• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

saol ececim iyiyim hareket problemi çalıştım biraz coğrafya çalışıyım yemek yapıcam datanın konu anlatımı çok güzel arkadaşlar tavsiye derim soru bankasını da aldım ona daha bakmadım
sen nasılsın ececim anneşin yanın da keyfin yerin de Allah ayırmasın osmanlı dan nereye geldin bende gerilemedeyim ama benim çok tarih çalışmam lazım şu matematiğin konularını bi bitirsem...

canım bende alayım o zaman data tarih coğrafya ve soru bankasını şu konuları elimdekilerden bitirip tekrar amaçlımı alsam bilemedim çok kitap olunca elde ilerlemiyo konular,ben osmanlıyı bitirdim geçen gün ama aklımda kalmamış tekrarını yapıyorum.ondan öncekiler tam oturdu umarım unutmam.coğrafyadan da nüfus bitti galiba ekonomik coğrafyadayımkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar aynı anda hem matematik hem tarih hem de coğrafya çalışıyorsunuz ne güzel. ben böyle çalışamıyorum ya. çalışmaya başlasam da aklım diğer derste kalıyor.

bende öyleydim canım ama böyle çalışınca hem sıkılmıyo insan hemde diğer derslere de giriş yaptığından için daha rahat oluyokaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaslar;nasılsınız??
az önce okuldan geldim ilk dönem bitti böylece..izmire gidiyorum yarın annemin yanında olmam gereken bir durum var..sanırım o ortamda ders çalışamıcam:(
ama annem daha önemli dersten..
sizleri özleyecegim;eger girebilirsem internete yazarım size yine..bana dua edin olur mu:(
hepinize iyi çalışmalar

değer vererek yaparsan zor olur işin içinden çıkamayabilirisn..
açarak yap..
yani abcd yi
1000a+100b+10c+d diye aç

dbca yi de
1000d+100b+10c+a diye aç..aralarında eksi var o zaman
1000a+100b+10c+a-1000d-100b-10c-a olur değilmi çıkarma işlemini yaptığımızda..buradan b ve c ler giderler
geriye 999a-999d kalır..
paranteze alırsak 999(a-d)=x9y5 olur..

x9y5 sonu 5 olduğundan 999(a-d) de 5 in katı olmalı..a-d= 5 bu durumda..
999.5=x9y5
4995=x9y5 ise x=4 y=9 toplamlarıda 13 olur canım
kırmızıyla işaretlediğim yer a değil d olacak zemuszemus

ecesu ben daha coğrafyaya yeni başladım ilk konudayım...ececik tatlışım ilk konuyu coğrafyadan güzel anlatmış data ondan dedim...diğerleride iyidir herhalde gülşah iyi yolculuklar tatlım umarım üzücü bir konu deildir...

[QUOTE=pinky_;11161209]Kıslar kıslaaaarrr bende geldim kıslarrr. papato bu ztv de nedir. bende bir program yaptım yormayan. 1,5 ayda tüm konular bitiyoo inşallah bu programla:dance:[/QUOTE]
canım üye olmuşsun bile sen çoktan kaydirigubbakcemile4

kızlar ıyı aksamlar ohcanımadeysın ve gülsucum nasılsnz benım bırazdan sınavdan dolayı moralım bozuk

askımemnuyu ızlerken matemtaıkten test çözdm devam edıyorum smdı

kızlar ben cumartesı aydına gıdıyorum arkadsımın nısanı var pazartesı ama erken geldedı ıstemede falan sen de ol dedım ünide ev arkadsımdı yuksek lısanstan.hemde degısıklık olsun ıstıyorum cunku okul ev dersane hayatım basak bısı yok ama orda hıc calsımam bunu bılıyorum o da hazıralnıyo ama calsıamyız ben calısasam da ayıp olur
Biraz kafa dağınıklığı bence de çok iyi olur, moral olur hem bomba gibi dönersin inşallah başak opuyorumnanaktan
günaydın başak. artık ben de bu sitedeyim. benim için çok iyi motivasyon oluyor. herkes çalışırken ben niye çalışmıyorum diyorum. artık ben de düzenli çalışıyorum. temizlik yemek herşeyi boşverdim valla.
ben de sırf motivasyon için konuya abone oldum ya. hiç bişey yapmasam bile burda moral veriyoruz birbirimize, en azından paylaşıyoruz..
merhaba arkadaslar;nasılsınız??
az önce okuldan geldim ilk dönem bitti böylece..izmire gidiyorum yarın annemin yanında olmam gereken bir durum var..sanırım o ortamda ders çalışamıcam:(
ama annem daha önemli dersten..
sizleri özleyecegim;eger girebilirsem internete yazarım size yine..bana dua edin olur mu:(
hepinize iyi çalışmalar

Meraba, gülşah. Annenle ya da seninle ilgili olumsuz bi durum yok demi? Allah yardımcın olsun canım,

Ben de işten geldim. Çok yorgunum. Üstümdeki bu ağırlık yıprtaıyo beni.
Bugün matematiğe başlamak istiyorum.
Defter falan ayarladım kendime. Not alarak gitsem yavaştan... Bi urgunluk var. Başımın ağrısı hiç geçmiyo zaten. Allah'tan okul bitti bu dönemlik. En azından onun yükü yok...

kızlar ben düz lise mezuyum .bilgisayar sertfikam var
düz lise mezunuları bilgisayar sertifikasıyla 6225 kodlu yerleri tercih edebiliyormu?
birde vhki yi tercih edebiliyormu?
bilen varsa bilgilendirsin

Ztvdeki matematik bölümün ilk videosunu izledim. 2. videoda da konu anlatımı devamı var. Ben beğendim kızlar tavsiye ederim hoca çok pratik anlatıyo.

kızlarr nerdesiniz kimsecikler yok bu akşam,ben osmanlının kuruluşunu iice anlayana kadar çalışıp 30 soru çözdüm birazda matematikten çözücem şimdi,kar birikmiş fırtına var dışardaa ne romantikk yaffboshayallersmile

canlarım merahaba bu aksam hıc calıstım dıyememm yarın aydına gıdıyorum onun hazırlıgını yaptım bıde okuldan sonra dersneye gtmıstım

kızlar aydında hıc calısmama arkadsın nısanı varya.bı kac gun calısmasam ne olur en gec carsamba dönerım fıstıklar özlıcem sıızı sıız sevıyorumzemuszemus

iyi eğlenceler başak bizde seni özlüycez
tatlış ece bitirmedim hareketteyim daha akşam çalışmadım dizi izledim annemler vardı biraz annem örgü örüyodu şal onu ördüm şimdi biraz hareket çözdüm yatıyorum yarın akşama çalışabilirim inşallah
coğrafyadan ilk konuyu da bitiremedim yafuuuuu yarına HEP YARINAA...sen nasılsın kuzu yattın galibaa

canım benim bende iiiyim,karnım ağrıyoda bu gece uyuyamıycam galiba malum sebepten,halledersin yarın tatlım ii yapmışsın annenle zaman geçirmişsin ne güzel.coğrafyayı bi kez okusan bile anlarsın gözlem yapabildiğimiz şeyler olduğundan tarih gibi değil onun için takma kafana bitanem ii geceler öptümŞeniz

canlarım merahaba bu aksam hıc calıstım dıyememm yarın aydına gıdıyorum onun hazırlıgını yaptım bıde okuldan sonra dersneye gtmıstım

kızlar aydında hıc calısmama arkadsın nısanı varya.bı kac gun calısmasam ne olur en gec carsamba dönerım fıstıklar özlıcem sıızı sıız sevıyorumzemuszemus

gezmenin dinlenmenin tadını çıkar hakettin kaç aydır canım fazla özletme kendini ama ii yolculuklar dikkat et kendineŞeniz

başakcım sen nişanın tadını çıkar kısa bir tatil olacak senin için gelince telafi edersin kafana takma ama kendinide çok özletme :))

günayddıınn kızlaarr bende işteyim cumartesi çalışmakk çok kötü oluyor hala alışamadım gerçi dönüşmlü çalışıyoruz ama yinede zor geliyorr havada çok soğuk bugün
dün tarihten 60 soru çözdüm osmanlı kültüruygarlık, mat.hocanın verdiği testleri çözdüm 70 soru ki hala sorular bitmedi kalanlara bugün bakacağım.
bu sorular çok az dimi kızlaar yeterli değil çok daha fazla çözmemiz gerek

kızlar ben düz lise mezuyum .bilgisayar sertfikam var
düz lise mezunuları bilgisayar sertifikasıyla 6225 kodlu yerleri tercih edebiliyormu?
birde vhki yi tercih edebiliyormu?
bilen varsa bilgilendirsin

bana yardımcı olacak kimse yokmuuuuuuuuuu

Back