2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

saol başak annemlerin komşusu. açılıyor aslında ama niye olmadı ki
bana çok soru lazım mattan başka bildiğiniz siteler var mııı arkadaşlarr

kızlar günaydın
dün akşam 30 matematik,30 geometri çözdüm va anayasadan hukukun temel kavramlarını tekrar ettim ya en nefret ettiğim konu:umursamaz:şimdide tezimin başına geçiyorum sadece akşamları bakabiliyorum kpss ye.bu arada yarın halamlar geliyor ve 1 hafta biz de kalacaklarmışmafoldumbeninşallah planım aksamaz.
gülsu video için çok teşekkür ederim.kaydirigubbakcemile5benim bildiğim ekolhoca.com var.orada güvender yayınlarının sorularını çözüyordu hoca ama pek inceleyemedim.oradan konu anlatımı dinlemiştim fena değildi.
zeynep sultanhoşgeldinopuyorumnanaktangireceğin deneme sınavı ihtiyaç yayınlarının Türkiye geneli mi?ben de giricem dekaydirigubbakcemile3konular bitmeden moral bozukluğu olucak netleri görünce ama napim belki gaza gelirim.

günaydın kkızlar nasılsınız bakalım...

ben osmanlının yükselme devrine kadar özet çıkardım..
ingilizceden hala kelime çıkarıyorum ve bu daha ne kadar sürecek bilmiyorum çok fazla bilinmeyen kelime var..daha gramere çalışcam falan filan..

şimdi tarih özetimi baştan sona tekrar edeyim ve coğrafya ya başlayayım...

merhaba arkadaşlar ben hala mat çalışıyorum sadece ocakda başlayım diğerlerine diyorum geç olmaz deil mi türkçem iyi zaten ondan konu çalışmıycam soru çözerim birazdan annemlere gitmem lazım çalışma yine geceye kaldı neyse görüşürüz iyi çalışmalar hepinize

selam kızlar
pikolata canım ihtiyaç dersanesine gittim işte dışardan sınavlara girmek istiyorum diye şey yapıyolarmış 4.5 saat çok uzun oluyor diye bir cuma gnel kltür genel yetenek bir cuma eğitim bilimlerini yapıp birleştiriyolarmış.şimdi bu haftakide eğitim yani haftaya kaldım.türkiye genelimi diye de sormadım haftaiçi bir ara uğrayacağım ama aynı tarihte ihtiyacın türkiye geneli varsa heralde odur yerimseniben
matematiğe daha başlamadım bile çok umudum yok ama eğitimden biraz kurtarmayı umuyorum bakalım
şimdi oturayım biraz başına önce geçmiştekileri tekrar etmem lazım şöyle bir 2-3 haftadır yzüne bakmadım çünkü :sinifsinif:

kızlar hepınıze merhaba nasılsnz ben de yenı geldm eve dersneden sonra bıraz arkadsla oturduk

ben de yenı kutap alddm habıre alıyorm valla.irem yeyıncılk genek kultur genel yetenek soru bankası.szler yaptınız

basak 23 öğretim ilke ve yöntemlerine liseden de üniversitedeki derslerdende kulak dolgunluğu var biraz çok zor gelmedi bana şimdi yargıdan şöyle bir taradım neyi kapsadığını başlıkları flan biraz ara verdim birazdan ihtiyaçtan sindireceğim inşallah
sağol canm senin nasıl gidiyor çalışmalar aksatmıyorsun anladığım kadarıyla düzenli gidiyorsun maşallah emeklerinin karşılığını alırsın inşallah

gülsu bence geç olmaz zaten sözel dersler şimdi ezberlesende unutuluyor en azından mat.aradan .çıkmış olucak.
başakcım irem yayınlarını ben de almak istiyorum,inşallah memnun kalırsın ben de yaprak testlerini alıcam ilerleyen günlerde.bir de sen hukuktan hangi kaynaklara bakıyorsun.temel kavramlar çok sıkıcımafoldumben
bugün hukuktan özet çıkardım,şimdi çıkarmaya devam edicem.
hepinize iyi akşamlar bi daha giremem bugünopuyorumnanaktan

gülsu bence geç olmaz zaten sözel dersler şimdi ezberlesende unutuluyor en azından mat.aradan .çıkmış olucak.
başakcım irem yayınlarını ben de almak istiyorum,inşallah memnun kalırsın ben de yaprak testlerini alıcam ilerleyen günlerde.bir de sen hukuktan hangi kaynaklara bakıyorsun.temel kavramlar çok sıkıcımafoldumben
bugün hukuktan özet çıkardım,şimdi çıkarmaya devam edicem.
hepinize iyi akşamlar bi daha giremem bugünopuyorumnanaktan

insaalh güzeldr ırem yayınları cok da önemlı degıl farklı soru olsun yeter bana.

canım ben anayasanın a sını bilmıyorm hıc de bakmayı düğünmuyorum dersanedede gormuyorz henuz. tarıh göruyoruz

ben de cografyadan özet cıkarıyordm yorudum ve sıkıldım baska bıısı calıcam matematık calısabılrım.ben daha tarıhe de baslamdm bı cografyaadn dersnede geldgmz yere kadar geleyım demıstım geldm bugun.

artık bu hafta içi tarih özetlerıme baslarım

basak 23 öğretim ilke ve yöntemlerine liseden de üniversitedeki derslerdende kulak dolgunluğu var biraz çok zor gelmedi bana şimdi yargıdan şöyle bir taradım neyi kapsadığını başlıkları flan biraz ara verdim birazdan ihtiyaçtan sindireceğim inşallah
sağol canm senin nasıl gidiyor çalışmalar aksatmıyorsun anladığım kadarıyla düzenli gidiyorsun maşallah emeklerinin karşılığını alırsın inşallah

hergun aksatmadan calsmaya calsıyorm canm sana da kolay gelsn

iyi çalışmalar arkadaslar;bende yediiklim dergilerinden çalışıyorum.5.dergilere geçtim;konu çalışıp soruları çözüyorum.bazı yerleri not alıyorum.
yakında matematik cdleri gelicek izmirden;bu sene matematik yapmamamın cezasını çektigimden;cd izleyip anlamaya çalışçam;anlamadıklarımı arkadaslarım var matematik öğretmenleri onlara sormayı düşünüyorum.
eşim tarih öğretmeni oldugu için detaylarda zorlanırsam ona soruyorum.
okula devam ettiğim günlerde yaprak testlerimi yanımda götürüp soru çözmeyi düşünüyorum;konu çalışmak zor oluyor okulda..
en büyük sorunum program geliştirme ve ölçme degerlendirme ile anayasa konuları..kafama girmiyor bir türlü..
hepinize kolAy gelsina.s.

iyi çalışmalar arkadaslar;bende yediiklim dergilerinden çalışıyorum.5.dergilere geçtim;konu çalışıp soruları çözüyorum.bazı yerleri not alıyorum.
yakında matematik cdleri gelicek izmirden;bu sene matematik yapmamamın cezasını çektigimden;cd izleyip anlamaya çalışçam;anlamadıklarımı arkadaslarım var matematik öğretmenleri onlara sormayı düşünüyorum.
eşim tarih öğretmeni oldugu için detaylarda zorlanırsam ona soruyorum.
okula devam ettiğim günlerde yaprak testlerimi yanımda götürüp soru çözmeyi düşünüyorum;konu çalışmak zor oluyor okulda..
en büyük sorunum program geliştirme ve ölçme degerlendirme ile anayasa konuları..kafama girmiyor bir türlü..
hepinize kolAy gelsina.s.

güşahcım merhaba sen de bayadr gırmıyorsun.senın bölumun neydı canm ücretlımı yapıyorsn

evet giremedim bayadır;bilgisayarda bi arıza çıktı:((
ben sosyal bilgiler mezunuyum.geçen yılda ücretli çalışmıştım bu yıl da aynı okuldan çağırdılar;bende basladım yine..
senin nasıl gidiyor çalışmaların??

Back