- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #3.621
günaydın kızlar...
ohcanımadeysin tebrik ediyorum seni başarın için. bende dün 200 tarih çözdüm.bugün daha başlamadım.bende tarihle kafayı yiyeceğim galiba :)
yaparsınız kızlar kpss matetiği yapılmayacak bi şey değil..inanın öss kitapları ne kadar zor sorular çıkıyor..hatta bende bir kaynak var soruları görseniz dudağınız uçuklar..
çok gizli bir kaynakmış o..banada çok yakınbir arkadaşım söyledi kimselere söylemeden fotokopi çektirdik o kadar gizli yani..
zümreler oluyor ya hani..branş öğretmenleri toplanıp soru üretiyorlar,soruları daha basit nasıl çözülür onu bulmaya çalışıyorlr..işte matematikte tarih yazmış denecek kadar süper hocaların zümrelerinde ürettiği soru kaynaklarıymış..artık her soruyu şak diye çözen süper zeka öss öğrencileri oluyor ya..onlara sıkılmasınlar diye farklı ve aşırı zor sorular üretmişler..çözümleri yanında olmasa ben bile hayatta yapamam..yada 40 fırın ekmek yemem lazım..
ciden onlara bakınca kpss matematiği yaplımayacak şey değilk..ben herkesin yapabileceğine inanıyorum..
canım benim sadece problemlerle ilgili sorunum var. geometriyi bile yapabiliyorum. ama problemlerde takılıp kalıyorum aynı soruları tekrar tekrar çözüyorum ama yine yapamıyorum. matematikte diğer konularda böyle değilim. offf bende kafayı yicem valla...kafamçokkarıştı
daha önce burda söylendi mi bilmiyorum ama ztv.com.tr den istediğin dersi seçip videosunu izleyebiliyorsun.ben denk gelirse tvden de izliyorum. hareket problemleri videosunu izledim 1 saate yakın sürdü örneklerle anlatıyor.sanırım biraz faydası oldu. tabi test çözerken daha iyi anlıcam. tarih ve coğrafya ile ilgili bir sıkıntım yok. sadece matematiği çok yavaş çözüyorum. matematik konularım az kaldı bitirince bol bol test çözücem. tarih ve coğrafyaya daha hiç başlamadım. daha önceki yıllarda tarihten not çıkartmıştım 4, 5 tane kaynaktan. onları okumam yeterli olur herhalde. coğrafyadan elimde notlar vardı bir bakayım da göndereyim sana. belki faydası olur.aynen benimde problemlerden yana sorunum var.doğru düzgün yapamıyorum.nasıl bir çalışma yapsakta bu sorunun üstesinden gelsek onun dışında matematikten korkum fazla yok.benim derdim tarih ve coğrafya .tarihe daha fazla ağırlık verdim yavaş yavaş anlamaya başladım.coğrafya çok zor geliyor mantığını oturtamıyorum birtürlü kızlaarr coğrafyaya nasıl çalışıyorsunuz ya da ben anlamak için nasıl çalışmalıyım
daha önce burda söylendi mi bilmiyorum ama ztv.com.tr den istediğin dersi seçip videosunu izleyebiliyorsun.ben denk gelirse tvden de izliyorum. hareket problemleri videosunu izledim 1 saate yakın sürdü örneklerle anlatıyor.sanırım biraz faydası oldu. tabi test çözerken daha iyi anlıcam. tarih ve coğrafya ile ilgili bir sıkıntım yok. sadece matematiği çok yavaş çözüyorum. matematik konularım az kaldı bitirince bol bol test çözücem. tarih ve coğrafyaya daha hiç başlamadım. daha önceki yıllarda tarihten not çıkartmıştım 4, 5 tane kaynaktan. onları okumam yeterli olur herhalde. coğrafyadan elimde notlar vardı bir bakayım da göndereyim sana. belki faydası olur.
ecesu ztv ilk defa senden duydum hemen üye oldum izlerim artık çok saol...
bende ztv yi burda duydum ve üye oldum sabahta uydudan buldum matematik dersine temelden çalışmak için burdanda dersleri dinliycem nettende kpss videolarını izliycem sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?