- Konu Sahibi Pimpirikli
- #3.541
ececık tatlım ınsaalh senın ıcın hayırlısı neyse o olurr
saol tatlım aminn:Saruboceq:anneciğinin ii olmasına çok sevindim şükür:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ececık tatlım ınsaalh senın ıcın hayırlısı neyse o olurr
ayy yeni geldim alışveriş yaptık moralim yerine geldi şimdi coğrafyaya başlıycam üzerimi değiştiriyim yine sizi merak ettim ama yine yalnızım herkes çalışıyor galiba
gülşah bence git değişiklik olur hemde kardeşin yardımcı olur matematik önemli ne kadar çok yaparsan okadar iyi...
merhaba arkadaşlar ben birazdan çıkıcam yine anneşim uğradı onla çıkıcaz akşama çalışacam inşallah hala coğrafya soru bankası almadım kararsızım bilmiyorum data mı irem mi alsam sizde hiç akıl vermediniz
ececik iyiyim tatlışım inşallah işin olur piko havuzdan yapamadığım tipler var akşama halledecem inşallahh görüşürüz...
pikocum şukulatam benim saolasınkaydirigubbakcemile3gittim sağlık ocağına balıkesir merkeze gidicem şimdi başkan beni bekliyomuş bende eşimi bekliyorum izin alsında beraber gidelim yaww biraz parti marti işleri bende hiç anlamam valla burdaki adam kopya verdi,eğer olursa 2000 tl maaş ve direk kadroluymuş sırtın yere gelmez dedi belediyede sağlık ocağı varmış bende partiden falan anlamam umarım pot kırmam siyasi sorular soruyomuş ohaoldumsmileeşim gelsede kurtarsa bari balıkesirli değilim diye almazsa bilmem birde 40 km gidip gelmem gerek hergünboshayallersmileben son şanslarıymışım 4 yıllık mezunu olmam artıymış ben olmazsam lise mezunu alcaklarmış mecburboshayallersmile
pikocum benımm calısmam mı hıcc aynen devam ama sankı daha yavas ılerlıyormusum gıbı gelıo
annemın tahlılerı ıyı cıktı canım tesekkur drm
persembe gunu pegemın turkıye genelı sınavına grcem okldan ızın alıp
ufff inanmıyorum süper ya.inşallah olur.opuyorumnanaktanama olursa tam olarak ne iş yapacaksın?
off ece süpersin valla coğrafyaya ben yeni başlıycam ne kadar çok çalışıyosun ece anneşim bugün dedi ki gözlerinin altı çökmüş yorgunluktan napalım işteee sonuç iyi olsun da biraz çökük dolaşırım ayyy çokk konuştum gidiyorum görüşürüz kuzuşlar iyi çalışmalar