- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
- Konu Sahibi Pimpirikli
ben varım pimpirikliciğim ama 1 ekimden itibaren yanıma not alır mısın :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar dün zorlada olsa planımı tamamlamayı bitidim .. biraz geç yattığım içinde anca kalkabildim ... geç kalkmak gerçekten çok kötü bunu brkez daha anladım sersem gibi uyanıyorsun ve ne kadar uyursan uyu yorgun hissediyorsun...bu nedenle sizede tavsiyem kesinlikle erken yatın erken kalkın zihin ve vucut olarak dinç oluyor insan ...
şimdi bir duş alıp bişeler atıştırıp derse oturacağım tekrardan fena gitmiyorum hayırlısı bakalım ...
sizler neler yaptını ne alemde çalışmalar... birimiz bir gün girse öbür gün girmiyor... arkadalar çalışsakta çalışmasakta bunu günlük olarak buraya belirtmeye özen gösterelim bu hepimiz için çok iyi.. örneğin ben çalışmadığım günde kendimi kötü hissediyordum ve sizlerin motivesi dürtmesi sayesinde açığımı kapattım... hem kendimizi denetliyor hem birbirimizi denetliyor hemde bir bakıma buraya rapor gibi çalıştıklarımızı yazdığımız için kendimizi ders çalışmak için sorumlu hissediyoruz...
bence hatta şöyle yapalım ders çalışmayan arkadaşlarımıza ceza verelim örneğin cezamızda bir topik seçelim ve ordaki her konuya girip... PİŞŞMANIM EŞŞEKLİK ETTİM BUGÜN DERS ÇALIŞMADIM , SINAVA HAZIRLIĞIMDAN BİR GÜN ÇALDIM... yazsın :)))) olurmu bu demeyin vallahi ben yaparım... :))) koskoca kk ya rezil olmak istemeyiz heralde değilmi...
bu uygulamaya başlayalımmı kızlar ne dersiniz...? ceza ( farklı bir cezada olabilir ) ve grup olarak devam edelim herkes günlük girsin ben varım diyen arkadaşlar lütfen kendini belirtsin bugün akşama ben konunun ilk mesajına isimlerimizi ekleyeyim ve kontrollü bir şekilde devam edelim... bir nevi kendimizi zorlayacağız.. daha sonradan katılmak isteyen arkadaşlarımızda isimlerini ekletirler ve devam ederler bizlerle... ne dersiniz sizden cevaplarınızı bekleyeceğim ?
ben daha başlamadım bile canım seni takdir ediyorum
KIZLARRRRR............
ne diyorsunuz bu fikrim için bişeler yazın ona göre bende analiz listesi çıkardım kimler girmiş bu güne kadar ne olmuş diye ona göre toparlamaya çalışacağım... sizlerinde fikrini bekliyorum canlerım ...
kurallar koyalım cezalarımız olsun tam bir grup oluşturalım diyorum ben ... ne dersiniz ???
tamamdır canımcım notunu düştüm :) 1 ekimde yakandayım haberin olsun çalış diye kaydirigubbakcemileben varım pimpirikliciğim ama 1 ekimden itibaren yanıma not alır mısın :))
cnm benım ordamısn ben calısmadım bayadr moralım bozuk destegıne ıhtıyacım varr yardm edermsın bana
bende yapıcam pimpirikli ama arkadaşın dediği gibi ramazandan sonra sıkı sıkı çünkü iftardan sonra çöküyorum. Birde çalışıyorum ben bu ajanda olayı benimde fikrime yattı bencde yatıcam çalışmassamda ceza mı çekicem. Saol motive için pimpirikli.... KAZANACAĞIZ....
evet ben varım:lepi:bu gün matematikten çarpanlara ayırmaya başlıycam. güvender çözümlü kitabı var bir de internetten video izliyorum. tarihtende osm.kültür uygarlığından soru çözücem.
cnm benım ordamısn ben calısmadım bayadr moralım bozuk destegıne ıhtıyacım varr yardm edermsın bana
canım beni biliyosun en baştan beri burdayım.eylülde gy + gk girecem sınava.türkçede parağraf testleri çözüyorum matematikde mutlak değer-basit eşitsiziklerdeyim.ama buğün ders çalışamayacam çookk ağır misafirlerim var KAYINVALİDEMler.anlayış gösterecenizi biliyorum:)))
ben de ben deeeee :) tamam varım cezayaaa :) amaaaa ben de oruç tutuyorum, üstüne çalışıorum ve işler hiç olmadığı kadar yoğun, bi deeee askerdeki Aşkıma güzel bir sürpriz hazırlıyorum 2 gündür... Ondan ne çalışabildim ne de bi kaçgün çalışabilcem. 1 günlüğüne geliyor Aşkımmm :)) onla olucam haftasonum ona ayrıldı yani. Hani şu ramazanı atlatana kadar düzensiz çalışsam da ramazan sonrasında tam sürat çalışmalıyım. kpss den önce alese gircem bi deeeo nedenle VARIM DİYORUM!! Ceza verin banaaaa :)))
mrb kızlar,pimpirikli ben de varımkaydirigubbakcemile5
ama ben de yüksek lisansla bir başlamak istiyorum.o da ekim ortasını bulacak.çünkü biliyorum daha erken başlarsam çabuk bıkarım.son günlerde zaten çok sıkıldım bu yüksek işi olacak olmayacak,oraya koş buraya koş..sen listeye yaz ama ben başlayınca burdan hbr veririm cnm,olur mua.s.
tamam misacım yazdım senide ... yanınada not düştüm ekimin ortasında başlayacak diye... haber vermeni bekleyeceğim
cnm benım ben konulardan uzak kaldm galıba ne uygulamsı baslatınız bende varım bılmesm de ne oldugunu başında sen varsan emınım faydalı bıseydr.kısaca acklarmıısn banada