2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba kızlar hepinize kolay gelsin foruma pek giremiyorum bende kursa gidiyorum. hatta forumda kursa başlayınca bende düzenli bir şekilde ders çalışmaya başlıyacağım demiştim ama halen başlayamadım ve çok kızıyorum kendime. artık başlamam lazım ama bir türlü yapamıyorum. bu arada doğan ulunun videolarını açabiliyormusunuz önceden açıyordum son bir kaç gündür açılmıyor acaba sorun benim pc demi. birde ipek hoca demişsiniz googlede aradım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. hepinize Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin.

kızlar nasılsınız bakalımkaydirigubbakcemile4
şimdi dershaneden geldim.hemen matemetikten rasyonel sayılara bakıcam.ufff doğan hocaya baktım 5 tane mi ne video var,hemen kapadımkaydirigubbakcemile3kitaptan çalışıcam.sonra bakarım ona.
şimdi yemek yiyip mat.çalışıcam sonra gezmeye gidicemkaydirigubbakcemileakşamda tarih çalışıcam
öptüm hepinizi

sabahtan beri tarih dersi dinliorum :)
ayyy bitmedi bir türlü yaw
ama not almıyorum şuanda sadece kulak dolgunluğu olsun :))

merhaba kızlar kolay gelsin hepinize;şimdi geldim okuldan.ne yemek yapsam diye düşünüyorum bir yandan..moralim çok bozuk..bugün 2 saat boş dersi vardı.okulda 3 ücretli öğretmeniz.ben akşam yediklim yapraktestlerimden(gelişim,öğrenme,program g.,ölçme ve rehberlik)5 er tane götürdüm okula..çözerim dedim..hatta çoğaltıp arkadaslarıma verdim okulda..gelişimden basladım ama resmen kafam almadı.biraz bekleyip yine çözdüm ama çok zor geldi sorular..emin olarak yaptıklarım bir elin parmağını geçmez..
sınıftan hiç çıkmadım:(
çok sevdigim ve bana destek olan 8.sınıf öğrencim var;geldi yanıma ve bana destek oldu;siz kendinize inanmazsanız olmaz öğretmenim falan..görseniz kıyamam...
sorun kendime inanmam degil ki..inanıyorum ama hafızam geçen yıl yasadıklarımdan sonra öyle zayıfladı ki;güzelce çalışıyorum ama haftasına hepsi siliniyor..ben össde böyle degildim yaa..
sizinde basınızı şişirdim arkadaslar..ama kimseyle dertleşemiyorum:(
okul çıkışı diger ücretli arkadaslar bitirdin mi dediler;gelişimde tıkanıp kaldım dedim..bizde tıkandık çok zor falan dediler..
bu kpss rezalaeti bu sene bitmeli..az sonra gelişimden yanlışlarıma bakıcam ve yılmadan tekrar okucam:..

merhaba kızlar kolay gelsin hepinize;şimdi geldim okuldan.ne yemek yapsam diye düşünüyorum bir yandan..moralim çok bozuk..bugün 2 saat boş dersi vardı.okulda 3 ücretli öğretmeniz.ben akşam yediklim yapraktestlerimden(gelişim,öğrenme,program g.,ölçme ve rehberlik)5 er tane götürdüm okula..çözerim dedim..hatta çoğaltıp arkadaslarıma verdim okulda..gelişimden basladım ama resmen kafam almadı.biraz bekleyip yine çözdüm ama çok zor geldi sorular..emin olarak yaptıklarım bir elin parmağını geçmez..
çok sevdigim ve bana destek olan 8.sınıf öğrencim var;geldi yanıma ve bana destek oldu;siz kendinize inanmazsanız olmaz öğretmenim falan..görseniz kıyamam...
sorun kendime inanmam degil ki..inanıyorum ama hafızam geçen yıl yasadıklarımdan sonra öyle zayıfladı ki;güzelce çalışıyorum ama haftasına hepsi siliniyor..ben össde böyle degildim yaa..
okul çıkışı diger ücretli arkadaslar bitirdin mi dediler;gelişimde tıkanıp kaldım dedim..bizde tıkandık çok zor falan dediler..
bu kpss rezalaeti bu sene bitmeli..az sonra gelişimden yanlışlarıma bakıcam ve yılmadan tekrar okucam:..

gülşahcım dediğin gibi yılmadan tekrar tekrar çalışmalı ve umutsuzluğa düştüğünde
seni motive eden limanlara koşmalısın!!
belki burası, belki yakın bir dostun, belki de kendi iç dünyan!!
Bu konuyu pimpirikli arkadaşımız açtığında "yaşadıklarından sonra senin burda olman bile çok iyi" diyodu hatırladığım kadarıyla!!
ben neler yaşadığını bilmesem de gayretini görebiliyorum!!
yılmadan devam et lütfen

gülşahcım dediğin gibi yılmadan tekrar tekrar çalışmalı ve umutsuzluğa düştüğünde
seni motive eden limanlara koşmalısın!!
belki burası, belki yakın bir dostun, belki de kendi iç dünyan!!
Bu konuyu pimpirikli arkadaşımız açtığında "yaşadıklarından sonra senin burda olman bile çok iyi" diyodu hatırladığım kadarıyla!!
ben neler yaşadığını bilmesem de gayretini görebiliyorum!!
yılmadan devam et lütfen

çok teşekkür ederim;işte kadınlar kulübü;eşim ve birkaç öğrencim bana büyük destek oluyor..çok dogru hatırlamışsın canım ;ben 2008 de girdigimde yeni dogum yapmıştım;2009 yılında ise dogum yaptım ve kızımı 40 günlükken kaybettim.bunun üzerine o kafayla hazırlandım ama olmadı..bu yıl daha iyiyim..hayatımda hiçbişeyi bahane etmeden;sevdigim mesleği yapmak için çabalıyorum.bakalım..güzel sözlerin için sagol..

ayy başakk aşkolsun çok mu geziyorum tatlım ama napıyım alışmışım önce okul sonra çalışma hayatı alıştım evde durmamaya şimdide arkadaşlarıma gidiyorum anneme uğramadan yapamam ama inan evden çıkmazsam o gün iyi çalışamıyorum bende bööyleyimm napıyımm ama inşallah ben de iyi puan alırım sizlerde iyi puan alırsınız

çok teşekkür ederim;işte kadınlar kulübü;eşim ve birkaç öğrencim bana büyük destek oluyor..çok dogru hatırlamışsın canım ;ben 2008 de girdigimde yeni dogum yapmıştım;2009 yılında ise dogum yaptım ve kızımı 40 günlükken kaybettim.bunun üzerine o kafayla hazırlandım ama olmadı..bu yıl daha iyiyim..hayatımda hiçbişeyi bahane etmeden;sevdigim mesleği yapmak için çabalıyorum.bakalım..güzel sözlerin için sagol..

gülşahcım üzülme canım..gerçekten burada olman bile çok iyi bişey..biraz olsun kendini toplamış olman anlamına geliyor..yaşadıklarını biliyorum.:çok üzgünüm:.ilk konu açtığında okumuştum ozaman hamileydim..bütün gece ağlamıştım çok iyi hatırlıyorum.mafoldumben..yaşadığın şey çok zor ama herşey biz insanlar için..o yüzden kendini koyverme lütfen.:teselli:.hafızam eskisi gibi değil diye üzülme..beyin öyle bişeyki onu ne kadar çalıştırırsan o kadar alır,o kadar gelişir..
hiç üzülme sen olacak inşallah..kaydirigubbakcemile5

canlarım merhaba gülsahcım nolur boyle yapma koyvermek pes etmek yok ınan buaraklar ben de buaralar hıc ıyı degılım okuldan geldm hemen yattım yenı kalktım ama cxok yorgun hıssedıyorum bırazdan dızı ızlıcem öfa yaaaaa napcaz bız bu kpssyle bı dersı calsıyon dıgerı kalıo

canlarım merhaba gülsahcım nolur boyle yapma koyvermek pes etmek yok ınan buaraklar ben de buaralar hıc ıyı degılım okuldan geldm hemen yattım yenı kalktım ama cxok yorgun hıssedıyorum bırazdan dızı ızlıcem öfa yaaaaa napcaz bız bu kpssyle bı dersı calsıyon dıgerı kalıo

nasıl oldun basakçım?dinlen biraz en iyisi..
bende biraz test çözdüm ama gözlerim kapanıyor;uzancam biraz 188 soru çözdüm;36 yanlışım çıktı;yanlışlarımı not alıcam dinlendikten sonra..
görüşürüz

ya ne güzel bişi öğrencinin destek olması, insan okuyunca bile duygulanıyorboshayallersmilehafıza için aç karına üzüm çekirdeği tozu içnemi tavsiye ederim ben arada kullanıyorum.tabi unutmamız çooook normal.o kadar çok ezberlenicek şey var ki...ben de bir yandan tekrar ediyorum diğer yandan unutuyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar ben yeni ciçişler aldım bugün, moralim düzeldi.şimdi 100 tarih sorusu çözücem.bu saate kadar sadece 20 mat.çözdüm.eyvahedigeldismile
başakçım sen naptın bugün, çalışabildin mi?ben özet çıkarmıyorum artık biliyo musun,yeni taktik geliştirdim.panik oldum napim sınav yaklaşıyo ama ilerleyemiyorum.bilmiyorumkismile
bu arada yeni avatarlar eklenmş hepsini kullanıyorum,hoşuma gittibayanssulusmile
ohcanımadeğsin senin adın neydi,aslında yazmıştın bir ara ama isimler aklımda kalmıyor hiç.ya ne güzel tatil yapıcan tadını çıkar bizim yerimizedekaydirigubbakcemile5

hala mat çalışıyorum birde nihat taş videosu buldum sayı problemlerinden şimdi 2.kısmını çözecem size baktım kimse yok

pikolata adım hilal canım..olsun unutsan bile alışırsın..unutman normal bir sürü insanız :)))
kızlar ankaraya gideceğim ya tatil öncesi..yaprak test ve soru bankası alacağım neelr alayım
elimde data konu anlatımlı(full)
yargı konu anlatımlı(full)
ihtiyaç yaprak test(full)
güvender gy gk soru bankası
geçen gün kırtasiyeden aldım açı yayınları gk yaprak test

pegem yok onu alayım bide yedi iklim alayım diyorum..

fıstıklar günaydın nasılsnz bakalım dün gıremedm nete
pıkocum cıcılerını güle güle kullan.dun bende dizi izlerken geo dan soru çözdm hocam bı öss kıtabı verdı baya guzel sorular var uğrasa ugrasa çözuyırum.sonra türkce çözdm

pikocuöm sen matematıkten nerdesn ben obeb de kaldm dogan honın 2.vıdeosu yarım kaldı eskıden berı korkarım o konudan
baydr egıtım calısmıyorum okula getrdm burda çözcam sen nasılsn pikocum

gülşahcım tekrar tebrik ediyorum seni!!
Allah hayırlı şeyler versin hepimize inşallah!!
Bak hilalin dediği gibi beyin sürekli gelişen sen ilgilendikçe ilgine cevap veren bi yapıya sahip
hadi bakalım hepimiz çalışmayaaaa

Günaydın kızlaaar :))
ben geldim
dün tarihten 1 saat kadar özet çıkardım ve önceden yanlış yaptığım soruları not defterime geçirdim,
arada tekrarlamam lazım çünkğ yanlış yaptığım bişeyi değiştiremiyorum
yine sorulsa yine yanlış yapıorum
yine coğrafya baktım yarım saat kadar
son olarak türkçe testi çözdüm
ha buarada gündüzden de tarih videosu izlemiştim
amaaaa soru yapma kısmında hala eksiğim
millet çatır çatır soru bankaları bitirio
gerçi benim öncesinde konularımı bitirmem lazım dimi :P
neyse bugünlerde motivasyonum iyi
başka yerlerde görüyorum insanlar nasıl çalışıo kızlaaaar
hadi bakalım uyanııııınnn!!!

günaydın tekrardan herkese..
bu sabah 6.30 da kalktım...8.30 a kadar çalıştım
1 saattir kahvaltı ve nette oyalanıyorum..kendimi 6.0a alıştıracağım..başka yolu yok bunun..olmuyor gün içinde..verimli olamıyorum çocuk yüzünden..
hep özet çıkartıyordum veya özetlerimi okuyordum tarihten
şimdi ise başından sonuna kadar padişah padişah sırayla hangi dönemde ne olmuş hiç bir yere bakmadan kendim yazdım..1-2 eksiğim çıkmış..
ben kendim takır takır yazacak konuma gelmeden oturtamıyorum bi konuyu
üniversitede de bizim teorem e dayalı derslerimiz vardı..onlarda da böyle çalışırdım..bu yöntemle çalıştığım sınavlarda 80-90 almıştım hep..o yüzden sözellerde bunu uygulayacağım..tarih bi tamamen bitsin otursun..coğrafyaya başlayacağım..
arada tarihi tekrarda edeceğim ama ağırlığım coğrafya olacak..

Günaydın kızlaaar :))
ben geldim
dün tarihten 1 saat kadar özet çıkardım ve önceden yanlış yaptığım soruları not defterime geçirdim,
arada tekrarlamam lazım çünkğ yanlış yaptığım bişeyi değiştiremiyorum
yine sorulsa yine yanlış yapıorum
yine coğrafya baktım yarım saat kadar
son olarak türkçe testi çözdüm
ha buarada gündüzden de tarih videosu izlemiştim
amaaaa soru yapma kısmında hala eksiğim
millet çatır çatır soru bankaları bitirio
gerçi benim öncesinde konularımı bitirmem lazım dimi :P
neyse bugünlerde motivasyonum iyi
başka yerlerde görüyorum insanlar nasıl çalışıo kızlaaaar
hadi bakalım uyanııııınnn!!!

pehhhh çatır çatır soru bankasımı bitiriyor...onlar daha önceden çalışmış sınava girmiş kişilerdir bence
en azından konular oturmuştur yani rahatlıkla soru çözerler..
bne anca koca bir konu bitirdikten sonra sorularına bakıyorum..yanlış ve boşlarımı bir deftere yazıyorum..çünkü bende sen gibiyim..yanlış yaptığımı yine yapabiliyorum..
yiiihuuuu yeni smiley ler gelmiş
eyvahedigeldismileboshayallersmile bilmiyorumkismile bayanssulusmile olumunekankayizsmile aklinialirimsmile alsanaalsanasmile ohaoldumsmile guclubacismile

Back