2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ben de sabahtan beri temzilik,pasta vs.yapıyorum pestilim çıktı resmen biraz uzanayım dedim yorumlarınızı okuyunca vicdanım rahat etmedikaydirigubbakcemile3azcık coğrafya çalışayım bari akşamda matematikten video izliycem.
başakcım irem yayınlarının yaprak testini kesin alıcam sorucam bugün çıktığımda.2008 de girdiğimde almıştım (sadece genel kültürünü)memundum ama söyliyim mi en süperi gelen kültürde ihtiyaç onuda dershaneden alıyoruzkaydirigubbakcemile2bize soru bankasıda verdiler.(genel kültür-genel yetenek).ayrıca yediiklii yayınlarını da almayı düşünüyorum.çok soru çözmemiz gerek aman benim bu aralar hevesim kaçıyo gibi rahatlık çöktü:kedi:
hepinize kolay gelsin kızlar.

canım hedeflediğin hayal ettiğin şeyi düşün..ona kavuştuğunda nasıl mutlu olacağını düşün..belki biraz sıkıntı çekeceksin ama sıkıntı çekerek hedefe ulaşılıyor biliyorsun..
bak ben daha yeni başladım 1 hafta oldu başlayalı..benim bile uykum geliyor bazen canım çalışmak istemiyor..sonradan boş geçirdim çalışmadım diye üzüleceğime şimdi çalışayım diyorum.istediğim yerde olduğumu düşünüyorum..o rehavet kalkıyor üstümden..
ben kilo verirkende öyle yaptım..tam diyeti bırakıcam sıkıldığım zamanlarda istediğim kıyafetleri giyemediğimdeki üzüntümü düşündüm..benden zayıf olanlara imrenerek baktığımı düşündüm ve öyle zayıfladımkaydirigubbakcemile5

kızlarr nasılsınız herkes ders çalışıyo galiba bende dün bayaa çalıştım sabah 4 e kadar çalıştım,yataktada tarih okudum biraz uyumadan da aklımdaa kalanları tekrar ettim masal gibi oluyo:)amaa nerde kaldığımı unutuyorum tekrar ederken uyuyakalıyorum:)

şu öğretim yöntemlerini sindireyim dedim sonradan hatırlamak için ipucu kelimeler yazıyorum tartışma çeşitlerini de öğrendim galiba şakkıdı yarısındayım arkadaş geldi gece devam edeceğim

güzeller iyi geceller bende bugün giremedim hiç

sabah dersaneye gittim matematikten giremediğim ders vardı obeb okek, bölünebilme ona girdim öğleye kadar eve 2 de ancak gelebildim sonrada uyuyup kalmışım biraz evi toparladıktan sonra soru çözdüm 40 tane kadar biraz sonra da yatarım yarın daha çok çalışmam lazımm

başakcım tarihden de bu hafta içi başlıyoruz çalışmaya inş. eğlenceli olabilecek çalışma taktikleri bulmaya çalışıyorum yarın konuşuruz tekrar yerimseniben

mirmirmirmir hayırlı geceler herkese opuyorumnanaktan

dlkcım merhaba.ben de yanı geldm dersneden.

evet bı an önce baslamamız gerekıyorkaydirigubbakcemile5 özet sart ama üstunkörü bi özet degıl canım

fıstıklar hepınıze merhabalar ben de dersaneden geldım ayyy ne cok calıscak sey var ya.ececık masaalh sabahlara kadar calısyosun valla

ben de sabahtan beri temzilik,pasta vs.yapıyorum pestilim çıktı resmen biraz uzanayım dedim yorumlarınızı okuyunca vicdanım rahat etmedikaydirigubbakcemile3azcık coğrafya çalışayım bari akşamda matematikten video izliycem.
Başakcım irem yayınlarının yaprak testini kesin alıcam sorucam bugün çıktığımda.2008 de girdiğimde almıştım (sadece genel kültürünü)memundum ama söyliyim mi en süperi gelen kültürde ihtiyaç onuda dershaneden alıyoruzkaydirigubbakcemile2bize soru bankasıda verdiler.(genel kültür-genel yetenek).ayrıca yediiklii yayınlarını da almayı düşünüyorum.çok soru çözmemiz gerek aman benim bu aralar hevesim kaçıyo gibi rahatlık çöktü:kedi:
Hepinize kolay gelsin kızlar.

canım bıze soru bankası gelemdı daha pegemın soru bankası gelcekemıs

kızlar nerlrdesnz bısı yazmıyorsunz hıc ben de bugun yaptıklarımza üstunkörü göz atıyorm bıde matematıktıkten bılemdklerımı hocaya sormustum onları da deftere gecırıyrmo

başakcım nasılsın ben anca şimdi geçiyorum dersin başına senin dediğin siteden obeb okek konu anlatımını dinliycem şimdi.bir yandan da not alayım diyorum.akşama kadar pek bakamadım,sadece coğrafyadan dağları ovaları çalıştım

canım hedeflediğin hayal ettiğin şeyi düşün..ona kavuştuğunda nasıl mutlu olacağını düşün..belki biraz sıkıntı çekeceksin ama sıkıntı çekerek hedefe ulaşılıyor biliyorsun..
bak ben daha yeni başladım 1 hafta oldu başlayalı..benim bile uykum geliyor bazen canım çalışmak istemiyor..sonradan boş geçirdim çalışmadım diye üzüleceğime şimdi çalışayım diyorum.istediğim yerde olduğumu düşünüyorum..o rehavet kalkıyor üstümden..
ben kilo verirkende öyle yaptım..tam diyeti bırakıcam sıkıldığım zamanlarda istediğim kıyafetleri giyemediğimdeki üzüntümü düşündüm..benden zayıf olanlara imrenerek baktığımı düşündüm ve öyle zayıfladımkaydirigubbakcemile5

çok saol cnm ya inşallah hep tempolu devam ederiz.aslında bana bir gaz gelse uyku bile tutmaz ama bu aralar tez bölüyor beni.en geç 1 ay içerisinde savunmaya gireceğim:umursamaz:kafama tam anlamıyla veremiyorum kpss ye,düşe kalka çalışıyorumkaydirigubbakcemile3bir de tarihten özetlerim bitti sayılır onun vermiş olduğu bir rahatlık var üzerimdekaydirigubbakcemile3

yani o kadar yıldır üyeyim siteye daha bugün öğrendim şuan da kimlerin sayfayı okuduğu altta yazıyormuş:roflol:başak seni görüyorum:1rolleyes:

başakcım burda mısın? verdiğin site adresini yazdığım kağıdı bulamıyorum hangisiydi? şimdi geçmiş yorumları okuyup bulmaya çalışıyorum burdaysan yazar mısın opuyorumnanaktan

pikocum ay ne guzel tarıhı bıtrdn ben de ınsaalh yarın tarıh özetlrıme baslaıyorm. ya cokmu gec kaldm ama benım bıde egıtım bilimlerı var onlardan da soru çözuyorm

slm kıslar ay gecen dersanedeyim bi kız fena canımı sıktı yaa muhabbet edioz siz ilk mi girionuz kpss ye dedi bizde evt dedik ay o zaman sizin işiniz zor benm 3. girişim eğitimde hocadan bile icok biliom bazı şeyleri ama yapamıom bi türlü sizin cook calısmanız lazım işiniz cook zor pek ümitlenmeyin falan dedi ay nasıl sinir oldum anlatamam yaa resmen moralimi bozdu yaa

pikocum ay ne guzel tarıhı bıtrdn ben de ınsaalh yarın tarıh özetlrıme baslaıyorm. ya cokmu gec kaldm ama benım bıde egıtım bilimlerı var onlardan da soru çözuyorm

bence geç kalmadın ben neredeyse tüm konuları özetledim ama aklımda bir şey kalmadı.:kedi:hemen unutuluyor.200 de girdiğimde ocak ayında başlamıştım tarihe ve çok rahat yetişmişti.hiç panik yapma zaten öyle göründüğü kadar çok konu yok.1.dünya savaşını,balkan savşlarını falan özet çıkarmadım okuyup geçtim.

canım nolur tarıh için bana moral ver yarın zaten dlk26 ıle baslaıyoz tarıh calsımaya o da özet cıkarcak ben datayı da aldım

buldum ama mail adresime üyelik linki gelmedi:( neyse ben bugünlük kitaptan çalışayım .
coğrafyadan özet çıkarmadım sadece bölgeler için herite çizip üzerine küçük notlar almıştım önceden.aslında sadece tarihten özet çıkardım anayasadan da çıkarmayı düşünmüyorum.

Back