- Konu Sahibi Pimpirikli
-
vereliniortakhelal be arkadaşım inşallah.
gaza getirelim birbirimizi .
ay no olursun son olsun bu kpss:tomato:
ben de ufak ufak konuara bakmaya basadım,ama bazen sınavın haziranda olması rehavete kapımama yol aciyor,simdi calissam nasilsa unutacagim diyorum,yinede elimden geleni yapmaya calisiyorum
ben ramazandan sonra başlayacağım..aslında daha erken başlasaam daha iyi ama öyle kendime söz verdim zamanında..ama dersaneyle bu işi götüreceğim Allahın izniyle..yoksa moda giremem kanımca..hadi hayırlısı olsun..
canım kendine bir tarih koymuşsun ve ona adapte olmuşsun o nedenle çalışmaya başla diyemiyorum kendin için en doğrusunu sen bilirsin... ama çalışmasan bile şöyle eline kitapları alıp bir göz gezdir arada...
hepimiz için hayırlısı olsun canım inşaallah kazanacağız
kızlar bence ertelemeyin çalışmalarınızı yoksa hep bişiler çıkar ramazandan sonra bayramdan sonra temizlikten sonra vs. bence nezama müsaitseniz o an başlayın ve planlı çalışın kesinlikle yoksa çalışmalar boşa gider.bende matematikten 5 konu bitirdim pegama ve datanın testlerini çözdüm çarpanlara ayırmada biraz takıldığım için güvenderinde sorularını çözdüm şuan 6, konuya mutlak değere geçmiş bulunuyorum türkçede de parağraf konusunu bitirmek üzereyim.tarihle coğrafyayı daha sonraki aylara bıraktım çünki çok çabuk unutuyorum benim sınavım eylülde olmasına rağmen erken başladım çünki erken kalkan yol alır erken evlenen döl alır :)))) şaka bi yana başlayın kızlar ertelemeyin kendi kendinizin doktoru olun ve psikolojinizi hazırlayın
slm sharma bende gelişime basladm nsıl gıdıoAllah kolaylık versin Pimpirikli :)
ben eğitim okuyorum gelişim psikolojisi,
birazda matematik bakıyorum oran orantı falan ama matematiği nasıl hallaedeceğim bilmiyorum :S
bide ramazan olunca biraz zor oluyo..
pimpirikli slm ya ben de bı kac gundur yoktum sehırdısına cıkmıstım calısma kaldı yanı ama egıtım bilim 2009 aldım kaldgım yerden devam etcem öğtminşallah canım gerçekten tak dedi artık bi şekilde çözmemiz lazım canımızı dişimize takıp halledeceğiz birdaha bu sınavın adını bile duymak istemiyorum inşaallah son olur ...
aasık sık girip takip et hemşocum burayı... çalışan çalışmayan hepimiz varız.. desteklerle ufak ufak yol gidiyoruz.. ben türkçeyi bitirdim sayılır.. yarında test çözeceğim tüm gün işte eylül bir dediğindede eğitim bilimlerine atlayacağım...
sende başla canım .. bitsin biran önce şu konular tekrarımızı yapıp stressiz halledelim şu sınavı...
yarın görüşürüz ben yatayım erken kalkmayı alışkanlık haline getirdim... bunun içinde elimden geldiğince erken yatıyorum tavsiye edilir
kocaman öptüm tatlı rüyalar
kızlar bence ertelemeyin çalışmalarınızı yoksa hep bişiler çıkar ramazandan sonra bayramdan sonra temizlikten sonra vs. bence nezama müsaitseniz o an başlayın ve planlı çalışın kesinlikle yoksa çalışmalar boşa gider.bende matematikten 5 konu bitirdim pegama ve datanın testlerini çözdüm çarpanlara ayırmada biraz takıldığım için güvenderinde sorularını çözdüm şuan 6, konuya mutlak değere geçmiş bulunuyorum türkçede de parağraf konusunu bitirmek üzereyim.tarihle coğrafyayı daha sonraki aylara bıraktım çünki çok çabuk unutuyorum benim sınavım eylülde olmasına rağmen erken başladım çünki erken kalkan yol alır erken evlenen döl alır :)))) şaka bi yana başlayın kızlar ertelemeyin kendi kendinizin doktoru olun ve psikolojinizi hazırlayın
pimpirikli slm ya ben de bı kac gundur yoktum sehırdısına cıkmıstım calısma kaldı yanı ama egıtım bilim 2009 aldım kaldgım yerden devam etcem öğtm
slm kızlar bende azbuçuk ucundan başladım ama karmakarişik bşr şekılde tarıh kitabı elimde coğrafyayyı düşünüyorum,,,anayasa ellımde mati düşünüyorum işler arab saçi kurslara bakıyorum bu yıl 3. girişim olucak ama tam olmalı gecen yıllarda hiç çalişmadım dewlet B den 2 yıla bir düz memur alımı yapıoyr diye bu yıl inş..ama boş dura dura da kımseye başarı oturduğu yerden gelmz her cefanın sefası vardır demişler....nasip
pimpirikli nin formülne bayıldımKARAR VER + BAŞLA + ERTELEME + ÇALIŞ = KAZAN inş değerlendiririz bu güzel ark yazdığı vakıt ayırdığı bizi düşündüğü noktaları.. zaten onun için burdayızzz PAYLAŞİM::[/B
kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?