- 26 Temmuz 2008
- 631
- 9
- 318
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
merhaba daha önce sınava çalışmadan girmiştim bu sene çalışmayı düşünüyorum ben de güzel bir kitap almak istiyorum hangisi iyi karar veremedim
arkadaşlar şimdiye kadar düşünmüyordum ama bu sene artık ben de düşünüyorum kpss yi
başvurular ne zaman neler gerekiyor bilgi verebilir misiniz hiçbişey bilmiyorum.
bu arada bilgi teknolojileri ve mühendislik fkts. mezunuyum
minish moralini bozma bence yavaş yavaş çalışmaya başla çünkü hem çalışman gerektiğini bilip çalışmamak insanın moralini bozuyor bu yüzden az da olsa bir şekilde çalışmaya başla
kızlar motive olamıyorum resmen elim gitmiyo napıcam ben yaaaaa....nişanlım kızıp duruyo çalışmıyorum diye.onun basksı da var galiba iyice soğudum herşeyden...yok şukadar ay kaldı yok çalışmıyosun hiç istek yok sende bilmem ne bunaldım şimdiden yaaaaa çok moralim bozuk(
pimpirikli canım çok güzel motive ediyorsun inan yazdıklarını okuyunca hemen ders çalışmam gerek diye düşünüyorum ve çalışmamışsamm kendimi suçlu hissediyorum dilerim bu azmin devam eder ve kazanırsınalkisalkisalkis
Allah kolaylık versin Pimpirikli :)
ben eğitim okuyorum gelişim psikolojisi,
birazda matematik bakıyorum oran orantı falan ama matematiği nasıl hallaedeceğim bilmiyorum :S
bide ramazan olunca biraz zor oluyo..
merhaba kader arkadaşlarım bende sizinle aynı kaderi paylaşan ve bu uğurda çalışıp didinip yorulup ama azimle çalışmayı kafama koymuşum .
ben daha kitaplarımı çıkarmadım.ama matematiğim çok zayıf ne yapsam bilemiyorum. ve aynı zamanda kpds çalışmak istiyorum en az c seviyesinde kazanmam lazım .aranızda her ikisinede çalışan varmı?kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?