- Konu Sahibi Pimpirikli
- #2.301
canım gereksız bölumu varya
oraya gelmıstr mail
oraya gelmıstr mail
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nolur tarıh için bana moral ver yarın zaten dlk26 ıle baslaıyoz tarıh calsımaya o da özet cıkarcak ben datayı da aldım
hiç gözünde büyütme konular bitince görüceksin o kadar az aslında çalıştığımız yerler.düşün sadece 20 soru kurtuluş savaşı ve sonrasından geliyor.sadece o konuya hakim olsak bile çok rahat yapabileceğimiz bir sınav.sınava daha 7 ay var rahat rahat biter tüm konular.zaten özetler bitince korkma sadece tekrar etmek kalıyor ve daha kısa sürüyoryerimsenibendüşün ben 2008 de hazırlanmaya başladım tarih bilgim hiç yoktu,erkek arkadaşım dalga geçerdi bi insan hiç mi bilmez diye.sıfır bile değildim eksilerdeydim resmenkaydirigubbakcemile3ocak ayında başladım çalışmaya hergün bakmadım bile,derslerim çok ağardı ölesine çalışıyordum sadece.sınava 2 ay kala bitti.sallana sallana çalışmama rağmen yetişti.özetleri bi bitir gör bak nasıl rahatlıycaksın, gözümde büyütmüşüm diyceksinopuyorumnanaktan
ne biçim hocaymış oslm kıslar ay gecen dersanedeyim bi kız fena canımı sıktı yaa muhabbet edioz siz ilk mi girionuz kpss ye dedi bizde evt dedik ay o zaman sizin işiniz zor benm 3. girişim eğitimde hocadan bile icok biliom bazı şeyleri ama yapamıom bi türlü sizin cook calısmanız lazım işiniz cook zor pek ümitlenmeyin falan dedi ay nasıl sinir oldum anlatamam yaa resmen moralimi bozdu yaa
evet açtım şimdi izlemeye başlıycam.çok saolopuyorumnanaktanher zaman yanındayım tarih konusunda,gerçi unutuyorum habire ama olsun.kaydirigubbakcemile3
ben mirzayım:hulya:şimdi videoya başlıyorum kaçtım şimdilik Allah zihin açıklığı versin
ya kızlar şu soruyu birtürlü çözemedim 49!-19!/bölü 19! sayısının sondan kaç basamağı sıfırdır?:a015:CADIARZU
canım cevap 1mi dogruysa anlatayım
cevap 7 diyo canım:gitme:49!i 5 bölüp kaç sıfır olduğunu buluyrum,sonra19! i 5 e bölüp buluyorum bölüm durumunda olunca farkını alıyoruz fakat o yukardaki49!-19! de napıcaz bilemedim:gitme: