- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #3.281
başarırsın canım inşallah,
bölüm neydi az önce bölümümden atama yapılmıyo demişsin?
merhaba kızlar;yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz..
benim bilgisayarım tam da sınav haftası bozuldu yinee(
ekran pembe ve yeşile döndü(
şu anda zor yazıyorum gözümü alıyor.bende okulda yoğun günler yaşıyorum.malum e okul günleri..ama fırsat buldukça çalışıyorum.dün 160 tarih(12 yanlış)128 coğrafya(16 yanlış)sorusu çözdüm.
konu çalışmayı beni yavaşlattığı için erteledim.malum ilk girişim degil bu;tek tek çalışmayı bıraktım..soru üzerinden gidiyorum.bilemediklerimi eşimle bakıp;düzeltiyoruz..soru bankalarım geldi kargoyla;her birini tek tek yapmışlar;kalın kitap olmamasına sevindim..
deneme sınavı notlarınızı gördüm daha iyi olacak inşallah arkadaslar..size güveniyorum..
bugün misafiim vardı;şimdi baslıcam çalışmaya;test çözmeye devam edicem..
kızlar şöyle bi bakayım napıyosunuz diye geldim.
pinky ve sal-der hoşgeldinizopuyorumnanaktankendi kendimizi motive etmekten başka çare yok. benimde tüm arkadaşlarım mezun olup gitti, çevremde bırak motive etmeyi çıkıp geziceğim kimse kalmadı:sinifsinif: burada yorumları okuyup, kendimde bir şeyler yazıp otive oluyorum:lepi:
başakçım hoşgeldin, senin için yorucu bir gün daha bittiolumunekankayizsmile
kızlar şöyle bi bakayım napıyosunuz diye geldim.
pinky ve sal-der hoşgeldinizopuyorumnanaktankendi kendimizi motive etmekten başka çare yok. benimde tüm arkadaşlarım mezun olup gitti, çevremde bırak motive etmeyi çıkıp geziceğim kimse kalmadı:sinifsinif: burada yorumları okuyup, kendimde bir şeyler yazıp otive oluyorum:lepi:
başakçım hoşgeldin, senin için yorucu bir gün daha bittiolumunekankayizsmile
ecceıkk fıstıkım hosgeldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?