2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

bebişler ben geldım ayy cok yorulmusum 7bucuk gıbı bı yattım anca kendıme geldım bı dus aldım smdı baslaıcam calsımaya

kızlar ya ben hafta sonu cok yorgun oluyorum püfff yaaaa

başakcım ya gene iyi dayanıyosun maşallah:nazar:benim hafatad 2 gün dershane. sabah 9 dan 12 ye kadar. valla kafam şişiyo, eve gelince pestilim çıkmış oluyo. bir de senin eğitim bilimleri varakannehiriyi yapıyosun gelince dinlenmekle.
bizim Türkiye geneli açıklanmış 71 almışım ama nasıl oldu anlamadım.65 netim var daha düşük almam gerek. 2008 deki kpss den 82 netim vardı 75 puan aldım.

kızlar forum sanki eskisi gibi ilerlemiyor. şimdi bişi demeye yüzüm yok ben de çalışmıyorum ama haftaya bi başlıyım, çalışmayanlara sopa var sopa:oklava:

başakcım ya gene iyi dayanıyosun maşallah:nazar:benim hafatad 2 gün dershane. sabah 9 dan 12 ye kadar. valla kafam şişiyo, eve gelince pestilim çıkmış oluyo. bir de senin eğitim bilimleri varakannehiriyi yapıyosun gelince dinlenmekle.
bizim Türkiye geneli açıklanmış 71 almışım ama nasıl oldu anlamadım.65 netim var daha düşük almam gerek. 2008 deki kpss den 82 netim vardı 75 puan aldım.

pikocum bı sekılde yürütmeye calısıyorum ıste hakıkaten egıtım bılımlerınden de 6 ders mı ne var vee hıc gec kalkmaıyorum bu acıdan bıraz zorlanıyorum

10 bucuk gıbı basladm calsımaya cografyadan özet cıkardım türkıyenın akarsuları

smdı bıraz matematık ve bı tane paragraf testı çözerım ama eskı performansım yok gıbı sankı

ıyı almıssın ttalım sınavdan tebrık ederım ben gorurmuyüm ki 70 lerımafoldumben

başakım seni dinleyip 16 tane kesir problemi çözdüm ve yatıyorum çok uykumm geldiiii iyi geceler....

kızlar ben de cografya özetınden sonra mat den bırazcık soru çözdm smdı 1tane paragraf testi yatıp çözcem 20 soruyu yarımsaatte çözerım herlde cunku bu yayının turkcesı zor baya

gülsucum bı bız varz sen naptın

pikocum bı sekılde yürütmeye calısıyorum ıste hakıkaten egıtım bılımlerınden de 6 ders mı ne var vee hıc gec kalkmaıyorum bu acıdan bıraz zorlanıyorum

10 bucuk gıbı basladm calsımaya cografyadan özet cıkardım türkıyenın akarsuları

smdı bıraz matematık ve bı tane paragraf testı çözerım ama eskı performansım yok gıbı sankı

ıyı almıssın ttalım sınavdan tebrık ederım ben gorurmuyüm ki 70 lerımafoldumben

netim 65 ama tarihten ve hukuktan yaptım biraz.kurtuluş savaşına hazırlık kısmını okumuştum çok faydası oldu.
ben yeni taktik geliştirdim. anayasa ve coğrafyadan özet çıkarmıycam. onun yerine devamlı açıp okuycam.cep kitabı var coğrafyadan çok güzel.oradan baakıyorum eksik bişiler varsa sağına soluna not alıcam.onun yerine bol test çözüp yapamadıklarımı bir yere yazıcam.
ayrıca kurtuluş savaşı ve sonrası en önemli konu.20 soru sırf ordan geliyor ama bu kadar önemli bi konu en sonda olduğu için sınava az bir zaman kalaya atarsak zor durumda kalabiliriz.onu ayrı bir ders gibi görüp bitiricem.kaydirigubbakcemile4 hem az bir konu öyle ilk konular kadar uzun ve bunaltıcı değil.hem de moralimiz düzelir çünkü netlerin yükselmesi kutuluş savaşı bitmeden imkansız.
amm uzun yazmışım,cümlelerim bozuk olabilir,kaç saattir bilgisayar başındayım dakaydirigubbakcemile3

piko 75 aldığında doğu filan yazmışmıydın nereleri yazdın kuzuuu

Ankara çoğunlukta, Isparta, Konya, Antalya, Kütahya yazdım.en son alımlarda da benden düşük puanla az da olsa yerleşen oldu. Ankaraya ve Kütahya ya giren bir kaç kişi oldu. tabi genel olarak puanlar 80 lerde.memurlar.nette alıların kaç puanla nereye yapıldığı yazıyordu bir bak duruyorsa.

günaydın şekerler yerimseniben akşam geç yatmışsıınz çoğunuz şimdi de dersanedesiniz heralde

dün ben yine tarih özetine devam ettim ama halaa bitmedi mahvoldum yazmaktan son 3 sayfa bir yer kaldı onu da şimdi eşim kalkmadan bitiririm sorularınıda çözmem lazım bugün, matematikte çalışıcam biraz en azından sayılarla ilgili soru çözerim

bu hafta dersanede türkçeyede başlıyoruz dersler iyice birikiyor en azından coğrafyaya başlamadan matematik konularını hafifletmem lazımki devamlı soru çözmek istiyorum artık türkçedende hergün bir test çözerek devam ediyim diyorum hoca konuları anlattıkça bende onlarla ilgili aksatmadan sorularını çözeyim

sizi kocamaaann öpüyorumm görüşürüzz opuyorumnanaktan

günaydın kıslarzemuszemus
dün geç yattık ya gözümden uyku akıyo resmenmirmirmirmirşimdi tezimein başına geçiyorum

gunaydın kıslarrr

Arkadaşlar ben genel yetenek genel kültürden gircem. bu aralar çalışmaya çalışıyor gibiyim. Tarihten ilk konulara çalıştım işte ilk türk devletleri,selçuklular vs vss ama bu konular çok sıkıcıydı.Şimdi hatırlamıyorum bile sanki. neyseki işte şimdi tarihten kongreler dönemine geldim.
daha cografyaya başlayamadım bile bugün başlarım herhalde.
matematikten problemleri bi ay önce bitirmiştim, ama tekrar tekrar soru çözmedim uzun süredir.
Evdeyim dersaneye de gitmiyorum kıslar.
Lisans mezunu olarak alan kadroları yazabileceğim bir tek.
Mezun olduğum bölümün memur ataması yok çünkü.
Benide aranıza alırmısınız
Nolur arkadaşlar bi itin kakın beni:) Motive olmaya ihtiyacım var.Nolur:bbo:
Başarıcas değil mi kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
selamlar arkadaşlar,
uzun süredir takip ediyorum bu topiği,
ne yalan söyliim beni de heveslendirdiniz motive olmam lazımdı sayenizde oldum ve bende başladım çalışmaya,
kızım var 5aylık onla zor olacak çalışmak diye düşünmekten başlayamamıştım çalışmaya ama isteyince oluyomuş kaydirigubbakcemile4
önlisansdan giricem ben burdaki herkes lisans olarak giricek sanırım.
matematik temelim yoktu eşiminde yardımıyla baya yol aldım matematikte,biraz daha iyiyim.. inşallah hayırlısıyla yerleşiriz bi yerlere kaydirigubbakcemile5
beni de alır mısınız aranıza bilmiyorumkismile

Merhaba sal-der..
çok az kaldı gibi geliyor ve ben bazen hala aval aval düşünüyorum çok kızıyorum kendime sonra.
Kendime inanmak istiyorum çok inanmak..
Ama çok çalışırsak neden olmasın ki..
Peki neden oturamıyorum kaç gündür ben bu derslerin başına..
Of başarmam lazım başka şansım yok :Saruboceq:

Back