2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canım nolur tarıh için bana moral ver yarın zaten dlk26 ıle baslaıyoz tarıh calsımaya o da özet cıkarcak ben datayı da aldım

hiç gözünde büyütme konular bitince görüceksin o kadar az aslında çalıştığımız yerler.düşün sadece 20 soru kurtuluş savaşı ve sonrasından geliyor.sadece o konuya hakim olsak bile çok rahat yapabileceğimiz bir sınav.sınava daha 7 ay var rahat rahat biter tüm konular.zaten özetler bitince korkma sadece tekrar etmek kalıyor ve daha kısa sürüyoryerimsenibendüşün ben 2008 de hazırlanmaya başladım tarih bilgim hiç yoktu,erkek arkadaşım dalga geçerdi bi insan hiç mi bilmez diye.sıfır bile değildim eksilerdeydim resmenkaydirigubbakcemile3ocak ayında başladım çalışmaya hergün bakmadım bile,derslerim çok ağardı ölesine çalışıyordum sadece.sınava 2 ay kala bitti.sallana sallana çalışmama rağmen yetişti.özetleri bi bitir gör bak nasıl rahatlıycaksın, gözümde büyütmüşüm diyceksinopuyorumnanaktan

hiç gözünde büyütme konular bitince görüceksin o kadar az aslında çalıştığımız yerler.düşün sadece 20 soru kurtuluş savaşı ve sonrasından geliyor.sadece o konuya hakim olsak bile çok rahat yapabileceğimiz bir sınav.sınava daha 7 ay var rahat rahat biter tüm konular.zaten özetler bitince korkma sadece tekrar etmek kalıyor ve daha kısa sürüyoryerimsenibendüşün ben 2008 de hazırlanmaya başladım tarih bilgim hiç yoktu,erkek arkadaşım dalga geçerdi bi insan hiç mi bilmez diye.sıfır bile değildim eksilerdeydim resmenkaydirigubbakcemile3ocak ayında başladım çalışmaya hergün bakmadım bile,derslerim çok ağardı ölesine çalışıyordum sadece.sınava 2 ay kala bitti.sallana sallana çalışmama rağmen yetişti.özetleri bi bitir gör bak nasıl rahatlıycaksın, gözümde büyütmüşüm diyceksinopuyorumnanaktan

ben de baya aramıstım gerksızlerdeymıs cnm .

tatlım benım tamam söz bugunden itibaren gözumde büyütmıcem büyüte büyüte dag oldu zaten.

tarıh konusunda en büyük örnegım ve destekcim sensın canım.tarıh konusunda arkamda olman bana güc verecek calsıyormusun smdı matematıge dur ben de gıreyım bı bak oradada giren kişler görünüyor

slm kıslar ay gecen dersanedeyim bi kız fena canımı sıktı yaa muhabbet edioz siz ilk mi girionuz kpss ye dedi bizde evt dedik ay o zaman sizin işiniz zor benm 3. girişim eğitimde hocadan bile icok biliom bazı şeyleri ama yapamıom bi türlü sizin cook calısmanız lazım işiniz cook zor pek ümitlenmeyin falan dedi ay nasıl sinir oldum anlatamam yaa resmen moralimi bozdu yaa
ne biçim hocaymış o:oklava:kendi kompleksi yüzünden sizin moralinizi bozuyor.benim bi arkadaşım vardı sınıf öğretmeni okul biter bitmez evlendi ve kpss ye hazırlandı 82 aldı.düşün yeni evliydi.bir taneside 4.sınıfta okurken hazırlandı sınava hem derslere hem sınava bir arada çalıştı ve 75 aldı.şuan ikiside atandı.hiç moralini bozma

evet açtım şimdi izlemeye başlıycam.çok saolopuyorumnanaktanher zaman yanındayım tarih konusunda,gerçi unutuyorum habire ama olsun.kaydirigubbakcemile3

evet açtım şimdi izlemeye başlıycam.çok saolopuyorumnanaktanher zaman yanındayım tarih konusunda,gerçi unutuyorum habire ama olsun.kaydirigubbakcemile3

cok sagol canım destegın için bu arada ben de grdm su an matematıge ben de ordayım senin de hangısı oldugunu tahmın edebılıyorumkaydirigubbakcemile3

ben mirzayım:hulya:şimdi videoya başlıyorum kaçtım şimdilik Allah zihin açıklığı versin

ben mirzayım:hulya:şimdi videoya başlıyorum kaçtım şimdilik Allah zihin açıklığı versin

evet tatlım tahmın ettım de belkı burda isim vernek ıstemezsın dıe düşündm hadı snada kolay gelsın .ben de su cografyayı bıtrıp ızlıcem canım hoca anklatrken mutalak tek tek not al

kolay gelsin herkesee :hulya:
yazma işini bitirdim ama şu en sondaki yeni eklenen modeller ne çekilmez birşeyler öyle ya hepsi birbirine benziyor gereksiz şeyler :kızgın: tekrar okurum yatarken.
ya kızlar birşey soracağım ben konuları tam olarak bilmeden test çözmekten hiç hoşlanmıyorum yapamadığımı düşünüyorum.konu dediğim hatta ders oluyor fisfisfis yani eğitimi toptaaan bitirip sürekli sürekli test çözmek istiyorum bugün ders çalış yarın test çöz yapınca çok dağıldığımı hissediyorum.testten öğrenme zaten hiç beceremediğm bir şey onu yalnızca çok ezber konularda yapabilirim sanırım.ama böylede test çözmediğim için suçlu gibi hissediyorum. :sm_confused:

arkadaşlar bnm det matematikkk nasıl hallederim malum ingilizceciyim yıllardır mat yok hayatımızda nasıl geliştirebilirim cd var güvender onu iziiliyorum bazen tıkanıyorum lütfe n yardım edebilir misinzzz

kızlar günaydın 8 de kalktım ve dünden kalan video mun devamını izledim.şimdi kahvaltı yapıp tezime bakıcam.akşama da gene ders başı yaparım.ebeb okek çalışayım diyorum gene.
günaydın başakcımopuyorumnanaktanuzun zamandır ilk defa bu kadar erken kalkıyorumkaydirigubbakcemile3bundan sonra böyle

cevap 7 diyo canım:gitme:49!i 5 bölüp kaç sıfır olduğunu buluyrum,sonra19! i 5 e bölüp buluyorum bölüm durumunda olunca farkını alıyoruz fakat o yukardaki49!-19! de napıcaz bilemedim:gitme:

canım üstekı 49! -19! varya böyle durumda eger sayılar bırbırıne uzak olursa yalnız kücük olan sayıya bakıyorduk 49u kullanmıyorduk yanı yalnız 19! ı 5 e böluyorduk kac sıfır oldgunu bulmak için o da 3 oluyor .yanı sadace 49! - 19! sorsaydı cevap 3 tu bıde asagıda 19! var altta 3 olur dedım 3 bölü 3 cevap 1 sıe düşünmustum

Back