maşallah şevkoya :82: bu topikte bütün bebelermi şişko yahu :78: bizim muhabbetten şişiyo bu bebeler heralde :86:
ee anaları pc basında toto buyuturken onlarda buyudu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah şevkoya :82: bu topikte bütün bebelermi şişko yahu :78: bizim muhabbetten şişiyo bu bebeler heralde :86:
Günaydıııınnn gripli bi sabhla uyndım yne umarım çabuk geçer
noldu yne herkes bi sus pus olmuş :95:
ayyy ben çorap giyemiyorum ayolll ne ojesii
purcum maşallah!!! ben 9aydır oje sürmüyorum. kurudu gitti garipler. ama ayak tırnaklarımı bile kesemiyorum sana maşallah yani!!!
bizde bugun batmana gezmeye gitces...
çantalarımızı bagaja atıcas nolur nolmaz!!!
simdi geldık dr dan ..
super pozlar verdı oğlum annesı pek keyıfsız 3 gundur keyflensın dıye yaptı kesın hıc kapamadı yuzunu
sonunda progestanı bıraktık sadece elevıt devam...
2,400 gr olmus erkegım benım 15 gunde 400 gr almıs kavunla karpuzla cocuk buyuttum
ama dr dıdıkı bu sekılde almaya devam ederse kiii artık daha hızlı alıcak sezeryan olucak ben hep zayıf zayıf derken tosun gelıcek sasırdım kaldım
ama resmen aşık oldum yaa masallah cok guzeeel olmus
veeeee beklenen oldu..15 gun sonra catı muayenemız
tırsmam gerekıomu dıdım oooo senın oldugun muayenelerın yanında hıc bısı dııl bu hıssetmessın bıle dıdı
en bastan berı yurumıceksın dıyen drum catı muayenesınden sonra yurumeye baslıcaksın dıdı hahaayytt 8 ay yat sonra yuru yok olmaza ole sey yurudukce sancılar gırıo
boyu 43 cm cıvarı cıktı ..sakın yenıdogan cıcılerını 50 cm lıklerden alma en kucuk 56 dan basla dıdı ..hastane cıkısımız 50 bızım bı buyugundende alıcam ..
sen kacıncı haftadasın sımdı :44:
canm ben 33+5 deyim dün gitmiştik dr boyu 42 cm kilo 1950 gelişimi 12 gün geriden geliyo ama
Yani 32 bitmiş, normal kilosu..
simdi geldık dr dan ..
super pozlar verdı oğlum annesı pek keyıfsız 3 gundur keyflensın dıye yaptı kesın hıc kapamadı yuzunu
2,400 gr olmus erkegım benım 15 gunde 400 gr almıs kavunla karpuzla cocuk buyuttum
ama dr dıdıkı bu sekılde almaya devam ederse kiii artık daha hızlı alıcak sezeryan olucak ben hep zayıf zayıf derken tosun gelıcek sasırdım kaldım
tırsmam gerekıomu dıdım oooo senın oldugun muayenelerın yanında hıc bısı dııl bu hıssetmessın bıle dıdı
en bastan berı yurumıceksın dıyen drum catı muayenesınden sonra yurumeye baslıcaksın dıdı hahaayytt 8 ay yat sonra yuru yok olmaza ole sey yurudukce sancılar gırıo
boyu 43 cm cıvarı cıktı ..sakın yenıdogan cıcılerını 50 cm lıklerden alma en kucuk 56 dan basla dıdı ..hastane cıkısımız 50 bızım bı buyugundende alıcam ..
sahi mi nerden öğrendin?evet baby03 doğum yapmış
herhalde canımm benim 32 den beri hazır çantalar nolmaz nolmaz korkuyom ben:18:Ayy tickerımda 35 yazıyooo :18::18::18::18:
Çantadaki eksikleri halletmeliyim bi an önce
ben nisan da adanaya gittiğimde kaynar almıştım orda aktardan içinde tarçın vs var ama onun rengi kırmızı olmuyormuş bi de lohusa şekeri mi alsam acaba?kızlar bugün aktara gittik eşimle lohusa şerbeti yapıcak kayınvalidem onun için gerekli malzemeleri aldık lohusa şekeri,çubuk tarçın ve karanfil internetten aldım tarifi umarım güzel olur siz yapıcakmısınız ....
sen kacıncı haftadasın sımdı :44:
canm ben 33+5 deyim dün gitmiştik dr boyu 42 cm kilo 1950 gelişimi 12 gün geriden geliyo ama
bize eşimin teyzesi yapmış göndermiş koyucanaz sulandırıp kullanacağız bu arada çok güzel olmuştu baktım tadınakızlar bugün aktara gittik eşimle lohusa şerbeti yapıcak kayınvalidem onun için gerekli malzemeleri aldık lohusa şekeri,çubuk tarçın ve karanfil internetten aldım tarifi umarım güzel olur siz yapıcakmısınız ....
ay ne güzel yaaa bizimki bulamayınca yolu yan gelip yatmış içerde ve kımıldayacak gibide değil ne yalan söyleyim benimde işime geldi eğer dönmezse 25 temmuza gün verir gibime geliyo çünkü sata göre 27 temmuz usg ye göre 31 temmuz doğum daha da erken almaz bebişin büyümesi gerekiyo çünküselam kislar yine ben girene kadar kimse kalmamis bizde bugun doktora gittik alttan muayene etti parmagini azcik soktuu aaa kafasi buraya kadar inmis dedi dogumun artik heran olabilir dedi kanalda iyice ilerlemis o yuzden yuzunu hic goremedik gelisimide cok guzel dedi bidahaki randevuyu haftaya cumaya verdi bu arada ben dun gece kabus gibi bi gece gecirdim xok kotuydu cok agrim vardi kasilmalar vardi onuda soyledim bebek kafasini kanala dun sokmustur ondandir dedi iste boyle
maşallah maşallah... valla hiç zayıf falan deme artık sen gayet iyi doğacak inşallah..
sahi mi nerden öğrendin?
herhalde canımm benim 32 den beri hazır çantalar nolmaz nolmaz korkuyom ben:18:
anammmmm kalan gün 25 yazıyı ters sezeryan olursa eğer yani 20 günmü kaldı aman :18:yandan ohh ohhh
emir geliyo yusuf yusuf
şaka yaa korkmuyorum gelsin oğlum sağlıcakla en son 2700 dü 20 günde kaç kilo daha alır oğlum geçen 15 günde 400 gram almıştı 3000 geçeriz herhalde diye düşünüyorum.
simdi geldık dr dan ..
sımdı bıtane 10 lu hastane cıkısımız var e kussa batsa o hastanede bugun bıde çikkodan 8lı aldım %50 ındırım vardıMaşallah kuzuya
Kavun karpuz yiyip bide karpuz gibi yata yata büyüttüğümüzden böyleler
Tırsma canım, sadece bi zafer işareti
Bence artı bi hastane çıkışı alma, zaten ertesi gün çıtçıtlı bodyleri giydircez, aldıkların yeter tabi bence..
(Kuşum 2 saattir tel elimde msj bekliyorum. Bide foruma bakayım dedim aramadan önce, önceden bakmak aklıma gelmedi
Bugün doğurursam kızıma ilerde Gem teysen yüzünden erken geldin dicem )
kılosu ıyıkı yanı 32 de benım 2 kıloydu...nerden cıkarmıs 12 gungerıde dıye baska bı olcumdenmısen kacıncı haftadasın sımdı :44:
evettogıcım ole gorunuyo baksana kılosundan dolayı sezeryana bıle gıdebılırız dıdı ahahaa
maşallah maşallah... valla hiç zayıf falan deme artık sen gayet iyi doğacak inşallah..
benımkıde 15 gunde 400 gr almıs dr dıdıkı bu haftadaan sonra o 400 gr 600 olcak daha hızlı alıcak kıloyu coooooook rahat gecersınız 3 kıloyu emın olanammmmm kalan gün 25 yazıyı ters sezeryan olursa eğer yani 20 günmü kaldı aman :18:yandan ohh ohhh
emir geliyo yusuf yusuf
şaka yaa korkmuyorum gelsin oğlum sağlıcakla en son 2700 dü 20 günde kaç kilo daha alır oğlum geçen 15 günde 400 gram almıştı 3000 geçeriz herhalde diye düşünüyorum.
bızde ozledık senı annene kavustun unuttun bızı
oy msllh
slm herkese cok ozluyorum sizi ya zaman bulamiyorum girmeye cogunlukla ama her zaman takip etmeye calisiyorum ayak ve ellerde odem olustu ayakabilarim olmuyor artik dogum yaklastikca korkuyorum:18:
Kızlar doktor 11 Temmuza gün verdi ama ben bu ara rahatsızım, ağrılarım çok var ayyy şimdiye kadar hiç hamile değilmişim meğerse, son 8 gün ama Allah yardımcımız olsun,yatmak kalkmak oturmak uzanmak herşey sıkıntı...Erken gelmese bari çünkü benim plesanta previa marjinal durumu var, normal sancım olursa kanamam olur ve o da bebeğe zararlı, inşallah zamanını bekler..DUA EDİN...
gemcim cok sevindim adiniza masallah kocaman olmus bebis pozisyonun nasildi bisey soyledimi??
ayy doktor heran olabilir deyince baby03de dogum yapinca sanki bende her an yapcakmisim gibi geliyo heyecan yaptim:18: