• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canım yaa allah razı olsun,güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..sizlerin sayesinde moralim daha iyi oluyor canlarım yaa:1rolleyes:

Bence bebiş bi artı bile sayılabilir ya ne zzaman canın sıkılırsa karnındaki bebişine bakarsın onun için çalışırsın:) Moralini yüksek tut, kendini iyi hisset gerisi gelir inşallah :)

Kızlar bu arada bişey sorcam taban aritmetiği kpss matematikte var mı konu olarak ya?

yeni arkadaşlar gelmişş hoşgeldiniz ama hep uğrayın bi bakıp gitneyin yafuu hamile arkadaşlar Allah yardımcınız olsun papto taban aritmetiği var
bende sonun da hareket problemlerini bitirdim akşam yarın yapamadıklarımı eşime soracam inşallah başka ders çalışmadım bugün birazdan da yatarım zaten yorgunum
canıma deysin nerelerdesin artık seni göremiyorum...

yeni arkadaşlar gelmişş hoşgeldiniz ama hep uğrayın bi bakıp gitneyin yafuu hamile arkadaşlar Allah yardımcınız olsun papto taban aritmetiği var
bende sonun da hareket problemlerini bitirdim akşam yarın yapamadıklarımı eşime soracam inşallah başka ders çalışmadım bugün birazdan da yatarım zaten yorgunum
canıma deysin nerelerdesin artık seni göremiyorum...

günaydın herkeseopuyorumnanaktan
gülsucum valla bu aralar pek bişey yapmadığımdan yüzümde yok gelmeye..bakıp bakıp kaçıyorum..
yoğundum bu hafta misafirler direksiyon dersleri..
direksiyon bayağı sıkıştı ya haftasonu sınav var..
ben tatile gittiğim hafta başlamışlar derslere ona göre ayarlamışlar porgramı..ben gelince beni her buldukları araya sıkıştırıyorlar resmen..ben gitmeden önce söyledim..tatile gideceğim programı ona göre yapın dedim
haberiniz olsun dedim..
artık nereleriyle dinleyip nerelerine not aldılarsa
biz sizi aradık çıkmadınız diyorlar..
bende banane bana bu dersler verilecek..madem önceden başlasaydınız birçok kurs öyle yapıyor dedim.
o yüzden şuan çok doluyum ya..
perşembe nasipse annem burada olacak..artık 1 ay boyunca düzenli ve programlı çalışacağım...
en azından tarih bitmiş olmalı...ben bu ingilizceyi yapamayacağım galiba..çok üstüne düşmek gerekiyor bense iyice boşladım..böyle 42 doğru yapamamki..fisfisfis

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sizde..

ama gülsunun dediği gibi kaçmayın olurmusırnaşık şey

günaydın şekerler
uzun zamandır giremiyordum çok fazla takipde edemedim az sonra okucam önceki yazılarıda inş.
ne durumdasınız bakalım nasıl gidiyor çalışmalar
ben geçen hafta biraz aksattım ama önümüzdeki iki hafta öğrencim gelmicek ve sabahlarımıda kendime ayırabilicem ne güseeelll zemuszemus öğleden sonralarıda dersaneye devam

güzel bir planla başladım bugüne 7.30dan beri tarih çalışıyorum şimdi baraz mola verdim bugün osmanlı duraklamaya kadar bitirmem lazım inş. birşey çıkmazda uyabilirim plana birde anlatım bozukluğundan testlerimi çözücem

günaydıınnnnn şekerler nasıl geçti bakalım hafta sonu ben sürekli temizlik yaptım akşamda arkadaşlara gittik yani anlayacağınız çalışamadım
ECESU cnm mesajını aldım ama ben gönderemiyorum neyazıkki gönderebilmem için toplam mesajların enaz 50 olması gerekmiş:(( istersen sen özelden mailini gönder sana ordan ulaşayım.yada 50 olana kadar bekleyelim.

kızlar günaydınlar :))
uzuuun zaman sonra geldim yine :))
gerçi takip ettim ama yazmadım
neyse arada çalışıorum ama yoğun bir program dahilinde değil
tatil yapıorum evde malum :))
hadi ii çalışmalar herkesee
öptüm kızlaar

buarada yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişleeer :))

ben dün akşam coğrafyadan 60 soru daha çözdüm bu gün anca akşam çalışabilirim çok yoğunum kızım evde çalışmamı engelliyor 5.5 yaşında

günaydın kızlarr oh bee topik canlanmış birazz,ben dün gece tarih yükselmeyi birdaha tekrar ettim matematiktende işçi havuz problemlerini bitirdim bugün faiz yüzdeyi bitiricem problemlere noktayı koyucam inşlhkaydirigubbakcemile2

günaydın ece oh ne güzel problemler bitiyor benim daha yüzde,kar zarar ,karışım var öğlen misafirliğe gidicem akşama çalışırım inşallah

kızım bi otur yerindekaydirigubbakcemile3
ne bu böyle misafirliğe gidicem misafirliğe gidicem..
azcık çalışmana zaman ayır bence haftada en az 2 gün çıkma..gündüz gezdiğin için gece çalışsan bile bedenin yorgun olur..
benim tavsiyem tabikiboshayallersmile

günaydın ece oh ne güzel problemler bitiyor benim daha yüzde,kar zarar ,karışım var öğlen misafirliğe gidicem akşama çalışırım inşallah

seni gidi gezgin şeker seniiikaydirigubbakcemile3canım benimm git gelde bitirelim artık şu problemleri boshayallersmile

seni gidi gezgin şeker seniiikaydirigubbakcemile3canım benimm git gelde bitirelim artık şu problemleri boshayallersmile

vallahi gezgin şeker..kaydirigubbakcemile2ama yinede bravo..ben o kadar gezsem çalışma azmi falan hiçbişey kalmazdı bende..hiç çalışmazdım..
gülsu yine en azından 2 sini ayırt edebiliyor...

günaydıınnnnn şekerler nasıl geçti bakalım hafta sonu ben sürekli temizlik yaptım akşamda arkadaşlara gittik yani anlayacağınız çalışamadım
ECESU cnm mesajını aldım ama ben gönderemiyorum neyazıkki gönderebilmem için toplam mesajların enaz 50 olması gerekmiş:(( istersen sen özelden mailini gönder sana ordan ulaşayım.yada 50 olana kadar bekleyelim.

merhaba arkadaşlar,
ben bugün hiç çalışamadım. alış verişe gittim. yarın da misafirlerim gelecek. hazırlık yapmaya başlayacağım. haftasonu grafik problerini de bitirdim. matematikten çok az konum kaldı.

bengisu canım özelden mailimi attım sana. ne zaman cevap yazarsan gönderirim bende.

saolun arkadaşlar beni takdir etmişiniz azıcık da kızmışınız ama ne yapıyım tatlışlar alışmışım dışarı çıkmadığım gün canım çok sıkılıyor çalışamıyorum yemeğmi yiyim başlıycam inşallah...
siz ne yaptınız nerelere geldiniz ece daha coğrafyadan ilk konudayımmm

benim yarın kursum başlıyor. şimdiye kadar tüm derslerden 2 konu çalışmış bulunuyorum. dersaneyle beraber inşallah daha sistemli bir çalışma sürdüreceğim. herkese rabbim kolaylık versin

Back