**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

doğumun başlaması, dakik bel ağrısı ve şiddetli adet sancısına benzeyen ağrı şeklindeymiş annecikler

hergun degısıyordur sıması ye ye doymaz ınsan

Benim oğlanın fotosunu doktor verirken "al kendi vesikalık resmin gibi evine as dedi"

Cidden çok benziyor bana, annem gördü şoka girdi kadın, bu nasıl net böyle diye, aynı sen dedi

Koce yok yine

Bursa'da

Haftaya hiçbi yere gitmemek için, bu hafta her işi halledeyim dedi

Yaaa olsun temiz pak olsun... :86:
olsun tabı korktugumdan ole dıorum bakma bana :86:
Benim oğlanın fotosunu doktor verirken "al kendi vesikalık resmin gibi evine as dedi"

Cidden çok benziyor bana, annem gördü şoka girdi kadın, bu nasıl net böyle diye, aynı sen dedi

benımkıde aynı babası..bıde fotolar sarı ya benı kocede sarı

olsun tabı korktugumdan ole dıorum bakma bana :86:

benımkıde aynı babası..bıde fotolar sarı ya benı kocede sarı

benim koce dedi ki, doktor usg'yi açtı, senin yüzün gözümün önüne geldi, işine gelmediği zaman diyor ki oğlum tipin benzedi, huyların benzemesin

yeğenimi kucağımda gören ayyyy sana ne kadar çok benziyor diyor, lakin ablamla ben zaten kopyayız

benimki de diyor ki çocuk şaşırıyordur, bu modeller hep aynı, acaba hangisi annem diye diyor

hepimis babaya benziyoruz, torunlar bile

benim çucukumunda saçları gözüküyor usg'de

ee sende gelseydın ya otururduk beraber benımkıde 3 te yola cıkıcak uyuyor sımdı :86::86:

ayyyyy ne güsel olurdu, koce birlikte gidelim dedi de, ben göze alamadım çucukum Bursa'ya kayıtlı olucekti belki de

babasına benzesın ıstıyorum ben zaten

ahahaha gelseydın bak ne gusel olurdu sana baka baka bende dogururdum :86::86:

ay o bıçaklama gibi şey bana da oluyo arada
hoplatıyo yerimden
sancı adet sancısının şiddetlisi diyolar
ama benim adet sancım çok fazla olmazdı zaten regl dönemimde ince bi sızı olurdu
şimdi de öle oluyo
kanımca dğum sıraında bunun çok daha fazlasını hissedicez
tabi norml gelirse bebikler

Hala ara ara kasılmalarım var. Eğer yarın da devam ederse doktoru arayıp geleyim serum taksınlar diycem artık yapcak başka bişiyim yok..

Canım sancılar geldiğinde zaten farketmemek mümkün değil. Karnın geriliyo iyice, Benimki sancı sırasında çok hareketli, o hareket ettikçe sanki daha çok sancı geliyor. Ama şimdilik hissettiklerim öyle çok feci çekilmeyecek türden sancı değildi.Hafifti..Tabii doğum sırasında nasıl olur orası Allah kerim.:26:.Bakalım yarında devam ederse doktora giderim serum versin..

Anamm sende mi :18::
Açılıp saçılmayın durun durduğunuz yerde yauu
Maşallah bebişine kocaman olmuş, gelse de sorun olmaz bu saattten sonra

Valla bende:18:
İnşallah canım hayırlısıyla gelsinlerde başka bişey istemiyoruz..:87:

benım kalca garım dısında sankı bırı seyımden bıcaklıo bu sıralar daha fasla oluyo sancı denen sey bumu acaba :26:

Gemm, bendede oluyor öyle işte..Sanırım bebişlerimiz aşağıya baskı yapıyor iyice..Aman dikkatli ol. Birde benden çok az su gibi bişey geldi. Hem 3 gün önce hem bugün..Bazı kişilerde oluyormuş böyle az az suyun gelmesi. Ama doktor özellikle sordu bir bakdak kadar su geldi mi diye? Bende yok dedim..Ama bu az az gelmesi de doğuma işaretmiş..Ayrıca çatı muayenesinde açılma tespit edildikten sonra 2 hafta sonra bile doğuranlar varmış..Yani bu açılma oldu diye hemen doğum olucak diye birşey yok..Paniklememek gerekiyor..

Bu arada benide ekleyin face grubuna yaw..Yada ben sizi ekleyim..Nasıl ulaşıcam sizlere bakimm??:97::97:

canım bende gittim çapaya ama hizmetten çok memnun kalmıştım perinatoloji uzmanına sevketmişti doktorum prof dr. lemi ibrahimoğlu baktı çokta iyi bir doktordu asistanları öğrenciler oğlumu görmeyen kalmamıştı memnun kalmıştım ama ben.
anaaa bana catı kontrolu yapılcak yarın ..agda yasak ama yapsam nolur kııııı
ağda niye yasak ya ben yaptırıyorum her ay bana kimse bişi demedi bende sezeryan günüm belli olsun 2 gün kala yaptırcam 40 ımı temiz geçireyim çok acil bişi olursada vurarım jilete napayım sende aynısını yaparsın bir çatı için temizlenmeye gerek yok onlar neler görüyorlar.
maşallah kızına koca kız olmuş bu arada 1 haftada 600 grammı alacak kızın niye illa bu hafta demişki doktorun 3500 daha var
afferim sana tülmü taktın ben evde kimse yokken tabureye çıkıp bişey bile almıyorum son aylar biraz daha dikkat
Ağda yapanlara hitafen

5 gün önceden yapılsa çıkmaz tekrar değil mi????
ben 2 gün kala yapcam

bu arada bende yarın doktora gidiyorum yani bugün kendi doktorum yok ama bakalım bu nasıl geçecek

maşallah kızına koca kız olmuş bu arada 1 haftada 600 grammı alacak kızın niye illa bu hafta demişki doktorun 3500 daha var

Valla gecen hafta pazartesi gittiğimizde kilosu 2600dü, Bu hafta 2900 olmuş Ama sanırım 3500e yaklaştığından riske atmak istemiyor doktor..Ne bileyim..Hayırlısı artık..:97::97:

doğumun başlaması, dakik bel ağrısı ve şiddetli adet sancısına benzeyen ağrı şeklindeymiş annecikler

Benim regl ağrımın şiddetlisini düşünemiyorum
Hele bekarken her ay acillik oluyordum, ilaçsız geçmez benim adet dönemi..
Yandım ki ne yandım o zaman :18::18:

Gunaydin kizlar bu sabah topigi ben aciom
ne kadar azarlasaniz haklisiniz iste olcagi varmis
bu sanci olayi soyle oldu bende karin kasiliyor sertlesiyor assgiya dogru sanci baski yapiyor bu kasilma duzenli geliyorsa dakika tutcaksiniz dogru doktoru arayin ben duzenli kasildigini farkettigim icin ucuz kurtardik :)))))
ayrica adet sancisi olayida hikaye...:))))))))

eybu aksatma ara doktorunu yada git nolcagi belli olmaz
mavibahar bosver temizligi yapma hicbisi ornek al benden baskasina yaptir
bugun ins cikicam dua edin kizlar sabah gelip nstye baglicaklar bakalim ne cikacak dunden beri sancim yok olmazda ins hastanede kalmak cok igrenc

1cm acilmami allah bir sesle kurtansin zamninda gelsin ben kizimi 38 haftada aldim kucagima normal dogum
4kg,di evet cok zor 1 dogumdu ama sonunda kucagimda 1 melek harika bir duygu guclu ol canim..

cnm cok gecmis olsun iyi olmana cok sevindim bencede is yapma sen artik

Benim regl ağrımın şiddetlisini düşünemiyorum
Hele bekarken her ay acillik oluyordum, ilaçsız geçmez benim adet dönemi..
Yandım ki ne yandım o zaman :18::18:

tatlim bende aynen oyleydim dr gider ilac verir geri goderirlerdi ama ne fayda en son drum bana
cocuk yaptikdan sonra bunu atlata bilirsin demisti ve aynen oyle oldu cok sukur
bu durumu kizimin sayesinde atlattimdarisi sana..
yanliz sunu eklemek isterim korkutmak gibi bir amacim yok elbette ama tecrubemden biliyorum,ki
regl,le dogum sancisi ayni degil allah hepimize saglikli ve rahat dogumlar nasip etsin

Kizlar size sorum olacak..
Benim goguslerim sut kokuyorsizde durum ne?
ilk gebeligimde boyle bir durumla karsilasmamistim cok ilginc:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…