2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ben varım pimpirikliciğim ama 1 ekimden itibaren yanıma not alır mısın :))

bende yapıcam pimpirikli ama arkadaşın dediği gibi ramazandan sonra sıkı sıkı çünkü iftardan sonra çöküyorum. Birde çalışıyorum ben bu ajanda olayı benimde fikrime yattı bencde yatıcam çalışmassamda ceza mı çekicem. Saol motive için pimpirikli.... KAZANACAĞIZ....

günaydın arkadaşlar dün zorlada olsa planımı tamamlamayı bitidim .. biraz geç yattığım içinde anca kalkabildim ... geç kalkmak gerçekten çok kötü bunu brkez daha anladım sersem gibi uyanıyorsun ve ne kadar uyursan uyu yorgun hissediyorsun...bu nedenle sizede tavsiyem kesinlikle erken yatın erken kalkın zihin ve vucut olarak dinç oluyor insan ...

şimdi bir duş alıp bişeler atıştırıp derse oturacağım tekrardan fena gitmiyorum hayırlısı bakalım ...

sizler neler yaptını ne alemde çalışmalar... birimiz bir gün girse öbür gün girmiyor... arkadalar çalışsakta çalışmasakta bunu günlük olarak buraya belirtmeye özen gösterelim bu hepimiz için çok iyi.. örneğin ben çalışmadığım günde kendimi kötü hissediyordum ve sizlerin motivesi dürtmesi sayesinde açığımı kapattım... hem kendimizi denetliyor hem birbirimizi denetliyor hemde bir bakıma buraya rapor gibi çalıştıklarımızı yazdığımız için kendimizi ders çalışmak için sorumlu hissediyoruz...

bence hatta şöyle yapalım ders çalışmayan arkadaşlarımıza ceza verelim örneğin cezamızda bir topik seçelim ve ordaki her konuya girip... PİŞŞMANIM EŞŞEKLİK ETTİM BUGÜN DERS ÇALIŞMADIM , SINAVA HAZIRLIĞIMDAN BİR GÜN ÇALDIM... yazsın :)))) olurmu bu demeyin vallahi ben yaparım... :))) koskoca kk ya rezil olmak istemeyiz heralde değilmi...

bu uygulamaya başlayalımmı kızlar ne dersiniz...? ceza ( farklı bir cezada olabilir ) ve grup olarak devam edelim herkes günlük girsin ben varım diyen arkadaşlar lütfen kendini belirtsin bugün akşama ben konunun ilk mesajına isimlerimizi ekleyeyim ve kontrollü bir şekilde devam edelim... bir nevi kendimizi zorlayacağız.. daha sonradan katılmak isteyen arkadaşlarımızda isimlerini ekletirler ve devam ederler bizlerle... ne dersiniz sizden cevaplarınızı bekleyeceğim ?

evet ben varım:lepi:bu gün matematikten çarpanlara ayırmaya başlıycam. güvender çözümlü kitabı var bir de internetten video izliyorum. tarihtende osm.kültür uygarlığından soru çözücem.

ben daha başlamadım bile canım seni takdir ediyorum

cnm geç kalmış sayılmazsın,kaydirigubbakcemile5 ben şimdiden konuları bitirmek istiyorum çünkü daha tezim var şubata kadar bitirmem gerek. onun yoğunluğu binmeden konuları hafifletiyim biraz.

evet kızlar o zaman yavaştan grup oluşuyor... şuan benle birlikte 4 kişiyiz ben 3-4 gn bekleyeceğim bakalım ... sonradan grubu oluşturacağım..

arkadaşlar bu arada gruba girmek isteyenler bölümlerinide belirtsinler yada hangi bölümden gireceklerini sınava... bence iyi olacak görelim bakalım neler olacak :)))

KIZLARRRRR............
ne diyorsunuz bu fikrim için bişeler yazın ona göre bende analiz listesi çıkardım kimler girmiş bu güne kadar ne olmuş diye ona göre toparlamaya çalışacağım... sizlerinde fikrini bekliyorum canlerım ...
kurallar koyalım cezalarımız olsun tam bir grup oluşturalım diyorum ben ... ne dersiniz ???

cnm benım ordamısn ben calısmadım bayadr moralım bozuk destegıne ıhtıyacım varr yardm edermsın bana

bende yapıcam pimpirikli ama arkadaşın dediği gibi ramazandan sonra sıkı sıkı çünkü iftardan sonra çöküyorum. Birde çalışıyorum ben bu ajanda olayı benimde fikrime yattı bencde yatıcam çalışmassamda ceza mı çekicem. Saol motive için pimpirikli.... KAZANACAĞIZ....

Anwelim senide not ettim ramazandan sonra başlayacak diyede yazdım iki elim yakanızda kızlar sositososito şaka bir yana biz bu işi ya yapacaz ya yapacaz :lepi:

evet ben varım:lepi:bu gün matematikten çarpanlara ayırmaya başlıycam. güvender çözümlü kitabı var bir de internetten video izliyorum. tarihtende osm.kültür uygarlığından soru çözücem.

piko yazdım senide senin azmini görünce birinciyede ödülmü versek diyorum hani durun bakem bi grup oluşsun topluca sohbette birleşir karalar alıırız

canım beni biliyosun en baştan beri burdayım.eylülde gy + gk girecem sınava.türkçede parağraf testleri çözüyorum matematikde mutlak değer-basit eşitsiziklerdeyim.ama buğün ders çalışamayacam çookk ağır misafirlerim var KAYINVALİDEMler.anlayış gösterecenizi biliyorum:)))

canım beni biliyosun en baştan beri burdayım.eylülde gy + gk girecem sınava.türkçede parağraf testleri çözüyorum matematikde mutlak değer-basit eşitsiziklerdeyim.ama buğün ders çalışamayacam çookk ağır misafirlerim var KAYINVALİDEMler.anlayış gösterecenizi biliyorum:)))

tamam aycancım .. dediğin gibi gerçekten ağır misafirlerin varmış çokkk çokkk kolay gelsin canım...
grubu oluşturmak için 3-4 gün bekleyeceğim herkes girip okusun düşünsün diye... şuan için rahat olsun canım:)) not oldım senide

ben de ben deeeee :) tamam varım cezayaaa :) amaaaa ben de oruç tutuyorum, üstüne çalışıorum ve işler hiç olmadığı kadar yoğun, bi deeee askerdeki Aşkıma güzel bir sürpriz hazırlıyorum 2 gündür... Ondan ne çalışabildim ne de bi kaçgün çalışabilcem. 1 günlüğüne geliyor Aşkımmm :)) onla olucam haftasonum ona ayrıldı yani. Hani şu ramazanı atlatana kadar düzensiz çalışsam da ramazan sonrasında tam sürat çalışmalıyım. kpss den önce alese gircem bi deee :( o nedenle VARIM DıYORUM!! Ceza verin banaaaa :)))

mrb kızlar,pimpirikli ben de varımkaydirigubbakcemile5
ama ben de yüksek lisansla bir başlamak istiyorum.o da ekim ortasını bulacak.çünkü biliyorum daha erken başlarsam çabuk bıkarım.son günlerde zaten çok sıkıldım bu yüksek işi olacak olmayacak,oraya koş buraya koş..sen listeye yaz ama ben başlayınca burdan hbr veririm cnm,olur mua.s.

Son düzenleme:
ben de ben deeeee :) tamam varım cezayaaa :) amaaaa ben de oruç tutuyorum, üstüne çalışıorum ve işler hiç olmadığı kadar yoğun, bi deeee askerdeki Aşkıma güzel bir sürpriz hazırlıyorum 2 gündür... Ondan ne çalışabildim ne de bi kaçgün çalışabilcem. 1 günlüğüne geliyor Aşkımmm :)) onla olucam haftasonum ona ayrıldı yani. Hani şu ramazanı atlatana kadar düzensiz çalışsam da ramazan sonrasında tam sürat çalışmalıyım. kpss den önce alese gircem bi deee :( o nedenle VARIM DİYORUM!! Ceza verin banaaaa :)))

tamamdır şekerim yazdım senide listeye... önemli olan motivasyonu kaybetmeden iyi kötü ilerleyip sonuca varmak:) bu arada Allah kavuştursun canım benim seni çok iy anlıyorum...
bu arada ramazandan sonra çoğumuz sıkı bir şekilde asılacaz herkes aynı durumda sayılır canını sıkma

mrb kızlar,pimpirikli ben de varımkaydirigubbakcemile5
ama ben de yüksek lisansla bir başlamak istiyorum.o da ekim ortasını bulacak.çünkü biliyorum daha erken başlarsam çabuk bıkarım.son günlerde zaten çok sıkıldım bu yüksek işi olacak olmayacak,oraya koş buraya koş..sen listeye yaz ama ben başlayınca burdan hbr veririm cnm,olur mua.s.

tamam misacım yazdım senide ... yanınada not düştüm ekimin ortasında başlayacak diye... haber vermeni bekleyeceğim

tamam misacım yazdım senide ... yanınada not düştüm ekimin ortasında başlayacak diye... haber vermeni bekleyeceğim

cnm benım ben konulardan uzak kaldm galıba ne uygulamsı baslatınız bende varım bılmesm de ne oldugunu başında sen varsan emınım faydalı bıseydr.kısaca acklarmıısn banada

cnm benım ben konulardan uzak kaldm galıba ne uygulamsı baslatınız bende varım bılmesm de ne oldugunu başında sen varsan emınım faydalı bıseydr.kısaca acklarmıısn banada

olsun başakçım geç değil henüz hiç bir şey için bak sana anlatayım kısaca ::

bir grup oluşturacağız kpss çalışma grubu ve bu grubun abazı kuralları olacak örneğin günlük girip ne yaptık ne yapmadık belirteceğiz doğrusuyla pişmanlıklarımızla üzüntümüzle...bunun gibi kurarllar

bunun yanı sıra cezalarımız olacak diyelim sen bu hafta grubun en kötü performansını sergiledin sana ceza verecez atıyorum örneğin cezan : git diyet yapanlar bölümünden 4. gruba gir ve ben eşeğim bu hafta planladığım gibi çalışmadım giden zamanı geri geitrmeiyorum pişmanım yazacaksın :)))

şuan kafamda tam şekillenmedi ama bunun gibi hem bizi daha iyi motive edecek bir durum hemde kendimize karşı sorumlu olduğumuz gibi birbirimizede sorumlu olacağız... sene sonuna kadar bu şekilde devam edecek...

ben istiyorum diye değil ama bence sende bu grupta olmalısın birbirimize destek adına ... planlı programlıilerlemek ve kendini tek hissetmemek için... karar senin canım benim .

olumlu olursa yanıtın ne zaman tam anlamıyla çalışacağını bölümünü belirt bende ona göre gruba ismini ekleyeyim daha 3-4 gün sonra gruptakilerin ismini yazacağım herkes düşünsün diye sende o zamana kadar kararını verirsin planlarını yapıp

Back