2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

başakcım, gülşahçım saolun iyi sayılırım.olumunekankayizsmile yarın tezimi teslim ediyorum o yüzden bilgisayarla yapısık yaşıyorum bu aralar.en acıklısıda kpss ye bakamıyorum. yaprak testlerimde biriktimafoldumbenamaaaa şu haftayı bi atlatayım test kitaplarıma ani bir dalış yapıcamkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar dün öğlenden beri nasıl karnım ağrıyor mahvoldum yattığım yerden soru çözebildim sadece tarihten 122 tane çözmüşüm 6 tane boş 3 yanlışım çıktı matematkten fazla çözemedim toplasam ancak 20 falan eder heralde umarım dersaneye gidebilirim dua edin geçsin kızlar biran önce nasıl bir ağrı kıvrandırıyo bilmiyorumkismile

pikolata
başak, hilal, özge, hilal, ece, gülsu, dlk26, gülsu...kıslar nerdesiniz
ben bugün kpss ye bakamadım hiç. şimdi tezime bakıyorum. pazartesi teslim edicemcuma günüde savunmaya giriyorum sonra tutumayın beni kpss konularını mahvedicem, ne var ne yok çalışıcam

Pikocummm :)
yoktum ben edirnede arkadaşımın yanındaydım:)
2 günlük bi ara verdim..
bu akşam yine başlıyorum
senin de sunumun varmış bu hafta heralde?
başarılar dilerim cnm
umarım süper geçer ve kpss maratonuna süper dönersin :))
kolay gelsin hepimizeee

dlk26
günaydın kızlar dün öğlenden beri nasıl karnım ağrıyor mahvoldum yattığım yerden soru çözebildim sadece tarihten 122 tane çözmüşüm 6 tane boş 3 yanlışım çıktı matematkten fazla çözemedim toplasam ancak 20 falan eder heralde umarım dersaneye gidebilirim dua edin geçsin kızlar biran önce nasıl bir ağrı kıvrandırıyo

innnşalaaah hemmencecik geçer dilekcimm
ama senin de buna yardımcı olman lazım
ne biliim uzan,
ayaklarını sıcak tutu, biraz dinlen,uyumaya çalış
bakalım uyandığında nasıl olacak? hı?
böyle çalışmak istasen de çalışamazsın ki!!

kızlaaaar günaydınlar hepiciğinizeeee opuyorumnanaktan
gittim gezdim gezdim geldim yineee kaydirigubbakcemile2
ama yine döndüm kürkçü dükkanıma boshayallersmile
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler
umutsuzluğa kapılmadan,hepbirlikte ilerleyeceğiz inşallah!!
kolay gelsin hepinize, kaçar bennn
akşama görüşürüzzz zemuszemus

günaydın başakcım
topik tenhalardayken hep konuşabiliyoruz :)))
sabah saatlerinde pek kimse olmuo ya
iiyim sen nasılsın bakiim?
haftasonun verimli miydi?

günaydın tatlışlarr dilekcim çok geçmiş olsun,inşlh çabucak geçerr :Saruboceq:dün gece türkiyenin ekonomik coğrafyasına kadar çalıştım 95 soru çözdümkaydirigubbakcemile2kahvaltı yapayım başlıycam yine:hulya:

evet gezdik tozduk vallaaa :))
ececim annenin iyi olmasına çok sevindim
çok geçmiş olsun
atlattınız hayırlısıyla bunu da

hepinize öok teşekkür ederim canlarım gece bile uyutmadı beni bu ağrı şimdi biraz daha hafifledi gibi sıcak su torbası koymuştum birascık o iyi geldi heralde sizi seviyorum güzeller görüşürüz akşam opuyorumnanaktan

günaydın tatlışlarr dilekcim çok geçmiş olsun,inşlh çabucak geçerr :Saruboceq:dün gece türkiyenin ekonomik coğrafyasına kadar çalıştım 95 soru çözdümkaydirigubbakcemile2kahvaltı yapayım başlıycam yine:hulya:

ececik ne güzel coğ çalışıyosun ben artık bugun kesin coğrafyaya başlıyorum bir ay önce başlamıştım 2. ünitede bırakmıştım o dağlar ovalar gözümü korkutmuşyu tarihin 2. tekrarını bitirdim sabah 8.30 tarih soru çözdüm şimdi coğrafyaya başlıycam 2. konu bitince gerisi rahat ilerliyo diyolar öylemi sen nasıl çalııyosun coğ ezbermi yapıyosun

mrb güzeller ay dün 250den fazla tarih çözdüm rüyamda bile tarihle ugrsıodum varmı böle bişey :)) ya ne kadar çözersem çözeyim yetmiomus gibi gelio yaa sizede ööle oluomu

ececik ne güzel coğ çalışıyosun ben artık bugun kesin coğrafyaya başlıyorum bir ay önce başlamıştım 2. ünitede bırakmıştım o dağlar ovalar gözümü korkutmuşyu tarihin 2. tekrarını bitirdim sabah 8.30 tarih soru çözdüm şimdi coğrafyaya başlıycam 2. konu bitince gerisi rahat ilerliyo diyolar öylemi sen nasıl çalııyosun coğ ezbermi yapıyosun

evet canım malesef ezber yapıyorum akarsular ovalar önemli olanları not alıyorum tekrar ede ede kalır aklımızda,sende ne güzel tarihten tekrara geçmişsin ben daha dağılmadayım ama bütün çalıştıklarımı unutmuşum tekrar etmem gerekboshayallersmile

ececik mutlaka konu çalıştıktan sonra bol soru çöz tarih anca öyle kalıyor akılda bende konu anlatımlı kitaptan başka 3 tane soru bankası var ben konu bitince mutlaka hepsini çözüyordum oda günde o konuyla ilgili 300 350 soru demek
ilk tarihe çalışırken sadece konu anltımlı kitabım vardı baktım konuları unutmuşum tarih bitmiş ama kafamda bişey kalmamış 1 ay daha çalıştım en baştan ama bu kez sorubankalarıyla destekledim özet çıkarmak falan hepsini denedim en faydalısı bol soru çözmk artık özet çıkararak vakit harcamıyorum
bide özetin şöyle bi dezavantajı var sadece konuyla alakalı önemli yerler yazdığımız için yorum yapmayı kısıtlıyo gibime geliyo

Back