- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #3.641
iyi aksamlar kızlar bende aöf bankacılık ve sıgortacılık 2. sınıf öğrencısıyım bu sene sımdı ben lıse mı yoksa onlısans olarak mı gırecegım dıyelımkı basvuru formunu önlısans olarak doldurdum alttan dersım kalırsa sınav hakkım olmüş mü olacak yardım edın nolur 3 aylık bı bebegım var ve yenı yenı kendımı toplamaya basladım cuma gunu memlekete gıdecegım ve 15 tatıl bıtımınde baslıyacagım ders calışmaya inş basarırım sızlerede basarılar kızlar....15 tatıl bıtımınde benıde aranıza alırsınız deıl mı???
inşallah okul biteli 5 sene oldu dersleri tekrardan öğrenmem gerekicek matematik kpss yayın akışına baktımda herkesin evde olduğu zamana denk geliyor öyle olunca izlemem zor olucak gece 4:00 5:00 de tekrarları var artık gece kalkıp ders çalışcamgeçenlerde ztv nin kurucuları saba tümer'e çıktı. yanlarında da 2, 3 tane öğrenci vardı. össyi ztv sayesinde kazanmışlar. dershaneye maddi durumdan dolayı gidemedik falan diye anlatıyorlardı. gerçekten de dershane gibi oluyor. kolay gelsin canım.
inşallah okul biteli 5 sene oldu dersleri tekrardan öğrenmem gerekicek matematik kpss yayın akışına baktımda herkesin evde olduğu zamana denk geliyor öyle olunca izlemem zor olucak gece 4:00 5:00 de tekrarları var artık gece kalkıp ders çalışcam
canım netten istediğin saatte izleyebilirsin. siteye üye olup dersler kısmında kpssyi seçiyorsun.daha sonra da hangi dersi istiyorsan onu seçiyorsun. en sonda da konu seçip videosunu izleyebiliyorsun. ben tv yi pek takip etmiyorum.
kızlarrr merhaba bugun sınava grdım pegem turkıye genelı.okuldan iizn aldım sınava gttım ya su genelkultur genelyetenek 2 saat hıc yetmıyo yhaa anayasatadn hıc yapmadım hıc bılmıyorum tarıh de hep bılgıydı ınkılap tarıhınden cok cıkmıs offf yaaaa matematıkten 19 tane yaptım cok azz
valla buaksam ders calısrmıyım hıc bılmıyorum moralım bozuldu bu sene olmıcak benım emınım
yenı gelen arkadslar hepınızı aramıza hosgeldınız teskkuredrım moral verdgnz ıcın ayy oyle umutsuzluga kapıldım ıste ay su ztv nasıl bısey hıc bakmadım ben
merhaba arkadaşlar ne yapıyosunuz iki gündür hiç çalışamadım aşkolun beni de soran olmamış başak gibi bende kızdım size neyse daha yeni başlıycam hareket problemlerine çalışacam coğrafya soru bankası aldırmıştım oda konu anlatımlısıymış datanın ama çok beğendim yarında soru bankasını alıyım
iyi çalışmalar yeni katılanlar hoşgeldiniz...
Kızlar benim sevgilim de kpss 2010a hazırlanıyor bu yüzden konuyu takip etmeye karar verdim gelismelerden ve yorumlarınızdan faydalanmak icin ztv dediginiz sitenin tam adresini alabilir miyim ben de sizlere bir site önereyim ÖSS, YGS, LYS, SBS, KPSS Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Türkçe, Edebiyat, Tarih, Coğrafya, Felsefe video dersler konu anlatımı anlatımları EkolHoca.com bu site baslarda öss hazırlık icin kurulmustu su anda kpss konuları da var videolu anlatım var ayrıca videolu soru cözümleri var ben össye hazırlanırken cok faydalandım ekol hoca sayesinde kazandım desem yalan olmaz yani anlatımı cok duru en basitten tane tane anlatıyor bence sizler de faydalanın hepinize iyi calısmalar..Allah zihin acıklıgı versin :)
gülsu meraba, ben tanımıyorum yahu henüz kimseleri, tanısam sorardım :) Hoşbulduk bu arada. Ben de aranızda daim olmak istiyorum. Hem çalışıyorum hem okula gidip geliyorum nasıl olcak bilmiyorum. Şimdi 15 tatile girdim okul bitti. ama çalışmaya devam ediyorum. Biaz boşluk olunca kendimi kpss ye yönlendirmek istedim. Hepimize Allah kolaylık versin...
Teşekkürler aslı site için. Ben seni tanıyorum galiba kız :)
hem daha 5 ay var dolu dolu..
aaa aaa nickin de tanıdık gelmedi nerden tanısıyoruz acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?