2010 kpss ortaöğretim sınavınız nasıl geçti kızlar

1982 anayasasına göre diyince 7 yılı işaretledim cumhurbşkanı ile ilgili olan soruda 5 yıl da aklıma geldi ama 1982 demesi karıştırdı kafamı off

temmuzdakı lısans kpss sının soruları 1 hafta sonra yayınlamıslar bızımkınıde oyle yapıcaklar sanırsam.ayrıca bırısı arayıp sormus ösym ye takıp edın bugun verılcek demıs

puanlama ile ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar 4 yanlışın 1 doğruyu götürmesi dışında.. nasıl oluyo yani puanlama? sorular bana çalışmadığım için zor geldi bilmediğim soruları yapmadım ama 1 veya 2 tane salladığım oldu yani toplam cevapladığım soru sayısı 62 :18: akibetim ne olur ki :97:

hepimize geçmiş olsun,ben süreyi yetiştiremedim mat. 16 boş vardı genel kültürü son 30 dk. yaptım buna rağmen çokta kötü değil sonuçlarım;gy 38 doğru,4 yanlış, 2 boş, gk 45 doğru, 9 yanlış, 6 boş 2010 hesaplamasına göre kaç gelir bilmem :44:

everestcim 83 filan alıyosun 2008 yılı hesaplarına göre,,,düz liseysen tabii,ne mezunusun düz mü

anadolu meslek lisesi / bilişim bölümü mezunuym.
80 puan almşm 2008 puanına göre hesapladm.
sizce nolur bunun sonucu? :44:

Türkçe 28.75 net
Matematik 14.75 net 12 tane boş bıraktım malesef.

Tarih 27.50 net
Coğrafya 18 net hiç yanlış çıkmamış :)
Anayasa ve güncel 8.75 net

90,942 çıktı internetten hesaplamama göre..

hayatımda geçirdiğim en stresli sınavdı ama berbat geçti 80 falan geliyo ama yetmez 85 altı hayal kurmasın bile bu kaçıncı girişim hiç bir şey olmadı 85 90 almak gerek çok moralim bozuk yaa o kadar da çalıştım süre yetmedi stresten bildiğim soruları bile yanlış işaretlemişim çok kötü offf

üzülme lütfen elinden geleni yapmışsın.
her giren tercih de yapmıyor hem (benim gibi), belki 2. atamalarda olur
herşey olacağına varır, sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…