- Konu Sahibi Pimpirikli
- #3.301
canım hosgeldn ben de denızlılıyım
hoşbulduk canım opuyorumnanaktan uzun süredir takip ediyorum da bu topiği sen merkezdesin sanırım. ilçesindenim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hosgeldn ben de denızlılıyım
pikolata
başak, hilal, özge, hilal, ece, gülsu, dlk26, gülsu...kıslar nerdesiniz
ben bugün kpss ye bakamadım hiç. şimdi tezime bakıyorum. pazartesi teslim edicemcuma günüde savunmaya giriyorum sonra tutumayın beni kpss konularını mahvedicem, ne var ne yok çalışıcam
dlk26
günaydın kızlar dün öğlenden beri nasıl karnım ağrıyor mahvoldum yattığım yerden soru çözebildim sadece tarihten 122 tane çözmüşüm 6 tane boş 3 yanlışım çıktı matematkten fazla çözemedim toplasam ancak 20 falan eder heralde umarım dersaneye gidebilirim dua edin geçsin kızlar biran önce nasıl bir ağrı kıvrandırıyo
evet gezdik tozduk vallaaa :))
ececim annenin iyi olmasına çok sevindim
çok geçmiş olsun
atlattınız hayırlısıyla bunu da
günaydın tatlışlarr dilekcim çok geçmiş olsun,inşlh çabucak geçerr :Saruboceq:dün gece türkiyenin ekonomik coğrafyasına kadar çalıştım 95 soru çözdümkaydirigubbakcemile2kahvaltı yapayım başlıycam yine:hulya:
ececik ne güzel coğ çalışıyosun ben artık bugun kesin coğrafyaya başlıyorum bir ay önce başlamıştım 2. ünitede bırakmıştım o dağlar ovalar gözümü korkutmuşyu tarihin 2. tekrarını bitirdim sabah 8.30 tarih soru çözdüm şimdi coğrafyaya başlıycam 2. konu bitince gerisi rahat ilerliyo diyolar öylemi sen nasıl çalııyosun coğ ezbermi yapıyosun