2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

iyi geceler kızlar yatmadan bir bakayım dedim..
bugün planım çok güzel bir şekilde ilerledi gelişim çalışıyorum ... notlar çıkarıyorum 3 kaynaktan karışık... belki ilerleyen zamanlarda yeni bir başlık altında bu notları yazarım sizlerinde işine yarar.. ama çok uzun oluyor o nedenle zaman kalırsa yapabileceğim bunu bu nedenle söz veremiyorum...

yapacağıma olan inancımı kaybetmedim... umarım olacak Allahında izni ile sizlerde dua edin hepimiz şu sınavdan iyi puanlar alıp atanalım

bu arada kim ne çalışıyor herkes bir tarafta... kimse günlük girip çalıştığını yada çalışmadığını söylemiyor... bence paylaşımda bulunalım kızlar birbirimizi denetleyelim motivemizi yüksek tutalım ...

merhaba kızlar

ben önlisans mezunuyum
okulum biteli daha yenı oldu
kpss giricem ama çlışmak için erken mi diye düşünüyorum sizce erken mi
yoksa biran önce başlamalımıyım :)

hoşgeldin aramıza a.s.
şimdiden başarılar diliyorum
hangi bölümdesin branş ne onu belirtirsen kaynak söylerken daha iyi olur...
ama vatandaşlık tarih ve coğrafyada data yayınlarının konu anlatım ve soru bankalarını öneriyorum gayet ayrıntılı ama güzel kitaplar
bunun yanı sıra bol soru çözmek lazım kaynak kitap ayırt etmeden eline geçen soruyu çömelisin...

sistemli çalışmak en güzeli çünkü artık bu sınavı almanın başka yolu yok ... sistemli çalışmak bol soru çözmek ve konuları ayrıntısıyla çalışmak atlamadan
artık nerden ne soru geleceği belli değil ne yazıkki

canım işletmeden mezun oldum bu sene.valla hiçbir bilgim yok kpss ile ilgili hangi derslere çalışmam gerektiğini filan hiç bilmiyorum araştırdım biraz netten ama çok karmaşık geldi bana.kpss A ve B diye birşey varmış ben hangisinden girmeliyim filan hiç bilmiyorum.

Eveeeet bugün yeni ve güzel bir gün daha başladı kızlaaar :))
Dün kitaptan konusunu çalışmış olduğum bölümün testini çözdüm 2 tane. Buarada 1. kitabımın 4. bölümü bitti (kitap 7 bölüm) kaldı 2 tane daha kitap hedefe ulaşmaya. Gerçi hedef biraz küçükmüş galiba bu ay için en iyisi çıtayı yükseltiim ben ;)
Neyse pimpirikli'nin de dediği gibi herkes çalıştıklarını yazarsa insanda çalışma hevesi olur arkadaşlar!! Ben de çalışmalıyım düşüncesi doğar... Hadi bakalım kolay gele..

canım işletmeden mezun oldum bu sene.valla hiçbir bilgim yok kpss ile ilgili hangi derslere çalışmam gerektiğini filan hiç bilmiyorum araştırdım biraz netten ama çok karmaşık geldi bana.kpss A ve B diye birşey varmış ben hangisinden girmeliyim filan hiç bilmiyorum.

LonelyLove günaydın canım...
Anladığım kadarıyla kafan çok karışmış kulaktan dolma bilgilerlede seni yönlendirmek istemiyorum.. en iyisi sen vakit kaybetmeden bir dersanenin rehberlik bölümüne baş vur.. konu hakkında bilgi al .. Ve acele et canım zaman geçiyor delikafadulden

merhaba kızlar

ben önlisans mezunuyum
okulum biteli daha yenı oldu
kpss giricem ama çlışmak için erken mi diye düşünüyorum sizce erken mi
yoksa biran önce başlamalımıyım :)

Walker canım goşgeldin
ben sana bu bölümü baştan sona okumanı tavsiye ediyorum... erkenden başlammalımı başlamamalımı durumu için :)

Bence başla:))))

Eveeeet bugün yeni ve güzel bir gün daha başladı kızlaaar :))
Dün kitaptan konusunu çalışmış olduğum bölümün testini çözdüm 2 tane. Buarada 1. kitabımın 4. bölümü bitti (kitap 7 bölüm) kaldı 2 tane daha kitap hedefe ulaşmaya. Gerçi hedef biraz küçükmüş galiba bu ay için en iyisi çıtayı yükseltiim ben ;)
Neyse pimpirikli'nin de dediği gibi herkes çalıştıklarını yazarsa insanda çalışma hevesi olur arkadaşlar!! Ben de çalışmalıyım düşüncesi doğar... Hadi bakalım kolay gele..

Aslanım kralıçam aferin sana bravoo alkisalkisalkisalkisalkisalkis yiğide yolmu çalışkana kitapmı dayanırmış kaydirigubbakcemile3 yükselt sen çıtayı yükselt tempom çok iyi canım tüü tü tüü amaşşallah :nazar: ama derinlemesine çalışıyorsun demi hızlı olacam diye uğraşma anlamadan tek bir noktayı dahii geçme heeeakannehir

bende iyi gidiyorum şmdilik 3 kaynağı karıştırıp ilerlediği için biraz zamanımı alıyor ama planım hiç bir şekilde aksamadı.. gelişime güzel bir başlangıç yaptım abakalım ne olacak ..

cnm ben de işletme mezunuyum. yerimsenibenB grubu düz memurluk için oluyor. sadece genel kültür (tarih, coğrafya, anayasa )ve genel yetenek( matemetik, türkçe) sorularını yapman gerekir.120 sorudan en az 90 netle atanırsın. ayrıca B grubu için sınav 2 yılda bir oluyor. en son 2008'de oldu ve 2010'da olacak. 2008'de girdiğimde bu durumdan haberim yoktu, seneye daha çok çalışırım demiştim; tabi 2 yıl sonra olduğunu öğrenince hayal kırıklığına uğradım. aynı hatayı sende yapma diye yazıyorum.2010 da aldığın puanı 2012 deki sınava kadar kullanacaksın.
A grubuda uzmanlık kadroları için.işletme, iktisat vb. alan derslerinden soru çözmen gerek, çoğu kurum KPDS puanıda istiyor. yani çok zor A grubu puanı alınca sadece milakata girmeye hak kazanırsın. mülakatta da torpil döner zaten.

kızlar ben de aranıza katılıyorumopuyorumnanaktan
işletmeden yüksek lisans yapıyorum şuanda.
bugün köklü ifadeleri çalıştım. onunla ilgili soru çözücem. matematikten köklü ifadelere kadar bitirdim. coğrafyadan da bölgeler bitti.
bugünkü planım:
1-matematikten köklü ifadelerle ilgili soru çözeceğim
2- Osmanlı kültür uygarlığından konu çalışacağım

hadi kızlar kaç gündür miskindim bu gün gaza gelmeye başladımzemuszemusbirbirimizi motive edelim.

ha haytt :teytey: kızlar sonunda toparlanıyoruz bize kocaman bir alkış alkisalkisalkis ... eminim en güzel puanları biz alacağız durmak yok yola devam :lepi:

mrb kızlr,ben de geldim yanınızakaydirigubbakcemile5
ben de bu sene mezun oldum ve bi yere kabul edilirsem tezsiz yüksek lisans yapıcam.ve hem öğr için hem de memuryet için sınava giricem.tabi kabul edilmezem sadece memuriyette şansımı denicem
ben daha başlamadım,daha erken sıkılır mıyım diye ama sizleri görünce de kendimi kötü hissettim valla,ne güzel şimdiden böyle hevesle başlamışsınız.tebrik ediyorumbuyrunnnnnnnnn
ben de bayramdan sonra başlıcam inş..şu üni.lerden hbr gelsin de bi..
bu sene en iyi şekilde hazırlanmak için işe bile başvurmadım hiç bi yere,ewde adam aklıllı oturup çalışmam gerekiyo,çünkü istediğim yer için en az 95 almam lazım..
hepimize kolay gelsin kızlarr..inş sene boyunca çok güzel bi grup olur birbirimizi motive ederiz :dance:

amanın rakipler baslasmıs bıle :P

benım bu sene o kadar cok gırıcegım sınav var kı :))

bu sene son senem ,derslerıme calısmam lazım kalmadan gecmem lazm

kpssye gırmek ıstıyorum ama hangısıne ben de bılmıyorum A mi B mi..

öss ye tekrar gırıp yıne okumak ıstıyorum ..

zaten kpss ye claısrsam össye de bır nevı calısmıs olurum :)

Ama önce kpss de A mı secmelıyım B mı onu bulmam lzım..

Basvurular ne zaman baaslıyor kızlar ?

amanın rakipler baslasmıs bıle :P

benım bu sene o kadar cok gırıcegım sınav var kı :))

bu sene son senem ,derslerıme calısmam lazım kalmadan gecmem lazm

kpssye gırmek ıstıyorum ama hangısıne ben de bılmıyorum A mi B mi..

öss ye tekrar gırıp yıne okumak ıstıyorum ..

zaten kpss ye claısrsam össye de bır nevı calısmıs olurum :)

Ama önce kpss de A mı secmelıyım B mı onu bulmam lzım..

Basvurular ne zaman baaslıyor kızlar ?

başvurulara çok var daha..hangi bölümsün cnm??

cnm ben de işletme mezunuyum. yerimsenibenB grubu düz memurluk için oluyor. sadece genel kültür (tarih, coğrafya, anayasa )ve genel yetenek( matemetik, türkçe) sorularını yapman gerekir.120 sorudan en az 90 netle atanırsın. ayrıca B grubu için sınav 2 yılda bir oluyor. en son 2008'de oldu ve 2010'da olacak. 2008'de girdiğimde bu durumdan haberim yoktu, seneye daha çok çalışırım demiştim; tabi 2 yıl sonra olduğunu öğrenince hayal kırıklığına uğradım. aynı hatayı sende yapma diye yazıyorum.2010 da aldığın puanı 2012 deki sınava kadar kullanacaksın.
A grubuda uzmanlık kadroları için.işletme, iktisat vb. alan derslerinden soru çözmen gerek, çoğu kurum KPDS puanıda istiyor. yani çok zor A grubu puanı alınca sadece milakata girmeye hak kazanırsın. mülakatta da torpil döner zaten.

teşekkür ederim canım bende zor olduğunu duymuştum A grubunun zaten.buyüzden B den girmek istiyorum bende.şimdi dediğin gibi ozaman genel kültür ve genel yetenek derslerine çalışmam lazım sadece dimi.kaynak olarak ne önerirsin buarada.son olarak başvurular ve sınav nezaman oluyo canım benim.çok soru sordum ya a.s.

LonelyLove günaydın canım...
Anladığım kadarıyla kafan çok karışmış kulaktan dolma bilgilerlede seni yönlendirmek istemiyorum.. en iyisi sen vakit kaybetmeden bir dersanenin rehberlik bölümüne baş vur.. konu hakkında bilgi al .. Ve acele et canım zaman geçiyor delikafadulden

teşekkür ederim canım bende bayramdan sonra çalışmaya başlıcam.çalışmayı pek sorun etmiyorum da kaynak olarak ne almam gerekiyor onu bilemiyorum.

kzılar elimde 2008 basım yargının kitabı var
önlisans mezunuyum
bundan çalışmaya başlasam mı acaba
ne dersiniz yoksa yeni bir kitap mı alayım

2009 olanından

kızlar mrb matematikte kümeleri başladım kardeşimin öss kitabından ama aştı beni yavs.zor ve ayrıntılı.kpssde o kadar kılı kırk yarmanın anlamı yok diyordum ama afedersiniz bu sene matematik soruları kol gibiydi

bende az sonra
genel kültürden tarihe bakıcam
önce sözel bitircem daha sonra sayısal tüm konuları bititrdikten sonra test çözmeye başlıcam
zaten evdeyim bol bol ders çalşırım
karalıyım kpss ye çok çalışcam çok

kızlar bende sidenim kpssye giricem ama önce ales e hazırlanayım dedim öğretmen olucam hem çalışıp hem yüksek lisans yapayım diye düşündüm kpss gerçekten o kadar zor mu acaba ona mı öncelik verseydim bu ay çalışmaya başlasam sınava kadar yetişir mi panik oldum şimdi

Back