2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Meslek derslerinede mi girmek gerek?Nasıl yani:S
Girmesek ne olur anlamadım bu nasıl işbilmiyorumkismile

cnm eğer düz memur olmak istiyorsan genel kültür ve yetenek sorularını yapman yeterli.yani matemetik, türkçe, tarih, coğrafya ve anayasa.cumartesi günkü sabah oturumuna girmen gerek. P3 puan türü hesaplanıyor ve o puanla atanıyoruz.

alan derslerini: uzmanlık, denetmenlik vb. üst düzey kadrolar istiyorsan yapman gerekiyor.bu da pazar günkü oturumda yapılıyor. uzmanlık istiyorsan dil puanı da istiyorlar.

hem cumartesi günkü hem pazar günkü oturuma girebilirsin. ben düz memurluk istiyorum, önemli olan cumartesi günkü sınavdan yüksek almam. istersen pazar günkü oturuma da girebilirsin. oradaki sorulardan yanlış yapsan da P3 puanında azalma olmuyor. ben tüm oturumlara giricem. alan derslerine hazırlanmadım ama hatırladığım kadarıyla sallar çıkarım.
umarım yardımcı olabilmişimdiropuyorumnanaktan

pikolata kuzusu süper anlatmışsın ne yaptın ne çalışıyosun ben kesir problemlerine devamm ediyorum

Son düzenleme:
başak, hilal, özge, hilal, ece, gülsu, dlk26, gülsu...kıslar nerdesinizolumunekankayizsmile
ben bugün kpss ye bakamadım hiç. şimdi tezime bakıyorum. pazartesi teslim edicemhihoyyytcuma günüde savunmaya giriyorumdelikafadulden sonra tutumayın beni kpss konularını mahvedicem, ne var ne yok çalışıcam:jeyyar:

cnm eğer düz memur olmak istiyorsan genel kültür ve yetenek sorularını yapman yeterli.yani matemetik, türkçe, tarih, coğrafya ve anayasa.cumartesi günkü sabah oturumuna girmen gerek. P3 puan türü hesaplanıyor ve o puanla atanıyoruz.

alan derslerini: uzmanlık, denetmenlik vb. üst düzey kadrolar istiyorsan yapman gerekiyor.bu da pazar günkü oturumda yapılıyor. uzmanlık istiyorsan dil puanı da istiyorlar.

hem cumartesi günkü hem pazar günkü oturuma girebilirsin. ben düz memurluk istiyorum, önemli olan cumartesi günkü sınavdan yüksek almam. istersen pazar günkü oturuma da girebilirsin. oradaki sorulardan yanlış yapsan da P3 puanında azalma olmuyor. ben tüm oturumlara giricem. alan derslerine hazırlanmadım ama hatırladığım kadarıyla sallar çıkarım.
umarım yardımcı olabilmişimdiropuyorumnanaktan

Canım verdiğin bilgiler için sana çok teşekkür ederima.s.

yatıyorum iyi geceler arkadaşlar birazda tarihten bişeyler baktım timam yeter bugün yoruldummm

canlarım günaydın dün arkadaşlar geldi giremedim hiç ne yaptınız diye daha yeni bakabildim size

pikocum sonunda bitmiş tezin artık bomba gibi dönebilirsin kpss ye çok sevindim canım zemuszemus

ececik döndüğüne ve annenin sonuçlarının iyi olduğuna sevindim tatlım annende yanında olacakmış harika bir moralle çalışabilirsin artık ne güselll kaydirigubbakcemile5

ben dün fazla çalışamadım misafir olduğu için bu gün telafi edicem tarihten türk islam devletlerinde kültür medeniyeti bitircem matematiktende taban aritmatiğini halletmem lasımm

başakcım sen nerdesin tarihte beraber çelışalım dedik canım ama ben birazcık kaytardım önceki hafta girememiştim ya ondan :1no2:

canlarım benimmmm hepiniz ders başındasınız galiba ben sonunda evime geldim annecimde yanımda yemek yedik ortalık berbat eşim saolsun ii dağıtmış ortalığı :kızgın::dilcikar:bi temizlik yapayımm bomba gibi başlıycam inşlh.otobüste gelirken kesir problemlerine çalıştım baya soruda çözdüm.zemuszemus

kızlar merhabalar eccecık tatlım hosgeldın

pikocum gözunaydın tezın bıtmıs ay dun ben cok yorulmuusm erkenden yattım

bugunde dersaneden sonra annemle alısverıse gttık yeni geldk cıcıler aldım yenı yemekten kalktım num hemen baslayamam calsımaya ne acalısacmı da bılmıyorum

dlkcım ama sen benı tarıhde gecmıssın ben de aılk konnunun sorularınıu çözmedm

cok yorgu

merhaba çalışkan kuzular ececik hoşgeldiniz yafu bu ara kimse yok bende öğlen tarih çalıştım sonra anneşimle fuar açılmış orayı gezdik akşam da geç başlarım çalışmaya sanırım bakalım
başak güle güle giy aldıklarını bak bööle enerji veriyor bu anneler Allah başımızdan eksik etmesin

başakım,gülsum hoşbulduk canlarımm bende yorgunluktan ölüyorum ama çalışmadan yatmıycamopuyorumnanaktan

aaa kızlar hepiniz burdasınızkaydirigubbakcemile5
gülsu tarihten püf nokta nasıl bişi:hulya:
beni sormayın sabahtan beri çarşı pazar geziyorum.tez sunumu için kıyafet bakıyorum veeee çok yorgunum.bir güzel uyudum yeni kalktımkaydirigubbakcemile3

dünden beri forum 1 sayfa ilerlemiş:) ufff şu aralar tezimin son düzenlemelerinden dolayı çalışamıyorum ya kpss ye acayip çalışma hevesim var. normalde gelmezkaydirigubbakcemile3
başakçım cicişlerin hayırlı olsun. insan bişiyler aldıkça rahatlıyor yaw.

ben niçin matematik yapamıyorum ya öz. asal çarpanlar ..... obeb okek ... off moralim çok bozuldu

cnm doğan ulu hocadan video izledin mi baya iyi anlatıyor. soruları not al ve tekrar tekrar çöz.temelimiz olmadığı için böyle yapmamız gerek.bir yerde okumuştum 1 soruyu 5 kere çözen matemetiği kesin halleder yazıyodu.

bebişler ben geldım ayy cok yorulmusum 7bucuk gıbı bı yattım anca kendıme geldım bı dus aldım smdı baslaıcam calsımaya

kızlar ya ben hafta sonu cok yorgun oluyorum püfff yaaaa

Back