• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba arkadaşlar ben birazdan çıkıcam yine anneşim uğradı onla çıkıcaz akşama çalışacam inşallah hala coğrafya soru bankası almadım kararsızım bilmiyorum data mı irem mi alsam sizde hiç akıl vermediniz
ececik iyiyim tatlışım inşallah işin olur piko havuzdan yapamadığım tipler var akşama halledecem inşallahh görüşürüz...

bende ırem cozuyorum sorular zorluor bıraz
bu pegemın sınavına nasıl katılacagım ??

:1hug:merhaba arkadaşlar;yine kimse yok ama ben yazayım yinede..basak anneni yi iolmasına sevindim..deneme sınavında basarılar
pikolata moral verdin valla;;çünkü kardeşim gayet iyi anlatıyor ama benzer sorularda nasıl çözüm olacagını unutuyorum..dün iki kere anlattı bir soruyu;bugün yine hatırlayamadımm..:((
az önce eve geldim;okulda deneme sınavı vardı ve 100 dakika gözetmenlik yaptım..bu arada tabi 154 soru çözdüm öğrenme psikolojisinden 17 yanlışım çıktı..bunun dışında gelişimden 70 soru çözdüm ama onların cevaplarına bakmadım daha..
bu akşam kardeşimle ezelden önce obeb;bölünebilme ve asal sayılar konusunu çalışmayı düşünüyorum..
kızlar bir de bana bir akıl verin şimdi malun 15 tatil..annemler izmirde..eşim gidelim diyor kardeşimde tabi..ama gidersem burda kaldığımda çalıştıgım lkadar verimli olmayacagım..
gitmezsem eşim bunalırız evde,günde 2 saat ayırırsın annende diyor...erkek kardeşimde orda olacagından sana matematik çalıştırmaya devam eder diyor..
ne dersiniz???
hepinizi öpüyorummmm

ayy yeni geldim alışveriş yaptık moralim yerine geldi şimdi coğrafyaya başlıycam üzerimi değiştiriyim yine sizi merak ettim ama yine yalnızım herkes çalışıyor galiba
gülşah bence git değişiklik olur hemde kardeşin yardımcı olur matematik önemli ne kadar çok yaparsan okadar iyi...

ayy yeni geldim alışveriş yaptık moralim yerine geldi şimdi coğrafyaya başlıycam üzerimi değiştiriyim yine sizi merak ettim ama yine yalnızım herkes çalışıyor galiba
gülşah bence git değişiklik olur hemde kardeşin yardımcı olur matematik önemli ne kadar çok yaparsan okadar iyi...

ohh ohhh alışveriş yapmayınca rahatlayamıyoruz bayanlar olarakkaydirigubbakcemile3

bende coğrafyadan nüfus konusunu başka kitaptan tekrar edip 40 soru çözdüm,matematikten de 50 soru çözdüm ara vermiştim şimdi gidiyorum devam etmeye

ayy ben daha başlayamadım duş aldım şimdi de yemek hazırlıycam anca yemekten sonra başlarım 7 kaşık yerine konmayınca olmuyorrr eskilerden bi laff bayanssulusmile

off ece süpersin valla coğrafyaya ben yeni başlıycam ne kadar çok çalışıyosun ece anneşim bugün dedi ki gözlerinin altı çökmüş yorgunluktan napalım işteee sonuç iyi olsun da biraz çökük dolaşırım ayyy çokk konuştum gidiyorum görüşürüz kuzuşlar iyi çalışmalar

canlarım ben geldımmm
gulsahcım bnece de gt kardesın varmıs en azından oyle bı ınkenın var bak hem degısıklık olur ben gıbı ot gıbı yasama.
masallh kızlar ne guzel calısyorsunz ben de daha baslamdım makyaj malzemlerımı falan duzletıyorum
okulda 2test mat ve 2test paragraf testı çözdm daha evde baslmadım bı 2saate anca baslarım galıba

sz neler yapıyosunz fıstıklar

merhaba arkadaşlar ben birazdan çıkıcam yine anneşim uğradı onla çıkıcaz akşama çalışacam inşallah hala coğrafya soru bankası almadım kararsızım bilmiyorum data mı irem mi alsam sizde hiç akıl vermediniz
ececik iyiyim tatlışım inşallah işin olur piko havuzdan yapamadığım tipler var akşama halledecem inşallahh görüşürüz...

cnm hangisi iyi bilemiyorum.ben bugün uzman kariyerin soru bankasını aldım.genel kültür ve yetenek,tüm konular var.tek konuya yönelik almaktansa böyle alayım diyorum.bir de tarihten data vardı fotokopi,onu da aldım.ne bulsam alıcamkaydirigubbakcemile3ama İremi kesin al derim,herkes çok memnun.buraya gelsin ben de alıcam.soruları biraz zorlayıcıymış.

pikocum şukulatam benim saolasınkaydirigubbakcemile3gittim sağlık ocağına balıkesir merkeze gidicem şimdi başkan beni bekliyomuş bende eşimi bekliyorum izin alsında beraber gidelim yaww biraz parti marti işleri bende hiç anlamam valla burdaki adam kopya verdi,eğer olursa 2000 tl maaş ve direk kadroluymuş sırtın yere gelmez dedi belediyede sağlık ocağı varmış bende partiden falan anlamam umarım pot kırmam siyasi sorular soruyomuş ohaoldumsmileeşim gelsede kurtarsa bari balıkesirli değilim diye almazsa bilmem birde 40 km gidip gelmem gerek hergünboshayallersmileben son şanslarıymışım 4 yıllık mezunu olmam artıymış ben olmazsam lise mezunu alcaklarmış mecburboshayallersmile

ufff inanmıyorum süper ya.inşallah olur.opuyorumnanaktanama olursa tam olarak ne iş yapacaksın?

pikocum benımm calısmam mı hıcc aynen devam ama sankı daha yavas ılerlıyormusum gıbı gelıo

annemın tahlılerı ıyı cıktı canım tesekkur drm

persembe gunu pegemın turkıye genelı sınavına grcem okldan ızın alıp

konu çalıştığımız için öyle geliyor sanırım.ben de aynı şeyleri hissediyorum.sanki olduğum yerde sayıyorumkaydirigubbakcemile3

gülşah bence de muhakkak git.evde de akşama kadar hep çalışmıyoruz ki.hem yapamadıklarını kardeşine sorarsın.mola verdiğinde ailenle vakit geçirirsin.matematikten inan eşitsizliklerden aynı tarz bir soruyu 6- 7 kez çözmüşümdür.şuan oturdu gibi ama kısa süre sonra unutucam biliyorumkaydirigubbakcemile3bu tarz takıldığım soruları deftere not alıp devamlı tekrar edicem.kaydirigubbakcemile4inan zamanla oturuyor.

amma da yazmışım yawsırnaşık şey
sabah denemeye girdim çıktım sonrada 46 matematik sorusu çözdüm.şimdide coğrafya çalışıcam.matematik ve özel konumumirmirmirmirne gıcık bir konu bu ya.

üff pikoo bende coğrafya çalıtım ilk konuyu şimdi bende bu konuyu sevmiyorum ihtiyaçtan çalıştım bide güvenderden çalışıyım dedim ama konuyu almamış neden acaba anlamadım

ufff inanmıyorum süper ya.inşallah olur.opuyorumnanaktanama olursa tam olarak ne iş yapacaksın?

valla tatlım yarın başkanın yanına gidicem parti tutmadığım her halimden belli hönk diye kalırım kesinsırnaşık şeyeğer olursa belediye binasında sağlık ocağı varmış orda olucam :Saruboceq:

off ece süpersin valla coğrafyaya ben yeni başlıycam ne kadar çok çalışıyosun ece anneşim bugün dedi ki gözlerinin altı çökmüş yorgunluktan napalım işteee sonuç iyi olsun da biraz çökük dolaşırım ayyy çokk konuştum gidiyorum görüşürüz kuzuşlar iyi çalışmalar

oyyy kıyamam sana sarı papatyam benimmŞeniz

Back