• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar nassınız bakalım bugün direksiyon dersi iyi geçti şükür.ilk defa dün oturmuştum hoca beğendi çok çabuk kavramışım bugün trafiğe çıkardı..bi daha trafikte çalışacağız seninle dedi çok mutlu oldumkaydirigubbakcemile2

ya gördüğüm kadarıyla hepiniz matematikten dert yanıyorsunuz..bir an çok şanslı hissettim kendimi:kedi:..en azından matematiği biliyorum bide onu çalışsaydım
ingilizce matematik ve tarih :( böööğğğ

annemi haftaya çağırdım kızlar bakalım inşallah gelir..adam gibi çalışırım bir ay boyunca..oturtursam zaten çalışmayı bir daha öyle gider..

mutfak dağınık onu toplayayım tarihe devam :1ninca:

kzılar ben de bıraz anaysadan özet cıkardım dersanede gordgmuz yere kadar gelıp bırakcam smdı dızım basladı onu ızlıcem bı yandan mat çözcem

ohcanımadeysın tebrık ederım tatlım şöför adyım benım

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr
mutluyuuuum çoooooooooooooookkk mutluyuuuummmm
öyyyle mutluyum ki uçuyorum valla billa!!!
derse oturucam hemmeeeennn
öptüm hepiiciğiniziiiii :))))

tamam çok saol gülşah tatlışım yanlış soruyu not ediyorum sizlerden öğrendim ama galiba daha çok çalışmam lazım matematk bitsin yeterli gelmiyor çalışmam
ececikk kuzuşş geç yattın erken kalktın herhalde...

evet tatlım ya heralde ondan, bugün çok uyuşuğum çalışamıyorum:a015:

sonundaa geldi kuzum askerden kaydirigubbakcemile2
yeni bir işim de var kaydirigubbakcemile5
aynı zamanda yeni işime başayana kadar tatildeyim
içimde ders çalışma azmi oluştu yiineeee
böleee işte kızlaaaaaarrr :teytey:
ayyyy benden haberler böle iyi yani
siz de iyisinizdir inşalllah??

başakcım saol canım..inşallah şöyle rahatça alır arabayı çıkarım trafiğe yakında..

özgecim hayırlı olsun..çok sevindim..hayırlı olsun..

kızlar nabersinizolumunekankayizsmile
ya ne zaman girsem kimsecikler olmuyor.
özge,bengisuu ay sormayın bende de bir uyku hali var.nedeni bence biraz havalardan, kapalı hava bende uyku hali yapıyor.hergün yeşil çay ve kahve içiyorum anca öyle zçılıyorum zorla.bir de sevmediğim dersi çalışırken uyku basar bana:sinifsinif:

hilalcim ya valla çok şanslısın.matematik tamamsa iş bitmiştir.ezberi herkes bir şekilde yapıyo ama matemetik kötüyse temeli oturtup ilerletmek biraz sıkıntılı.hergün 50 matematik çözsem sınavda 25 net yapar mıyım sence? yaaa sevgilim 2008 de girdiğinde 28 yaptı şimdi Bakanlıkta göreve başladıakannehirben de o kadar mat.yapmış olsaydım kesin atanmıştım.matematik olmadan olmuyor ama karalıyım yapıcam:sm_cool:bu arada ehliyet hayırlı olsun şimdiden.ben 2 hafta yokum döndüğümde almış olursun muhtemelen.aramıza bir şöför daha katıldıa.s.

özge gözün aydın ay ne güzel atlatmışsınız.hadi bu gazla güzelce çalış.bizimde iş oldu ama askerlik duruyo.

uff kızlar bugün çok heyecanlıydım birileriyle paylaşmazsam çatlıycam:asigim:sizlerle de kanka olduk artıkolumunekankayizsmile
sevgilim Kültür ve Turiz bakanlığında işe başladı bugün.çok şükür Allah hepimize atanmayı nasip etsin.çok heyecanlıyıdım.o uçaktan inene kadar öldüm öldüm dirildim resmen.ilk günü ve farklı bir şehir de yalnız.akşam hep telefonda konuştuk o yüzden bugün pek çalışamadım:kedi:sadece 16 matematik çözdüm yatana kadar 50 ye tamamlayım diyorum.

Son düzenleme:
pikolata o srouyu sordunmu valla 2 gündür kafama takıldı tatlım yaa :)) tarihe nsl calısosun tatlım

tamam canım gördüm cevabnını okumamıstım :))) sorunca söölersin artk

inşallah yarın görürsem sorcam,göremezsemde tatile giriyor.öğrenir öğrenmez söylerim.tarihe önceden girdiğimde özet çıkarmıştım onlar var elimde.bol soru çözmeye çalşıyorum.bir de Gülşah ın dediği gibi küçük notlar alıyorum.bir defter aldım yapamadığım soruların doğrusunu öğrenince oraya yazıyorum.gerçi konular ilerlemediğinden çok soru yazamadımbayanssulusmilesenin nasıl gidiyo derslerle aran nasıl?

kızlar bu arada hemen hedefimi söyleyim:
2 hafta dershane yok yani toplam 3 hafta ediyo.
toplam 1000 matematik
1000 diğer derslerden soru çözmeyi hedefliyorum 3 haftada.en azı bu.
inşallah yapabilirim.
hepinize iyi çalışmlaar kızlar
sizleri çok özliycemolumunekankayizsmile
bu arada aşkım sizi kıskanıyokaydirigubbakcemile3her aradığımda kadınlar klübündesin,napıyon deyip duruyo.
hepinizi kocaman öpüyorumŞeniz

uff kızlar bugün çok heyecanlıydım birileriyle paylaşmazsam çatlıycam:asigim:sizlerle de kanka olduk artıkolumunekankayizsmile
sevgilim Kültür ve Turiz bakanlığında işe başladı bugün.çok şükür Allah hepimize atanmayı nasip etsin.çok heyecanlıyıdım.o uçaktan inene kadar öldüm öldüm dirildim resmen.ilk günü ve farklı bir şehir de yalnız.akşam hep telefonda konuştuk o yüzden bugün pek çalışamadım:kedi:sadece 16 matematik çözdüm yatana kadar 50 ye tamamlayım diyorum.

hayırlı oolsun tatlım sevgilinin işi,inşllh hepimize nasip olur atanmak:Saruboceq:bu arada kendini fazla özletme canımm opuyorumnanaktan

iyi geceler arkadaşlar
ben de kpss için ders çalışıyorum. daha önce bende ders çalışmaya başlıyorum diye yazmıştım buraya.
kim ne yapıyor diye sürekli takip ediyorum bu topiği.ama birşey yazmıyordum.
bugün çok canım sıkıldı. matematikten şikayetçiyim ben de.
kaç saat hareket problemlerine çalıştım. daha sonra soru çözmeye başladım. çözemeyince örneklerden benzer soruları arayıp duruyorum. basit olanları çözdüm ama diğerlerinde takılıp kalıyorum. bir sürü kaynaktan sorunun aynısını arıyorum. niye yapamıyorum diye de sinirlendim.problemler konusunda böyleyim sadece. nasıl çalışayım sizce eksik olan bişey mi var acaba? ben bir türlü bulamadım bir de sizlere sorayım dedim.

günaydın kızlarr dun gece yazamadım 60 mat 60 turkce sorusu çözdm anayasadan bıraz özet yaptm okuldada öğretım yontemlerınden konu calıstım

kızlar sız matematıkten nerden calısyorsunuz ya ben cokmu gerdıeyım probelmelre falan geldınız ben daha rasyonel sayılardayım dersnede de rasyonel sayılardayız

günaydın kızlar gece uyumadan 120 tane türkçe çözdüm öyle yattım dün başka bişeye çalışamadım,başakcım ben elimdekki kitaplardan kafama göre gidiyorum dershane daha planlı gidiyo o yüzden üzülmene gerek yok ben mesela obeb ekok başit eşitsizlik konularına geri dönücem çünkğ tam oturtamadığımı farkettim

Back