2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

selam arkadaşlar ben önlisans halkla ilişkiler okudum bu yıl gireceim kpssye umarım olur benimde 9 aylık oglum var dershanee gitmeyi düşünüyorum umarım başarırız .birbirimize destek olalım.

nice hoşgeldin canım benim.. bebişini öp benim için.. matematik hepimizin kabusu gibi ... ama azmeden kazanır canım onun üstüne birazdaha düşerek halledeceğiz inşaallah halletmesek bile diğer konuları su gibi bilirsek ordaki açığımızı azda olsa diğerleriyle kapatamaya çalışacağız artık...

bebbişiyle hazırlanan birsürü arkadaşımız var bunlardan biride sensin... bunu bir zorluk olarak görme planlı olursan halledilmeyecek birşey yok..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis :lepi:
işte buuuu çok güzel ilerlemişsin canım benim tebrik ediyorum inan umarım sonuna kadar bu iradeni sabrını kaybetmezsin...

bende şu beş gün içinde türkçeyi bitirdim bugün soru çözüyorum hep ilerde tekrar aynı soruları çözmeyi düşünüyorum tekrar amaçlı kendi bölümüm ama olsun yarında asıl ders çalışma planım başlıyor...
hadi bakalım hayırlısı..
vallahi aycancım senin yazdıklarını okuyunca daha iyi motive oldum şimdi hemen gidip tekrardan oturacağım derse bir soru bir sorudur ... hadi bismillah ....

YIKILMADIM AYAKTAYIM BEN BU KPSS KONULARIN HEPSİNİ HAKLARIM :lepi:kaydirigubbakcemile3

canım benim çok sağol bu arada senin motiveye ihtiyacın yok kendi kendinin doktoru olmuşsun işte inş içimizdeki bu istek ve hırs hiç birzaman azalmaz.hırs belki kötü bi huy ama bu gibi durumlarda çok işe yarıyo.okul bittikten çok uzun süre ders çalışmayıp sonra bi anda karar verip sınava girmek isteyenler yani ben çok uzun bi yol var önümüzde.onların avantajı bilgileri taze bizden kat kat iyi durumdalar ve onları bi şekilde geçmek zorundayız buda tv karşısında olmaz tabiki tvde olacak ama çalışmamızı tamamladıktan sonra inş hepimiz için yararlı bi sene olur ve çalışan hak eden herkes kazanır

kızlar şuan ağlıyorum canım o kadar sıkkınki anlatamam kadrolu alınacak türkçeci sayısı sadece 106 ...
her sene düştü ve şimdide bu şekilde seneye belkide daha az atama olacak ....
içimdeki umutlar söndü sanki bir anda Allahım yaa ben ne yapacağım ... eşim öğretmen ailem öğretmen hepside türkçeci ve ben orta okuldan beri bunun için çalıştım okudum türkçeci olmak öğretmen olmak için ....
şimdi ise sadece içimdeki çalışma azmim kaldı.. ve koca bir belirsizlik... gerçi çalışsamda olamyacak biliyorum... bile bile çalışacağım bunu bu sene olmazsa belki seneye yüzüm güler daha 30 yaşıma memuriyete girmeme yaşıma seneler var ... bu 5 yıl içinde olurmu drersiniz bu devletle bu hükümetle atanarmıyım...

çok kötüyuüm aklım çok karışık... yıkılmadım ayaktayım diyemiyorum şuand ... YERLE BıRıM.....

ben de 2010 kpss ye gircem.ben ziraat mühendisiyim 2008 de girdim olmadı evde çalışmıştım.bu yıl kursa gitcem bide bebek bekliyoruz inş. o da şans getirir bana.bu yıl olcak inş. kurslar da ekim de başlıyomuş.herkese kolay gelsin

ben de 2010 da kpss ye gircem.ben ziraat mühendisiyim 2008 de atanamadım bu yıl tekrar gircem bakalım.bi de bebek bekliyoruz oda uğurlu gelir inş.Kursa yazılcam bu yıl onlar da ekimde başlıyomuş.herkese kolay glsin

kızlar şuan ağlıyorum canım o kadar sıkkınki anlatamam kadrolu alınacak türkçeci sayısı sadece 106 ...
içimdeki umutlar söndü sanki bir anda Allahım yaa ben ne yapacağım ... eşim öğretmen ailem öğretmen hepside türkçeci ve ben orta okuldan beri bunun için çalıştım okudum türkçeci olmak öğretmen olmak için ....
şimdi ise sadece içimdeki çalışma azmim kaldı.. ve koca bir belirsizlik... gerçi çalışsamda olamyacak biliyorum... bile bile çalışacağım bunu bu sene olmazsa belki seneye yüzüm güler daha 30 yaşıma memuriyete girmeme yaşıma seneler var ... bu 5 yıl içinde olurmu drersiniz bu devletle bu hükümetle atanarmıyım...

çok kötüyuüm aklım çok karışık... yıkılmadım ayaktayım diyemiyorum şuand ... YERLE BİRİM.....

arkadaşım seni o kadar iyi anlıyorum ki kadrolar açıklandı ve bende yıkıldım tercih bile yapamıyorum şaka gibi bi rakam bu bizim anadilimiz ve böyle olmasına çok ama çok üzülüyorum

yatıp uyumam lazım aslında yarın ders çalışma planımı başlatıyorum .. ama gram uykum yok bu saate kadar söylendim ağladım durdum... üzgünüm çok üzgün ... ağlamak birazda olsa rahatlattı... yarın umarım umut dolu bir gün olur ...

çok kötüyuüm aklım çok karışık... yıkılmadım ayaktayım diyemiyorum şuand ... YERLE BİRİM.....

:gitme:yapma arkadaşım ya.üzülme.ne yapalım önümüzdeki maçlara bakalım .derler ya.sabır sabır ya sabır::olmaz:

:gitme:yapma arkadaşım ya.üzülme.ne yapalım önümüzdeki maçlara bakalım .derler ya.sabır sabır ya sabır::olmaz:

totale canım çok saol destek olduğun için.. dün okadar kötüydümki anlatamam ne yapacam dedim durdum ama sonradan sabah oldu gözümü açtım ve dedim ki kendime canan kendine verdiğin bir söz var 10 kişi bile atasalar bunlardan biri neden sen olmayasın çalış ve Allaha güven....
dediğin gibi sabredeceğim ve iradeli olup başarmak için elimden gelenin fazlasını yapacağım ...

umarım hepbirlikte atanır ve mesleğimize elimize alırız

bugün 1 eylül ve ders programımı tüm umutsuzluklara kötü gelişmelere bir koca perde çekip başlıyorum....
arada girer yazarım nasıl gittiğini çalışmaların...

SİZDE BAŞLAYIN KIZLAR ÇALIŞMAYA ŞAKASI YOK BU SINAVIN HEDEFLERİMİZE 90- 95 LERE YAYILARAK ULAŞAMAYIZ....

bu puanları ve alımı görünce seneye ne olur sonumuz diye şimdiden ben de düşünür oldum :S
hepsi okul öncesine gitmiş :@

bu puanları ve alımı görünce seneye ne olur sonumuz diye şimdiden ben de düşünür oldum :S
hepsi okul öncesine gitmiş :@

şarma canım bende dün senin gibiydim ağladım durdum ama toplamalıyız kendimiz ve elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız seneye seçim var belki ordan yırtarız ... olmadı az kişi atanıyorsa bunlardan bir olmak için uğraşacağız...

üzülme canım toparlan ve daha fazla asıl derse ben öyle yapacağım ...
bizim umutlarımızı söndürüp köreltmeye çalışan hükümete inat umudumu kaybetmeyceğim

merhabalar
ilk kez bu yıl gireceğim kpss ye önlisans mezunuyum
mezun olalı 16-17 yıl oldu bildiklerimin çoğunu unuttum:( ama bir kez olsun deneyim diyorum
çalışmaya okul açılınca başlamayı planladım
ama önce bir kitap almalıyım
önerebileceğiniz bir hazırlık kitabı var mı acaba?

Merhaba kulübe bugün üye oldum :) açıkçası kpss'ye çalışmak için birbirimize destek olmamız umuduyla hemen üye oldum da denebilir :))

Ancak benim önümde şuanda ALES sınavı var. Bu sınava çalıştığım mat. ve türkçeyi temel yapıp kasım sonrasında da sözel konularına yoğunlaşmayı planlıyorum.. Ramazanda zor oluyor ama ben bugünlerde çalışmaya başladım ufak ufak. Güvenderin setinden çalışıyorum ancak çok fazla yanlışlık var. Diğer kitaplara bakmadığım için tavsiye veremiyorum ancak kitap alısanız güvender ilk tercihiniz olmasın :)
Hadi bakalım hepimize kolay gelsiiin :)
Buarada pimpirikli hayran oldum sendeki gayrete.. Tebrik ederim..

merhabalar
ilk kez bu yıl gireceğim kpss ye önlisans mezunuyum
mezun olalı 16-17 yıl oldu bildiklerimin çoğunu unuttum:( ama bir kez olsun deneyim diyorum
çalışmaya okul açılınca başlamayı planladım
ama önce bir kitap almalıyım
önerebileceğiniz bir hazırlık kitabı var mı acaba?

öyküm canım hoşgeldin aramıza... bence okulların açılmasını bekleme ve bir an önce kaynakları alıp başla çalışmaya kapatman gereken 15-16 senelik bir açık var... imkansız değil üstüne düşerse insanın yapamayacağı başaramayacağı şey yok...
kaynak kiap olarak önlüsanslar ne alıyor bilmiyorum ama genel kültür ve yetenek bölümünden datayı tavsiye ederim ...1 . sayfadan itibaren bir bak istersen önerilen kaynaklara farklı şeyelerde bulabilirsin
başarılar canım

Merhaba kulübe bugün üye oldum :) açıkçası kpss'ye çalışmak için birbirimize destek olmamız umuduyla hemen üye oldum da denebilir :))

Ancak benim önümde şuanda ALES sınavı var. Bu sınava çalıştığım mat. ve türkçeyi temel yapıp kasım sonrasında da sözel konularına yoğunlaşmayı planlıyorum.. Ramazanda zor oluyor ama ben bugünlerde çalışmaya başladım ufak ufak. Güvenderin setinden çalışıyorum ancak çok fazla yanlışlık var. Diğer kitaplara bakmadığım için tavsiye veremiyorum ancak kitap alısanız güvender ilk tercihiniz olmasın :)
Hadi bakalım hepimize kolay gelsiiin :)
Buarada pimpirikli hayran oldum sendeki gayrete.. Tebrik ederim..

özgecim hem kulube hemde bu kpss zedeler bölümümüze hoşgeldin canım a.s.
bence mantıklı düşünmüşsün.. planın az çok oluşmuş.. kasımdan sonra 6 ay kalıyor ve zannettiğim kadarıyla sadece genelkültür ve genel yetenekten gireceksin sınava ki buda konularını bitirmen için uygun çünkü başbelası matemetiği ve önemli olan türkçeyi bitirmiş olacaksın...
günlük ne çalıştığını neler yaptığını bizlerle paylaşırsan hem birbirmizi kontrol etmiş hemde motvemizi yükseltmiş oluruz...

örneğin ben kalktım evi toparladım biraz bişeler atıştırıp derse oturudum ve 20 dakika önce kalktım bir duş aldım internette biraz dolaşıp yeniden derse oturacağım ...eğitim bilimlerinden gelişim çalışıyorum ... henüz ilk konulardayım bugün başladım ...

tebriklerin için çok teşekkür ederim.. ne yapalım el mecbur istiyorsam atanmayı elimden geleni yapmalıyım ...

umarım burada çok iyi vakit geçirirsin ve sana güzel şeyler kazandırır...
başarılar diliyorum canım şimdiden

öyküm canım hoşgeldin aramıza... bence okulların açılmasını bekleme ve bir an önce kaynakları alıp başla çalışmaya kapatman gereken 15-16 senelik bir açık var... imkansız değil üstüne düşerse insanın yapamayacağı başaramayacağı şey yok...
kaynak kiap olarak önlüsanslar ne alıyor bilmiyorum ama genel kültür ve yetenek bölümünden datayı tavsiye ederim ...1 . sayfadan itibaren bir bak istersen önerilen kaynaklara farklı şeyelerde bulabilirsin
başarılar canım

teşekkürler canım a.s.

Hoşbulduk canım :)
Evet sadece g.k ve g.y ten sınava gireceğim. Ama heddefim 90-95.
Valla benim kontrol edilmeye ihtiyacım var zaten :) iyi olur yani burda yazmak. Ben günlük değil aylık plan yaptım canım. Elimde güvenderin seti var ilk mesajımda da belirttiğim gibi. Bu sette mat. 1-2-3-4 ve geometri+sözel bölüm var. Benim amacım öncelikle kasıma kadar bu kitapları bitirmek. O nedenle Eylül ayında ilk 3 kitabı bitirmeyi hedefliyorum. (Zaten 1. kitabın ortalarındayım şakkıdı )
Ekimde geo.+mat.4+sözel bölümü halletmeyi düşünüyorum.
Eğer zamanım kalırsa tekrarlarla bitireceğim ales dönemini. Ardından tempoyu bozmadan kpss için tarih ve coğrafya çalışacağım. Şimdilik böyle planlar. (Buarada ben çalışıyorum o yüzden sadece akşamları ders çalışabiliyorum. Ama evli ve çocuklu arkadaşlara bakınca çok şanslıyım diyorum ve çalışma azmi oluo onara baktıkça :)))

Tekrar görüşmek üzere :))

kızlar ben 2008 de girmiştim. bence erken değil şimdiden başlamalısınız. ben kasım gibi yavaştan başlamıştım. sınava kadar 10 kezden fazla tekrar etmişimdir konuları. çünkü hep ezber ve hemen unutuluyor. ezberin yanında anlamaya da çalışın. ben datanın ve yargının tarihini bitirmiştim. ayrıca ihtiyaç ve irem yayınlarının yaprak testlerini de çözmüştüm. 60 genel kültür sorusundan 48 doğrum vardı.

şarma canım bende dün senin gibiydim ağladım durdum ama toplamalıyız kendimiz ve elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız seneye seçim var belki ordan yırtarız ... olmadı az kişi atanıyorsa bunlardan bir olmak için uğraşacağız...

üzülme canım toparlan ve daha fazla asıl derse ben öyle yapacağım ...
bizim umutlarımızı söndürüp köreltmeye çalışan hükümete inat umudumu kaybetmeyceğim

inşaallah canım :Saruboceq:
sistem öle berbat ki insanın umutlarınnıda alıp götürüyor,
ama dediğin gibi calışıcaz daha cok calışıcaz ve umaırm istediğimiz gibi yolunda gider her şey :Saruboceq:
desteğin ve motivasyon için cok teşekkürler cnm :1hug:
haa gayretşakkıdı

inşaallah canım :Saruboceq:
sistem öle berbat ki insanın umutlarınnıda alıp götürüyor,
ama dediğin gibi calışıcaz daha cok calışıcaz ve umaırm istediğimiz gibi yolunda gider her şey :Saruboceq:
desteğin ve motivasyon için cok teşekkürler cnm :1hug:
haa gayretşakkıdı

canım benim ben teşekkür ederim yalnız bıakmadığınız için iyi kötü herşeyi paylaşıyoruz hepimizin derdi aynı... Allag sonumuzu hayır etsin

Back