• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

amın ınsallah saglıcakla kavusalım bebıslerımızee hepımız :16:
ısımlerın hepsıde cok gusel kucagına aldıgında karar ver bence zorlama kendını :86:
benim korkum doğumdan sora bianda birisi bi isim söler kıramam olayı şimdiden birisi sorduğunda ismi şu demek istiyorum ama çok kararsız kaldık çooooookkkkkkkkkkkk

Yaa bu sezercikte girmeleriyle çıkmaları bir oluyo :111:

Ben de hiç duygusal bir değişim olmadı :53: Hatta bişey izleğimizde kociş sık sık "senin burada duygusala bağlaman lazım" diyo, ama ben de tık yok :44::44:

pur'cum sen hiç yaşlanmazsın cnm eminim hiç birşeyi kafana takmıyosun çok rahat davranıyosun kayınvalidemde senin gibi kafasına tokadan başka birşey takmaz 53 yaşında ama 40 gösteriyo maşallah:)))))

pur'cum sen hiç yaşlanmazsın cnm eminim hiç birşeyi kafana takmıyosun çok rahat davranıyosun kayınvalidemde senin gibi kafasına tokadan başka birşey takmaz 53 yaşında ama 40 gösteriyo maşallah:)))))

Genelde öyle derler hep :86::86:

İnş dediğin gibi bi faydasını görürüm bu gamsızlığın :1::1:

benim korkum doğumdan sora bianda birisi bi isim söler kıramam olayı şimdiden birisi sorduğunda ismi şu demek istiyorum ama çok kararsız kaldık çooooookkkkkkkkkkkk

Bu zamana kadar içinize sinmemiş bir isim, birini kırmamak adına koyacağın isim nasıl içine sinecek :111:
Bu işte kırgınlık mırgınlık olmamalı ama çevresel faktörlerinizi bilemem tabi.. Böyle bir tehlike görüyorsan B planı bir isminiz olsun :61:

Merhaba güzel anneler ,herkes de ateş basmaları oluşmuş demek:1: yazdıklarınızı okudukça yaşadıklarımızın aynı olduğunu görüyorum. Gece bende uyuyamıyorum sıkıntıdan cam açık yatıyorum ,eşimde üzerime bişey örtmek için uykuya geçmemi bekliyor:1:

Ayşegülcin şekerlerin ve sepetin çok güzel olmuş,
Başka şeker ya da bardak resmi ekleyen olmadı sanırım dimi:26: bugün iş yerinde son günüm benimde ,bebişime hazırlık yapmak için sabırsızlanıyorum:21:

selam arkadaşlar bu gün itibari ile ben de doğum iznine ayrılıyorum ptesi dr kontrolüm var tekrar bakalım ne kadar fark etmiş oğluşum 2800 idi geçtiğimiz ptesi

benim karnım her daim sert yaww
ama ağrım falan olmuyo
valla dr un yalancısıyım öyle demişti bana

Ne kadar aslı var bilmiyorum ama doğumdan sonra çok üşücekmişiz :97::97:
yok canım üşümüyorsun aksine bol bol terliyorsun ben gecede 3-4 kere fanila değiştirdiğimi biliyorum ilk doğumda ödemi atabilmek için acaip terliyordum

AY İNŞ. YARABBİM

dün hastanede ne oldu nts doğum katında sıra bekliyorum karşı odadan kadın çıktı ameliyata sezercik olacakmış benim doktorum saate baktım 15:05 indirdiler ameliyathaneye eşide yanında indi neyse saat 15:30 bebek .... diye bağırdılar bebiş geldi babasıda bende bir gözler yaşarsın annemde sen iyice sulu gözlü oldun diyo hemen kıyafetlerini götürdüler küçüçük karacık bişeydi. bu arada adamada uyus oldum kadını aşağıda bırakmış kadının gelişi ben nts deyken olmuş annem öyle dedi.
canım bende de bebek 15-20 dk da odaya çıkmıştı ama benim çıkmam 1 saati geçmişti epidural olduğu için ayılma sıkıntım olmamıştı

bizimde nerdeyse son dakika da belli oldu sayılır doğduktan sonra çok daha zor olur karar vermeniz
arkadaşlar bugün son gün olduğu için sürekli gelen giden koşturmaca oldu bi cevabı yazamadım görüşmek üzere

dün son olarak sağlık ocağına kontrole gittim. Gelmişken testlerini yapalım dedi hemşire hanım. Bugün sonuçları aldım. Yağ değerleri resmen tavan yapmışlar. Bakalım doktorumuz ne diyecek. Demir haplarıyla birlikte hemoglobinimiz 13 çıkmış iyi galiba. Bakınca birşey anlamak zor zaten bu testlerden doktorumuz okusun bakalım ne diyecek bize. Haftaya cumaya gideceğiz belki nst ye de gönderebilir. Bende çoğunuz bahsettiği karnın alt kısmındaki ağrı falan yada kasılma yok. Arada çok çok nadir oda karnım anlık sertleşiyor. Ben 40. haftayı geçcem mi yoksam:53:

yaw ben daha hiç nstye girmedim
en son 16 haziranda gittim kontrole bi daha 15-20 gün sonra gel herşey yolunda dedi
hafataya gidicem ama hiç nst falan demedi

ne bilim doktor gel diyor gidiyorum işte :52:

Eki Görüntüle 217325 Eki Görüntüle 217326 Eki Görüntüle 217325 Eki Görüntüle 217326

huheyytt bebek şekerlerim kendim yaptım 2 günde 80 tane :76::76::76::76:

sepet ve kapı süsünü de yapıyım diyorum :65::65::65::65::65:

bu sepet bnm kına sepeti :61:Eki Görüntüle 217329

çok güzel olmuş bunlar canım yaa maşallah eline sağlık....

yaaa masallah o ne öyle kız yukarda top tutuon sanki benimki oturdu aşağıya canımı çıkarıyor

çoçuuma aldıgım emzıklerın 2 tanesını mısafır bebekte denedık sıpa bırını bıle almıyor yaaa denenen 7ci emzık oldu bu :111:

okadr ozene bezene aldım emzıklerı benımkı emıcekmı bakalım

kızlarrrr bugün doktora gittikk.. Bebiş 2750 gr olmuşş doktor dediki bu tombiş olmuşşş normal doğum olmayabılır sezeryan olabılır ve ben
1 kilo almışım 3 hafta içinde bunun 750 gr mını da bebiş almış..250 gr. Da bana kalmış toplamda 16 kilo almış bulunuyorum.
20 temmuzda tekrar randevumuz var. çatı muayenesi yapacak. çatının durumuna ve bebişin durumuna göre normalmı sezeryanmı bellı olcak
eger sezeyansa benım bebiş 9 ağustosta değil temmuzun son hasftası alırım dedi. daha çantasını hazırlamadım.
ayrıca NTS ye bağladılar bebişlin kalp atışlarını duydum. Bebiş ters dönmüştü doğum pozisyonundaydı yani..
Doktor sezeryan da olabılır kendını normal doguma şartlama dedi canım sıkıldııııııııı..
Birde ifadeleri ekleyemiyorum neden böyle oldu gülücük oynama falan işaretliyorum eklenmiyor..
Geçmişe bakıcam şimdi gelirim birazdan gerçi kocişde gelicek sofra hazırlancak...

kızlarrrr bugün doktora gittikk.. Bebiş 2750 gr olmuşş doktor dediki bu tombiş olmuşşş normal doğum olmayabılır sezeryan olabılır ve ben
1 kilo almışım 3 hafta içinde bunun 750 gr mını da bebiş almış..250 gr. Da bana kalmış toplamda 16 kilo almış bulunuyorum.
20 temmuzda tekrar randevumuz var. çatı muayenesi yapacak. çatının durumuna ve bebişin durumuna göre normalmı sezeryanmı bellı olcak
eger sezeyansa benım bebiş 9 ağustosta değil temmuzun son hasftası alırım dedi. daha çantasını hazırlamadım.
ayrıca NTS ye bağladılar bebişlin kalp atışlarını duydum. Bebiş ters dönmüştü doğum pozisyonundaydı yani..
Doktor sezeryan da olabılır kendını normal doguma şartlama dedi canım sıkıldııııııııı..
Birde ifadeleri ekleyemiyorum neden böyle oldu gülücük oynama falan işaretliyorum eklenmiyor..
Geçmişe bakıcam şimdi gelirim birazdan gerçi kocişde gelicek sofra hazırlancak...

3 haftada 750 gr almış 1 ayımız var 1 kılo alsa 3,800 olur ozmnda normal dogurursun :86::86:

her ıkısınede sartlama kendını son gun goruces ne olcagını ..su nts yı cok merak edıorum ben :26:

çoçuuma aldıgım emzıklerın 2 tanesını mısafır bebekte denedık sıpa bırını bıle almıyor yaaa denenen 7ci emzık oldu bu :111:

okadr ozene bezene aldım emzıklerı benımkı emıcekmı bakalım

Her çoçuk bir değil ki, Şevkonun alacağını misafir çoçuk almaz, onun aldıını Şevko almaz, deneme yanılma yapıcaz :82:

Vayy dombiliye bak :1::1:

Maşallah Kaancıka :nazar::nazar:

20 temmuz geç değil mi yaa:44:

Ben bugün ayağıma oje süremedim :53:

Aslında sürdüm de, sadece ayak tırnaklarıma değil :60::60:

ne bilim doktor gel diyor gidiyorum işte :52:

çok güzel olmuş bunlar canım yaa maşallah eline sağlık....

yaaa masallah o ne öyle kız yukarda top tutuon sanki benimki oturdu aşağıya canımı çıkarıyor

Teşekkür ederim canım. benim kız yukarda rahat sanırım :emir_bebek:

maşallah cnm güzel kilo almış, normal yada sezeryan hayırlısı cnm çoğumuzun son ana kadar belli olmıycak bu gidişle

Ben bugün ayağıma oje süremedim :53:

Aslında sürdüm de, sadece ayak tırnaklarıma değil :60::60:

ben 8 aydır sürmüyorum, doğumdan sonra da süremem bir süre bebişe kokmasın özledim oje sürmeyi :31::12:

10 gün kalmış heyecan dorukta,Allah sağlıkla kurtarsın canım

sağol canım ya 10 gün kaldı heyecan bastı valla ayak şişmelerim var,çarşamba günü doktora gittiğimde bebiş 3,250 gr olmuş dedi, 10 günde 3,5 kg olur heralde.Zaten 200-300 gr doğduğunda veriyormuş umarım erken gelmez de doktor amcası 11 Temmuz'da planlı br şekilde bebeğimi kucağıma verir.Dualarınız o gün benim için olsun

Yatağımızda geldiiiii :66::66::66:

ben hızla ilerlemeye başladım:81::81:

yalnız bu bel ağrısı :31::31::31:

bu gidişle hepinizden önce doğurcam bn :77::77::78:

Back