**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

masallah masallah tosun olmus iyice sezeryan olcagi kesinmi

diyorumya bu bi mesaj herhalde 3 agustos bizim nikah tarihimiz evlilik yildonumunden yirttik ondan yirtamicaz heralde
öldürcen sen benı

kaana masallah kocaman oldu ama sende fena degılsın hanııııı

Ben olacağım olmalıyım
Tek istediğim normal doğum sezaryen aklımın ucundan bile geçmiyor inş geçmez de
ınsalllah canım yaa bende normal dıorumda bu drlar bebek kılo aldıkca sezeryana donebılırıs dıo :26:

Doğurduktan sonra estetik yaptırcam

eee sımdıden onuda arastırmaaya baslayalım

Son düzenleme:

bizde dr geldik çatı muayenesi olmadım
suyumuza baktı sadece iyi dedi,döndük evimize
acaba keramos normal mi doğurdu çok merak ediyorum

benımkıde normalcı..senden kılolu bebek beklemıyodum dedı gecen kontrolde :111:

bu aksam kontrol var bakalım kac kılo ollldu paşa

benımkıde normalcı..senden kılolu bebek beklemıyodum dedı gecen kontrolde :111:

bu aksam kontrol var bakalım kac kılo ollldu paşa

Bana da en fazla 3500-3700 kg civarı bekliyorum senden dedi bakalım tutacak mı? Pazartesiyi iple çekiyorum oğluşumu çok özledim

Bana da en fazla 3500-3700 kg civarı bekliyorum senden dedi bakalım tutacak mı? Pazartesiyi iple çekiyorum oğluşumu çok özledim

benımkı 4 u bulurmus onun hesabına gore ...aılemde saskın bu duruma ben 2800 dogmusum esım 3200 ıkımızın tarafındada 3500 u goren yok hayırlısı bakalı m

herhafta kontrol olmması cok gusel yahu

Asıl bizleri korkutan kulaktan dolma bilgiler çünkü maaşallah yurdum insanının hepsi doktor herkes herşeyi biliyor...
Benim doktorum gerçekten çok iyi biri ve her konuda beni rahatlatıyor. Eşim bu aralar epidurale takmıştı doktoruma söyledi. Doktorum da şuan dünyada bu yöntemin uygulandığını hiçbir sakıncası olmadığını sadece bazen şiddetli başağrısı olduğunu anlattı.
Çünkü ben hiç epiduralli normal doğum düşünmemiştim biraz araştırıp gittim diğer hafta aklıma vakumla çekme takıldı. O da bana epiduralde hissiyatı tamamiyle kaybetmediğimizi onun direktiflerine göre ıkınacağımı anlattı. E ya ıkınamazsam hissizleşirsem dedim iki çeşit vakum varmış bebek geldi gelecek doktor dokunuyor ama anne ıkınamıyor o zaman annenin karnına bastırıp itiyoruz eğer olmazsa hafif bir vakumla çekiyorum dedi. Diğer vakum çeşidinde bebeği nadirde olsa kaybetme riski olduğu için ben tercih etmiyorum sezaryene alıyorum dedi. O yüzden ona güvenim sonsuz canım biliyorum ki gerekmediği sürece bana ve bebeğime zarar vermeyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…