2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar desteğiniz için teşekkür ederim ... kendime geldim ve bugünde planımı tamamladım çok şükür...

aramıza yeni katılan arkadaşlarımız ve çalışmaya başlamakta geç kaldığını düşünenler lütfen şunu unutmayın
SON ANA KADAR HıÇ BıR ŞEY ıÇıN GEÇ DEĞıLDıR !!!

tabiki bu serilelim son ana kadar çalışmayalım demek değil.. daha bir sene var önümüzde bizlerde yeni başladık ... geç değil tam vaktidir başlamanın ...

kızlar mrb matematikte kümeleri başladım kardeşimin öss kitabından ama aştı beni yavs.zor ve ayrıntılı.kpssde o kadar kılı kırk yarmanın anlamı yok diyordum ama afedersiniz bu sene matematik soruları kol gibiydi

canım kümelere hiç bakma sen.bence kpss hazırlık kitabı al çünkü kümeler konusu yok sorulmuyo.boşa vakit harcama kolay gelsin

off bıktım bu kpssy girmekten yaa nese bidaha girecem bi kitap alıyım da çalışıyım biraz hangi kitabı alıyım arkadaşlar hangisini önerirsiniz

ben ramazandan sonra başlayacağım..aslında daha erken başlasaam daha iyi ama öyle kendime söz verdim zamanında..ama dersaneyle bu işi götüreceğim Allahın izniyle..yoksa moda giremem kanımca..hadi hayırlısı olsun..

aynen canım ben de senin gibi düşünüyorum.dershaneyle daha planşı oluyo.evde 2008 de hazırlandım düzeni otutturamadım.bu yıl inş. olur dershane de ekim de başlıyo

kızlar desteğiniz için teşekkür ederim ... kendime geldim ve bugünde planımı tamamladım çok şükür...

aramıza yeni katılan arkadaşlarımız ve çalışmaya başlamakta geç kaldığını düşünenler lütfen şunu unutmayın
SON ANA KADAR HİÇ BİR ŞEY İÇİN GEÇ DEĞİLDİR !!!

tabiki bu serilelim son ana kadar çalışmayalım demek değil.. daha bir sene var önümüzde bizlerde yeni başladık ... geç değil tam vaktidir başlamanın ...

çok güzel şeyler yazıyosun.bi de yanlış hatırlamıyosam 30 yaş sınırı falan yazmışsın memuriyet için o yazını bulamadım ama kalktı o sınır yok artık bildiğim kadarıyla rahat ol.kazanana kadar devam.inş. bu yıl son olur ama hepimiz için

çok güzel şeyler yazıyosun.bi de yanlış hatırlamıyosam 30 yaş sınırı falan yazmışsın memuriyet için o yazını bulamadım ama kalktı o sınır yok artık bildiğim kadarıyla rahat ol.kazanana kadar devam.inş. bu yıl son olur ama hepimiz için

günaydın canım ...
teşekkür ederim size az bir motive sağlıyorsam ne mutlu bana...
umarım senin dediğin gibidir canım ... çünkü çevremde nice atanamayan kişi var yaşı 30 olmuş ve bu son şansımız diyip duruyorlar kimya biyaloji v. öğretmenlikler mezunu hepside... onları gördükçe bende birgün öyle olacam heralde diyordum bu haberi hemen onlarada söyleyeceğim ..
saol canım a.s.

sevgili Pimpirikli artık bende başlıyorum. hem Kpss hem Ales sınavına.. Allah mahçup etmesin...Dün

biraz telaş yaptım ama herşeyin hayırlısı ben elimden geleni yapayım diye düşünüyorum..Allah gönlümüze

göre versin....

günaydın arkadaşlar dün zorlada olsa planımı tamamlamayı bitidim .. biraz geç yattığım içinde anca kalkabildim ... geç kalkmak gerçekten çok kötü bunu brkez daha anladım sersem gibi uyanıyorsun ve ne kadar uyursan uyu yorgun hissediyorsun...bu nedenle sizede tavsiyem kesinlikle erken yatın erken kalkın zihin ve vucut olarak dinç oluyor insan ...

şimdi bir duş alıp bişeler atıştırıp derse oturacağım tekrardan fena gitmiyorum hayırlısı bakalım ...

sizler neler yaptını ne alemde çalışmalar... birimiz bir gün girse öbür gün girmiyor... arkadalar çalışsakta çalışmasakta bunu günlük olarak buraya belirtmeye özen gösterelim bu hepimiz için çok iyi.. örneğin ben çalışmadığım günde kendimi kötü hissediyordum ve sizlerin motivesi dürtmesi sayesinde açığımı kapattım... hem kendimizi denetliyor hem birbirimizi denetliyor hemde bir bakıma buraya rapor gibi çalıştıklarımızı yazdığımız için kendimizi ders çalışmak için sorumlu hissediyoruz...

bence hatta şöyle yapalım ders çalışmayan arkadaşlarımıza ceza verelim örneğin cezamızda bir topik seçelim ve ordaki her konuya girip... PıŞŞMANIM EŞŞEKLıK ETTıM BUGÜN DERS ÇALIŞMADIM , SINAVA HAZIRLIĞIMDAN BıR GÜN ÇALDIM... yazsın :)))) olurmu bu demeyin vallahi ben yaparım... :))) koskoca kk ya rezil olmak istemeyiz heralde değilmi...

bu uygulamaya başlayalımmı kızlar ne dersiniz...? ceza ( farklı bir cezada olabilir ) ve grup olarak devam edelim herkes günlük girsin ben varım diyen arkadaşlar lütfen kendini belirtsin bugün akşama ben konunun ilk mesajına isimlerimizi ekleyeyim ve kontrollü bir şekilde devam edelim... bir nevi kendimizi zorlayacağız.. daha sonradan katılmak isteyen arkadaşlarımızda isimlerini ekletirler ve devam ederler bizlerle... ne dersiniz sizden cevaplarınızı bekleyeceğim ?

merhaba,planını neye göre yaptın? ben çalıştığım için ramazanda iftardan sonra çok kötü oluyorum anlayacağınız ders çalışacak halde olmuyorum ama sizleri burdan takip ediyorum ramazandan sonrada aranızdayım :))

merhaba,planını neye göre yaptın? ben çalıştığım için ramazanda iftardan sonra çok kötü oluyorum anlayacağınız ders çalışacak halde olmuyorum ama sizleri burdan takip ediyorum ramazandan sonrada aranızdayım :))

mrb canım..
çalıştığın için evet biraz zor our hemde niyetli oluyormuşsun Allah kabul etsin..
motivasyonun düşük algın tam anlamıyla açık olmadan çalışmak zaten boş çalışmak olacaktır bu nedenle en doğru kararı vermişsin seni en iyi sen tanırsın yerimseniben

ben planımı konulara göre yaptım... çalışmam gereken bir eğitim bilimleri sınavım var birde genelkültür geenel yetenek.. eğitimden başladım ve 3 ay kadar bir süre eğitimi halletmeyi planlıyorum tekrarları özetleri ile birlikte ...

sonra 1 ayımı tarihe 1 ayımı vatandaşlığa bir ayımıda coğrafyaya verdim... tabiki bu arada eğitim bilimlerini tekrar ediyorum ve soru çözüyorum her bitirdiğim konuyla ilgili ki hem pekişsin öğrendiklerim hemde unutmayayım.. geriye 2-3 ayım kalıyor bu zamana kadar tarihi coğrafyayı vatandaşlığı türkçeyi ve eğitim bilimlerini bitirmiş oluyorum .. kalan süre içinde tekrar ve matematik çalışıp bol deneme testi çözeceğim...

yukarda yazdığım kaba planımdı .. bunun ardından aldım elime tüm kitaplarımı kendime öncelikle ana kaynak kitaplar belirledim ve onlara yadımcı kitaplar... örneğin tarihi aana kitap olarak datadan çalışacağım yardımcı kitap olaraksa öss konu anlatımli güzel bir kitap alıp onla harmanlayıp özet çıkararak çalışaağım... bunlarıda belirledikten sonra takvimi aldım elime ve tek tek hangi günler ne konuya çalışacaksam sene sonuna kadar belirledim.. tekrar yapacağım test çözeceğim yada tatil olan günlerimi belirledim güzelce ve bir ajandaya bunları güzelce bıkmadan yazdım... sıkmayan ve koay ilerleyen bir program oldu... az çok beni zorlayan yerler nereler biliyorum oraları bitirme günümü uzun tuttum örneğin o konuya iki gün verdim.. bu şekilde hazırladım palanı .. böyleikle ne yapayım nasıl yapayım demiyorum .. palanıma güveniyorum össyede böyle hazırlanmıştım işe yaramıştı...

ajanda tutmanı öneririm yada bir defter.. ben bir ajandaya planı yazdım şimdide onun ardından mesela bugün ne çalışacam bakıyorum baştaki planıma çalışıyorum ve akşam yatmadan ajandama günlük şeklinde bugün bunları çalıştım başardım anladım bunun yanı sıra şunları yaptım ve ruh halim şu şekilde diye notlar alıyorum.. bunu hergün yatmadan yapıyorum ....

umarım anlatabilmişimdir canım

çok teşekkür ederim arkadaşım gayet iyi anladım, ilk olarak kaynaklarımı arttırıp plan yapmakla yola koyulacağım. hayırlı cumalar ve kolaylıklar dilerim...

KIZLARRRRR............
ne diyorsunuz bu fikrim için bişeler yazın ona göre bende analiz listesi çıkardım kimler girmiş bu güne kadar ne olmuş diye ona göre toparlamaya çalışacağım... sizlerinde fikrini bekliyorum canlerım ...
kurallar koyalım cezalarımız olsun tam bir grup oluşturalım diyorum ben ... ne dersiniz ???

Back