2010 KPSS Sınavı iptal edilsin mi?

2010 KPSS de kopya çekildiyse iptal edilsin mi?

• Evet edilsin

OY: 42 68,9%
  • Hayır edilmesin

OY: 17 27,9%
  • Benim için farketmez

OY: 2 3,3%

• Ankete Katılan
    61
  • Anket Kapalı .
ergenekon soruşturmasında farenin deliğini bile araştıranlar bunun kopyacılarını mı bulamayacak. bulunmak istenirse çok da güzel bulunur.
kimse de hakkını yedirmeyecek onlara.
gereken önlemi almmışlarsa, soruları koruyammışlarsa bunun cezasını bizim gibi masumlar mı ödeyecek.
herkes çalışan bi daha yapar diyor. aradan geçmiş neredeyse 3 ay. bu bir çoktanseçmeli teknik gerektiren sınav. hangi test tekniği kaldı. eğitim konularının kamsamı ucu var bucağı yok. üstüne tekrar o kadar stresi yaşa. kadrolu öğretmen olacakken maaş alama, yerine yeniden harcama yap.

kazanılmış hakkımı sonuna kadr savunacağım her zaman.

bu sınav yüzünden tüm memur adayları psikopata döndü.

kimsenin bizlere bunları yaşatma hakkı yok!

2010 sınavı bütün memur adayları için hüsranla sonuçlandı.yazık çalışıp da emek veren o kadar insana iptal edilse bir dert edilmese ayrı bir dert.iptal edilse hakkıyla çalışıp da yüksek alanlar için kötü olacak belki tekrar girdiklerinde stres ve üzüntüyle aldıkları puanı tekrar alamayacaklar.bazıları yüksek alan yüksek alır diyor ama gireceğin diğer sınavda alacağın eksik 1 puan bile insanın hayatını değistirebilir.kendimden biliyorum benle aynı branjda olan birisiyle puanımız küsürüne kadar aynıydı ikimizde aynı kurumu tercih etmiştik o girmişti ben bir alt tercihime yerleşmiştim çünkü puanımız aynı olunca mezuniyet yılımıza bakmışlar sanırım o benden önce mezun olduğu için ikimizinde öncelikli yazdığı kuruma meslektaşım yerleşti. ama iptal edilmezse de kimbilir kaç tane hak etmeyen insan memur olacak çünkü kopya çekenlerin ayıklanması çok zor.misal ben soruları almış olsam bikere fullemek için uğraşmazdım bikaç boş veya yanlış bırakırdım ayrıca mat kısmını karalardım.incelemeden de bir sonuç çıkmazdı.ben e-postalar yoluyla da ayıklanacağını düşünmüyorum elden alanlar ne olacak hepsi ortaya çıkacakmı sanki.gerçekten haketen insanlar için üzücü bir sonuç olacak ama iptal etmemek hiç emek vermeden sınavda iyi puan alanların ekmeğine yağ sürmek olur.o yüzden iptal edilmesi daha doğru olur düşüncesindeyim.zaten iptal etmek düşük puan alanlara ödül olmayacaktır.yüksek alan her zaman yüksek alamayabilir ama genelde düşük alan düşük almaya devam ediyor.

Aynen katılıyorum sana,hakkıyla yüksek puan alanları anlıyorum ama gerçekten o

kadar insan da çalıştığı halde eksik hesaplanan netleri yüzünden 10-15 puan düşük

aldılar,ben de dahil yani,

Eğitim gerçekten çok zor ama kopyayı kaç kişiye ulaştırdıkları bulunamaz ki!

Hayırlısı olsun diyorum,yapacak bişey yok,belki bunda da bi hayır vardır ALLAH bilir...

Bu yıl zaten puanlar açıklandıktan sonra bi şeyler olduğu belliydi netleri eksik gelenler çok fazlaydı.Puanlar beklenenden 6-7 puan eksik geldi standart sapma denilen bişi yok bi baktık 350 kişi full yapmış sonrada zaten herşey çorap söküğü gibi geldi ama nedense bi sonuca bağlayamadılar ya iptal edin yada atama yapın ama bişi yapın kopya çekildiği bariz belliyken hala neyi bekliyorlar savcıyı ama savcı açıklama yapıyor iptal kararı bizim işimiz değil idarenin işi diye herşey karmakarışık dünde 10000 ücretli öğretmenin alacağı açıklandı 2010 kpss puanıyla saçma sapan işler kpss nin güvenilirliği ne ki sen öğretmeni ona göre alıyorsun.Evet belki hakıyla yüksek alanlar için kötü bir durum ama sınırda kalanlar var kopyacılar yüzünden o yüzden iptal olmalı sınav

eğitim bilimleri sınavı iptal edildi sonunda.bence komple iptal etmeleri gerekiyordu.sadece eğitim bilimlerinden soru yapmak yetmiyoduki onlara genel yetenek genel kültür sorularınıda çalmışlardır mutlaka.hatta daha geçen gün soruları çalanların kitapçıkları incelenmiş ve matematik sorularını çözmeden işaretlemişler bu çalındığının kanıtı değilmi.niye hepsini iptal etmediler anlamadım.

nedeni belli de... neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…