ooh ne gusel olur balık gıbı olsun suyu sevsın cok ıstıyorumBebişler zaten suyun içinde sende sudan çıkmıyorsun sevmeme ihtimali yok bence. Ana-oğul paso yıkanırsınız
kızım Aysu'm dünyaya geldi kızlar. sizinle de paylaşmak istedim. inşallah sizlerde sağlıklı bi şekilde bebişlerinize kavuşursunuz.
hadi bakalım sen önce doğur ama ya sıra senin...2 agustos son gunumuz normal ıstıyorum bende..bu aksam kontrol var ne durumdayız bakalım :26:
heeeeeersey cok gusel olucakkk sabır :119:
sen facede yokmusun?
masallahh
buaksam benım kontrol var bakalım gectınızmı bızı tarıh olarak
ben onu hep yaşıyorummmmben ıkıgundur annemde kalıyordum dun gece yuruyuse cıkalım dıdık şok oldummm
yurudukce karnım tas gıbı olduu ve nefes alamadım ne zor bıseymıs nefes alamamak annemınde ödü koptu oldugumuz yere oturduk kaldık
ufff ben de aynı dertten yakınıyorum su içinde geziyorumbutun vucudunuz aynı anda terlıyormu kızlar ay ben kafayı yıcem bı anda bı ter basıyo camasırım bıle sırılsıklam oluyo
aynen ben de menapozu anlamamız zor olmıcak galibaValla gemcim elimde olsa şimdi doğuracağımm o kadar bunaldım ki hele o terlemeler yok mu sırılsıklam oluyorum hergün duş al yine kar etmiyor kendimi menapozlu hatunlar gibi hissediyorum
kızım Aysu'm dünyaya geldi kızlar. sizinle de paylaşmak istedim. inşallah sizlerde sağlıklı bi şekilde bebişlerinize kavuşursunuz.
bızde normal doguran olmıcak sanırım :26:
sıra fılan kalmadıkı sezeryan olayı bozuyo :111:hadi bakalım sen önce doğur ama ya sıra senin...
ben onu hep yaşıyorummmm
ufff ben de aynı dertten yakınıyorum su içinde geziyorum
aynen ben de menapozu anlamamız zor olmıcak galiba
Allah analı babalı büyütsün canım tebrikler..
ben cok yuksek ihtimal normal dogururum burda daha sezeryan yapan 1 kac kisi gordum..
canim gozunuz aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin..
bi ara girip bilgi verrirsen cok seviniriz.
butun vucudunuz aynı anda terlıyormu kızlar ay ben kafayı yıcem bı anda bı ter basıyo camasırım bıle sırılsıklam oluyo
normal dogurmus canımgozun aydin cnm
normalmi dogurdun?
sende normal yapmayacakmisin?
normal dogurmus canım
butun sartlar tamam normal ıcın bende ole ıstıyorum zaten ama sımdı burda drlar kılosu 4 e yaklasanları sezeryan yapıo
37+6 iste yine biz kocaman olmusuz deyilmi teyzeleri
Eki Görüntüle 228607 Eki Görüntüle 228608 Eki Görüntüle 228609
Aman Allahııııııımmmmmmm bu cocuk gobek delıgınden cıkıcak senın
41 kere masallahh supper olmus en sıvrı gobekımız sende
senı gorunce ben mınık kaldım ck zorlanıosundur artık
Aman allaaammm
Koccaaman olmuşunuz maşallah
Kollar bacaklar dal gibi.. Bundan sonra senden başka kimseye sivri göbiş demicem
kızlar karnımda müthişbir gerilme var vesabahtan beridir karnım aşağı bakıyor baya baya aşağı düştü gözle görülürz ciddi bir fark.bu gerilmeler ne ki? kalçama dasancı giriyor. ama anlayamadım adlandıramıyorum. gelişimimiz ilerideydi o yüzden korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?