2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

aslında zor oluyor hem çalışıp hem hazırlanmak ama ben evde otursamda gündüz kendimi verip ders çalışamıyorum. yüzden çalışmak yorsa da rahatlatıyor beni.
sen aynı zamanda dersaneye de gidiyosun demi?
zor oluyordur senin için..

saol başak tatlışım iyiyim henüz başlayamadım çalışmaya gece inşallah sen ne yaptın neler çalıştın

aslında zor oluyor hem çalışıp hem hazırlanmak ama ben evde otursamda gündüz kendimi verip ders çalışamıyorum. yüzden çalışmak yorsa da rahatlatıyor beni.
sen aynı zamanda dersaneye de gidiyosun demi?
zor oluyordur senin için..

aslaında benım ıcın de ıyı oluyor calısmak.calısmasaydm gec kalardım derse gecınceye kadar öğlen olurdu.evet hafta sonu da dersnaye gıdıyorm

saol başak tatlışım iyiyim henüz başlayamadım çalışmaya gece inşallah sen ne yaptın neler çalıştın

canım bende aksam geldm eve. cografyadan özet cıkardım sonrada geo çödum hala devam edıyorm.iremin soru bankasını almıstımda bsladım geodan.zor sorular var ıhtıyacın daha kolaydı

kızlar napıyorsunz ben bırakıyorum smdı calsımayı.cografya özetlerımı yaptım bıde geo dan 2test vardı yenı aldgm kıtapta acılarla ılgılı 40 soru onu özdm ama 7tanesını yapamadm öfffffff:sinifsinif:

bende yeni oturcam çalışmaya canım.
dershanede deneme vardı bugün
işlemediğimiz yerlerdende çıktı onlara baktım işte
şimdide coğrafya çalışcam testler vardı onları çözcem

bende rehberlik çalışıp yatıcam;eşimde anadolu liseleleri sınavına çalışıyor;evde tık yok;ikimizin elinde birer kitap;dışardan yagmur sesi;ne romantik:asigim:

kpss bırak artık benim yakamımafoldumben

herkese iyi geceler

güzeller iyi geceller bende bugün giremedim hiç

sabah dersaneye gittim matematikten giremediğim ders vardı obeb okek, bölünebilme ona girdim öğleye kadar eve 2 de ancak gelebildim sonrada uyuyup kalmışım biraz evi toparladıktan sonra soru çözdüm 40 tane kadar biraz sonra da yatarım yarın daha çok çalışmam lazımm

başakcım tarihden de bu hafta içi başlıyoruz çalışmaya inş. eğlenceli olabilecek çalışma taktikleri bulmaya çalışıyorum yarın konuşuruz tekrar yerimseniben

mirmirmirmir hayırlı geceler herkese opuyorumnanaktan

kızlar öğretim yöntem tekniklerini şöylebir bitirdim sayılır ama tamam bitti diyebilecek kadar da değil o sempozyum panel manel onları hep karıştırıyorum bu sefer bilerek ezberlemedim sonra bakarım nasılsa unutacağım :) test çözemedim ama

merhaba arkadaşlar yattınız mı çok kızdım kendime koca günde 2saat çalışabildim ya hep bişeyler çıkıyor offff yatıyorum şimdi de...

selam arkadalar ne güzel ders çalışıyorsunuz. ben daha başlamadım.cok zor gelıyor. ama başlamam lazım

kolay gelsin kızlar;bende yazılı kağıtları okuyup;hemen baslıyorum çalışmaya;genel kültür genel yetenek dergisini bitirmeyi hedefledim bakalım..not alarak çalışçam:))

ohcanıma deysin ne haber mat çalışmıyosun deil mi ne güzel bi dersi eledin direk bende mutlak değerdeyim birazdan başlıycam

ben de sabahtan beri temzilik,pasta vs.yapıyorum pestilim çıktı resmen biraz uzanayım dedim yorumlarınızı okuyunca vicdanım rahat etmedikaydirigubbakcemile3azcık coğrafya çalışayım bari akşamda matematikten video izliycem.
başakcım irem yayınlarının yaprak testini kesin alıcam sorucam bugün çıktığımda.2008 de girdiğimde almıştım (sadece genel kültürünü)memundum ama söyliyim mi en süperi gelen kültürde ihtiyaç onuda dershaneden alıyoruzkaydirigubbakcemile2bize soru bankasıda verdiler.(genel kültür-genel yetenek).ayrıca yediiklii yayınlarını da almayı düşünüyorum.çok soru çözmemiz gerek aman benim bu aralar hevesim kaçıyo gibi rahatlık çöktü:kedi:
hepinize kolay gelsin kızlar.

Back