- Konu Sahibi Pimpirikli
bugun bir saat çalıştım
iftardan sonrada bir saat daha çalışcam
etti 2 saat :) bu günlük yeter :)
iftardan sonrada bir saat daha çalışcam
etti 2 saat :) bu günlük yeter :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben daha başlamadım bile canım seni takdir ediyorum
kızlar mrb matematikte kümeleri başladım kardeşimin öss kitabından ama aştı beni yavs.zor ve ayrıntılı.kpssde o kadar kılı kırk yarmanın anlamı yok diyordum ama afedersiniz bu sene matematik soruları kol gibiydi
ben ramazandan sonra başlayacağım..aslında daha erken başlasaam daha iyi ama öyle kendime söz verdim zamanında..ama dersaneyle bu işi götüreceğim Allahın izniyle..yoksa moda giremem kanımca..hadi hayırlısı olsun..
off bıktım bu kpssy girmekten yaa nese bidaha girecem bi kitap alıyım da çalışıyım biraz hangi kitabı alıyım arkadaşlar hangisini önerirsiniz
kızlar desteğiniz için teşekkür ederim ... kendime geldim ve bugünde planımı tamamladım çok şükür...
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız ve çalışmaya başlamakta geç kaldığını düşünenler lütfen şunu unutmayın
SON ANA KADAR HİÇ BİR ŞEY İÇİN GEÇ DEĞİLDİR !!!
tabiki bu serilelim son ana kadar çalışmayalım demek değil.. daha bir sene var önümüzde bizlerde yeni başladık ... geç değil tam vaktidir başlamanın ...
melda ziraatt mı bitirdin
çok güzel şeyler yazıyosun.bi de yanlış hatırlamıyosam 30 yaş sınırı falan yazmışsın memuriyet için o yazını bulamadım ama kalktı o sınır yok artık bildiğim kadarıyla rahat ol.kazanana kadar devam.inş. bu yıl son olur ama hepimiz için
merhaba,planını neye göre yaptın? ben çalıştığım için ramazanda iftardan sonra çok kötü oluyorum anlayacağınız ders çalışacak halde olmuyorum ama sizleri burdan takip ediyorum ramazandan sonrada aranızdayım :))
çok teşekkür ederim arkadaşım gayet iyi anladım, ilk olarak kaynaklarımı arttırıp plan yapmakla yola koyulacağım. hayırlı cumalar ve kolaylıklar dilerim...