• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

İlk bebisimiz geliyor hayirlisiyla kurtarirsin ins canim dogum sirasinda bizlerinde acisiz dertsiz kurtulmamizi dua et olur mu canim habersizde birakma bizi birini tembihle bize haber versin :))))))

dua etmez olurmuyum hiç canım merak etme facede benim kankim var o yanımda olacak doğum haberini ve belkide bi kaç resmimi görebilirsiniz facede:66:

rüyamı anlatmayı unuttum kızlar rüyamda böle kocaman bi kız çocuğum olmuş :69: misafir var ben emzirmeye gidiyorum bi bol süt var nasıl akıo bembeyaz hayırolsun inş... :69:

bende çok görüyorum benzeer rüyaları kilolu bebeğim olmuş ve emziriyorum sütler akıyo falan hayrolsun inş....

kızlargeri sayım başladı kalbim pır pır yerinden çıkıcak sanki son 3 gün bebeğime kavuşuyorum dua edin benim için olurmu:64::66::49::emir_bebek:

canımyaa heyecan doruktadr tabi senin içinde bebegin içinde bol bol dua edicez merak etme,bian önce zaman geçse son bikaç güne gelsem bende delirmek üzereyim hamilelik çok zormuş çoookk

aynen ya hamile olugum,u bu ay anladim..bu gecede cok kotuyum alttarafima hep sanci giriyo gobegim kasiliyo cok korkuyorum erkenden dogurcam diye

aynen ya hamile olugum,u bu ay anladim..bu gecede cok kotuyum alttarafima hep sanci giriyo gobegim kasiliyo cok korkuyorum erkenden dogurcam diye

ben korkmuyorum hatta erken dogurayım diye dua ediyorum hatta abartıp evde agır işler falan yapıyorum ama nafile gelmiyo inatcı kız :))

ben korkmuyorum hatta erken dogurayım diye dua ediyorum hatta abartıp evde agır işler falan yapıyorum ama nafile gelmiyo inatcı kız :))

gülserencim dikkat etmelisin keni ve bebeğini tehlikeye atma canım erken gelsin diye allah korusun başka şeyler olur yapma canım:50:

kızlargeri sayım başladı kalbim pır pır yerinden çıkıcak sanki son 3 gün bebeğime kavuşuyorum dua edin benim için olurmu:64::66::49::emir_bebek:

Ayy ne güsel :46::46:
Heyecanla bekliyoruz ilk meleğimizi :69::69:

Amanın merak ettim ben şimdi seni :18::18:

Zaten ben sizi merak etmekten doğuracam :52::52:

simdi geldık dr dan ..
super pozlar verdı oğlum annesı pek keyıfsız 3 gundur keyflensın dıye yaptı kesın hıc kapamadı yuzunu :16:
sonunda progestanı bıraktık sadece elevıt devam...
2,400 gr olmus erkegım benım 15 gunde 400 gr almıs:nazar: kavunla karpuzla cocuk buyuttum :9:
ama dr dıdıkı bu sekılde almaya devam ederse kiii artık daha hızlı alıcak sezeryan olucak :53:ben hep zayıf zayıf derken tosun gelıcek sasırdım kaldım
ama resmen aşık oldum yaa masallah cok guzeeel olmus :69:
veeeee beklenen oldu..15 gun sonra catı muayenemız :46::46:
tırsmam gerekıomu dıdım oooo senın oldugun muayenelerın yanında hıc bısı dııl bu hıssetmessın bıle dıdı :37:
en bastan berı yurumıceksın dıyen drum catı muayenesınden sonra yurumeye baslıcaksın dıdı hahaayytt 8 ay yat sonra yuru yok olmaza ole sey yurudukce sancılar gırıo :52:
boyu 43 cm cıvarı cıktı ..sakın yenıdogan cıcılerını 50 cm lıklerden alma en kucuk 56 dan basla dıdı ..hastane cıkısımız 50 bızım bı buyugundende alıcam ..

canım maşallah size. :nazar:
bende doğru dürüst yemek yiyemiyorum canım istemiyor. meyve dayanmıyor bana da şifa olsun yarasın bize ve bebişlerimize :8:

herkese selam,iyi haftalar.

c.tesi kontrolümüz çok şükür iyi geçti. doktorum, erkek karnına benzetiyorlar demekten bıktı benden ilk iş bacak arasına bakmak oldu. % 100 kız için rahat olsun.bak bu şekle hamburger diyoruz dedi.yerin ben onu :56:

cuma akşamından beri tansiyonum düşüyor birden halsizleşiyorum,kontrole gitmeden sabahtan pazar işini çıkartalım demiştik,tansiyonum düştü alış verişi yarım bıraktık. eve kendimi atamadan bahçede kustum. kontrolde söyledim son ay olduğunu,kalabalığa ve güneşe çıkmamam gerektiğini söyledi.
minik prensesim 2.403 gr ve 47 cm olmuş :nazar:
8 temmuzda ilk nts başlıyor doğuma kadar toplam 4 kere giricem veeeeee en önemlisi bir değişiklik olmazsa sezeryan tarihimiz 29 Temmuz Cuma :52::52::52:
bu tarihi verdiğinde eşimle şaşkınlıktan konuşamadık,tarih belli olunca daha bi arttı heyecanımız. Allah sağlıkla sıhhatle zamanı geldiğinde bizi ve meleklerimizi feraha erdirsin.Amin

Son düzenleme:
günaydın kasım hamişleri
nasılsınız
benim dünden beri belim çok sızlıyo karnın aşağı inmiş diyolar bugünde sabah iki damla ıslaklık hissedince çok korktum ama yinede işe geldim hala belim ağrıyor :26::26::26::26:

günaydınlar bizim de bugün dr kontrolümüz var sanırım kesin tarihe bugün karar verilir bir 18 dedi bir 22 dedi bakalım bu sefer ne olacak benim ellerimde uyuşmalar çok fazla arkadaşlar sizinde öyle mi hele sabahları ellerimi kullanamıyorum resmen

c.tesi kontrolümüz çok şükür iyi geçti. doktorum, erkek karnına benzetiyorlar demekten bıktı benden ilk iş bacak arasına bakmak oldu. % 100 kız için rahat olsun.bak bu şekle hamburger diyoruz dedi.yerin ben onu :56:

cuma akşamından beri tansiyonum düşüyor birden halsizleşiyorum,kontrole gitmeden sabahtan pazar işini çıkartalım demiştik,tansiyonum düştü alış verişi yarım bıraktık. eve kendimi atamadan bahçede kustum. kontrolde söyledim son ay olduğunu,kalabalığa ve güneşe çıkmamam gerektiğini söyledi.
8 temmuzda ilk nts başlıyor doğuma kadar toplam 4 kere giricem veeeeee en önemlisi bir değişiklik olmazsa sezeryan tarihimiz 29 Temmuz Cuma :52::52::52:
bu tarihi verdiğinde eşimle şaşkınlıktan konuşamadık,tarih belli olunca daha bi arttı heyecanımız. Allah sağlıkla sıhhatle zamanı geldiğinde bizi ve meleklerimizi feraha erdirsin.Amin

göbüş cüm aman dikkat et benimde tansiyonum düşüyor ama dikkat etmeye çalışıyorum ama pek olmuyo işte prenses maşallah 2400 olmuş bakalım bi,zim oğluş ne kadar olmuş gecen ptesi 2800 idi 1 haftada ne kadar almış
benim 3. nst olacak bugün sizinki geç mi başlıyo sanki? bu arada beni her gören arkadaşlar mümkün değil bu bebek 18 ine kalmaz daha erken doğar diyorlar sizde var mı öyle bişey dün marketteyken bayanın biri geldi doğuma ne kadar var dedi 15 gün dedim bence sen hemen eve git pek 15 gün değil gibi bugün yarın olur dedi bir panik yaptı bugün dr a soracağım bakalım ne diyecek?

günaydın kasım hamişleri
nasılsınız
benim dünden beri belim çok sızlıyo karnın aşağı inmiş diyolar bugünde sabah iki damla ıslaklık hissedince çok korktum ama yinede işe geldim hala belim ağrıyor :26::26::26::26:

aman dikkat et dr una sor telefon et istersen ıslaklık da bende son 15-20 gündür iç çamaşırımda oluyor ama dr her seferinde amniyo sıvısına bakıp tamam problem yok diyor eğer ıslaklık fazla ise suyun gelebilir bi dr laa konuş canım

günaydınlar bizim de bugün dr kontrolümüz var sanırım kesin tarihe bugün karar verilir bir 18 dedi bir 22 dedi bakalım bu sefer ne olacak benim ellerimde uyuşmalar çok fazla arkadaşlar sizinde öyle mi hele sabahları ellerimi kullanamıyorum resmen

göbüş cüm aman dikkat et benimde tansiyonum düşüyor ama dikkat etmeye çalışıyorum ama pek olmuyo işte prenses maşallah 2400 olmuş bakalım bi,zim oğluş ne kadar olmuş gecen ptesi 2800 idi 1 haftada ne kadar almış
benim 3. nst olacak bugün sizinki geç mi başlıyo sanki? bu arada beni her gören arkadaşlar mümkün değil bu bebek 18 ine kalmaz daha erken doğar diyorlar sizde var mı öyle bişey dün marketteyken bayanın biri geldi doğuma ne kadar var dedi 15 gün dedim bence sen hemen eve git pek 15 gün değil gibi bugün yarın olur dedi bir panik yaptı bugün dr a soracağım bakalım ne diyecek?

maşallah canım seninde az kalmış sezeryan mı olacak. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. çevre faktörlerine bakarsak işimiz var demektir. benimde karnımı görenler küçükmüş diyor,bebek zayıf galiba diyorlar. çok biliyorlar ya :45:

bu sabah iş yerinde tansiyonum yine düştü ve hemen ardından kustum. sanırım midemi üşüttüm geceleri sıcaktan uyuyamıyorum tavan vantilatörü ve camı açıyorum yine de terliyorum sabah karşıda çekiyor sanırım. yumurtadan da şüpheleniyorum. c.tesi de yumurta yemiştim çıkardım bugünde yedim çıkardım. zaten normal yumurta yiyemiyorum hamileliğim başından beri,bıldırcın yiyorum. sıcakta dokunuyormu ne korkumdan onu da yiyemicem :50:

cnm bişey sormak istiyorum sana izmirdesin sanırım sende hangi dr ve hastaneye gidiyosun,seninle sat ımız aynı ama benim dr biri agsts ilk haftası demişti dogum için ama 12 gün geriden geliyo bebek oyzden agsts artasını bulcak geçicek bile diger dr 10 gün snra gitcem bakalım o ne dicek

aman dikkat et dr una sor telefon et istersen ıslaklık da bende son 15-20 gündür iç çamaşırımda oluyor ama dr her seferinde amniyo sıvısına bakıp tamam problem yok diyor eğer ıslaklık fazla ise suyun gelebilir bi dr laa konuş canım

doğru söylüyosun canım ya bende izin aldım öğleden sora eve gidecem bide salak gibi işe geldim, sabah gelimmi gelmimmi karar verirken de servisi kaçırmışım özel aracımızla geldik nizamiyeden güvenlik aracı içeri almadı yaklaşık 500 metre yürüdüm iyice sinir oldum
yani benim çabama göre hakketmediklerimi yaşıyorumm
görsünler yarın nasıl rapor alınır işe gelinmez:14::14::14::14::14::14:

maşallah canım seninde az kalmış sezeryan mı olacak. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. çevre faktörlerine bakarsak işimiz var demektir. benimde karnımı görenler küçükmüş diyor,bebek zayıf galiba diyorlar. çok biliyorlar ya :45:

bu sabah iş yerinde tansiyonum yine düştü ve hemen ardından kustum. sanırım midemi üşüttüm geceleri sıcaktan uyuyamıyorum tavan vantilatörü ve camı açıyorum yine de terliyorum sabah karşıda çekiyor sanırım. yumurtadan da şüpheleniyorum. c.tesi de yumurta yemiştim çıkardım bugünde yedim çıkardım. zaten normal yumurta yiyemiyorum hamileliğim başından beri,bıldırcın yiyorum. sıcakta dokunuyormu ne korkumdan onu da yiyemicem :50:

geçmiş olsun canım ya sakın soğuk karpuz kavun yiyip mideyi üşütmeyes,in dikkat et biras

rüyamı anlatmayı unuttum kızlar rüyamda böle kocaman bi kız çocuğum olmuş :69: misafir var ben emzirmeye gidiyorum bi bol süt var nasıl akıo bembeyaz hayırolsun inş... :69:

offff potansiyel çok düşük :31:

eskiden 1 günde 60 sayfa yazışırdık :31:

hayırlara vesile olsun rüyan... tabirine baktın mı???

bu arada gecen yaz doğum yapan bi arkadas armut ceviz incir ye süt yapıyor dedi...
neler neler süt yapıyor???şimdiden yemeye başlasak mı????

msj sayımız düştü çünkü şişkolayıp ağırlaştıkkkk:)
tabi faceteki grubunda etkisi var bence:)

ben bile hala erkek mi diye şüheleniyorum!!!halbuki 12.haftadan beri oğlum ben burdayım diyor:)
maşallah kızına büyümüş...
bence sezeryanın tek güzel yanı ne zaman geleceğini bilmemiz...

ben her gün yatak ve çamaşır kontrolü yapmaya başladım...:37:

günaydın kasım hamişleri
nasılsınız

çok bilmiş komşularım bana 32.haftadan beri karnın aşağıda diyorlar. ama hepsi kendisi ile kıyaslıyor. benim karnım hiç yukarı çıkmadıki aşağıya insin...:33:
ben kendimi her sabah yandan aynadan inceliyorum. ve yandan göbeğimi fotoğrafladım daha bariz bi iniş yok...
bence kendimiz daha iyi biliriz:52:

cnm maşallah sana ve bebişine,sezeryan günümüz aynı cnm ama sen bir hafta gerisin nasıl aynı güne doğumlarımız denk geliyorki onu anliyamadım,benim sat,ım 31 ekim cnm,seninki kaç

Back