshayallersmile

ben varım ececikk mat çalıştım şimdi tarih dinliycem dağılmayı yeni konuya geçicem kuzuşşş

ececik tatlışş intten çıkınca videoyu izleyebiliyomusun çevrimdışıyken

denedim canım olmadıı bende,ekol hocadanmı dinliyosun.bu arda bende bugün karışık 70 soru çözdüm çokk sıkıldım hava çok soğuk don tutmuş heryer dışarıya çıkmaya korkuyorumboshayallersmile

evet tatlım olmuyor ama çıkınca 158 geldi dedim ya hemen doluyor ondan dedim ya olmayacak
ben daha başlamadım çalışmaya birazdan başlıycam inşallah burdada hava çok soğuk kar atıştırıyor

selam gruba katılmak istiyorum.
Bu gün anlatıöpm bozukluğundan 30,yazım yanlışlığından 30 soru çözdüm.

meraba kızlar
çoktandır giremiyorum
bende doğum için memlekete geldim.fazla çalışamıyorum.
bugün matematikten soru çözdüm.daha da çözücem.
siz aynen devam ne güzel

kızlar merhaba..

benim biraz farklı bir sorum olacak..dün hamile olduğumu öğrendim..yani 1 aylık olmuş durumda..malum haziran sonu sınav..ben o zaman 6 ayımı bitiriyor olacağım.sorunum şu;hamile iken bu sınava çalışabilinirmi? çalışabilen oldumu? ya da engel bir durum olabiliyormu?

meraba kızlar
çoktandır giremiyorum
bende doğum için memlekete geldim.fazla çalışamıyorum.
bugün matematikten soru çözdüm.daha da çözücem.
siz aynen devam ne güzel

hayırlısı olsun tatlım doğuma az kalmış bak bebeğini bi hayırlısıyla kucağına alda devam edersin inşllh kendini fazla yorma:emir_bebek:

berry hoşgeldin aramıza,yova hamile hatta doğuma çok az kalan arkadaşlar bile var onlarda çalışıyolar neden olmasın hemen başla:ecrin_bebek:

kızlar merhaba..

benim biraz farklı bir sorum olacak..dün hamile olduğumu öğrendim..yani 1 aylık olmuş durumda..malum haziran sonu sınav..ben o zaman 6 ayımı bitiriyor olacağım.sorunum şu;hamile iken bu sınava çalışabilinirmi? çalışabilen oldumu? ya da engel bir durum olabiliyormu?

evet canım çalışılabiliyor.bana engel bi durum olmadı.
yalnız şimdi biraz sıkıntılıyım az kaldı doğuma.
ben dershaneye de gidiyodum ara verdim şimdi.
senin ilk zamanlar ya sıkıntı olmaz.benim hamilelik rahat geçmişti.bulantın fazla olmazsa halledersin.zaten bulantılar 2-3 ay sürüyo oda beni bunaltmadı.inş.seninde rahat geçer

Kızlar ben geldim kimse tınmasa da :) Umarım herkesin moraller iyidir, çalışmalar tam gazdır. Matematikten kaldığım yerden devam etcem şimdi 2. dersi dinliycem. Hadi bakalım. Hepinize kolay gelsin..

Bu arada yova Allah analı babalı büyütsün ne güzel bi haber. çalışabildiğin yere kadar bırakma bence. bebişin nasibiyle gelir inşallah:)

evet canım çalışılabiliyor.bana engel bi durum olmadı.
yalnız şimdi biraz sıkıntılıyım az kaldı doğuma.
ben dershaneye de gidiyodum ara verdim şimdi.
senin ilk zamanlar ya sıkıntı olmaz.benim hamilelik rahat geçmişti.bulantın fazla olmazsa halledersin.zaten bulantılar 2-3 ay sürüyo oda beni bunaltmadı.inş.seninde rahat geçer

sağol canım içimi ferahlattın..canlı örneğini görmek daha bi güzel..

sanada kolay bir doğum nasip etsin rabbim,sağlıklı hayırlı bir evlat inşallah canım....allah kolaylıklar versin..

Bu arada yova Allah analı babalı büyütsün ne güzel bi haber. çalışabildiğin yere kadar bırakma bence. bebişin nasibiyle gelir inşallah:)

canım yaa allah razı olsun,güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..sizlerin sayesinde moralim daha iyi oluyor canlarım yaa:1rolleyes:

Back